Violonczela Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Dorotko, sorki "misie" schowały;) Są 4 szt King. Charles ..,i są to Twoje. Quote
Violonczela Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 flashka-g napisał(a):jak mysliscie bedzie wybierany BIS dnia??? bo wedlug mnie tak by było lepiej. Tak będą dwa BIS-y. Traktujemy, że są to dwie wystawy krajowe. Quote
Gazuś Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 To nieźle :) Kurcze, tak sobie teraz czytam regulaminy i zapomniałam zrobic kresokopi dowodu wpłaty... Będą z tym jakieś problemy? (Sam dowód przesłaliśmy ze zgłoszeniem) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Jej stawki są dość wysokie, przynajmniej w niektórych przypadkach, ale to nawet dobrze, bo będzie wielka rywalizacja ;) Fajnie,że będą 2 BIS-y, bo rzeczywiściie to są jakby 2 krajówki. Quote
Violonczela Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Gazuś napisał(a):To nieźle :) Kurcze, tak sobie teraz czytam regulaminy i zapomniałam zrobic kresokopi dowodu wpłaty... Będą z tym jakieś problemy? (Sam dowód przesłaliśmy ze zgłoszeniem) Nic się nie martw, przy Tobie jest odznaczonek - zapłacone. Dostaniesz potwierdzenie wraz z numerkiem do domu i nie musisz mieć przy sobie wpłaty w takim przypadku. ;) Quote
Gazuś Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Dzięki Violonczela :lol: :lol: Już się nie mogę doczekac tej wystawy :lol: Quote
hanik Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Cieszę się, że chociaż o jednego foksa więcej:lol: Violonczela czy mogłabyś zerknąć czy u mnie też jest coś odznaczone jeśli chodzi o wpłatę? Nie przeslałam potwierdzenia wpłaty bo w Związku mi powiedzieli, że wystarczy wziąć ze sobą. Mój piesio to foksik krótkowłosy szczeniorek:p Quote
Violonczela Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 hanik u mnie nie ma takiej informacji ale to nic nie znaczy bo wczoraj sam odznaczałam wpłaty tylko robiła to na innej liście. Mam ogromną prośbę na przyszłość opłacając wystawy, w pisujcie na przelewach: 1. za jaką wystawę, 2. jaka rasa, 3. nazwę psa. Niestety zdarza się, że mamy wpłatę z firmy "x" a w tyt. przelewu: "za wystawę" i powiedzcie mi do kogo przypisać taką płatność?:wallbash: Quote
hanik Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Przepraszam na przyszłość się poprawie. Na przelewie mam napisane Opłata za wystawę w Gdańsku - klasa szczeniąt Nadawca; Rączkowska Hanna Jescze raz przepraszam ale nie pomyślałam,żeby wpisać rasę i imię. Imię to Błystek, przydomek z Piaszczystych Pól, rasa foksio krótk. Quote
Gazuś Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 No my też nie napisalismy, ale jak się przesyla razem ze zgłoszeniem, to chyba wiadomo i tak, prawda? :lol: Quote
wix Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 Kurczę nie wiecie kiedy będzie już lista zgłoszonych psów i plan sędziowania? :( Quote
Goja Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 ja naszczęście nie mam takiego dylematu zapłaciłam na miejscu uffffff bo to będzie nasz debiut napewno o czymś zapomnę nawszelki wypadek spakuję się kilka dni wcześniej dziewczyny ubieżcie się na cebulkę bo w halach MTG nie jest zaciepło tymbardziej że na dworku też nic nadzwyczajnego Quote
Gazuś Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 A ktoś mówił, że cieplo :) Goya - jak debiutujesz to się na cebulkę nie ubieraj :evil_lol: My debiut w Sopocie mieliśmy - wszyscy w kurtkach a ja miałam ochote wyskoczyć z bluski z krótkim rękawem :evil_lol: Quote
Goja Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 gazuś ja się na cebulkę ubiorę jak będzie mi zaciepło to się poprostu rozbiorę z kilku warst a tam naprawde nie jest zaciepło wiem bo nasza firma ostatnio odnajmowała do produkcji jedną z chal i nie było zawesoło Quote
wix Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 Mi osobiście było bardzo ciepło.. może to z racji debiutu ;) Quote
essska1 Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 qrde, jest 14 rhodesianow! wow, duzo :] a czy jest gdzies stawka rozpisana? bo mnie ciekawosc zzera:] Quote
Gazuś Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Jest :) www.gdansk.zkwp.pl Plan sędziowania i stawki :lol: Mamy 7 psów w stawce :-o Quote
wix Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 Ale nie ma jeszcze podanych godzin buu :( Quote
Viz Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Stawka yorkshire super, porpostu muszę się pojawić :cool1: Nadal ubolewam, ze jamnikow nie ma, ale cóż ;) Quote
carotina Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='Gazuś']Jest :) www.gdansk.zkwp.pl Plan sędziowania i stawki :lol: Mamy 7 psów w stawce :-o buuu a my sami Quote
flashka-g Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 =VioaoiV= napisał(a):Ale nie ma jeszcze podanych godzin buu :( Godizn nie bedzie podanych..z reguły tylko na miedzynbarodowkach sa..i nie zawsze. Masz tylko ropziske i musisz pilnowac czasu. Quote
Gazuś Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Carotinka, a Ty jakiego wystawiasz i jaka klasa? Quote
carotina Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Gazuś napisał(a):Carotinka, a Ty jakiego wystawiasz i jaka klasa? na tej wystawie, nie mam niestety nic do wystawienia poza swoją własną sunią shih-tzu, w młodzieży:lol: dlatego w sumie zastanawiam się, czy wogule się pojawiać:eviltong: (troche mi to koliduje, zresztą jak każda wystawa w sobote:roll: ).... W każdym razie, w razie czego Julke pokaże moja mama:diabloti: Quote
Gazuś Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Ja na tą wystawę czekałam pół roku, więc nie zrezygnuje za nic :lol: Tylko, kurcze, psów ze stawki kompletnie nie kojaże i nie wiem z kim będziemy wystawiani :lol: Quote
Recommended Posts