nikit1 Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Czy sa już moż jakieś wieści odnośnie stawki? Czy się zwiększyła od 27.01.06?:???: Quote
Gazuś Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Sprawdzałam na stronie ZK/Gdańsk - nic nie pisze :-( Miejmy nadzieję, że Violonczella się pojawi i może nam coś zdradzi :lol: Mam nadzieje, że w tym tygodniu poznamy stawki :lol: Quote
Asdf Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Jak chcesz poznać stawke zadzwoń do Zk i ci podadzą. Quote
Gazuś Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 USH, a nie wiesz, czy będa na necie publikować? Quote
Asdf Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Jakby wiedziała to bym napisała. Mowili ze niby tak, ale widać się im nie spieszy. Najprościej zadzwonić i ten sposób polecam. Pozdrawiam Quote
Goja Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 ja pisalam do ZK Gdansk kazali czekac do czwartku na stawki Quote
flashka-g Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 wlasciwie mogliby podac stawki i plan sedziowania:) Quote
Zizu ED Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 niestety? :roll: czy to nie przyjemnie rywalizowac z większa ilością piechów ? :razz: Czekam niecierpliwie na czwartek kiedy to podobno sie dowiemy ile i jakich piechów zgłoszono do oceny :multi: Quote
wix Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 A ja dzisiaj maraton sklepowy.. marynarka niebieska i spodnie beżowe.. a nadal nie wiem w czym labka wystawić.. :lol: Quote
Gazuś Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Rany, no racja, w co sie ubrać? :lol: :lol: :lol: ja tam małolata jestem, więc bardziej przychylnie patrzą na coś nie w stylu marynarki, ale i tak jakoś trzeba :lol: Quote
wix Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Ja też małolata ;) ;) Labka chyba w końcu wystawię w niebieskich spodniach + czarnej marynarce.. :roll: Quote
Asdf Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Mi się najbardziej podoba jak handler jest ubrany w tym samym kolorze, np czarne spodnie + czarna marynarka, niebieskie spodnie + niebieska marynartka...itd :) Quote
wix Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Mam niebieskie spodnie i niebieską marynarkę, własnie w zbliżonym kolorze- ale nie jestem przekonana do tego połączenia ;) Quote
Gazuś Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 =VioaoiV= - ja narazie to nie mam nawet pomysłu w co się ubrać :) ALe zastanawiałam się też nad np. spodniami od marynarki i nop pasującym swetrze. Bo chyba może być tam chłodno, nie? Chociaż w Sopocie wszyscy łazili w kurkach a mi było tak gorąco, że ledwo w krótkim rękawku żyłam :lol: USH - to Ty zakraplałaś psom oczki w Gdyni na badaniach 16 stycznia? :lol: Jak tak to Cie pamiętam :evil_lol: Quote
wix Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Rok temu było ciepło ;) Tzn. ja wystawiałam po raz pierwszy doga w koszuli i golfowym bezrękawniku, także mi było gorąco <raczej ze względu na debiut niż warunki pogodowe ;) > Quote
Asdf Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Tak, tak to ja :) Też już pamietam :) HEHE Quote
Gazuś Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 UsH, , no, my chyba tam będziemy jechac jeszcze na badania serca :lol: Ale mój jak zawsze przy Nelly wyjdzie na strachajło (A niby facet) :evil_lol: A co do ciepła - mi w Sopocie gorąco było też z powodu debiutu :evil_lol: A teraz się zastanawiam, czy może bezrękawnik polo na siebie nie wrzucić. Plus spodnie w kancik :evil_lol: Quote
Gazuś Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Ha, nie mozna wejść na stronę tej wystawy :evil_lol: Moooże aktualizują i dodadzą katalog? :lol: Quote
Violonczela Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Niestety narazie ilości w rasach, bo nie mam podziału na klasy ale cierpliwości niedługo na pewno ukaże się katalog ;) GRUPA III Airedale Terier 5 American Staffordshire Terier 21 Australian Silky Terrier 2 Bullterrier 11 Bullterrier min. 3 Czeski Terier 1 Foksterier krót. 3 Jack Russell Terrier 9 Niem.Terier myśl. 6 Parson 2 Staffordshirre Bullterrier 5 Szkocki Terier 13 Terier walijski 2 West Highland White terier 19 Yorkshier Terrier 56 GRUPA V Akita 11 Alaskan Mal. 15 Basenji 3 Karelski pies.. 3 Pies Grenladzki 2 Samoyed 4 Shiba 2 Siberian 12 Szpic min. 6 Szpic wilczy 1 GRUPA VI Basset 7 Beagle 29 Bloodhound 3 Dalmatyńczyki 3 Gończy polski 11 Ogar polski 9 Petit basset griffon vendeen 1 Posokowiec bawarski 18 Posokowiec hanowerski 1 Rhodesian 14 GRUPA VII Braqued auvergne 2 Mały Munsterlander 2 Seter angielski 7 Seter irlandzki 9 Seter szkocki 4 Spaniel bretoński 1 Fousek 2 Wyżeł niem.krótkow. 4 Wyżeł weim.długowł. 1 Wyżel weimarski krótkowł.9 Wyżeł węgierski 4 GRUPA VIII American Cocker 1 Angielski Cocker 9 Flat coated retriver 4 Golden retirver 46 Labrador 65 Nova scotia 4 Płochacz niem. 2 Springer Spaniel 1 GRUPA IX Bishon 1 Boston 3 Buldog franc. 26 Cavalier King.. 8 Chihuahua długowł. 5 Chihuahua krótkowł. 1 Chiński Grzywacz 22 Gryfonik bruksel. 3 Lhaso apso 2 Maltańczyk 5 Mops 14 Pekińczyk 2 Coton de Tulear 2 Hawańczyk 2 Lwi piesek 2 Pudel duży 1 Pudel min. 6 Pudel śr. 4 Shih-Tzu 11 Spaniel kontyn.Papailon 8 Spanie tybetański 1 GRUPA X Charcik włoski 2 Chart afgański 3 Wilczarz 3 Chart polski 7 Chart rosyjski 4 Chart angielski 1 Chart perski 1 Whippet 15 Quote
flashka-g Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 jak mysliscie bedzie wybierany BIS dnia??? bo wedlug mnie tak by było lepiej. Quote
Gazuś Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 :lol: Wydaje mi się, że na dniach będzie tylko BOG, a Ci co mają BOG sobotni zostają na noc :lol: Chyba, że dwa dni są traktowane jako dwie oddzielne wystawy, wtedy będą dwa BISy :lol: Quote
dorotal Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='Violonczela']Niestety narazie ilości w rasach, bo nie mam podziału na klasy ale cierpliwości niedługo na pewno ukaże się katalog ;) GRUPA IX Bishon 1 Boston 3 Buldog franc. 26 Cavalier King.. 8 Chihuahua długowł. 5 Chihuahua krótkowł. 1 Chiński Grzywacz 22 Gryfonik bruksel. 3 Lhaso apso 2 Maltańczyk 5 Mops 14 Pekińczyk 2 Coton de Tulear 2 Hawańczyk 2 Lwi piesek 2 Pudel duży 1 Pudel min. 6 Pudel śr. 4 Shih-Tzu 11 Spaniel kontyn.Papailon 8 Spanie tybetański 1 Nie widze tu king charles spaniela(nie cavalier) a zglaszalam 4. :shake: Moglabys sprawdzic? Dostalam na mail od Beaty Zach, ze psy zostaly przyjete Dorota Łędzewicz Quote
Gazuś Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Hmm, czyli możliwe że stawki są jeszcze większe? :lol: Quote
Recommended Posts