Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BARNEYEK właśnie jest już w dordze do Olsztyna :D

OGROMNE PODZIĘKOWANIA DLA ANI-TYGRYSICZKI ORAZ ASIF1ORAZ KOCHANEJ PANI DOROTKI BEZ KTÓRYCH NIEUDAŁOBY MI SIĘ ZNALEŹĆ MU DOMKU, MALEŃKIE- JESTEŚCIE WIELKIE!!!!!!!!! ;)

Opowiem wam jak to było. Szukałyśmy go jeszcze w nocy, ja o 22 i o 23 a pani Dorotka po 12. Wstałam o 6 raqno, ubrałam się i szybciutko poleciałam zobaczyć czy jest. Padał duży śnieg. Otworzyłam furtkę od płotu i na pierwszy rzut oka go niewidziałam. Zasmuciłam się ogromnie. A tu nagle biała kula niegu się rusza i leci do mnie :D Kochany Barneyek przez ten śnieg z czarnego zrobił się biały :D Zadzwoniłam szybko do Ani-Tygrysiczki a ona zawiadomiłą panią Dorotkę, która zaraz przyjechała i go zawiozła razem z Anią do Wa-wy, kochane stworzonko tak ochoczo weszło do samochodu. Teraz ania napisała mi smsa że Barneyek jedzie już do Olsztyna ku swemu szczęściu :D :smilecol: :laola:

Ale będę za nim tęsknić :D Przywiązałam się bardzo, ale teraz wiem że będzie tam szczęśliwy :D

[happy] end ;)

Posted

Dzieki Kochane dziewczyny :buzi: pewnie że zostanę !!! Chcę pomagać psom z całej Polski, niedługo zrobię super stronę na której będziemy mogli pomagać pieskom :D
Barney to mój pierwszy sukces :D

Posted

Widzę, że kolejna rewelacyjna akcja Radomian :D :klacz: Brawo dziewczyny! A Barneyowi życzę juz tylko samych mizianek za uszkiem i żadnych zmartwień!

Posted

RATUNKU!!!!!!!
ZOSTALIŚMY ZROBIENI W BAMBUKO!!!!!!! TA GLUPIA BABA,TA KREATURA,TO BYDLE NIE CZŁOWIEK NIE OTWORZYŁO DRZWI DZIEWCZYNOM!!! JECHAŁY PÓŁ POLSKI A TEB BABSZTYL NIE OTWORZYŁA IM DRZWI!!!POWIEDZIAŁA ŻE GO NIEWIEŹMIE BO JEST ZA DUŻY I ZA STARY!!! GŁUPI NIEZNĄJACY SIĘ BABSZTYL!!! JESTEM W SZOKU KOMPLETNYM!!!dZIEWCZYNY ZAWIOZŁY GO DO HOTELU POD WAWĄ GDZIES DO OTRĘBOWIC CZY COŚ,NIEWIEM DOKŁADNIE.

BARDZO ROSIMY O WSPARCIE NA HOTEL, KONIECZNIA JEST ZBIÓRKA PIENIĄŻKÓW RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Jestem juz w domu.Normalnie doła mam :cry: :cry: :cry:
Bylo tak-zawiozlysmy z panią Dorotką Barneyka do Warszawy,tam przekazalysmy go Asif1-ona i deszczowa zawiozly go do Olsztyna.I co sie okazało?ze paniusia ktora wczoraj na 100% mi potwierdzla telefonicznie ze chce Barneyka,nie wpuscila dziewczyn nawet do mieszkania,stwiedzila gdy do niej zadzwonilam "a co pani mysli ze ja wpuszcze do mieszkania obce osoby?"No w szoku jestem :evil: To dziewczyny wiozly jej psa z drugiego konca Polski pod same drzwi a ona nie chciala ich nawet wpuscic????Rozmawiala z nimi przez domofon.Stwierdzila ze myslala ze Barney jest mniejszy i ze jest szczeniakiem :roll: a przeciez mowilam jej ze to dorosly piesek tyle ze mały.Poza tym stwierdzila ze ona zapchlonego psa do domu nie wpusci bo by sie jej piesek zarazil :evilbat: a przeciez dobrze wiedziala ze pies jest prosto z ulicy.
Stwierdzila ze da psa do siostry na wies ale gdy dziewczyny chcialy wejsc do domu zeby zobaczyc jak sie zgodzi z jej psem to ich nie wpuscila!!!!!!Więc zabraly Barneyka i umieszczą go tymczasowo w hoteliku w Otrębusach.
Zwracamy sie do Was o pomoc dla niego-potrzebna zrzutka na hotelik.Blagam pomozcie nam :(
Zaraz podam dane tej "milosniczki pieskow" zeby ostrzec innych dogomaniakow,bo pewnie będzie probowala jeszcze innego psiaka wziąć.

Posted

Oooo cholera :evil: :evil: :evil: :evil: No zatluc babsztyla tylko :evil: :evil:

Moze lepiej pieska przewiesc do hotelu lavinii? Tez pod Wawka. To tylko moja sugestia. Nie przejmujcie sie mną.

Barneyku, kochany szukaj nowego domku... :roll:

Posted

Dziewczyny, nóż się w kieszeni otwiera. :evilbat:
Ale takie sytuacje się zdarzają i to wcale nie rzadko. Kurczę, wiem cos o tym... Czy można ich uniknąć? Jak?
Na pocieszenie mogę tylko powiedzieć, że trafił w dobre miejsce - up. Grażyny źle mu nie będzie na pewno. Tyle, że płacić trzeba - wcześniej czy później, ale zawsze. :(
Będę w hoteliku w Otrębusach dziś albo w poniedziałek (u Pandy, jej maleństwa Mikusi, a poza tym zabieram ostatnie dziecko pszenicznej terierki do jej własnego domku :) ). Porobię zdjęcia Barneyowi, to zamiescimy, gdzie się da - na pewno znajdzie dom. Tylko tak moge pomóc, niestety. :(

Posted

Oleczkaaa, załatwione! Z radością wielką go wymiziam, bo wyglada na miziastego faceta! Nie martw się, wszytko będzie dobrze :). Nie takie "beznadziejne przypadki" załatwialiśmy :). Podaj mi na PW swojego maila, to Ci zdjęcia wszystkie wyślę (bo na forum zamieszczę tylko najładniejsze :) ).

Posted

Dziewczyny strasznie mi przykro, że jakaś idiotka was zawiodła. widać tak się musiało stać - inaczej, gdyby do niej trafił to pewnie byłby nieszczęśliwy.

Posted

A ja musze wam powiedziec ze Barney jest po prostu slodziasty!!!!!!!Jest tak ufny,tak przylepny ze ja w zyciu nie widzialam tak milego psiaka :) a troche juz dlugo zyje na tym swiecie :wink: po prostu przylepa do kochania.