Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 395
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja chcialabym sie zapytac, gdzie dokladniej jest wystawa? bo wiem tylko ze w hali jakiejs tylko dokladniej gdzie? Ja bede tylko podziwiac, bo niestety mam psa z I grupy :)

Posted

Wszystkich serdecznie zapraszam na naszą wystawę w Gdańsku 18/19.02.2006.
Oczywiście termin zgłoszeń się nie zmienił czyli do 31.01.2006.
Po wstępnym zestawieniu zgłoszeń, jak do tej pory konkurencja w rasach jest nie duża więc warto skorzystać i zgłosić swojego pieseczka.

Posted

:lol: Violonczela, a Ty pracujesz w związku? :) Nie prosze o info ile mamy psów w konkurencji, bo domyślam się, że Wam nie mozna mówić... Ale może zdradzisz czy i kiedy będą katalogi przedwystawowe?
A tak w ogóle to będę sie musiała w ferie przejechać do związku w Gdansku :lol:

Posted

Ja również nie mogę się doczekać tak jak ty Fashka:multi: W obydwa dni nie wystawiam co prawda aż 11 psów tak jak Ty, ale wystawiam 4 lub 5 piesków, a to już całkiem sporo:cool1: :multi: Oczywiście nadal oferuję swoja pomoc przy wystawianiu.Szkoda, że wystawa dopiero za 13 dni :-(

Posted

Wielka szkoda, że do Gdańska nie chcą przyjechać. Ci co byli w zeszłym roku nie mogli się nachwalić nad miejsce wystawy (świetna hala) no i oczywiście nad organizacją. Przecież można przyjechać na jedną i na drugą, przecież nie są w jednym terminie:lol:

Posted

Ja też żałuję.Chyba północ nie obfituje w foksy krótkowłose. Zresztą niewiele ich w całej Polsce. Może ludziom nie chce się jechać taki kawał. Już sama nie wiem. Może latem będzie lepiej jeśli chodzi o Gdynię i Sopot. Dobrze ,że chociaż ta foksiczka jest.