Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja rozwarzam mojego drugiego psa :P Ale bym miala chyba oberwanie glowy z nimi :lol:
Co prawda drugi trenuje tylko tak w domku to i owo, ale dla zabawy w sumie mozna go byloby zabrac ;)

• Replies 937
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='orsini'][quote name='Wind']
;) Rezygnujemy z balu w Sheratonie, aby noc spedzic w konskiej stajni 8)
:-)
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

No coz ... Sheraton do zimnej ujezdzalni sie nie umywa :lol: :lol: :lol:

belgunia,

Jesli mozna prosic, sprobuj sie dowiedzic o tzw. noclegi alternatywne 8) Tzn. moze jakis pensjonat obok, pokoje np. 2 -osobowe itp, ok ? :-) Pytam dlatego, ze noclegow w tym obiekcie moze dla wszystkich nie wystarczyc, a poza tym w wieloosbowych pokojach jesli upachamy po np. dwa psy (badz co badz o roznych charakterach) przypadajace na osobe, to moze byc troche problematyczne :roll:

Posted

Wind
Wlasnie min. po to tam pojedziemy w te niedziele coby wszystkiego sie dowiedziec.

Belgunia
Trza by o jakims koncie pomyslec, na ktore zaczniemy wysylac zaliczki, bo na pewno beda od nas chcieli za nocleg w Sylwestra.

Posted

[quote name='Wind']belgunia,

Jesli mozna prosic, sprobuj sie dowiedzic o tzw. noclegi alternatywne 8) Tzn. moze jakis pensjonat obok, pokoje np. 2 -osobowe itp, ok ? :-) Pytam dlatego, ze noclegow w tym obiekcie moze dla wszystkich nie wystarczyc, a poza tym w wieloosbowych pokojach jesli upachamy po np. dwa psy (badz co badz o roznych charakterach) przypadajace na osobe, to moze byc troche problematyczne :roll:

Właśnie o tym chciałam nieśmiało napomknąć. My nie jesteśmy zbyt towarzyscy :oops: , możemy mieszkać z Misią i to chyba wszystko.
Pati, weźcie nas również pod uwagę. :)

Posted

Mokka napisał(a):

Właśnie o tym chciałam nieśmiało napomknąć. My nie jesteśmy zbyt towarzyscy :oops:

My generalnie tez, aczkolwiek nasza nietoleranca tyczy sie tylko chlopcow :D psich oczywiscie :D ludzkich wrecz przeciwnie :D

Posted

[quote name='Małgoś']A tak swoją drogą, to ja zawody w Sylwestra sobie wyobrażam, ale na tych w nowy Rok to butla szampana należy się każdemu, komu się wogóle uda do mety dotrzeć :D Hehehehe, to jest mój podstępny plan! :D W wieku lat bodaj 12 zostałam właśnie w ten sposób wicemistrzem Warszawy w slalomie. Organizatorzy zawodów zaplanowali zawody na 1 stycznia, coby młodzież młodsza w Sylwestra kanty ostrzyła zamiast pijaństwo uprawiać. Niestety, plan się nie udał i wszyscy zawodnicy ścigali się na kacu... Z wyjątkiem mnie, oczywiście :D . Tylko dwie osoby ukończyły ten slalom. Ja byłam bez wątpliwości najsłabszą obecną tam narciarką ale w ten właśnie sposób zostałam wicemistrzem Warszawy! :D

I to jest właśnie mój tajny plan dla Błyskawicy - to może być jej jedyna okazja, żeby wygrać jakieś zawody. Muszę tylko wszystkim stawiać duuużo szampana! :D

Posted

[quote name='Małgoś']
A tak swoją drogą, to ja zawody w Sylwestra sobie wyobrażam, ale na tych w nowy Rok to butla szampana należy się każdemu, komu się wogóle uda do mety dotrzeć :D

Planujemy jakieś przebiegi w strojach wieczorowych? :wink: I psom trzeba jakieś kubraczki z cekinami uszyć 8)

Planujemy!!!!!
Niniejszym ogłaszam konkurs na najbardziej pomysłowy SPORTOWY STRÓJ SYLWESTROWY (NAGRODA!!!!!) :)

Poza tym wszystkie pytania dotyczące noclegów roztrzygniemy na miejscu.

