Alicja Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 ;)no no wy jak chomiczki ...:razz:wyciągacie ze schowka fotaski:p Quote
Kasia Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='Moniś'] :sleep2: Straszny śpioszek z tego Twojego psiaka!!! Ale mój Fidelek też uwielbia śpikać. A jakie pozy wtedy przyjmuje, rozwala się na całego :evil_lol: Quote
Moniś Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 [quote name='fidelek2']:sleep2: Straszny śpioszek z tego Twojego psiaka!!! Ale mój Fidelek też uwielbia śpikać. A jakie pozy wtedy przyjmuje, rozwala się na całego :evil_lol: Noddiego pogoda zmusiła do snu :eviltong: wietrznie i deszczowo - nic tylko spać :eviltong: [quote name='Alicjarydzewska'] ;)no no wy jak chomiczki ...:razz:wyciągacie ze schowka fotaski:p a nie ze schowka :cool3: bo wszystkie są na bieżąco :cool3::cool3: robione i od razu wrzucane :razz::razz: Ale chomiczkami możemy być ;);););) Quote
Moniś Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 Fotki mieszane z dzisiaj ;);) Rozczochraniec po zabawie:evil_lol: Wiatr we włosach ;) Quote
Kasia Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='Moniś'] Witamy ślicznego kawalera :loveu: :loveu: :loveu: Noddy jest bardzo fotogeniczny, na wszystkich zdjęciach wychodzi jak prawdziwy model:lol: Quote
Moniś Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 fidelek2 napisał(a):Witamy ślicznego kawalera :loveu: :loveu: :loveu: Noddy jest bardzo fotogeniczny, na wszystkich zdjęciach wychodzi jak prawdziwy model:lol: Witamy! :multi::multi: Wiesz, trudno jest go uchwycic bo on ciągle w ruchu- taka kręcioła z niego:lol: Dziękujemy za komplemencik :loveu::loveu::loveu: i odwiedzinki :multi::multi: Quote
Kasia Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Moniś napisał(a): Wiesz, trudno jest go uchwycic bo on ciągle w ruchu- taka kręcioła z niego:lol: Skąd ja to znam :eviltong: To chyba wszystkie Yorki takie ruchliwe. Ja jak pstrykam fotki Fidlakowi to sie muszę za nim strasznie nabiegać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A i tak z 50 zrobionych tylko 10 nadaje się do czegokolwiek!!!:razz: Quote
Moniś Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 fidelek2 napisał(a):Skąd ja to znam :eviltong: To chyba wszystkie Yorki takie ruchliwe. Ja jak pstrykam fotki Fidlakowi to sie muszę za nim strasznie nabiegać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A i tak z 50 zrobionych tylko 10 nadaje się do czegokolwiek!!!:razz: Święta prawda- nacyka sie człowiek, a i tak połowe musi wywalić:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo albo nie ma głowy, albo jest sam tyłek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Monika! Co za niespodzianka! :D Wracam sobie z wakacji, wchodzę tu i co widzę!!! Nodulka :loveu: Strasznie się cieszę! Zmienił się chłopak :) Quote
Magda Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Teklunia napisał(a): Strasznie się cieszę! Zmienił się chłopak :) To prawda. Widzielismy jego zdjecia kiedy mial kilka miesiecy i dopiero te. Wielka roznica w wygladzie. Widze, ze ma troszke krecone wloski:loveu: Gizmo mojej kuzynki ma podobne. Hehe....Moniczka sie zdenerwowala i w koncu zalatwila sposob, zeby wkleic zdjecia Noddiego:evil_lol: Tak trzymac!! Quote
Kasia Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 My tu z Fidelkiem zaglądamy aby obejrzeć nowe rewelacyjne fotki Noddusia, a tu co? Pusto!!! Fotek brak! :mad: Moniś, pstrykaj i wrzucaj!!! :razz: Quote
Moniś Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 Cześć Kochani!:multi::multi::multi: Niestety fotek nie mam:shake: Wczoraj popsuł się monitor i musiałam dziś kupić nowy :roll::roll::roll: Także od rana załatwiałam sprawe monitora i nie miałam czasu porobić Noddusiowi fotek, ale może do wieczora coś jeszcze cyknę ;););) Dziękujemy za wszystkie odwiedzinki i komplemenciki :loveu::loveu: Madziu, kręcą mu sie jak zmoknie na deszczu :crazyeye::crazyeye: ale tak normalnie też ma minimalnie falowane :eviltong: Buziaczki:* Quote
Teklunia Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Moniś napisał(a):Madziu, kręcą mu sie jak zmoknie na deszczu :crazyeye::crazyeye: ja mam tak samo ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Cześć Sis :multi: Nawet nie wiesz jaką mi miłą niespodziankę zrobiłaś ta wiadomością, że masz zdjęcia Noddulka :loveu: :loveu: Chłopak wypiękniał i spotkawszy go na ulicy nigdy bym nie powiedziała, że to ten co kiedyś nam pokazywałaś. Teraz to już dostojny, zmężniały :lol: cudowny Noddulec :loveu: :loveu: Możesz byc z niego dumna, bo wyrósł Ci na ślicznego Yorka. Oskarek macha ogonkiem zachęcając do zabawy :p Quote
marlena924 Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Noddy spoważniał i wypiękniał :cool3: :cool3: :cool3: :loveu: Piękne psisko, dawno go tu nie było i znów powrócił :multi: Quote
Teklunia Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 no tak, ale czemu nie mam nowych fotek? czyżby nowy monitor też nie działał? :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Cześć Moniś! A gdzie fotki? :cool3: Quote
Moniś Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 Cześć Kochani moi! :multi::multi: Toż dałam tyle fotek:evil_lol: a Wy ciągle jeszcze i jeszcze:mad: :cool1: :eviltong::eviltong::eviltong: Na zachętę więcej jutro, bo dziś nic nie cykałam :oops::oops: Quote
Kasia Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Moniś']Cześć Kochani moi! :multi::multi: Toż dałam tyle fotek:evil_lol: a Wy ciągle jeszcze i jeszcze:mad: :cool1: :eviltong::eviltong::eviltong: więcej jutro, bo dziś nic nie cykałam :oops::oops: "Jutro" mineło a fotek dalej nie ma!!!:mad: :mad: :mad: :cool3: Ojjj Moniś, nie ociągaj się ino wklejaj bo czekamy!!!:eviltong: Pozdrowienia dla Noddusia :loveu: Quote
Alka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Cześć Moniko!:multi: Dłuuugo mnie u Was nie było... ale co widzę :crazyeye: nareszcie foteczki Noddusia :multi::multi::multi: , jaki on śliczny:loveu:, kawaler jak się patrzy :loveu: Domyślam się ,że masz w końcu aparacik , gratuluję.:multi:życzymy sobie duuuużo foteczek :p Quote
Gosiek Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 cześć Monisiu jak humorek z początkiem tygodnia? no i jak nowy monitorek? Niby bzdurka nowa ale cieszy, co? Quote
Recommended Posts