wix Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 hod. Braque d'Auvergne - Le Bleu Cardinalis :) :) terierka & ja na ringu.. ;) http://img92.imageshack.us/img92/4836/gdan10on.jpg Quote
takatuka Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Canis Mozarta nie zgłaszałam, byłam jako widz. Dzisiaj białasa zabrałam, bo jeszcze nigdy nie był na hali :) Jak masz jeszcze jakieś fotki samoyedów to proszę na meila :) Z góry dziekuje Pozdrawiam Elka Quote
Nitencja Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 =VioaoiV= napisał(a):to my z terierka walijska dosk, nswr, bob :) :D na bog3 nie poszłysmy- pies mi zasnął.. i gratulacje ogromne dla HONEY- BIS III !!!! A jak to teirerka wlaijska imie prosze :) a mzoe macie jakies zdjecia ?? Quote
wix Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 ENIGMA z Turzycowych Kniei, troche w niefortunnym momencie złapana ;P ;) http://img361.imageshack.us/img361/4743/eni8jn.jpg poleciała psu głowa ; P http://img361.imageshack.us/img361/6421/gdan36tv.jpg Quote
Nitencja Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Ale dziewczyna zaspana Gratulacje za BOBa :) Quote
Canis_lupus_husky Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 "Takatuka" napisał(a):Mozarta nie zgłaszałam, byłam jako widz. Dzisiaj białasa zabrałam, bo jeszcze nigdy nie był na hali Jak masz jeszcze jakieś fotki samoyedów to proszę na meila Z góry dziekuje Pozdrawiam Elka Nie mam już więcej fotek, te co wkleiłam to wszystkie zrobione przeze mnie :) Quote
takatuka Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Canis mogę foteczki wstawić na nasze forum?:roll: Quote
Canis_lupus_husky Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Edit nie działa :roll: Takatuka-podaj maila na priv to wyślę inne zrobione przeze mnie foty różnych psiaków :) te cpo wkleiłam to wsyztskie samków, na szpicach wkleiłam jeszcze husky, a zaraz wezmę się za mamuty :) Quote
pszym Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 amokk napisał(a):Dziekuje :) nawet kojarze Ciebie i Twojego pieska.. :) Cześc, Gratulacje - pamiętam w zeszłym roku jak też wygraliście. My ( razem z Nikit1 ) wtedy wystawialiśmy naszego goldzia w szczeniakach... Quote
pszym Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Gazuś napisał(a):Dlaczego na siłę? Spotkałam się z wieloma opiniami, że właśnie jasne psy woli. Z moją oceną się zgadzam i tutaj nie mam nic do zarzucenia ( a po za tym, to ja z kolei nie mam jakiegoś super ciemnego psa) więc spoko :lol: Ale nie podobało mi się kilka wyborób tego sędziego - wiadomo - zależy od gustu. Gazuś, pamiętam jeszcze jak pytałaś tutaj o przygotowanie do wystaw itd. Niestety w goldenach nie jest i nie było nigdy latwo, tym bardziej wielkie uznanie dla Ciebie z lokatę, bo prezentowaliście się bardzo dobrze - siedziałem i patrzyłem, bo akurat moja żona wystawiała w użytkach... Jeszcze raz gratulację. Quote
Canis_lupus_husky Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Grenland: Basenji: Karelczyk: Akity: No i mam jeszcze parę fotek Mad Maxa Pasada na ringu ;) A husky są na forum zaprzęgowców :) Quote
Honey Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 =VioaoiV= napisał(a):to my z terierka walijska dosk, nswr, bob :) :D na bog3 nie poszłysmy- pies mi zasnął.. i gratulacje ogromne dla HONEY- BIS III !!!! Serdecznie dziękuje ! jak na debiut - całkiem nieźle ... :lol: Quote
Gazuś Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 pszym napisał(a):Gazuś, pamiętam jeszcze jak pytałaś tutaj o przygotowanie do wystaw itd. Niestety w goldenach nie jest i nie było nigdy latwo, tym bardziej wielkie uznanie dla Ciebie z lokatę, bo prezentowaliście się bardzo dobrze - siedziałem i patrzyłem, bo akurat moja żona wystawiała w użytkach... Jeszcze raz gratulację. Dziękuję bardzo :lol: (A jak się nazywa Wasz pies?) Chociaż - tak jak pisałam - aż tak dobrze się nie zaprezentowaliśmy, bo i pies źle się na wystawie poczuł i ja miałam lekką tremę :lol: Amokk i Nikit - Wiem, że Wasze psiaska są złote (chociaż użytków nie oglądąłam niestety, ale Figo wygrał jak najbardziej zasłużenie) ale mi chodzi o ogólne wybory sędziego, bo częściej wybierał jasne psy. Taka 'moda' przyszła na jasne goldeny i nie ma się co dziwić :lol: Ja z kolei chyba wybierałałabym ciemniejsze :lol: (Amokk - bo nie zauważyłam czy napisałaś, dostał Figuś CWC?) Każdy sędzia ma jakiś swój typ psa i do niego porównuje wszystkie inne. Do mojej klasy zastrzeżeń nie mam, ale nie podobało mi się (i to baaardzo) wybór w sukach (bodajże otwarta, albo porównanie). Ale co zrobić? Sędzia decyduje :lol: W każdym razie jeszcze raz gratulacje dla Wszystkich i kolejnych sukcesów :lol: A co do reszty naszych znajomych (niedzielnych :lol: ) BEAGLE/SUKI/KL SZCZENIĄT AMELIA Ambroży WO/nom do BIS PUPPY BEAGLE/PIES/KL POŚREDNIA SNOOPY Belezza dosk/IIl lok/7 JACK RUSSELL TERIER/SUKI/KL MŁODZIEŻY Gang Staff (FCI) GI GI dosk/I lok/III/ Zw Rasy ( Tutaj wielkie gratulacje, bo to była pierwsza wystawa :lol: A jak wyszła na BIS Junior i BOG (chociaż tam nic nie zajęła) to ślicznie się prezentowała - zero stresu) CHART POLSKI/PSY/KL CHAMPIONÓW BOHATER Ferrero dosk/I lok/II / NPwR Quote
nikit1 Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 A kto wziął rasę w Goldenach i jak wypadł na BIS-ach? Quote
Gazuś Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Rasę wziął ten champion Aristo Złota Oaza. Wygrał BOG, ale na BIS się nie stawił... Quote
Zeliika Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Poprosze o stawke rhodesian rodgeback'ow. Quote
Gazuś Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Stawki są na stronie związku, wyników nie znam :lol: Quote
Natalia_W Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 A czy ktos zna wyniki BOG IX i BIS?? WIelkie Gratulacje dla wszystkich wystawców!!!!!!!! Quote
Gazuś Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 BIS zdobyła suka HARDA Husarska Szaża Jest to Charcica Polska biale w niebieskie łaty (wg właściciela jedyna taka w Polsce) BOG IX zdobył pudel miniaturowy czarny, ale nie wiem jak się nazywał :lol: Quote
jovanna Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 poprosze o wyniki beagle ;) dzieki z gory Quote
flashka-g Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 a ma moze ktos fotki z poszczegolnych BOG?? Quote
Recommended Posts