Dorota

Posted

Mokka napisał(a):
[Właśnie o tym chciałam nieśmiało napomknąć. My nie jesteśmy zbyt towarzyscy :oops: , możemy mieszkać z Misią i to chyba wszystko.
Hej, Ty, uważaj, kogo Ty Misią nazywasz. :evil: Z Błyskawicą możecie mieszkać, chciałaś powiedzieć, prawda? :D

Posted

Na miejscu są pokoiki z łazienkami - 2-4 osobowe, około 8-10 szt. dokładnie nie pamiętam...

A jakieś 200 metrów dalej mieszka siostra właściciela i ma mini pensjonat z pokojami - ale nie wiem, czy z psami tam można...

Schody na górę prowadzą na sianko :lol: Niby też można.....

Sprawdzimy wszystko w niedzielę :D

Belgunia, mam nadzieję, że znasz przewidywaną liczbę dwunożnych uczestników :roll:

Posted

Dago napisał(a):
Na miejscu są pokoiki z łazienkami - 2-4 osobowe, około 8-10 szt. dokładnie nie pamiętam...

A jakieś 200 metrów dalej mieszka siostra właściciela i ma mini pensjonat z pokojami - ale nie wiem, czy z psami tam można...

Schody na górę prowadzą na sianko :lol: Niby też można.....

Sprawdzimy wszystko w niedzielę :D

Belgunia, mam nadzieję, że znasz przewidywaną liczbę dwunożnych uczestników :roll:

OOO Ania:)
Jaki masz ładny podpis:)

Sianko????? BOMBA!!! Musimy mieć miejsca na jakieś 50-60 osób bo jeszcze napewno się ktoś zgłosi:)
Ja chcę:)!!!!! No to chyba nam wystarczy miejc, jeśli sąsiedzi się zgodzą:)
:angel:

Posted

belgunia napisał(a):

OOO Ania:)
Jaki masz ładny podpis:)

Ładny, ale chiba nieregulaminowy, co? :wink:

Flaire napisał(a):
Hej, Ty, uważaj, kogo Ty Misią nazywasz. Z Błyskawicą możecie mieszkać, chciałaś powiedzieć, prawda?

Wybacz :modla: . Ostatecznie z Błyskawicą też możemy. :P

Posted

Przepraszam..........
Nie było mnie bardzo długo na forum i przyznaję bez bicia, że nie czytałam regulaminu :oops:

Już usunęłam.....................................

Posted

Mokka napisał(a):

Właśnie o tym chciałam nieśmiało napomknąć. My nie jesteśmy zbyt towarzyscy :oops: , możemy mieszkać z Misią i to chyba wszystko.
Pati, weźcie nas również pod uwagę. :)

A z Milem nie chcesz. On przecież taki grzeczny przy Leonie :lol: .

Posted

eeeee tam marudzicie w sianku fajnie ...psy do spiwora(buahaha napewnoe wszystkie sie zmiesza :lol: )i cieplutko bedzie.

Co do konkursu czy on dotyczy jedynie zawodnikowch dwunoznych czy tez czteronoznych??
8)

Posted

blaira napisał(a):

Co do konkursu czy on dotyczy jedynie zawodnikowch dwunoznych czy tez czteronoznych??
8)

Może byc brana pod uwagę para: pies i przewodnik:)
Ważne, żeby oryginalnie i sportowo! No i sylwestrowo:)!

Dorota

Posted

Ludek napisał(a):
Zgłosiłam się wraz z rodzinką na podany mail :D .

Czy ktoś poza Pati z dzieckiem będzie, bo jak nie, to mnie mąż :2gunfire:.

Tak, mam nadzieje, ze bedzie Magda od sagi z Roza. :roll:

Posted

Ja chyba też dziecię przytacham.

Malta - mój pipet skacze bardzo okazjonalnie, ale właśnie z powodu zawodów rozpoczynamy regularne treningi :D To będzie pierwszy Sylwek, który pies może sobie pozytywnie skojarzyć, nie przepuszczę takiej okazji :D

Posted

To ja proponuję przebiegi ze zmiennymi psami. Tzn bieg z cudzym psem -wylosowanym :wink:

blaira
eeeee tam marudzicie w sianku fajnie ...psy do spiwora(buahaha napewnoe wszystkie sie zmiesza )i cieplutko bedzie.

Zawsze do konika w stajni można się przytulić :lol: :lol: