malawaszka Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 kochane dziewczyny mam nadzieję, że się uda i Barneyek nieświadomy jakie szczęście go czeka wróci :kciuki: Quote
Tigraa Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Dziewczyny Barney wrocil dzis rano :D :D :D :D :D zaraz wyjezdzamy z nim do Warszawy gdzie przekazujemy go Asif1.Buziaki i trzymajcie kciuki!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Guciek Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 huraaaa!!!! :D :D :D :D :D Barneyku powodzenia!!! :D :D :D :D Quote
Oleczkaa Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 BARNEYEK właśnie jest już w dordze do Olsztyna :D OGROMNE PODZIĘKOWANIA DLA ANI-TYGRYSICZKI ORAZ ASIF1ORAZ KOCHANEJ PANI DOROTKI BEZ KTÓRYCH NIEUDAŁOBY MI SIĘ ZNALEŹĆ MU DOMKU, MALEŃKIE- JESTEŚCIE WIELKIE!!!!!!!!! ;) Opowiem wam jak to było. Szukałyśmy go jeszcze w nocy, ja o 22 i o 23 a pani Dorotka po 12. Wstałam o 6 raqno, ubrałam się i szybciutko poleciałam zobaczyć czy jest. Padał duży śnieg. Otworzyłam furtkę od płotu i na pierwszy rzut oka go niewidziałam. Zasmuciłam się ogromnie. A tu nagle biała kula niegu się rusza i leci do mnie :D Kochany Barneyek przez ten śnieg z czarnego zrobił się biały :D Zadzwoniłam szybko do Ani-Tygrysiczki a ona zawiadomiłą panią Dorotkę, która zaraz przyjechała i go zawiozła razem z Anią do Wa-wy, kochane stworzonko tak ochoczo weszło do samochodu. Teraz ania napisała mi smsa że Barneyek jedzie już do Olsztyna ku swemu szczęściu :D :smilecol: :laola: Ale będę za nim tęsknić :D Przywiązałam się bardzo, ale teraz wiem że będzie tam szczęśliwy :D [happy] end ;) Quote
Frotka Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 BARDZO BARDZO BARDZO się cieszę i BARDZO BARDZO BARDZO Wam za Barneya dziękuję :angel: Quote
avii Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Oleczkaaa>>> jesteś wielka :buzi: :Rose: :thumbs: To dzieki tobie Barney ma domek :P :D :D Quote
Guciek Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 No to super! Oleczka mam nadzieje, ze zostaniesz z nami na dogomanii? ;-) Quote
Oleczkaa Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 Dzieki Kochane dziewczyny :buzi: pewnie że zostanę !!! Chcę pomagać psom z całej Polski, niedługo zrobię super stronę na której będziemy mogli pomagać pieskom :D Barney to mój pierwszy sukces :D Quote
Guciek Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 :D :D :D :D :D :D :D No to moze wezmiemy sie za psiaki z radomskiego schroniska? ;-) :lol: Ja narazie szukam domku dla Saby :) (zaraz podam link do Jej topiku ) Quote
Mefi Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Widzę, że kolejna rewelacyjna akcja Radomian :D :klacz: Brawo dziewczyny! A Barneyowi życzę juz tylko samych mizianek za uszkiem i żadnych zmartwień! Quote
Oleczkaa Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 RATUNKU!!!!!!! ZOSTALIŚMY ZROBIENI W BAMBUKO!!!!!!! TA GLUPIA BABA,TA KREATURA,TO BYDLE NIE CZŁOWIEK NIE OTWORZYŁO DRZWI DZIEWCZYNOM!!! JECHAŁY PÓŁ POLSKI A TEB BABSZTYL NIE OTWORZYŁA IM DRZWI!!!POWIEDZIAŁA ŻE GO NIEWIEŹMIE BO JEST ZA DUŻY I ZA STARY!!! GŁUPI NIEZNĄJACY SIĘ BABSZTYL!!! JESTEM W SZOKU KOMPLETNYM!!!dZIEWCZYNY ZAWIOZŁY GO DO HOTELU POD WAWĄ GDZIES DO OTRĘBOWIC CZY COŚ,NIEWIEM DOKŁADNIE. BARDZO ROSIMY O WSPARCIE NA HOTEL, KONIECZNIA JEST ZBIÓRKA PIENIĄŻKÓW RATUNKU!!!!!!!!!!!!!! Quote
Tigraa Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Jestem juz w domu.Normalnie doła mam :cry: :cry: :cry: Bylo tak-zawiozlysmy z panią Dorotką Barneyka do Warszawy,tam przekazalysmy go Asif1-ona i deszczowa zawiozly go do Olsztyna.I co sie okazało?ze paniusia ktora wczoraj na 100% mi potwierdzla telefonicznie ze chce Barneyka,nie wpuscila dziewczyn nawet do mieszkania,stwiedzila gdy do niej zadzwonilam "a co pani mysli ze ja wpuszcze do mieszkania obce osoby?"No w szoku jestem :evil: To dziewczyny wiozly jej psa z drugiego konca Polski pod same drzwi a ona nie chciala ich nawet wpuscic????Rozmawiala z nimi przez domofon.Stwierdzila ze myslala ze Barney jest mniejszy i ze jest szczeniakiem :roll: a przeciez mowilam jej ze to dorosly piesek tyle ze mały.Poza tym stwierdzila ze ona zapchlonego psa do domu nie wpusci bo by sie jej piesek zarazil :evilbat: a przeciez dobrze wiedziala ze pies jest prosto z ulicy. Stwierdzila ze da psa do siostry na wies ale gdy dziewczyny chcialy wejsc do domu zeby zobaczyc jak sie zgodzi z jej psem to ich nie wpuscila!!!!!!Więc zabraly Barneyka i umieszczą go tymczasowo w hoteliku w Otrębusach. Zwracamy sie do Was o pomoc dla niego-potrzebna zrzutka na hotelik.Blagam pomozcie nam :( Zaraz podam dane tej "milosniczki pieskow" zeby ostrzec innych dogomaniakow,bo pewnie będzie probowala jeszcze innego psiaka wziąć. Quote
Oleczkaa Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 Aniu wystawiłam go ma allegro od nowa opisałam wszystko : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=73215235 tylko powiedz mi gdzie ludzie maja wpłacać pieniądze? na adres hotelu? a czy Barney już jest bezpieczny w hotelu? ja jestem roztrzęsiona do granic, brałam już neospazminę na uspokojenie :o :o :o :( Quote
Guciek Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Oooo cholera :evil: :evil: :evil: :evil: No zatluc babsztyla tylko :evil: :evil: Moze lepiej pieska przewiesc do hotelu lavinii? Tez pod Wawka. To tylko moja sugestia. Nie przejmujcie sie mną. Barneyku, kochany szukaj nowego domku... :roll: Quote
RobertN Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 To jakaś epidema z tymi odmowami...... Jak najszybciej trzeba psiaczkowi dom znależć pozdr Robert Quote
Fela Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Dziewczyny, nóż się w kieszeni otwiera. :evilbat: Ale takie sytuacje się zdarzają i to wcale nie rzadko. Kurczę, wiem cos o tym... Czy można ich uniknąć? Jak? Na pocieszenie mogę tylko powiedzieć, że trafił w dobre miejsce - up. Grażyny źle mu nie będzie na pewno. Tyle, że płacić trzeba - wcześniej czy później, ale zawsze. :( Będę w hoteliku w Otrębusach dziś albo w poniedziałek (u Pandy, jej maleństwa Mikusi, a poza tym zabieram ostatnie dziecko pszenicznej terierki do jej własnego domku :) ). Porobię zdjęcia Barneyowi, to zamiescimy, gdzie się da - na pewno znajdzie dom. Tylko tak moge pomóc, niestety. :( Quote
Bea1 Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 :evil: to dramat coś takiego.. :evilbat: nie potrafię nawet powiedzieć co myślę, jestem w szoku.. :( :( :( Quote
Oleczkaa Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 Felakochana , błagam Cię o te zdjęcia, musze go zobaczyć !!!!! pogłaskaj go za uszkiem on to bardzo lubi :( :( :( :( :( :( :( Quote
Fela Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Oleczkaaa, załatwione! Z radością wielką go wymiziam, bo wyglada na miziastego faceta! Nie martw się, wszytko będzie dobrze :). Nie takie "beznadziejne przypadki" załatwialiśmy :). Podaj mi na PW swojego maila, to Ci zdjęcia wszystkie wyślę (bo na forum zamieszczę tylko najładniejsze :) ). Quote
malawaszka Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 jezu to jakiś koszmar :( dziewczyny a ile kosztują Otrębusy?? bo może taniej (20 zł) jest u Doddy i Lavinii w hoteliku Quote
Guest Msand Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Dziewczyny strasznie mi przykro, że jakaś idiotka was zawiodła. widać tak się musiało stać - inaczej, gdyby do niej trafił to pewnie byłby nieszczęśliwy. Quote
Oleczkaa Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 Fela wysłałam maila na pw. Dziewczyny potrzebujemy pieniążków żeby pomóc Barneykowi musimy zrobić zbiórkę :( Quote
Tigraa Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 A ja musze wam powiedziec ze Barney jest po prostu slodziasty!!!!!!!Jest tak ufny,tak przylepny ze ja w zyciu nie widzialam tak milego psiaka :) a troche juz dlugo zyje na tym swiecie :wink: po prostu przylepa do kochania. Quote
Recommended Posts