jotpeg Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 zdjecia pochodza z tynczasowego domu Frodka, jeszcze w Krakowie; na nich widac jego oczeta ;) :multi: Quote
Igusia Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 dziekujemy za sliczne zdjecia:) postramy sie zrobic jakies nowe w naszym domku, jak tylko pozyczymy aparacik:) Quote
Igusia Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Frodek juz po operacji.wszystko oki:) Bedzie biegal i skalal juz na niebolacej lapce:) A narazie sobie spi.... Quote
zaba14 Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 No to niech psiaczek wraca do zdrowia ;) Quote
musia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='zaba14']Dostałam zdjęcia więc wstawiam ;) Śliczny pies i dostał bardzo fajną rodzinkę :) Na tym pierwszym jest niesamowity , taki niepokojący jak u Stephan Kinga Quote
Igusia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Hahahahahaha... Cudny jest! W nim jest spokój nad spokojami! Mądrość nad mądrościami! Wszystkość nad wszystkościami! Ciężką noc miał bidak:-( Boli go nóżka. Dziś dostanie kolejny zastrzyk przeciwbólowy... Ehhhhh... Ale dajemy radę! Quote
Igusia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Frodek ma sie calkiem dobrze, chodzi na chorej lapce normalnie, nic go juz nie boli. Niepocieszony jest jedynie biedaczek ze nie moze szwow polizac:cool1: Jutro idzie juz na zdjecie.Pan doktor powiedzial ze po tych harcach co wyprawia przy zatrzykach, to do zdejmowania szwow beda potrzebni dwaj lekarze i my w komplecie:evil_lol: Quote
jotpeg Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 jak przebiegala akcja zdjecia szwow? jak sie czuje bohater? Quote
Igusia Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Byłyśmy mile zaskoczone przy zdejmowaniu szwów... Piękność sobie coś nucił pod noskiem i grzecznie leżał na stole:cool1: :cool1: :cool1: Potem wylizał pana doktora...:eviltong: I już! W przyszły poniedziałek wizyta kontrolna i wywalamy kołnierzyk...:multi: Quote
evita. Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Rzeczywiście oczy Frodka są niesamowite. :lol: Frodku, życzę ci dużo zdrówka i żeby łapka cie juz nigdy nie bolała :loveu: Quote
jotpeg Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 pozdrawiamy MADREGO i niezwyklego FRODZIA z cala jego rodzina! :loveu: badz ZDROW!!! Quote
Igusia Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Frodo już szaleje z Milą... Chłop ma tyle siły w sobie, że rozwalił szelki... Szedł sobie pan z psiakiem wielkości... No jak ja to nazywam wycieraczka, a Frodo... HOP!!!! na psiaka... Trzask! I zapięcie na szyjce pękło.. OLABOGA! A Pan odskoczył, o jesu! jaki ten pies OSTRY... No niestety Frodo na smyczy do psiaków nie jest miło nastawiony, bez smyczy nie szczeszy się na żadnego. Podbiegnie i obwącha i takie tam. No ale jak smyczka jest, to jest wielkie szarpanko. Chłopaka nazywają OSTRY. Boże, ja nie chce, żeby tak brzydko go nazywali! Hehehehe... Już całe osiedle -malusie jest- zna Frodka:) No i koleżankę ulubioną ma... Mela:) Aktulanie cierpi do niej, bo dziewucha ma cieczkę... :diabloti: W ogóle dom wariatów jest jak przyjedzie brat ze sceniorek Żulicą Amstafką od Doddy. Czi-psy i kot... Ja się wyprowadzam..:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pozdrowienia od ekipki "ostrego"... Quote
Igusia Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='jotpeg']pozdrawiamy MADREGO i niezwyklego FRODZIA z cala jego rodzina! :loveu: badz ZDROW!!! Oj mądry to on jest :multi: i niezwykły i w ogóle wspaniały facet. Nasz obrońca! Dziś rano pierwszy raz zaszczekał w domu. Tak mu się to spodobało, że nie mógł przestać... Hahahaha... Aż Milka kręciła głową: JAK TO? TO FRODO UMIE SZCZEKAĆ?:-o W ogóle, to się pieszczoch z niego taki zrobił, że HO HO! Quote
jotpeg Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Frodo szczeka :crazyeye: :crazyeye: niemozliwe :lol: potwierdzamy, Frodo nie znosi nieduzych psow w typie >brudny wacik< i tepi je, jak umie :cool3: osiedlowy dresiarz sie z niego robi :cool3: :lol: troche nam teskno do Frodziaka-przytulaka :loveu: moze jakies foty? :oops: :loveu: Quote
Igusia Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Oj przytulak to on jest... Muszę zainwestować w cyfrówkę... MUSZĘ! Teraz to on trochę inaczej wygląda. Znaczy się, cały czas się uśmiecha i cieszy, mało co nie odleci, tak antenką macha, całe pupsko mu lata. I bardzo lubi się podlizywać do ochrony na osiedlu... Wazeliniarz jeden :lol: :lol: :lol: W ogóle to wazelina z niego niesamowita!:multi: Ach i waga tego pierdzielca wynosi 18,5. Pan doktor powiedział, że wystarczy. I muszę się tego trzymać, bo Mila już na diecie... <wstydniś> Quote
jotpeg Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 czyzby Frodus-niejadus nareszcie zaczal normalnie jesc? :crazyeye: niesamowite, nie dosc za zaszczekal, to chyba przytyl :lol: jak dobrze czytac takie wiesci :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Igusia Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Ano przytył:loveu: Porządny facet z niego :multi: Śniadanie i obiad zjada szybciej niż sąsiadka:razz: :razz: :razz: Quote
Toska Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 tak dawno nie bylo wieści od Frodo !!!! co tam u blękitnookiego slychać ?? Quote
Igusia Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Szaleje, zamiata ogórdek z Milą. Kota czasem paca dla zabawy, kot się denerwuje i oddaje, już ma nauczkę, ze do kici trzeba spokojnie, bo tak to jest z babami. 4 kobity ma w domu, żyć nie umierać. Mam foteczki robone w sobotę, mogę przesłać, żeby ktoś wstawił:razz: :razz: :razz: Quote
Toska Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Fotki , fotki !!!!! ale ja niestety nie umiem wstawić :oops: , może jakaś litościwa dusza pomoże ? Quote
Igusia Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Chciałam dodać, że Fodka bardzo kochamy a on nas:oops: Zadomowił się już na dobre. Bardzo lubi przebywać na działce z moją mamą. Mila chyba też już się przekonała do niego, zrobiła się bardzo wyrozumiała dla niego. Jest zdrowym silnym chłopakiem :diabloti: Ma dwie ukochane suczki z domków na osiedlu (laladorki), jedną miłość (Mela). Kumpla z klatki obok ONkowatego. No i oczywiście wroga nr 1 posokowca bawarskiego(jakoś tak się to zwie:lol: ). Ach zapomniałabym o suczce doga, jeszcze młoda, ale to też będzie miłość. No i oczywiście Mila-ta jedyna z którą śpi.:p Quote
Recommended Posts