coztego Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 No to zdejmujemy przystojniaka z allegro? 8) Quote
Igusia Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Tak, trzeba go ściągnąć :D Czas najwyższy! Quote
Igusia Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Frodo jest juz w nowym domku:) :D :D :D Suczka go zaakceptowała, razem brykają... Myślę, że czas najwyższy zdjąć go z psów w potrzebie... Ja mu zapewnie to co będzie trzeba 8) 8) 8) Quote
irma Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 ja cichutko ale zdecydowanie proszę o ZDJĘCIA Quote
andzia69 Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
Igusia Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Witam serdecznie, wczoraj nie było okazji zrobić zdjęcia:) Za dużo się działo :D niestety nie mam aparatu cyfrowego, ale jak tylko zrobie zdjęcia, postaram się jak najszybciej, wrzucę go na posta :lol: :lol: :lol: Dziś rano na dzień dobry ktoś mi wskoczył do łóżka, a nawet ktosie... Mila i frodo to już para :P :P :P :roll: Quote
jotpeg Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 ogromnie sie cieszymy! :):):) wczoraj przechodni panstwo przewiezli Froda do Warszawy, podroz przebiegala sprawnie, Frodo to swietny podroznik! ogromnie sie cieszymy, ze polubili sie z rezydentka! :) a jak tam kot? Quote
jotpeg Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 dziekujemy bardzo: doddy za zalozenie tematu, coztego za allegro, zaba14, iwonamaj, tosca za wsparcie i troske, wszystkim, ktorzy trzymali kciuki :):):) oby mial dobre zycie w nowym domu!!!! Quote
Igusia Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Kot bada nową sierść 8) :lol: :lol: Maca i maca... No i oczywiście jak na kota przystało: PEŁNA OBSERWACJA :robot: 8) Quote
Igusia Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 I jaa dołączam się do podziękowań, bez tych wpsaniałych dogomaniaków Frodo nie byłby u mnie :lol: Quote
Toska Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 no to Frodo życzymy ci "slodkiego milego życia ....." a nowej pańci :buzi: Quote
jotpeg Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 co slychac u niebieskich oczek? moze juz czas do innego, radosnego dzialu? Quote
jotpeg Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Igusia!!! odezwij sie, bo sie martwimy! Quote
Toska Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Frodo , co u ciebie ? czekamy na wieści od Igusi !!!! Quote
Igusia Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Już jestem, już jestem :-D Nie miałam czasu żeby polatać po internecie... Jak na tydzień pobytu u mnie, wszytsko idzie po najlepszej myśli... Były dwa lekkie spięcia ale kotka rozdzieliła towarzycho i rozgoniła po kątch... :sg168: Jak na panią domu przystało oczywiście. Najgorsze spacerki... Jedno w jedną, drugie w drugą... <głupek> Hahahaha... Ale opracowałam metodę na złączone smyczki, nie plączą się psiaki i nie wpadają na siebie. Oczywiście, jak na faceta przystało, Milka ma obronę 24 h. na dobę... :cool2: :cool2: :cool2: . Trzeba dac im jeszcze trochę czasu na przyzwyczajenie się do siebie. Jest kupe smiechu jak jedziemy samochodem. Dużo by tu pisać :P Mila też uwielbia jeździć... Tak więc gwiazdy się dobrały... W autku są grzeczne, nie skaczą po sobie, nie kłócą się... Każde na swoje okieknko :sg168: Frodzik zaczął wreszcie jeść:) Jupi!!!! Nie ma problemu z opróżnieniem miski. Ani ciut ciut 8-) 8-) 8-) Zjada szybciej niż Milka. To tak parę słów na temat pobytu do tej pory... Następny odcinek za parę dni :-D Quote
Igusia Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Zapomniałam dodać, że nasz Frodziak to słodycz kochana!!!!!!! Quote
jotpeg Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Igusia, dziekujemy! :):):) musza super wygladac w samochodzie! to wspaniale, ze niejadek zaczal jesc! Igusiu, prosimy o jeszcze! Quote
Igusia Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Dzień dobry. Miałam wczoraj w domu "niespodziankę". :sabber: Mój Frodzik ma rozwolnionko i bidulek nie wytrzymał do mojego powrotu... Znalazłam wielkiego placka przy TV. Nie zostałam przywitana po powrocie do domu... Milka i Frodzik leżały biedne skulone w kąciku... (Milka się strasznie marszczy, wygląda wtedy jakby płakała). Może to dlatego, że zaczął mi jeść normalnie. W sensie, że całe miski. Trochę zmartwiona ja.... Quote
Blondella Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Jeśli mogę coś doradzić to dodawaj każdorazowo do jedzenia łyżeczkę mielonego siemienia lnianego. To pomaga. Moja znajdka też miała na początku uporczywą biegunkę, a teraz jak ręką odjął... Quote
Igusia Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Przedwczoraj dałam mu jedzenie puszkowe, bo nie miałam kiedy przygotować czegoś innego... To pewnie dlatego. Wczoraj gwiazdorka przegłodziłam. Mila też nie dostała, solidarnie :sg168: Dobrze też jej zrobi mała głodówka, bo się zaczyna pulchniutka robić :P Zobaczymy jak dziś będzie z kupką... Rano nie zrobił. A do porady, to zastosuję ją jak najszybciej :drinka: Quote
jotpeg Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 przeglodzenie chyba nie, bo niejadek sam glodzi, raczej czesto a malo + czeste spacery Quote
Igusia Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Dałam wczoraj trochę suchego. Ale nie ruszył, a bardzo je lubi, widocznie źle się czuł. Ale dziś rano jusz hasał... :sg168: Quote
jotpeg Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 no, jak tam niejadek? czy psica juz przywykla, ze jest w domu drugi pies? kto dominuje? pewnie kot ;) Quote
Recommended Posts