Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziekuję za zdjęcia, sprawiłaś mi ogromną radość, że mogłam popatrzeć na niego jeszcze raz, mój kochany Barneyek, moję szczęście :( i znowu się popłakałam no :( :( moja słodycz ja chce do niego :puppydog: :sadCyber:

---------------------------------------------------------

słuchajcie nasza akcja przynosi efekty !!! właśnie dostałam smsa z Olsztyna, żeby podać nr konta osoba napisała że wstydzi się za tą "bladź" z tego samego miasta ;) i że wpłaci pare złotych <jupi>

Posted

Czuje sie troche winna calej tej "akcji"-w koncu to do mnie babsko zadzwonilo i to ja z nią rozmawialam.Moze za bardzo ufam ludzim,moze moglam ją dokladniej sprawdzic-sama juz nie wiem.Ale jak sprawdzic czlowieka przez telefon?Wszystko wydawalo sie super-pani byla miła,o piesku wyrazala sie bardzo ciepło i naprawde myslalam,ze trafil mu sie wspanialy domek :( mam mega-doła-od soboty :cry:

Posted

Ania-tygrysiczka napisał(a):
Czuje sie troche winna calej tej "akcji"-w koncu to do mnie babsko zadzwonilo i to ja z nią rozmawialam.Moze za bardzo ufam ludzim,moze moglam ją dokladniej sprawdzic-sama juz nie wiem.Ale jak sprawdzic czlowieka przez telefon?Wszystko wydawalo sie super-pani byla miła,o piesku wyrazala sie bardzo ciepło i naprawde myslalam,ze trafil mu sie wspanialy domek :( mam mega-doła-od soboty :cry:

Ani Słonko mam dokładnie tak samo, też się obwiniam za to wszystko, bo to ja go znalazłam, i narobiłam szumu, teraz mam wyrzuty sumienia że mogłam go zabrać do shroniska i tutaj mu szukać domku i oszczedzic mu tkiej poniewierki :( Ale wkoncu musze przetłumaczyć tej mojej zakutej głowie że moze i dobrze ze sie tak stalo, ze teraz jest mu dobrze a my znajdziemy mu domek. Głowa do góry Aniu :*

Posted

[quote name='"Oleczkaa"
Ani Słonko mam dokładnie tak samo, też się obwiniam za to wszystko, bo to ja go znalazłam, i narobiłam szumu, teraz mam wyrzuty sumienia że mogłam go zabrać do shroniska i tutaj mu szukać domku i oszczedzic mu tkiej poniewierki :( Ale wkoncu musze przetłumaczyć tej mojej zakutej głowie że moze i dobrze ze sie tak stalo, ze teraz jest mu dobrze a my znajdziemy mu domek. Głowa do góry Aniu :*[/quote']

Dziewczyny Kędzior do schroniska :o
Nigdy w życiu!!!!!!!!!!
Nie zamartwiajcie sie tamta adopcja to juz przeszłość.
Najważniejsze, że teraz jest bezpieczny, najedzony,leczony i pod dobrą opieką.
Mobilizujmy siły na szukanie mu domu.
Prawdopodobnie w niedzielę pojedziemy z nim, Sonia i Dzordzem do WOTu

Posted

Piszcie jak tam nasze złotko? wykąpane już? no i jak się miewa.

No i mam takie nurtujace pytanie. Bo jak Barnuś zostanie w hotelu powiedzmy długo(oby nie) to nazbiera sie rachunku na ho ho np. okolo 1000zł to jak my to zaplacimy? watpie zy uda nam sie tyle nazbierac :(

Posted

I Oleczka - nie gryź sie, dziewczyno.

Na pocieszenie powiem Ci, ze jesli będziesz pomagać zwierzętom dalej, to nie raz jeszcze spotkają Cię takie sytuacje :cry: :wink:

Posted

Kochani bedziemy Wam wdzieczni za kazda pomoc,nawet najmniejsza,kazda zlotowka sie liczy.Blagam pomozcie nam.Same nie damy rady,Ola jeszcze sie uczy a ja od 2 lat jestem bez pracy..........

Posted

kochani kolejna osoba sie zadeklarowała wpłacić pieniążki :D Ja jutro albo po jutrze najpóźniej też coś wpłacę bo tak ide na poczte i dojść niemogę przez te kolokwia :-?

Posted

Mam super wiadomosc-Barneyek-Kedziorek jest juz w domu!!!!!! :multi: Taaaaaaaaaaaakie buziaki dla kochanej Oleczki i dla wpanialych dziewczyn asif1 i deszczowej :angel:
Tym razem to cudowni ludzie i wspanialy domek :D
Kochany Barneyku-wszystkiego najlepszego w nowym domku,bądz szczęsliwy :D

Posted

:D tak, to prawda :lol:

Kędziorek wyglądał oszałamiająco i z radością powitał swoich opiekunów, a oni jego. Pan nawet rzucił się na kolana, żeby się pomiziać :P
Jest spisana umowa adopcyjna i za niedługo zadzwonię, co tam słychać :P

Kędziorek nawet sie nie obejrzał, jak wskakiwał do samochodu :lol:

super, nie? :angel:

Posted

Kochane jestem taaaaaaaaaka szczęśliwa :D Udało się nareszcie :D

OGROMNE BUZIAKI DLA ANI-TYGRYSICZKI,DESZCZOWEJ,ASIF1 PANI DOROTKI,DLA DYREKCJI HOTELU W OTRĘBUSIE. GDYBY NIE WY NIEUDAŁOBY MI SIĘ ZNALEŹĆ MU TAK WSPANIAŁEGO DOMKU. MALEŃKIE-JESTEŚCIE WIELKIE ;)

to kiedy pijemy? :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: