Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='zaba14']Dostałam zdjęcia więc wstawiam ;)

Śliczny pies i dostał bardzo fajną rodzinkę :)

Na tym pierwszym jest niesamowity , taki niepokojący jak u Stephan Kinga

Posted

Hahahahahaha... Cudny jest! W nim jest spokój nad spokojami! Mądrość nad mądrościami! Wszystkość nad wszystkościami!
Ciężką noc miał bidak:-( Boli go nóżka. Dziś dostanie kolejny zastrzyk przeciwbólowy... Ehhhhh...
Ale dajemy radę!

• 2 weeks later...
Posted

Frodek ma sie calkiem dobrze, chodzi na chorej lapce normalnie, nic go juz nie boli.
Niepocieszony jest jedynie biedaczek ze nie moze szwow polizac:cool1:
Jutro idzie juz na zdjecie.Pan doktor powiedzial ze po tych harcach co wyprawia przy zatrzykach, to do zdejmowania szwow beda potrzebni dwaj lekarze i my w komplecie:evil_lol:

Posted

Byłyśmy mile zaskoczone przy zdejmowaniu szwów... Piękność sobie coś nucił pod noskiem i grzecznie leżał na stole:cool1: :cool1: :cool1: Potem wylizał pana doktora...:eviltong: I już! W przyszły poniedziałek wizyta kontrolna i wywalamy kołnierzyk...:multi:

• 2 weeks later...
Posted

Frodo już szaleje z Milą... Chłop ma tyle siły w sobie, że rozwalił szelki... Szedł sobie pan z psiakiem wielkości... No jak ja to nazywam wycieraczka, a Frodo... HOP!!!! na psiaka... Trzask! I zapięcie na szyjce pękło.. OLABOGA! A Pan odskoczył, o jesu! jaki ten pies OSTRY... No niestety Frodo na smyczy do psiaków nie jest miło nastawiony, bez smyczy nie szczeszy się na żadnego. Podbiegnie i obwącha i takie tam. No ale jak smyczka jest, to jest wielkie szarpanko. Chłopaka nazywają OSTRY. Boże, ja nie chce, żeby tak brzydko go nazywali! Hehehehe... Już całe osiedle -malusie jest- zna Frodka:) No i koleżankę ulubioną ma... Mela:) Aktulanie cierpi do niej, bo dziewucha ma cieczkę... :diabloti:
W ogóle dom wariatów jest jak przyjedzie brat ze sceniorek Żulicą Amstafką od Doddy. Czi-psy i kot...
Ja się wyprowadzam..:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Pozdrowienia od ekipki "ostrego"...

Posted

[quote name='jotpeg']pozdrawiamy MADREGO i niezwyklego FRODZIA z cala jego rodzina! :loveu:
badz ZDROW!!!

Oj mądry to on jest :multi: i niezwykły i w ogóle wspaniały facet. Nasz obrońca! Dziś rano pierwszy raz zaszczekał w domu. Tak mu się to spodobało, że nie mógł przestać... Hahahaha... Aż Milka kręciła głową: JAK TO? TO FRODO UMIE SZCZEKAĆ?:-o

W ogóle, to się pieszczoch z niego taki zrobił, że HO HO!

Posted

Frodo szczeka :crazyeye: :crazyeye: niemozliwe :lol:
potwierdzamy, Frodo nie znosi nieduzych psow w typie >brudny wacik< i tepi je, jak umie :cool3:
osiedlowy dresiarz sie z niego robi :cool3: :lol:
troche nam teskno do Frodziaka-przytulaka :loveu: moze jakies foty? :oops: :loveu:

Posted

Oj przytulak to on jest... Muszę zainwestować w cyfrówkę... MUSZĘ!
Teraz to on trochę inaczej wygląda. Znaczy się, cały czas się uśmiecha i cieszy, mało co nie odleci, tak antenką macha, całe pupsko mu lata. I bardzo lubi się podlizywać do ochrony na osiedlu... Wazeliniarz jeden :lol: :lol: :lol:
W ogóle to wazelina z niego niesamowita!:multi:
Ach i waga tego pierdzielca wynosi 18,5. Pan doktor powiedział, że wystarczy. I muszę się tego trzymać, bo Mila już na diecie... <wstydniś>

Posted

czyzby Frodus-niejadus nareszcie zaczal normalnie jesc? :crazyeye:
niesamowite, nie dosc za zaszczekal, to chyba przytyl :lol:
jak dobrze czytac takie wiesci :loveu: :loveu: :loveu:

• 4 months later...
Posted

Szaleje, zamiata ogórdek z Milą. Kota czasem paca dla zabawy, kot się denerwuje i oddaje, już ma nauczkę, ze do kici trzeba spokojnie, bo tak to jest z babami. 4 kobity ma w domu, żyć nie umierać.
Mam foteczki robone w sobotę, mogę przesłać, żeby ktoś wstawił:razz: :razz: :razz:

Posted

Chciałam dodać, że Fodka bardzo kochamy a on nas:oops:
Zadomowił się już na dobre. Bardzo lubi przebywać na działce z moją mamą. Mila chyba też już się przekonała do niego, zrobiła się bardzo wyrozumiała dla niego.
Jest zdrowym silnym chłopakiem :diabloti:
Ma dwie ukochane suczki z domków na osiedlu (laladorki), jedną miłość (Mela). Kumpla z klatki obok ONkowatego. No i oczywiście wroga nr 1 posokowca bawarskiego(jakoś tak się to zwie:lol: ).
Ach zapomniałabym o suczce doga, jeszcze młoda, ale to też będzie miłość.
No i oczywiście Mila-ta jedyna z którą śpi.:p

• 2 weeks later...