Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

my też już po
mamy 2 lokatę z notą wybitnie obiecujący musimy popracować nad postawą przy prezentacji

ale jako laik i tak jestem zadowolona bo nie wieżyłam w swoje możliwości

jestem wręcz usatysfakcjonowana bo dwie sunie konkurętki były wystawiane przez osoby z doświadczeniem więc teraz już wiem co i jak i na co mam patrzeć podziękowania dla Sławka i Marcina za pomoc w przygotowaniu
małej

• Replies 395
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i ja sie pochwale:) wprawdzie nie ze swojego konta z dzisiejszych sukcesów w ringu husky:) Shapali BOS,BOB,II BOG, Kasdan 1 CWC, i Tiffany BOS:)) wszystko wystawiane przezemnie;]

pzdr flashka-g

Posted

Cos chyba Ci sie pomyliło. Bo Kasdan nie wychodził na BIS bo był tylko pierwszy w swojej klasie. A Angelika miala go tylko wystawic do porownania o BOS ale sie spózniła.
A ja wystawiałam Shapaliego na BOG.

pzdr flashka-g

Posted

=VioaoiV= napisał(a):
Aaaa....
Angelika mi oznajmiła że idzie z Kasdanem de Ciukci na BIS :crazyeye:

Chyba wiem o co chodzi:) ale na pewno nie z Kaziem tylko z Shapem jak juz..i to chodziło awaryjnie o jutro:)

Posted

[quote name='gorzała']@All

Nam poszło na BF-ach bardzo dobrze. I/IV klasa otwarta CWC, NSwR

Ferbi Fibi Draczyn

Moje kochane Gorzaly. Wielkie brawa i ogromne gratulacji, szczególnie dla wspanialej handlerki Agnieszki. Moc całusow dla zwyciężczyni. Pozdrawiam Was wszystkich bardzo serdecznie

Posted

Wystawa w miarę udana ;)
Poznałam flashkę , USH :) :cool1:
A ja nie mówiłam że będe wystawiać Kazia na Bisach tylko jutro jak coś to awaryjnie miałam pokazać Shappiego ;) Trudno pokręciło się wam może dlatego że chodziłam sobie z Kaziem po wystawie :P

Posted

My jedziemy jutro skoro swit z Warszawy, z wyzlami. Powiedzcie (do tych, co juz sa po i widzieli hale) - jakie wrazenia, jak organizacja, warunki, ringi itd.? Jak z parkowaniem pod hala i w okolicach?
Serdecznie dziekuje za wszelkie informacje i pomoc.
Ania

Posted

Polna rozmawiałam z panią która wystawiała aisse i z rozmowy wywnioskowałam że jest jej właścicielką ta pani była z dwójką nastolatków to chyba były jej dzieci bardzo mili ludzie
i wrażenie ogólne z wystawy też bardzo miłe
muszę przyznać że spotkałam się z bardzo dużą życzliwością ze strony konkuręcji
dyli mili do tego stopnia że ufryzowali mi sunię a Maciek nawet chciał ją wystawić ale za namową innych postanowiłam sprubować sama bo przecież muszę się tego kiedyś nauczyć
nie mówiąc już o życzliwości ze strony pań które oceniały szczenięta bardzo ale to bardzo miłe wrażenie
z pewnością wyczuły ze jesteśmy tam pierwszy raz i same powiedziały mi czego muszę nauczyć małą

prawdę mówiąc to niespodziewałam się takiego przyjęcia myślałam raczej że jako potęcjalna konkuręcja zostaniemy chłodno przyjęte w grono shihtzaków ale się rozczarowałam i jestem z tego niezmiernie zadowolona
jeszczeraz dziękuję za tak miłe przyjęcie i pomoc

Posted

[quote name='cisa&fritz']My jedziemy jutro skoro swit z Warszawy, z wyzlami. Powiedzcie (do tych, co juz sa po i widzieli hale) - jakie wrazenia, jak organizacja, warunki, ringi itd.? Jak z parkowaniem pod hala i w okolicach?
Serdecznie dziekuje za wszelkie informacje i pomoc.
Ania

Hello,

ringi baaaaaaaaaaaaardzo duże, organizacja bardzo dobra, parking przy hali duży, płatny 10 zł.
Ja jestem zadowolona. Szczenięta dostawały upominki od sponsorów (dzięki czemy moje 2 wróciły z siatkami smakołyków).
Mam nadzieję, że z roku na rok będzie na tej wystawie przybywało wystawiających, bo warunki są naprawdę na europejskim poziomie. Warto dodać, że ringi "obwykładzinowane", toalety duże i czyste, sprawne ekipy sprzątające, sporo miejsca wokól ringów.

mfg

ps:
mój Samoyed - AZZIS z Reptowskiego Lasu BOG V [SIZE=2](ale niestety, nie weźmiemy udziału w jutrzejszym BIS'ie:placz: , bo mam jutro Klubówkę w NDM:cool3: )

Posted

U nas nawet oki - dosk, III lok/7 psów :lol:
Przy czym sędzia preferował jasne psy, więc nie jest źle :lol:

Toller - Ty tam byłaś na wystawie i nawet znać nie dałaś? :-( Na następnej już Ci nie odpuszczę :lol: I jestem pewna - tak BOS = NP/SwR :lol:

A ze znajomych -
Nestor - HIT Dżemojad - dosk, IV (chyba :lol: )
Emi - (Jutro dopisze imię rodowodowe, bo dziś nie pamietam :lol: Ale sunia właścicielki HITa) - dosk, II