Viz Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Ja rozwarzam mojego drugiego psa :P Ale bym miala chyba oberwanie glowy z nimi :lol: Co prawda drugi trenuje tylko tak w domku to i owo, ale dla zabawy w sumie mozna go byloby zabrac ;) Quote
Wind Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='orsini'][quote name='Wind'] ;) Rezygnujemy z balu w Sheratonie, aby noc spedzic w konskiej stajni 8) :-) :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o No coz ... Sheraton do zimnej ujezdzalni sie nie umywa :lol: :lol: :lol: belgunia, Jesli mozna prosic, sprobuj sie dowiedzic o tzw. noclegi alternatywne 8) Tzn. moze jakis pensjonat obok, pokoje np. 2 -osobowe itp, ok ? :-) Pytam dlatego, ze noclegow w tym obiekcie moze dla wszystkich nie wystarczyc, a poza tym w wieloosbowych pokojach jesli upachamy po np. dwa psy (badz co badz o roznych charakterach) przypadajace na osobe, to moze byc troche problematyczne :roll: Quote
PATIszon Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Wind Wlasnie min. po to tam pojedziemy w te niedziele coby wszystkiego sie dowiedziec. Belgunia Trza by o jakims koncie pomyslec, na ktore zaczniemy wysylac zaliczki, bo na pewno beda od nas chcieli za nocleg w Sylwestra. Quote
Wind Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Pati, SUPER! :D A co do konta to tez swietny pomysl! Nikt nam na dobre checi nie zarezerwuje prawie setki miejsc :lol: Quote
Mokka Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='Wind']belgunia, Jesli mozna prosic, sprobuj sie dowiedzic o tzw. noclegi alternatywne 8) Tzn. moze jakis pensjonat obok, pokoje np. 2 -osobowe itp, ok ? :-) Pytam dlatego, ze noclegow w tym obiekcie moze dla wszystkich nie wystarczyc, a poza tym w wieloosbowych pokojach jesli upachamy po np. dwa psy (badz co badz o roznych charakterach) przypadajace na osobe, to moze byc troche problematyczne :roll: Właśnie o tym chciałam nieśmiało napomknąć. My nie jesteśmy zbyt towarzyscy :oops: , możemy mieszkać z Misią i to chyba wszystko. Pati, weźcie nas również pod uwagę. :) Quote
saJo Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Mokka napisał(a): Właśnie o tym chciałam nieśmiało napomknąć. My nie jesteśmy zbyt towarzyscy :oops: My generalnie tez, aczkolwiek nasza nietoleranca tyczy sie tylko chlopcow :D psich oczywiscie :D ludzkich wrecz przeciwnie :D Quote
Flaire Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='Małgoś']A tak swoją drogą, to ja zawody w Sylwestra sobie wyobrażam, ale na tych w nowy Rok to butla szampana należy się każdemu, komu się wogóle uda do mety dotrzeć :D Hehehehe, to jest mój podstępny plan! :D W wieku lat bodaj 12 zostałam właśnie w ten sposób wicemistrzem Warszawy w slalomie. Organizatorzy zawodów zaplanowali zawody na 1 stycznia, coby młodzież młodsza w Sylwestra kanty ostrzyła zamiast pijaństwo uprawiać. Niestety, plan się nie udał i wszyscy zawodnicy ścigali się na kacu... Z wyjątkiem mnie, oczywiście :D . Tylko dwie osoby ukończyły ten slalom. Ja byłam bez wątpliwości najsłabszą obecną tam narciarką ale w ten właśnie sposób zostałam wicemistrzem Warszawy! :D I to jest właśnie mój tajny plan dla Błyskawicy - to może być jej jedyna okazja, żeby wygrać jakieś zawody. Muszę tylko wszystkim stawiać duuużo szampana! :D Quote
belgunia Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 [quote name='Małgoś'] A tak swoją drogą, to ja zawody w Sylwestra sobie wyobrażam, ale na tych w nowy Rok to butla szampana należy się każdemu, komu się wogóle uda do mety dotrzeć :D Planujemy jakieś przebiegi w strojach wieczorowych? :wink: I psom trzeba jakieś kubraczki z cekinami uszyć 8) Planujemy!!!!! Niniejszym ogłaszam konkurs na najbardziej pomysłowy SPORTOWY STRÓJ SYLWESTROWY (NAGRODA!!!!!) :) Poza tym wszystkie pytania dotyczące noclegów roztrzygniemy na miejscu. Dorota Quote
Flaire Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Mokka napisał(a):[Właśnie o tym chciałam nieśmiało napomknąć. My nie jesteśmy zbyt towarzyscy :oops: , możemy mieszkać z Misią i to chyba wszystko. Hej, Ty, uważaj, kogo Ty Misią nazywasz. :evil: Z Błyskawicą możecie mieszkać, chciałaś powiedzieć, prawda? :D Quote
