Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Proszę o kontakt wolontariuszy, którzy pomagają w Harbutowicach. Chcemy zrobić spotkanie, poznać się, porozmawiać o tym jak pomóc przytulisku i opowiedzieć Wam o pewnym naszym pomyśle.
Planujemy spotkanie na ten tydzień (chyba po wtorku) , pewnie popołudniu lub wieczorkiem.
Dajcie znac jak możecie się spotkać
Vocals@o2.pl, PW, jeśli podacie nr telefonu to oddzwonie

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

spotkanie będzie jedna w przysłym tygodniu.
Jesli zachęci to kogoś do zgłoszenia się to chcemy porozmawiać o przytuliskowych sterylkach i kastracjach-a mamy całkiem obiecujące perspektywy ze strony wetów.

Posted

Spotkanie odbędzie się we wtorek 04.10 o godz. 17.00 w kawiarni "okrąglaku" w Parku Jordana, wejście główną bramą od strony Błoń. W kawiarni nie wolno palić i nie podają alkoholu, więc myślenie będzie trzeźwe ;), a jest to lokal gdzie jest cisza i spokój. Kto się wybiera?

Posted

tarantino100

kiedy ta zbiórka , bo w info jest 7 październik a w podpisie 9 październik i zgłupiałam teraz :o
postaram się coś podrzucić i miło będzie cię poznać !!!
a na kiełbachę to szykują się dwa moje piesy :D

Toska

Posted

Toska, zbiórka siódmego (piątek), od 17.00. Za dużo siedzę ostatnio na necie i stąd głupi błąd

Co nie zmienia faktu ze nadal w podpisie jest 9 :)
A mozna z psami przyjść?
To moze ja z moją sforą przyjde?

Posted

Therion , mam nadzieję , że ta ciężarówka postoi tam chociaż ze dwie godziny, bo też o 17 jestem jeszcze w pracy.
no i ta kiełbaska przecież musi się dobrze wygrillować !!! :D

Posted

Dziękuje Wszystkim z liczne przybycie, pewnie nie wszyscy przeczytają bo nie Wszyscy z dogo :lol:
Toska i i inne osoby które chciały i nie mogły, bądzcie w kontakcie bo najprawdopodobniej 22 pazdziernika szykuje sie nastepne spotkanie.
Kontakt ze mną najlepiej mailowo vocals@o2.pl