asiunia Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Hej! Badman o ten filmik Ci chodzilo?;) http://gprime.net/flash.php/thepitbullproblem Quote
badman2503 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Dokładnie o ten :) Dziękuje. Prowadzę właśnie samotną batalię na pewnym lokalnym forum o dobre imię bullowatych - ten filmik powinien pomóc. Quote
asiunia Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 badman2503 napisał(a):Dokładnie o ten :) Dziękuje. Prowadzę właśnie samotną batalię na pewnym lokalnym forum o dobre imię bullowatych - ten filmik powinien pomóc. Hej! Ciesze sie ze pomogłam:evil_lol:mam nadzieje ze "walke"wygrasz,chociaz nasze spoleczenstwo jest strasznie zacofane...:shake: Quote
przemo amstaff Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 asiunia napisał(a):Hej! Ciesze sie ze pomogłam:evil_lol:mam nadzieje ze "walke"wygrasz,chociaz nasze spoleczenstwo jest strasznie zacofane...:shake: I tu sie z Toba zgadzam nasze spoleczenstwo jest strasznie zacofane :angryy:Zrobiono z tych psow kozla ofiarnego wszystkich tragedi:-( Sam mam amstaff-ke bardzo milutka sunie ktora chowa sie z moim 9 letnim synkiem i jest naprawde przemilutka;) A madra sasiadeczka ma malutkiego pieska i jak mnie widzi z Negra to bierze pieska pod pache i idzie w druga strone zeby czasem Negra go nie zjadla:angryy:A ona chce tylko sie przywitac jak z innymi psami na osiedlu;) Quote
asiunia Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 przemo amstaff napisał(a):I tu sie z Toba zgadzam nasze spoleczenstwo jest strasznie zacofane :angryy:Zrobiono z tych psow kozla ofiarnego wszystkich tragedi:-( Sam mam amstaff-ke bardzo milutka sunie ktora chowa sie z moim 9 letnim synkiem i jest naprawde przemilutka;) A madra sasiadeczka ma malutkiego pieska i jak mnie widzi z Negra to bierze pieska pod pache i idzie w druga strone zeby czasem Negra go nie zjadla:angryy:A ona chce tylko sie przywitac jak z innymi psami na osiedlu;) Hej! Nic nie da sie poradzic na to że za większą część naszego społeczeństwa nie jest zdolna do samodzielnego myślenia... .Media "mówią"AST,pit,rott (etc)to mordercy znaczy tak jest...:roll:Druga sprawa że straszną krzywdę psom robią ich właściciele...Przeciętny pan Kowalski kupi sobie psa o którym kompletnie nic nie wie i potem kolejny straszak biega po osiedlu i teroryzuje ludzi...Boże widzisz i nie grzmisz:shake: Quote
rotek_ Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Za morderców były uważne rottki teraz pitbulle i amstafy(wiekszość ludzi nie rozpoznaje tych ras a sa wilekim "znawcami" ich charakterów i jednym zdaniem orzeka "TO URODZENI MORDERCY") Moda na asty i pity przejdzie tak jak przeszła na rottki ale po nich będą następne rasy. Rottweilery będą jeszcze długo pracową aby odzyskać dobre imie....żal mi tych psów a jeszcze bardziej właścicieli Quote
Recommended Posts