Dago Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Na miejscu są pokoiki z łazienkami - 2-4 osobowe, około 8-10 szt. dokładnie nie pamiętam... A jakieś 200 metrów dalej mieszka siostra właściciela i ma mini pensjonat z pokojami - ale nie wiem, czy z psami tam można... Schody na górę prowadzą na sianko :lol: Niby też można..... Sprawdzimy wszystko w niedzielę :D Belgunia, mam nadzieję, że znasz przewidywaną liczbę dwunożnych uczestników :roll: Quote
belgunia Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 Dago napisał(a):Na miejscu są pokoiki z łazienkami - 2-4 osobowe, około 8-10 szt. dokładnie nie pamiętam... A jakieś 200 metrów dalej mieszka siostra właściciela i ma mini pensjonat z pokojami - ale nie wiem, czy z psami tam można... Schody na górę prowadzą na sianko :lol: Niby też można..... Sprawdzimy wszystko w niedzielę :D Belgunia, mam nadzieję, że znasz przewidywaną liczbę dwunożnych uczestników :roll: OOO Ania:) Jaki masz ładny podpis:) Sianko????? BOMBA!!! Musimy mieć miejsca na jakieś 50-60 osób bo jeszcze napewno się ktoś zgłosi:) Ja chcę:)!!!!! No to chyba nam wystarczy miejc, jeśli sąsiedzi się zgodzą:) :angel: Quote
Mokka Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 belgunia napisał(a): OOO Ania:) Jaki masz ładny podpis:) Ładny, ale chiba nieregulaminowy, co? :wink: Flaire napisał(a):Hej, Ty, uważaj, kogo Ty Misią nazywasz. Z Błyskawicą możecie mieszkać, chciałaś powiedzieć, prawda? Wybacz :modla: . Ostatecznie z Błyskawicą też możemy. :P Quote
Dago Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Przepraszam.......... Nie było mnie bardzo długo na forum i przyznaję bez bicia, że nie czytałam regulaminu :oops: Już usunęłam..................................... Quote
Ludek Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Mokka napisał(a): Właśnie o tym chciałam nieśmiało napomknąć. My nie jesteśmy zbyt towarzyscy :oops: , możemy mieszkać z Misią i to chyba wszystko. Pati, weźcie nas również pod uwagę. :) A z Milem nie chcesz. On przecież taki grzeczny przy Leonie :lol: . Quote
belgunia Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 A ja właśnie szukam linku do regulaminu???? :) gdzie to jest? Bo nie wiedziałam, ze takich podpisów nie można mieć:( Rzeczywiście? Uświadomcie mnie proszę:) Quote
PATIszon Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Dago napisał(a): Schody na górę prowadzą na sianko :lol: Niby też można..... Ta, w styczniu zwlaszcza. :lol: Quote
blaira Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 eeeee tam marudzicie w sianku fajnie ...psy do spiwora(buahaha napewnoe wszystkie sie zmiesza :lol: )i cieplutko bedzie. Co do konkursu czy on dotyczy jedynie zawodnikowch dwunoznych czy tez czteronoznych?? 8) Quote
belgunia Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 blaira napisał(a): Co do konkursu czy on dotyczy jedynie zawodnikowch dwunoznych czy tez czteronoznych?? 8) Może byc brana pod uwagę para: pies i przewodnik:) Ważne, żeby oryginalnie i sportowo! No i sylwestrowo:)! Dorota Quote
Ludek Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Zgłosiłam się wraz z rodzinką na podany mail :D . Czy ktoś poza Pati z dzieckiem będzie, bo jak nie, to mnie mąż :2gunfire:. Quote
Ania i Salma Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 malta, my też nie mamy sie z kim zabrać :wink: Moze cos wykombinujemy Quote
Ka-Vanga Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Ale SUPER, my tez chcemy jechac i :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :lol: . Quote
PATIszon Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Ludek napisał(a):Zgłosiłam się wraz z rodzinką na podany mail :D . Czy ktoś poza Pati z dzieckiem będzie, bo jak nie, to mnie mąż :2gunfire:. Tak, mam nadzieje, ze bedzie Magda od sagi z Roza. :roll: Quote
Małgoś Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Ja chyba też dziecię przytacham. Malta - mój pipet skacze bardzo okazjonalnie, ale właśnie z powodu zawodów rozpoczynamy regularne treningi :D To będzie pierwszy Sylwek, który pies może sobie pozytywnie skojarzyć, nie przepuszczę takiej okazji :D Quote
malta Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 to my z powodu zawodów rozpoczniemy treningi od wiosny ;););) Quote
PARSONRK Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 To ja proponuję przebiegi ze zmiennymi psami. Tzn bieg z cudzym psem -wylosowanym :wink: blaira eeeee tam marudzicie w sianku fajnie ...psy do spiwora(buahaha napewnoe wszystkie sie zmiesza )i cieplutko bedzie. Zawsze do konika w stajni można się przytulić :lol: :lol: Quote
Recommended Posts