Goja Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 my też już po mamy 2 lokatę z notą wybitnie obiecujący musimy popracować nad postawą przy prezentacji ale jako laik i tak jestem zadowolona bo nie wieżyłam w swoje możliwości jestem wręcz usatysfakcjonowana bo dwie sunie konkurętki były wystawiane przez osoby z doświadczeniem więc teraz już wiem co i jak i na co mam patrzeć podziękowania dla Sławka i Marcina za pomoc w przygotowaniu małej Quote
Asdf Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 i ja sie pochwale:) wprawdzie nie ze swojego konta z dzisiejszych sukcesów w ringu husky:) Shapali BOS,BOB,II BOG, Kasdan 1 CWC, i Tiffany BOS:)) wszystko wystawiane przezemnie;] pzdr flashka-g Quote
wix Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 flashka a angelice jak poszlo na bisie z kasdanem?? Quote
Asdf Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Cos chyba Ci sie pomyliło. Bo Kasdan nie wychodził na BIS bo był tylko pierwszy w swojej klasie. A Angelika miala go tylko wystawic do porownania o BOS ale sie spózniła. A ja wystawiałam Shapaliego na BOG. pzdr flashka-g Quote
Chima Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 @All Nam poszło na BF-ach bardzo dobrze. I/IV klasa otwarta CWC, NSwR Ferbi Fibi Draczyn Quote
wix Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 Aaaa.... Angelika mi oznajmiła że idzie z Kasdanem de Ciukci na BIS :crazyeye: Quote
Draczyn Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 =VioaoiV= napisał(a):Draczyn BufoBufo tez bdbDzieki zaraz poprawię Quote
Agasia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Gratulacje! Wie ktos moze jak tam beagle i PONy? Quote
wix Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 beagle jutro, I grupy nie ma w gdansku ;) Quote
Asdf Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 =VioaoiV= napisał(a):Aaaa.... Angelika mi oznajmiła że idzie z Kasdanem de Ciukci na BIS :crazyeye: Chyba wiem o co chodzi:) ale na pewno nie z Kaziem tylko z Shapem jak juz..i to chodziło awaryjnie o jutro:) Quote
Draczyn Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='gorzała']@All Nam poszło na BF-ach bardzo dobrze. I/IV klasa otwarta CWC, NSwR Ferbi Fibi Draczyn Moje kochane Gorzaly. Wielkie brawa i ogromne gratulacji, szczególnie dla wspanialej handlerki Agnieszki. Moc całusow dla zwyciężczyni. Pozdrawiam Was wszystkich bardzo serdecznie Quote
wix Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 jeszcze fotki by Nancy.. dziekuje http://img157.imageshack.us/img157/5462/p21800495kf.jpg musisz mnie obsliniac?? http://img423.imageshack.us/img423/5971/p21800532yl.jpg http://img372.imageshack.us/img372/8534/p21800599xr.jpg labi.. http://img132.imageshack.us/img132/2739/p21801122ws.jpg http://img375.imageshack.us/img375/6568/p21801130iu.jpg Quote
gwiezdny-wyslannik Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Myślę, że to chyba dorotal powinna się pochwalić,ale ja też napiszę, bo w końcu ja wystawiałam.Awięc LEOS zdobył:1 lokatę dosk. CWC i NPwR :multi: Jestem bardzo wdzięczna dorotal za możliwość zaprezentowania na ringu tak pięknego psa ;) . Quote
fidekangela Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Wystawa w miarę udana ;) Poznałam flashkę , USH :) :cool1: A ja nie mówiłam że będe wystawiać Kazia na Bisach tylko jutro jak coś to awaryjnie miałam pokazać Shappiego ;) Trudno pokręciło się wam może dlatego że chodziłam sobie z Kaziem po wystawie :P Quote
cisa&fritz Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 My jedziemy jutro skoro swit z Warszawy, z wyzlami. Powiedzcie (do tych, co juz sa po i widzieli hale) - jakie wrazenia, jak organizacja, warunki, ringi itd.? Jak z parkowaniem pod hala i w okolicach? Serdecznie dziekuje za wszelkie informacje i pomoc. Ania Quote
wix Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 jak rok temu- cudownie. ringi ogromniaste, organizacja boska. Quote
Goja Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Polna rozmawiałam z panią która wystawiała aisse i z rozmowy wywnioskowałam że jest jej właścicielką ta pani była z dwójką nastolatków to chyba były jej dzieci bardzo mili ludzie i wrażenie ogólne z wystawy też bardzo miłe muszę przyznać że spotkałam się z bardzo dużą życzliwością ze strony konkuręcji dyli mili do tego stopnia że ufryzowali mi sunię a Maciek nawet chciał ją wystawić ale za namową innych postanowiłam sprubować sama bo przecież muszę się tego kiedyś nauczyć nie mówiąc już o życzliwości ze strony pań które oceniały szczenięta bardzo ale to bardzo miłe wrażenie z pewnością wyczuły ze jesteśmy tam pierwszy raz i same powiedziały mi czego muszę nauczyć małą prawdę mówiąc to niespodziewałam się takiego przyjęcia myślałam raczej że jako potęcjalna konkuręcja zostaniemy chłodno przyjęte w grono shihtzaków ale się rozczarowałam i jestem z tego niezmiernie zadowolona jeszczeraz dziękuję za tak miłe przyjęcie i pomoc Quote
kadziumia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='cisa&fritz']My jedziemy jutro skoro swit z Warszawy, z wyzlami. Powiedzcie (do tych, co juz sa po i widzieli hale) - jakie wrazenia, jak organizacja, warunki, ringi itd.? Jak z parkowaniem pod hala i w okolicach? Serdecznie dziekuje za wszelkie informacje i pomoc. Ania Hello, ringi baaaaaaaaaaaaardzo duże, organizacja bardzo dobra, parking przy hali duży, płatny 10 zł. Ja jestem zadowolona. Szczenięta dostawały upominki od sponsorów (dzięki czemy moje 2 wróciły z siatkami smakołyków). Mam nadzieję, że z roku na rok będzie na tej wystawie przybywało wystawiających, bo warunki są naprawdę na europejskim poziomie. Warto dodać, że ringi "obwykładzinowane", toalety duże i czyste, sprawne ekipy sprzątające, sporo miejsca wokól ringów. mfg ps: mój Samoyed - AZZIS z Reptowskiego Lasu BOG V [SIZE=2](ale niestety, nie weźmiemy udziału w jutrzejszym BIS'ie:placz: , bo mam jutro Klubówkę w NDM:cool3: ) Quote
maga18 Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 a ma ktos jakies fotki z bog i bis junior, puppy IX grupy? Quote
Polna Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 a mogłam jechac do Gdańska zamiast Bydgoszczy :P Quote
Gazuś Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 U nas nawet oki - dosk, III lok/7 psów :lol: Przy czym sędzia preferował jasne psy, więc nie jest źle :lol: Toller - Ty tam byłaś na wystawie i nawet znać nie dałaś? :-( Na następnej już Ci nie odpuszczę :lol: I jestem pewna - tak BOS = NP/SwR :lol: A ze znajomych - Nestor - HIT Dżemojad - dosk, IV (chyba :lol: ) Emi - (Jutro dopisze imię rodowodowe, bo dziś nie pamietam :lol: Ale sunia właścicielki HITa) - dosk, II Quote
cisa&fritz Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Kadziumia serdeczne dzieki za odpowiedz, ze swiadomoscia dobrej wystawy (bo jakies leki mam po Bydgoszczy;)) bedzie nam sie swietnie jechalo. Dziekuje:lol:! Pozdrowienia, Ania Quote
Recommended Posts