Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 937
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

buuuu przefarbuje psy nastepnym razem , bo nie ma zadnego zdjecia ani z jednym ani z drugim psem :-( Chyba ze Wind masz tam cos ukrytego naszego z siodlem lub mniejszego czarnego diabla tasmanskiego

Posted

belgunia napisał(a):
Kochana, mała Różyczka kończy dzisiaj roczek, właśnie się dowiedziałam:)
Wszystkiego najlepszego!!!!
:Rose::Rose::Rose:
Wspaniałego świata dla najmłodszej zawodniczki agility!!!:new-bday:
Może nie wszyscy pamiętają, że Różyczka startowała w zawodach przed swoim narodzeniem... i to nie raz ;):laola:

Posted

Wszystkiego najlepszego dla szkraba:tort: .

Wind dopiero dziś zobaczyłam fotkę Milo:oops: , a wydawało mi się, że uważnie śledzę wątek. To chyba przez te zmiany na dogo. Dziękuję bardzo:).

Milo nadal jest w zielone kropki, choć troche przybladł. Wczoraj na spacerze Pan krążył k.niego, przyglądał mu się, aż w końcu zebrał sie na odwagę i zapytał skąd mam takiego oryginalnie ubarwionego psa :megagrin: .

Posted

Wszystkiego najlepszego dla szkraba:tort: .

Jak to dobrze, że rośnie nam nowe pokolenie agilitowców "normalnych inaczej";) w temacie psów.

No kochani, jak rozetki się podobały to po 15 stycznia czekam na zamówienia....

Pozdrawiam
i znikam do 15-go (mniej więcej)...

Posted

Ludek napisał(a):
Milo nadal jest w zielone kropki, choć troche przybladł. Wczoraj na spacerze Pan krążył k.niego, przyglądał mu się, aż w końcu zebrał sie na odwagę i zapytał skąd mam takiego oryginalnie ubarwionego psa :megagrin: .
:lol::lol::lol::lol::lol: Ciekawe, co mu odpowiedziałaś i jak zareagował?;)

Posted

Wind napisał(a):
od rana uprawiam archeologie w moich fotograficznych zasobach.
Wind, to ja niesmialo i cichutko przypomne, ze kiedys dawno temu obiecalas mi plytke z Misia z obozu... :-)

Portret plusza jest fajowski! :)

Posted

No to moja kolej....:diabloti:

Zmieniaja psa w...renifera:cool3:

Chocco ciekawe w kogo moze byc wpatrzony....

Ciekawe w kogo Asti(jak sie nie myle) jest wpatrzona...

A tu duet wpatrzonych :evil_lol:

A tu zainteresowany Blue

Badek w sylwestrowej kreacji

Przyznac sie czyj to pies :mad: (wiec oto Gonzo)

Posted

Ciag dalszy ....:cool3:

A oto Gronek hmmm ale nie wiem czyj hehe(chociaz on jako jedyny czarny wyszedl na zdjeciach :roll:)

A oto jedyna Labradorka- Hexa na zawodach z wlascicelka

A tu poraz kolejny dowod na psia grype:diabloti:

A tu slodka tygryscia Monia:loveu:

A tu duet Monia i Misia i nasza pryszla zawodniczka w rekach mamusi Rozyczka :multi:

Poraz kolejny ktos probuje zmienic psa w renifera....czyzby lepiej skakaly?

A tu nasza "gwiazda" albo moze gwiazdy ;)

A tu zostalam przylapana na goracym spisku przeciwko Belguni :diabloti::diabloti::diabloti:

A tu zdjecie dla przypomnienia jakabyla zima i nam bylo zimno a psy sie swietnie bawily (udział brali : moj szczeniak Cest i Labradorka Hexa)

i to na tyle z zawodow co mam niestety zdjecia jak widac nie sa najlepszej jakosci , ale wkleilam bo szkodaby bylo ich nie pokazac .
Mam nadzieje ze ktos tez jeszcze bedzie mial zdjecia , nie wszystkie psy bylo latwo zlapac w szczegolnsci mohe 2 ciemne charakterki ktore ledwo co wychodzily na zdjeciach z czego ogromnie jestem rozzalona:placz:

Posted

[quote name='blaira']Ciag dalszy ....:cool3:

Ooooooo, mój Wermutek się załapał, dzięki.:cool1: A ponieważ widać tam tylko 1 smycz, to z Emilkiem musiałam akurat biegać albo szykować się do startu.

Posted

[quote name='blaira']Ciag dalszy ....:cool3:

A oto Gronek hmmm ale nie wiem czyj hehe(chociaz on jako jedyny czarny wyszedl na zdjeciach :roll:)

Te suczysko nie wygląda na moje. Więc pozostaje Cami albo Dinka. Obstawiam tę pierwszą :D

Swoją drogą... Ciekawie poznaje się psy po ich tyłach :lol:

Posted

Hej, hej...
Jak z tym głosowaniem???
Bo nagroda musi być wydana bardzo szybko inaczej sie zdeaktualizuje:(
Proponuję żeby każdy przysłał teraz zdjęcie swojego psa w przebraniu, skoro nie mamy tylu zdjeć z zawodów, żeby wybrać.
Można znowu psa przebrać, pomalować w kropki itp i prześlijce na dogo:)
Powtórka z rozrywki :) A nagroda czeka....
:lol:
Dorota

Posted

Moim zdaniem wystarczy zrobic ankiete ten kto nie wypil za duzo :evil_lol: pamieta kto z jakim przebranym psem biegal :lol:

Przyznam ze nie jestem juz w stanie skonstruwoac jeszcze raz takie siodlo pozatym bylismy razem dobrani do sytuacji
Fakt ze zadne zdjecie mojej suki nie wyszlo w siodle ale wiele ludzi pamieta :)
I inne przebrane psy ja rowniez pamietam :)