ania14p Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 To biegiem na dobre strony :laola: , i dużo, dużo szczęścia dla całej Barneyowej Rodziny i dla cudownych Opiekunek :buzi: ! A teraz już wolno i należy :beerchug: Quote
Tigraa Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Za zdróweczko i szczescie Barneyka-Kędziorka :drink1: Quote
shirrrapeira Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Szalenie sie ciesze, ze ten piekny psiak ma nowy domek :drink1: Bardzo sie ciesze, a ta baba w Olsztynie az mi sie nie chcialo pisac a ja tak lubie Olsztyn. Za nowy dom Barneya i za was wszystkie, ktore pomagaly Quote
deszczowa Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Asia niedawno dzwoniła do Kędziora - podobno zaprowadził swoich opiekunów bezbłędnie pod mieszkanie, które od dziś jest jego :D Niesamowite, prawda? :P a teraz stoi w kuchni i czeka na jedzonko :lol: Kochany Mały :D Quote
malawaszka Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: Quote
Oleczkaa Posted November 26, 2005 Author Posted November 26, 2005 Powiedzcie mi dziewczyny,ile wisimy za hotel jeszcze Quote
asiaf1 Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Oleczkaa napisał(a):Powiedzcie mi dziewczyny,ile wisimy za hotel jeszcze Rachunek za hotel wyniósł 120 Malawaszka dala 40 :) Więc wisimy jeszcze 80. Wizytęu lekarza zasponsorowała ciocia Deszczowa :) Wczoraj rozmawiałam z nową właścicielką Kędziorka jest nim zachwycona. :D zresztą pozosali domownicy także. Ja się nie dziwię bo jak go można nie kochać!!!!!!!!!!!!! W poniedziałek idą do weta na szczepienie. Będziemy od czasu do czasu dzwonić a Pani powiedziała,że jak będziemy chciały to oczywiście możemy niuńka odwiedzić! Quote
Tigraa Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Nareszcie trafil do normalnych ludzi,odpowiedzialnych i o wielkim ludzkim sercu-mało jest takich na swiecie ale bywają. :D Quote
Monia70 Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Supeeeerrrrr , że sie udało :laola: Dla aanielskiej rodziny :angel: i pies anioł.Zreszta tu same aniołki :angel: :angel: ,oleczki , asiaf,deszcowe ciocie -anielice :angel: :wink: Dużo szcęścia Barneyku :D Quote
Oleczkaa Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 Niech ktoś zadzwoni i zapyta o Barneyka pliissss Quote
asiaf1 Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Napisałam do Pani smsa jak czuje się Kęddziorek (bo dla nas pozostanie Kęddziorkiem), jak ma na imię i oto jaką dostałam odpowiedź-cytuję: "Witam!Kajtuś ma się wyśmienicie. Jest przemiłym, świetnie ułożonym i bardzo "całuśnym" pieskiem. Jesteśmy w nim wszyscy zakochani a on to wykorzystuje :-). pozdrawiam Kasia." Jak to przeczytałam to aż mi się chciało płlakać ze szczęścia. Tak się cieszę, że znalazł się ktoś kto go docenił i pokochał :angel: A panience z Olsztyna :2gunfire: Quote
Oleczkaa Posted December 4, 2005 Author Posted December 4, 2005 Kochane jesteście :smilecol: :smilecol: :smilecol: Quote
asiaf1 Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Dziś dostałam sms od Pani Kędziorka, cytuję: "Kajtuś niezmiennie stanowi wulkan radości. Jest też bohaterem bo pomógł swojemu Panu schudność 10 kg-spacery :-)" Super Wieści:multi: :multi: :multi: Kochany Kędziorek Kajtuś słodkości nasze:loveu: Quote
Oleczkaa Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 widze że dobre wiadomości u Barney'ka vel Kajtusia bardzo mnie to cieszy Quote
Oleczkaa Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 kochani może ktoś by sprawdził co u psiaka? Myśl o nim niedaje mi spokoju, chciałabym wiedzieć co u niego, Asiu sprawdzisz? :) Quote
