Psiarka Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Cześć ! Jestem Kasiula. Właśnie dzisiaj zostałam właścicielką pięknej małej Shih Tzu :) Mała ma 10 tygodni i ma kolory : bały, czarny i rudy. Jesli czas i możliwości pozwolą zamieszcze zdjęcia. Pozdrawiam :) Quote
Amelia23 Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Witaj Kasiula! Cieszę się, że następny shihtzu-maniak się pojawił :lol: Wejdź do gr.9, pozostałe rasy ozdobne. Tam jest cała zgraja shih i napisz coś więcej o swojej suńce! :lol: Quote
ASICA Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 No to witamy w klubie zapsionych :D wstawiaj fotki maleństwa!! :D Quote
Vera Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Witam, to napewno WIELKIE wydażenie.... sam pamiętam jak to było gdy mojego szczeniaka przyniosłem do domu ... Czytałaś ksiązeczki o wychowaniu psiaka ? Np: o Twojej rasie ..... coś znalazłem dla Ciebie ale może już znasz tą pozycję ??? ..... http://www.grandecane.pl/product_info.php?cPath=23&products_id=342 Powodzenia Quote
Blairka Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Siemka! Moi znajomi mają psiaka tej rasy. Jest z nimi juz kilka lat i wiem ze jest przesympatyczny:))) Gratuluje! Quote
Blairka Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Siemka! Moi znajomi mają psiaka tej rasy. Jest z nimi juz kilka lat i wiem ze jest przesympatyczny:))) Gratuluje! Quote
Jośka Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Moje gratulacje, życzę duuużo sukcesów wychowawczych :P Quote
Recommended Posts