Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 395
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No wiadomo ;)
Flashka a Ty jedziesz do Gdańska ??

Kurczę sprawdziłam i na ringu gdzie będzie buldożka przed nami są 22 psy- obok na ringu hawanka, po 26 psach :/

Posted

Cavalierka, nie wiem czy wiesz, że nie wystawiasz psów z hodowli Białe Bursztynki?? Tak Ci mówię, żebyś później nie była zaskoczona. Pozdrawiam :)

Posted

No to w takim razie psikus, bo ja u Pani Iwony byłam wczoraj i ja i Angelika tam wystawiamy, P.Iwona uznała że dwie handlerki jej wystarczą ;)

Przejdźmy z tym na gg albocoś co?

Posted

=VioaoiV= napisał(a):
No wiadomo ;)
Flashka a Ty jedziesz do Gdańska ??

Kurczę sprawdziłam i na ringu gdzie będzie buldożka przed nami są 22 psy- obok na ringu hawanka, po 26 psach :/

Powtarzam po raz kolejny ze jade:)) tak łatwo nie zrezgnuje..nawet te tysiace km mnie nie zabiją samotnej podrozy w pociagu:)) przezd Gdansk mam jedyny transport do NDM wiec musze jechac;))a pozatym takie show nie moge opuscic:)

Posted

Eeeh, Dziewczyny, a co Wy ubieracie?
Latamłam po sklepach i się zastanawiałam i się skończyło na tym, że NIC nie mam :shake: Kompletnie nie wiem :shake:
Niby mogę wziąć od mamy czerwone spodnie + marynarkę, bo fanjnie będzie przy tym gold wyglądał, ale z kolei do tego nie mam butów... Bo co, czerwone adidasy? :cool1:

Ale ja mam problemy...:shake:

Posted

he a ja założe bojówki i jakąś bluzę bo nic ciekawego nie znalazłam
a tak pozatym to mamy 2 konkurętki na ringu babka podobno prowadzi hodowlę od wielu lat więc już wiem że nici z naszego występu nie mamy najmniejszych szans

Posted

Przed chwilą miałam rewie mody w domu i padło na te czerwone spodnie i czerowną marynarkę, a do tego jasnoczerwone pumy z białymi paskami, bo w czarnych balerinach mi nie wygodnie by sie biegało :evil_lol: No i pod spód biały bezrękawnik chyba, żeby coś do tych białych pasków pasowało...
A niby tylko pies powinien się na ringu liczyć :lol:
Eeeh, niedoścignione marzenie.

Posted

dostaliście już dokumęty z zk w gdańsku (potwierdzenie zgłoszenia nr startowy i co tam jeszcze przesyłają)

bo ja nie poczekam do wtorku i zadzwonię co jest grane

Posted

ostatnio mój kumpeł jechał z dziewczyną do warszawy żebyś mogła być bezpieczna zrób to co zrobiła babka która się do nich dosiadła wź ze sobą gróby łańcuch i kłódkę zapnij na klamkę i półkę od bagarzu naciągnij i zapnij kłódką wtedy napewno nic się tobie nie stanie
ja nie żartuję ale gdybym miła jechać pociągiem to napewno sama bym nie pojechała