flashka-g Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 mowie z reguly....i nie zawsze. jak nie ma to trzeba sobie poradzic bez;) Quote
wix Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 No wiadomo ;) Flashka a Ty jedziesz do Gdańska ?? Kurczę sprawdziłam i na ringu gdzie będzie buldożka przed nami są 22 psy- obok na ringu hawanka, po 26 psach :/ Quote
gwiezdny-wyslannik Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 No to ładnie :/ Z ringu buldogów szybko lecieć do ringu gdzie są Cotony i Hawańczyki... Quote
wix Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 Cavalierka, nie wiem czy wiesz, że nie wystawiasz psów z hodowli Białe Bursztynki?? Tak Ci mówię, żebyś później nie była zaskoczona. Pozdrawiam :) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 A ja Ci mówię,że wystawiam, bo jakieś 2 dni temu pisąłam do tej Pani z tej hodowli i pisała, że wystawiam i wydaje mi się,że nie kłamie... Quote
wix Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 No to w takim razie psikus, bo ja u Pani Iwony byłam wczoraj i ja i Angelika tam wystawiamy, P.Iwona uznała że dwie handlerki jej wystarczą ;) Przejdźmy z tym na gg albocoś co? Quote
gwiezdny-wyslannik Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Nie trzeba, poradzę sobie!Nie chce tego przez pośrednika (czyli Ciebie) załatwie to z Panią Iwona osobiście. Quote
flashka-g Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 =VioaoiV= napisał(a):No wiadomo ;) Flashka a Ty jedziesz do Gdańska ?? Kurczę sprawdziłam i na ringu gdzie będzie buldożka przed nami są 22 psy- obok na ringu hawanka, po 26 psach :/ Powtarzam po raz kolejny ze jade:)) tak łatwo nie zrezgnuje..nawet te tysiace km mnie nie zabiją samotnej podrozy w pociagu:)) przezd Gdansk mam jedyny transport do NDM wiec musze jechac;))a pozatym takie show nie moge opuscic:) Quote
Gazuś Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Eeeh, Dziewczyny, a co Wy ubieracie? Latamłam po sklepach i się zastanawiałam i się skończyło na tym, że NIC nie mam :shake: Kompletnie nie wiem :shake: Niby mogę wziąć od mamy czerwone spodnie + marynarkę, bo fanjnie będzie przy tym gold wyglądał, ale z kolei do tego nie mam butów... Bo co, czerwone adidasy? :cool1: Ale ja mam problemy...:shake: Quote
wix Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Ja na niedzielę do terierki walijskiej niebieska marynarka + jasne spodnie, a w sobotę to jeszcze mam dylemat :P Quote
gwiezdny-wyslannik Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Ja w sobotę jeszcze nie wiem co ubiorę, a w niedzielę ubiorę czerwone spodnie i chyba czerwoną bluzkę do Yorkshire Terrierki ;) Quote
Goja Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 he a ja założe bojówki i jakąś bluzę bo nic ciekawego nie znalazłam a tak pozatym to mamy 2 konkurętki na ringu babka podobno prowadzi hodowlę od wielu lat więc już wiem że nici z naszego występu nie mamy najmniejszych szans Quote
Gazuś Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Przed chwilą miałam rewie mody w domu i padło na te czerwone spodnie i czerowną marynarkę, a do tego jasnoczerwone pumy z białymi paskami, bo w czarnych balerinach mi nie wygodnie by sie biegało :evil_lol: No i pod spód biały bezrękawnik chyba, żeby coś do tych białych pasków pasowało... A niby tylko pies powinien się na ringu liczyć :lol: Eeeh, niedoścignione marzenie. Quote
Goja Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 dostaliście już dokumęty z zk w gdańsku (potwierdzenie zgłoszenia nr startowy i co tam jeszcze przesyłają) bo ja nie poczekam do wtorku i zadzwonię co jest grane Quote
skubi Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Nie wiem czy już wiecie, ale na stronie gdańskiego ZKwP jest już wykaz zgłoszonych psów i plan sędziowania. Quote
flashka-g Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 ja w piatek mam super podroz ponad 10h w pociagu:))) mam nadzieje ze dojade cało:) Quote
Gazuś Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 10 godzin? Wow :lol: Ale Ty bez psów prawda? Bo by się biedaki wymęczyły :cool3: Quote
flashka-g Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 no na szczescie bez psów;))) ale sama nie wiem jak dam rady..do tej pory jezdzilam i po 13 h w pociagu...ale ze znajomymi. A tu teraz sama. Ale jak juz dojade...to sie bedzie dzialo:razz: Quote
Honey Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Tylko uważaj na siebie i nie siedź sama w przedziale ! Powodzenia w Gdańsku i ... szkoda, że się miniemy :) Quote
flashka-g Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 to zalezy gdzie bede miala miejscówke bo to express jest;];) Quote
Goja Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 ostatnio mój kumpeł jechał z dziewczyną do warszawy żebyś mogła być bezpieczna zrób to co zrobiła babka która się do nich dosiadła wź ze sobą gróby łańcuch i kłódkę zapnij na klamkę i półkę od bagarzu naciągnij i zapnij kłódką wtedy napewno nic się tobie nie stanie ja nie żartuję ale gdybym miła jechać pociągiem to napewno sama bym nie pojechała Quote
Recommended Posts