Moniś Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Nie budzić mnie... bo... jestem groźny... arrrrrr... I zaliżę Cię na śmierć... 8) Quote
czarna_hancza Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 kolejny maluszek :) Witamy! I czekamy na wiecej fotek ;) Quote
Moniś Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 Pozuję... Z tą kokardką czuję się jak damulka :oops: Mój slodziutki pycholek.. :iloveyou: Quote
Moniś Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 Hugo-Kochaś Nie ma za co :) Cała przyjemność po mojej stronie :D Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Witamy kolejnego Yoraska w Galerii :angel: Quote
Alka Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 no super! :thumbs: Fajnie, kolejny mały szkrabik w galerii. rozkoszny szczeniaczek :angel: Quote
Moniś Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 Za dużo wczoraj wypiłem :oops: Czy ktoś widział moją piżame? :-? Nikt nie widział? To idę spać :wink: Quote
Moniś Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 Przepraszam- czy ktoś widział moją głowę? :o zamiast głowy.. pokażę Wam swój sexy zadek :oops: Quote
Moniś Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 lewa, prawa, raz i dwa - nie ma to jak poranna gimnastyka :lol: Ćwieczenia relaksacyjne Quote
Moniś Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 Na Dogomanię też czasem zaglądam... Portrecik Zaduma... A tak się śmieję pełną gębą 8) Quote
Agga Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 KOlejny piekny piesek. Śliczne foteczki. Quote
Moniś Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 A teraz... pokażę Wam mojego pycholka.. 8) Quote
Moniś Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 Jest nas dwóch, ale kolega zgubił głowe :D Quote
Alka Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Moniko, napisz proszę cos więcej o swoim slicznym maluszku...no i o foteczkach nie zapominaj. :wink: :D :D :D Quote
Moniś Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 No więc skreślę kilka słów na temat mojej psinki. Posiadanie psa rasy Yorkshire Terrier było moim marzeniem od dziecka. Jednak zanim się spełniło musiałam poczekać ładnych kilka lat. Noddy urodził się 1 lipca, a do mojego domu trafił 23 sierpnia br. miał wtedy bodajże 8 tyg. Szybko się zaaklimatyzował, nie było problemu z tęsknotą za ukochaną mamusią. Nie popiskiwał w nocy, przesypiał spokojnie aż do rana nie wstając nawet zrobić siusiu. Nie wiem, jakim cudem taki malutki szczeniaczek wytrzymywał, ale rzeczywiście tak było i jest nadal - nie robi nam w nocy żadnych niespodzianek. Muszę przyznać, że ogólnie jest grzecznym pieskiem, choć czasem jego terrierowy charakterek nie pozwala mu na spokojność i płata w domu różne figle, które czasem kończą się startą czegoś ważnego dla domowników. Nagminnie wyciąga z komody książki być może chce sie biedak dokształcać 8) Ma swój kosz z zabawkami, które ciągle roznosi po mieszkaniu. Ostatnio najbardziej ukochał szarą myszkę - czyżby wiedział, że kiedyś jego przodkowie zajmowali się właśnie polowaniem na myszy i szczury? :roll: Czasem coś podkradnie i ucieka z miejsca zdarzenia taki uradowany, że ho ho - wiadomo wtedy, że już coś zmajstrował. Na dworku lubi się wybiegać i kopać dołki. Zaprzyjaźniony jest z wieloma pieskami, ale jeszcze nie spotkał na swojej drodze życia pieska tej samej rasy, a to chyba z tego względu, że mieszkamy w małej miejscowości. To narazie na tyle. Teraz śpi sobie słodziutko ze swoją myszką (rzadko kiedy sie z nią rozstaje :wink: ). Pozdrawiam. Quote
Alka Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 haha, ską ja to znam...Tuffi ciągle roznosi swoje zabawki, piłeczki, także nieraz mieszkanko wygląda tak jakby było w nim małe dziecko. Dzieci mamy duże, raczej zabawkami się już nie bawią ,a tu ciągle trzeba zbierać jakieś maskotki. :wink: :D a co do podkradania i uciekania to ostatnio ulubiona zabawa Tuffiego. Buziaczek dla Nodusia, niech zdrowo się chowa :buzi: ach te nasze małe szkrabiki, jak tu ich nie kochać.... :D Quote
Recommended Posts