Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asia niedawno dzwoniła do Kędziora - podobno zaprowadził swoich opiekunów bezbłędnie pod mieszkanie, które od dziś jest jego :D Niesamowite, prawda? :P
a teraz stoi w kuchni i czeka na jedzonko :lol:

Kochany Mały :D

Posted

:angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi:

Posted

Oleczkaa napisał(a):
Powiedzcie mi dziewczyny,ile wisimy za hotel jeszcze

Rachunek za hotel wyniósł 120
Malawaszka dala 40 :)
Więc wisimy jeszcze 80.
Wizytęu lekarza zasponsorowała ciocia Deszczowa :)

Wczoraj rozmawiałam z nową właścicielką Kędziorka jest nim zachwycona. :D zresztą pozosali domownicy także.
Ja się nie dziwię bo jak go można nie kochać!!!!!!!!!!!!!
W poniedziałek idą do weta na szczepienie.
Będziemy od czasu do czasu dzwonić a Pani powiedziała,że jak będziemy chciały to oczywiście możemy niuńka odwiedzić!

Posted

Supeeeerrrrr , że sie udało :laola:
Dla aanielskiej rodziny :angel: i pies anioł.Zreszta tu same aniołki :angel: :angel: ,oleczki , asiaf,deszcowe ciocie -anielice :angel:
:wink:
Dużo szcęścia Barneyku :D

Posted

Napisałam do Pani smsa jak czuje się Kęddziorek (bo dla nas pozostanie Kęddziorkiem), jak ma na imię i oto jaką dostałam odpowiedź-cytuję:
"Witam!Kajtuś ma się wyśmienicie. Jest przemiłym, świetnie ułożonym i bardzo "całuśnym" pieskiem. Jesteśmy w nim wszyscy zakochani a on to wykorzystuje :-). pozdrawiam Kasia."

Jak to przeczytałam to aż mi się chciało płlakać ze szczęścia.
Tak się cieszę, że znalazł się ktoś kto go docenił i pokochał :angel:
A panience z Olsztyna :2gunfire:

• 6 months later...
Posted

Dziś dostałam sms od Pani Kędziorka, cytuję: "Kajtuś niezmiennie stanowi wulkan radości. Jest też bohaterem bo pomógł swojemu Panu schudność 10 kg-spacery :-)"
Super Wieści:multi: :multi: :multi:
Kochany Kędziorek Kajtuś słodkości nasze:loveu:

• 2 months later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Witam serdecznie wszystkich zaangażowanych w szukanie domu dla Barneya-Kędziorka, czyli naszego Kajtusia.
Kajtuś mieszka z nami już rok i spieszę uspokoić wszystkie wrażliwe dusze, że ma się dobrze.
Po raz pierwszy przeczytałam dziś wątek opisujący Kajtusiowe perypetie i trochę mi się łezki w oczach zakręciły.
Kajtuś najbardziej ceni sobie dom, a w nim swoje zabaweczki, które z wielką starannością przenosi z miejsca na miejsce, a kiedy uważa, że już dość się nimi wszyscy nacieszyli to chowa je pieczołowicie w swoim posłaniu. Ceni sonie również swoją miseczkę, ale miłością darzy lodówkę i zawsze stara się być obecny przy jej otwieraniu (bo przecież nigdy nie widomo, czy ktoś nie będzie chciał się z psem podzielić jakimś smakołykiem, a przecież można też użyć lekkiej perswazji podając łapkę, przekrzywiając łepek i "służąc" w sposób iście cyrkowy).
Mogłabym długo jeszcze o Kajtusiu, bo to bardzo wdzięczny temat.
Zdjęcie wkleję kiedy opanuję sposób w jaki to się robi.
Pozdrawiam wszystkich
Kasia

Posted

Kochana Kasiu dziękuję serdecznie ze się odezwałas. Martwiłam się o Barnejka ponieważ jest mi on szczególnie bliski ( zaprzyjaźniłam się z nim kiedy go znalazłam) Niezmiernie się cieszę że piesiek ma się dobrze, i że jest taki radosny w nowym domku.

Tutaj wklejam informacje jak mozna pokazać nam Barneyka:

"Kopiujecie zdjęcie do jakiegoś folderu w komputerze, wchodzicie na stronę http://imageshack.us/, klikacie Przeglądaj, wybieracie zdjęcie z kompa, następnie klikacie Host it!, kopiujecie drugi od góry link Thumbnail for forums (1) i wklejacie do swojej odpowiedzi."

Już się nie mogę doczekać kiedy znowu go zobaczę ;) pozdrawiam

Posted

No coż, może minę ma trochę mało wspaniałą, ale okazał się być trochę speszony ("camera-shy" jak określają to anglosasi) i chciał jak najszybciej opuścić balkon, na który go zaprosiłam w celu lepszego oświetlenia.
To samo zdjęcie umieściłam w Galerii Dogomanii w kategorii: Kundelki 40-60 cm (no może wzrost dostał trochę na wyrost, ale jak stanie na paluszkach, to kto wie?)
Pozdrawiam :)

Posted

aisak102 bardzo dziękuję za wpłacone pieniążki 200 PLN.:multi:
Na razie opłaciłam z nich hotel dla moich psiaków, które są w Otrębusach (5 szt.) ale jak nie uzbiera się na sterylkę dla Luny to ja oddam je właśnie z przeznaczeniem na jej operację.
poczekajmy jeszcze kilka dni.

• 4 weeks later...
Posted

Kajtuś kłania się wszystkim i przesyła mokre buziaki wraz z Życzeniami Wszelkiej Pomyślności w Nowym Roku.

Pozdrawiamy serdecznie a Kajtuś przesyła swoje mokre całusy :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2:
Kasia

Posted

aisak102 napisał(a):
Kajtuś kłania się wszystkim i przesyła mokre buziaki wraz z Życzeniami Wszelkiej Pomyślności w Nowym Roku.

Pozdrawiamy serdecznie a Kajtuś przesyła swoje mokre całusy :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2:
Kasia

Dziękujemy za życzenia i też ślemy całuski i mizianka dla Kajtusia:loveu: oraz jego Pani i pozostałych członków rodziny.

Pani Kasiu dziękuję w imieniu psiaków które mam pod opieką w hotelu za pomoc materialną.
Chciałam powiedzieć , że dziś Myszka zwana Rumkową pojechała do nowego domu :multi:ale, że natura nie lubi próżni to zawiozłam do hotelu znalezionego starszego , wychudzonego boksera:shake: