deszczowa Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 ojojoj, ja przez przypadek do tego wątku powróciłam i wiecie co? Widok Kajtusia w domowych pieleszach to jest najlepsze zakończenie tego dnia :loveu: Quote
aisak102 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 To już dwa lata!!!! :BIG: Kajtuś jest cudowny! :laola: KAJTUŚ RULEZ!!!! :Dog_run: Quote
asiaf1 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Cieszymy się razem z Tobą, jak ten czas szybko leci. U mnie Hakerek w lato obchodził 2 lecie a w styczniu mina 2 lata jak jest Murzynek a wydaje mi sie jakby były z nami od zawsze. a kiedy jakieś zdjecia z imprezy urodzinowej?:mad::evil_lol: Quote
aisak102 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Obawiam się, że impreza ograniczyła się do podarowania nowej piszczącej kostki i świeżo usmażonego kotlecika :lol: - ot, taka kameralna celebracja ;) Quote
aisak102 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Jeszcze jedne święta z Kajtusiem. Kajtuś czekał niecierpliwie na swoje prezenty i chociaż pod choinką znalazła się dla niego i piszcząca zabawka i nowe legowisko, to najwięcej żywej uwagi poświęcił psim przysmakom, jakie zakupiła dla niego moja córka. Fakt posiadania dwóch legowisk nie zmieszał go wcale (stare legowisko zostało na razie na swoim miejscu), po prostu uznał że ma teraz dwa pokoje i że mu się to słusznie należy ;). Kajtuś przesyła Świąteczne buziaki Kochanym Dogomaniakom! Quote
aisak102 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Cmokasy dla Cioci Asi od niezmiernie wdzięcznych katusiowych współlokatorów! KAJTUŚ RULEZ! Quote
aisak102 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Ależ ten czas leci - to już trzy lata, albo raczej dopiero trzy lata, bo Kajtuś tak wrósł w nasze domowe życie, że wydaje się niemożliwe, że go kiedyś z nami nie było. To najmilszy, najgrzeczniejszy i najmniej kłopotliwy piesek jakiego znam. Ech, wzruszyłam się - chyba pora dać mu serdelka :loveu: Quote
deszczowa Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Kajtek, a może jakieś zdjęcia? :cool3: Quote
aisak102 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Deszczowa Cioteczko, mówisz - masz :razz: Kajtuś (ostatnio zwany Pimpkiem, bo mocno jest rozpuszczony) opala swoją przystojną twarz się na tarasie domku na działce Pozdrawiamy :loveu: Quote
aisak102 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Piękny, prawda Deszczowa Cioteczko? "Pimpek " nalezy rozumieć jako "imponujący pępek" (świata - w domyśle) i jest to raczej przydomek, który zmienia się zaleznie od humoru Kajtusia i jego opiekunów. Poniżej tegoroczne zdjęcie jakie wydobyłam z TS-owego telefonu - Kajtuś po śniegowej kąpieli - może nie jest to oczywiste, ale to naprawdę jest pies :lol: Ucałowania i serdeczności :loveu: Quote
deszczowa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 piękny pies o wielu imionach:loveu::multi: dobrze, że pokazał język - miałam punkt orientacji jak "czytać" resztę elementów:lol: ściskamy Cię kuleczko mocno! odzywaj się czasem co nowego spsociłeś i jak Cię rozpieszczają ci Twoi ludzie:calus::hand: Quote
aisak102 Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Już dawno nas tu nie było. Gdyby ktoś tu przypadkiem zbłądził, to spieszę donieść, że Kajtuś nadal jest cenionym członkiem naszego domostwa. Kiedy ostatnio pani weterynarz zdejmowała mu kamień z ząbków (to jeden z niewielu psów, które otwierają pysk i dają sobie zrywać kamień bez protestu), to powiedziała coś, co mnie bardzo oburzyło ... powiedziała, że Kajtuś "ma już swoje lata; tak z 10 lat to już będzie miał" Jak, to? nasz słodki, malutki Kajtuś? Dopiero po chwili policzyłam, że rzeczywiście już niedługo minie 6 lat z Kajtusiem, a przecież nie był dzieckiem, kiedy do nas trafił. Kajtuś nadał jest samą radością, zawsze zadowolony i zawsze gotów do kontaktu i zabawy. Kajtuś pozdrawia cioteczki :loveu: Quote
aisak102 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Hmm, szybko policzyłam na palcach i wyszło mi, że to już ósmy rok od pierwszego wpisu Oleczki o bezdomnym czarnym piesku. Przeczytałam sobie po raz n-ty cały wątek, popłakałam sobie w tym samym, co zawsze miejscu. Gdyby ktoś tu zajrzał, to donoszę, że Kajtuś ma się bardzo dobrze i chociaż śpi teraz trochę mocniej niż dawniej a słyszy chyba trochę gorzej, to nadal ma wdzięk beztroskiego przedszkolaka i łaskawie daje się rozpieszczać :) Quote
aisak102 Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 No, i jeszcze jeden rok minął niepostrzeżenie. Aby tradycji stało się zadość, przeczytałam cały wątek i puściłam łezkę wzruszenia. Kajtek leży teraz koło mojego krzesła i trzeba powiedzieć, że widać już po nim wiek. Ale chociaż chód mniej sprężysty, słuch zawodzi, a i wzrok już nie sokoli, to jedno pozostaje niezmienne - pogodny charakter i radosne przyjmowanie wszelkich objawów zainteresowania. Kajtuś pozdrawia Dogomaniaków ♥ Quote
aisak102 Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Dawno mnie tu nie było, a sprowadza mnie smutny obowiązek zakończenia historii Kędziroka-Barneya-Kajtusia naszego. Przez ostatnie półtora roku Kajtuś bardzo zniediłężniał , a ostatnio wydawało sie, że traci kontkat z otoczeniem. Zaczęlismy oswajać się z myślą, że przyjdzie dzień rozstania. No i Kajtuś odszedł w czwartek 11 lutego 2016. Podarowal nam ponad 10 lat psiej miłości i radości. Na razie ciężko pisać bez łez. Quote
Recommended Posts