Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Frodo jest juz w nowym domku:) :D :D :D Suczka go zaakceptowała, razem brykają...
Myślę, że czas najwyższy zdjąć go z psów w potrzebie... Ja mu zapewnie to co będzie trzeba 8) 8) 8)

Posted

Witam serdecznie, wczoraj nie było okazji zrobić zdjęcia:) Za dużo się działo :D niestety nie mam aparatu cyfrowego, ale jak tylko zrobie zdjęcia, postaram się jak najszybciej, wrzucę go na posta :lol: :lol: :lol:
Dziś rano na dzień dobry ktoś mi wskoczył do łóżka, a nawet ktosie... Mila i frodo to już para :P :P :P :roll:

Posted

ogromnie sie cieszymy! :):):)
wczoraj przechodni panstwo przewiezli Froda do Warszawy, podroz przebiegala sprawnie, Frodo to swietny podroznik!
ogromnie sie cieszymy, ze polubili sie z rezydentka! :)
a jak tam kot?

Posted

dziekujemy bardzo:
doddy za zalozenie tematu,
coztego za allegro,
zaba14, iwonamaj, tosca za wsparcie i troske,
wszystkim, ktorzy trzymali kciuki :):):)
oby mial dobre zycie w nowym domu!!!!

Posted

Już jestem, już jestem :-D Nie miałam czasu żeby polatać po internecie... Jak na tydzień pobytu u mnie, wszytsko idzie po najlepszej myśli... Były dwa lekkie spięcia ale kotka rozdzieliła towarzycho i rozgoniła po kątch... :sg168: Jak na panią domu przystało oczywiście. Najgorsze spacerki... Jedno w jedną, drugie w drugą... <głupek> Hahahaha... Ale opracowałam metodę na złączone smyczki, nie plączą się psiaki i nie wpadają na siebie. Oczywiście, jak na faceta przystało, Milka ma obronę 24 h. na dobę... :cool2: :cool2: :cool2: . Trzeba dac im jeszcze trochę czasu na przyzwyczajenie się do siebie.
Jest kupe smiechu jak jedziemy samochodem. Dużo by tu pisać :P Mila też uwielbia jeździć... Tak więc gwiazdy się dobrały... W autku są grzeczne, nie skaczą po sobie, nie kłócą się... Każde na swoje okieknko :sg168:

Frodzik zaczął wreszcie jeść:) Jupi!!!! Nie ma problemu z opróżnieniem miski. Ani ciut ciut 8-) 8-) 8-) Zjada szybciej niż Milka. To tak parę słów na temat pobytu do tej pory...
Następny odcinek za parę dni :-D

Posted

Dzień dobry. Miałam wczoraj w domu "niespodziankę". :sabber: Mój Frodzik ma rozwolnionko i bidulek nie wytrzymał do mojego powrotu... Znalazłam wielkiego placka przy TV. Nie zostałam przywitana po powrocie do domu... Milka i Frodzik leżały biedne skulone w kąciku... (Milka się strasznie marszczy, wygląda wtedy jakby płakała). Może to dlatego, że zaczął mi jeść normalnie. W sensie, że całe miski. Trochę zmartwiona ja....

Posted

Jeśli mogę coś doradzić to dodawaj każdorazowo do jedzenia łyżeczkę mielonego siemienia lnianego. To pomaga. Moja znajdka też miała na początku uporczywą biegunkę, a teraz jak ręką odjął...

Posted

Przedwczoraj dałam mu jedzenie puszkowe, bo nie miałam kiedy przygotować czegoś innego... To pewnie dlatego. Wczoraj gwiazdorka przegłodziłam. Mila też nie dostała, solidarnie :sg168: Dobrze też jej zrobi mała głodówka, bo się zaczyna pulchniutka robić :P Zobaczymy jak dziś będzie z kupką... Rano nie zrobił.
A do porady, to zastosuję ją jak najszybciej :drinka: