Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Moniś']

:sleep2: Straszny śpioszek z tego Twojego psiaka!!! Ale mój Fidelek też uwielbia śpikać. A jakie pozy wtedy przyjmuje, rozwala się na całego :evil_lol:

Posted

[quote name='fidelek2']:sleep2: Straszny śpioszek z tego Twojego psiaka!!! Ale mój Fidelek też uwielbia śpikać. A jakie pozy wtedy przyjmuje, rozwala się na całego :evil_lol:

Noddiego pogoda zmusiła do snu :eviltong: wietrznie i deszczowo - nic tylko spać :eviltong:
[quote name='Alicjarydzewska']
;)no no wy jak chomiczki ...:razz:wyciągacie ze schowka fotaski:p

a nie ze schowka :cool3: bo wszystkie są na bieżąco :cool3::cool3: robione i od razu wrzucane :razz::razz: Ale chomiczkami możemy być ;);););)

Posted

[quote name='Moniś']

Witamy ślicznego kawalera :loveu: :loveu: :loveu:
Noddy jest bardzo fotogeniczny, na wszystkich zdjęciach wychodzi jak prawdziwy model:lol:

Posted

fidelek2 napisał(a):
Witamy ślicznego kawalera :loveu: :loveu: :loveu:
Noddy jest bardzo fotogeniczny, na wszystkich zdjęciach wychodzi jak prawdziwy model:lol:

Witamy! :multi::multi:
Wiesz, trudno jest go uchwycic bo on ciągle w ruchu- taka kręcioła z niego:lol:
Dziękujemy za komplemencik :loveu::loveu::loveu: i odwiedzinki :multi::multi:

Posted

Moniś napisał(a):

Wiesz, trudno jest go uchwycic bo on ciągle w ruchu- taka kręcioła z niego:lol:

Skąd ja to znam :eviltong: To chyba wszystkie Yorki takie ruchliwe. Ja jak pstrykam fotki Fidlakowi to sie muszę za nim strasznie nabiegać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A i tak z 50 zrobionych tylko 10 nadaje się do czegokolwiek!!!:razz:

Posted

fidelek2 napisał(a):
Skąd ja to znam :eviltong: To chyba wszystkie Yorki takie ruchliwe. Ja jak pstrykam fotki Fidlakowi to sie muszę za nim strasznie nabiegać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A i tak z 50 zrobionych tylko 10 nadaje się do czegokolwiek!!!:razz:

Święta prawda- nacyka sie człowiek, a i tak połowe musi wywalić:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo albo nie ma głowy, albo jest sam tyłek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Teklunia napisał(a):
Strasznie się cieszę! Zmienił się chłopak :)

To prawda. Widzielismy jego zdjecia kiedy mial kilka miesiecy i dopiero te. Wielka roznica w wygladzie. Widze, ze ma troszke krecone wloski:loveu: Gizmo mojej kuzynki ma podobne.

Hehe....Moniczka sie zdenerwowala i w koncu zalatwila sposob, zeby wkleic zdjecia Noddiego:evil_lol: Tak trzymac!!

Posted

Cześć Kochani!:multi::multi::multi:
Niestety fotek nie mam:shake:
Wczoraj popsuł się monitor i musiałam dziś kupić nowy :roll::roll::roll: Także od rana załatwiałam sprawe monitora i nie miałam czasu porobić Noddusiowi fotek, ale może do wieczora coś jeszcze cyknę ;););)

Dziękujemy za wszystkie odwiedzinki i komplemenciki :loveu::loveu:

Madziu, kręcą mu sie jak zmoknie na deszczu :crazyeye::crazyeye: ale tak normalnie też ma minimalnie falowane :eviltong:

Buziaczki:*

Posted

Cześć Sis :multi:

Nawet nie wiesz jaką mi miłą niespodziankę zrobiłaś ta wiadomością, że masz zdjęcia Noddulka :loveu: :loveu: Chłopak wypiękniał i spotkawszy go na ulicy nigdy bym nie powiedziała, że to ten co kiedyś nam pokazywałaś. Teraz to już dostojny, zmężniały :lol: cudowny Noddulec :loveu: :loveu:
Możesz byc z niego dumna, bo wyrósł Ci na ślicznego Yorka.

Oskarek macha ogonkiem zachęcając do zabawy :p

Posted

Cześć Kochani moi! :multi::multi:
Toż dałam tyle fotek:evil_lol: a Wy ciągle jeszcze i jeszcze:mad: :cool1: :eviltong::eviltong::eviltong:

Na zachętę

więcej jutro, bo dziś nic nie cykałam :oops::oops:

Posted

[quote name='Moniś']

Cześć Kochani moi! :multi::multi:

Toż dałam tyle fotek:evil_lol: a Wy ciągle jeszcze i jeszcze:mad: :cool1: :eviltong::eviltong::eviltong:

więcej jutro, bo dziś nic nie cykałam :oops::oops:

"Jutro" mineło a fotek dalej nie ma!!!:mad: :mad: :mad: :cool3: Ojjj Moniś, nie ociągaj się ino wklejaj bo czekamy!!!:eviltong:
Pozdrowienia dla Noddusia :loveu:

Posted

Cześć Moniko!:multi:

Dłuuugo mnie u Was nie było... ale co widzę :crazyeye: nareszcie foteczki Noddusia :multi::multi::multi: , jaki on śliczny:loveu:, kawaler jak się patrzy :loveu:

Domyślam się ,że masz w końcu aparacik , gratuluję.:multi:życzymy sobie duuuużo foteczek :p