aisak102 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Witam serdecznie wszystkich zaangażowanych w szukanie domu dla Barneya-Kędziorka, czyli naszego Kajtusia. Kajtuś mieszka z nami już rok i spieszę uspokoić wszystkie wrażliwe dusze, że ma się dobrze. Po raz pierwszy przeczytałam dziś wątek opisujący Kajtusiowe perypetie i trochę mi się łezki w oczach zakręciły. Kajtuś najbardziej ceni sobie dom, a w nim swoje zabaweczki, które z wielką starannością przenosi z miejsca na miejsce, a kiedy uważa, że już dość się nimi wszyscy nacieszyli to chowa je pieczołowicie w swoim posłaniu. Ceni sonie również swoją miseczkę, ale miłością darzy lodówkę i zawsze stara się być obecny przy jej otwieraniu (bo przecież nigdy nie widomo, czy ktoś nie będzie chciał się z psem podzielić jakimś smakołykiem, a przecież można też użyć lekkiej perswazji podając łapkę, przekrzywiając łepek i "służąc" w sposób iście cyrkowy). Mogłabym długo jeszcze o Kajtusiu, bo to bardzo wdzięczny temat. Zdjęcie wkleję kiedy opanuję sposób w jaki to się robi. Pozdrawiam wszystkich Kasia Quote
Oleczkaa Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Kochana Kasiu dziękuję serdecznie ze się odezwałas. Martwiłam się o Barnejka ponieważ jest mi on szczególnie bliski ( zaprzyjaźniłam się z nim kiedy go znalazłam) Niezmiernie się cieszę że piesiek ma się dobrze, i że jest taki radosny w nowym domku. Tutaj wklejam informacje jak mozna pokazać nam Barneyka: "Kopiujecie zdjęcie do jakiegoś folderu w komputerze, wchodzicie na stronę http://imageshack.us/, klikacie Przeglądaj, wybieracie zdjęcie z kompa, następnie klikacie Host it!, kopiujecie drugi od góry link Thumbnail for forums (1) i wklejacie do swojej odpowiedzi." Już się nie mogę doczekać kiedy znowu go zobaczę ;) pozdrawiam Quote
aisak102 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 No coż, może minę ma trochę mało wspaniałą, ale okazał się być trochę speszony ("camera-shy" jak określają to anglosasi) i chciał jak najszybciej opuścić balkon, na który go zaprosiłam w celu lepszego oświetlenia. To samo zdjęcie umieściłam w Galerii Dogomanii w kategorii: Kundelki 40-60 cm (no może wzrost dostał trochę na wyrost, ale jak stanie na paluszkach, to kto wie?) Pozdrawiam :) Quote
Oleczkaa Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Dziekuję za fotkę. Widzę że psiak ma się dobrze, jest czyściutki i wypielęgnowany, jeszcze raz dziękuje ci kochana za wielkie serce :* Quote
asiaf1 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 aisak102 bardzo dziękuję za wpłacone pieniążki 200 PLN.:multi: Na razie opłaciłam z nich hotel dla moich psiaków, które są w Otrębusach (5 szt.) ale jak nie uzbiera się na sterylkę dla Luny to ja oddam je właśnie z przeznaczeniem na jej operację. poczekajmy jeszcze kilka dni. Quote
aisak102 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Kajtuś kłania się wszystkim i przesyła mokre buziaki wraz z Życzeniami Wszelkiej Pomyślności w Nowym Roku. Pozdrawiamy serdecznie a Kajtuś przesyła swoje mokre całusy :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2: Kasia Quote
asiaf1 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 aisak102 napisał(a):Kajtuś kłania się wszystkim i przesyła mokre buziaki wraz z Życzeniami Wszelkiej Pomyślności w Nowym Roku. Pozdrawiamy serdecznie a Kajtuś przesyła swoje mokre całusy :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2: Kasia Dziękujemy za życzenia i też ślemy całuski i mizianka dla Kajtusia:loveu: oraz jego Pani i pozostałych członków rodziny. Pani Kasiu dziękuję w imieniu psiaków które mam pod opieką w hotelu za pomoc materialną. Chciałam powiedzieć , że dziś Myszka zwana Rumkową pojechała do nowego domu :multi:ale, że natura nie lubi próżni to zawiozłam do hotelu znalezionego starszego , wychudzonego boksera:shake: Quote
Recommended Posts