Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 395
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To nieźle :)
Kurcze, tak sobie teraz czytam regulaminy i zapomniałam zrobic kresokopi dowodu wpłaty... Będą z tym jakieś problemy? (Sam dowód przesłaliśmy ze zgłoszeniem)

Posted

Gazuś napisał(a):
To nieźle :)
Kurcze, tak sobie teraz czytam regulaminy i zapomniałam zrobic kresokopi dowodu wpłaty... Będą z tym jakieś problemy? (Sam dowód przesłaliśmy ze zgłoszeniem)

Nic się nie martw, przy Tobie jest odznaczonek - zapłacone.
Dostaniesz potwierdzenie wraz z numerkiem do domu i nie musisz mieć przy sobie wpłaty w takim przypadku. ;)

Posted

Cieszę się, że chociaż o jednego foksa więcej:lol:
Violonczela czy mogłabyś zerknąć czy u mnie też jest coś odznaczone jeśli chodzi o wpłatę?
Nie przeslałam potwierdzenia wpłaty bo w Związku mi powiedzieli, że wystarczy wziąć ze sobą. Mój piesio to foksik krótkowłosy szczeniorek:p

Posted

hanik u mnie nie ma takiej informacji ale to nic nie znaczy bo wczoraj sam odznaczałam wpłaty tylko robiła to na innej liście.

Mam ogromną prośbę na przyszłość opłacając wystawy, w pisujcie na przelewach:

1. za jaką wystawę,
2. jaka rasa,
3. nazwę psa.

Niestety zdarza się, że mamy wpłatę z firmy "x" a w tyt. przelewu: "za wystawę" i powiedzcie mi do kogo przypisać taką płatność?:wallbash:

Posted

Przepraszam na przyszłość się poprawie.
Na przelewie mam napisane
Opłata za wystawę w Gdańsku - klasa szczeniąt
Nadawca; Rączkowska Hanna
Jescze raz przepraszam ale nie pomyślałam,żeby wpisać rasę i imię.
Imię to Błystek, przydomek z Piaszczystych Pól, rasa foksio krótk.

Posted

ja naszczęście nie mam takiego dylematu zapłaciłam na miejscu uffffff
bo to będzie nasz debiut napewno o czymś zapomnę nawszelki wypadek spakuję się kilka dni wcześniej

dziewczyny ubieżcie się na cebulkę bo w halach MTG nie jest zaciepło tymbardziej że na dworku też nic nadzwyczajnego

Posted

A ktoś mówił, że cieplo :)
Goya - jak debiutujesz to się na cebulkę nie ubieraj :evil_lol:
My debiut w Sopocie mieliśmy - wszyscy w kurtkach a ja miałam ochote wyskoczyć z bluski z krótkim rękawem :evil_lol:

Posted

gazuś ja się na cebulkę ubiorę jak będzie mi zaciepło to się poprostu rozbiorę z kilku warst a tam naprawde nie jest zaciepło wiem bo nasza firma ostatnio odnajmowała do produkcji jedną z chal i nie było zawesoło

Posted

=VioaoiV= napisał(a):
Ale nie ma jeszcze podanych godzin buu :(

Godizn nie bedzie podanych..z reguły tylko na miedzynbarodowkach sa..i nie zawsze. Masz tylko ropziske i musisz pilnowac czasu.

Posted

Gazuś napisał(a):
Carotinka, a Ty jakiego wystawiasz i jaka klasa?

na tej wystawie, nie mam niestety nic do wystawienia poza swoją własną sunią shih-tzu, w młodzieży:lol: dlatego w sumie zastanawiam się, czy wogule się pojawiać:eviltong: (troche mi to koliduje, zresztą jak każda wystawa w sobote:roll: ).... W każdym razie, w razie czego Julke pokaże moja mama:diabloti:

Posted

Ja na tą wystawę czekałam pół roku, więc nie zrezygnuje za nic :lol:
Tylko, kurcze, psów ze stawki kompletnie nie kojaże i nie wiem z kim będziemy wystawiani :lol: