Klaudia:-) Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Ja również składam życzenia Różyczce i oczywiście życze sukcesów w agility,jak tylko zacznie biegać po torze.:multi: Quote
blaira Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 buuuu przefarbuje psy nastepnym razem , bo nie ma zadnego zdjecia ani z jednym ani z drugim psem :-( Chyba ze Wind masz tam cos ukrytego naszego z siodlem lub mniejszego czarnego diabla tasmanskiego Quote
PARSONRK Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 blaira napisał(a):buuuu przefarbuje psy nastepnym razem Proponuję zielony lub na biedronkę :evil_lol: Quote
Robull Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 belgunia napisał(a):Kochana, mała Różyczka kończy dzisiaj roczek, właśnie się dowiedziałam:) Wszystkiego najlepszego!!!! :Rose::Rose::Rose:Wspaniałego świata dla najmłodszej zawodniczki agility!!!:new-bday: Może nie wszyscy pamiętają, że Różyczka startowała w zawodach przed swoim narodzeniem... i to nie raz ;):laola: Quote
Ludek Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Wszystkiego najlepszego dla szkraba:tort: . Wind dopiero dziś zobaczyłam fotkę Milo:oops: , a wydawało mi się, że uważnie śledzę wątek. To chyba przez te zmiany na dogo. Dziękuję bardzo:). Milo nadal jest w zielone kropki, choć troche przybladł. Wczoraj na spacerze Pan krążył k.niego, przyglądał mu się, aż w końcu zebrał sie na odwagę i zapytał skąd mam takiego oryginalnie ubarwionego psa :megagrin: . Quote
CHI Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Wszystkiego najlepszego dla szkraba:tort: . Jak to dobrze, że rośnie nam nowe pokolenie agilitowców "normalnych inaczej";) w temacie psów. No kochani, jak rozetki się podobały to po 15 stycznia czekam na zamówienia.... Pozdrawiam i znikam do 15-go (mniej więcej)... Quote
Robull Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Ludek napisał(a):Milo nadal jest w zielone kropki, choć troche przybladł. Wczoraj na spacerze Pan krążył k.niego, przyglądał mu się, aż w końcu zebrał sie na odwagę i zapytał skąd mam takiego oryginalnie ubarwionego psa :megagrin: .:lol::lol::lol::lol::lol: Ciekawe, co mu odpowiedziałaś i jak zareagował?;) Quote
Ludek Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Robull napisał(a)::lol::lol::lol::lol::lol: Ciekawe, co mu odpowiedziałaś i jak zareagował?;) Że to kara za złe zachowanie:lol: . Quote
Flaire Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Wind napisał(a):od rana uprawiam archeologie w moich fotograficznych zasobach. Wind, to ja niesmialo i cichutko przypomne, ze kiedys dawno temu obiecalas mi plytke z Misia z obozu... :-) Portret plusza jest fajowski! :) Quote
blaira Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 No to moja kolej....:diabloti: Zmieniaja psa w...renifera:cool3: Chocco ciekawe w kogo moze byc wpatrzony.... Ciekawe w kogo Asti(jak sie nie myle) jest wpatrzona... A tu duet wpatrzonych :evil_lol: A tu zainteresowany Blue Badek w sylwestrowej kreacji Przyznac sie czyj to pies :mad: (wiec oto Gonzo) Quote
OlaAB Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 dzięki za Blusia:lol: jakby jeszcze wpadł pod obiektyw to :multi: a drugi szeltuś to Gonzo, piesek siostry naszej Dorotki-gospodyni :loveu: Quote
blaira Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Ciag dalszy ....:cool3: A oto Gronek hmmm ale nie wiem czyj hehe(chociaz on jako jedyny czarny wyszedl na zdjeciach :roll:) A oto jedyna Labradorka- Hexa na zawodach z wlascicelka A tu poraz kolejny dowod na psia grype:diabloti: A tu slodka tygryscia Monia:loveu: A tu duet Monia i Misia i nasza pryszla zawodniczka w rekach mamusi Rozyczka :multi: Poraz kolejny ktos probuje zmienic psa w renifera....czyzby lepiej skakaly? A tu nasza "gwiazda" albo moze gwiazdy ;) A tu zostalam przylapana na goracym spisku przeciwko Belguni :diabloti::diabloti::diabloti: A tu zdjecie dla przypomnienia jakabyla zima i nam bylo zimno a psy sie swietnie bawily (udział brali : moj szczeniak Cest i Labradorka Hexa) i to na tyle z zawodow co mam niestety zdjecia jak widac nie sa najlepszej jakosci , ale wkleilam bo szkodaby bylo ich nie pokazac . Mam nadzieje ze ktos tez jeszcze bedzie mial zdjecia , nie wszystkie psy bylo latwo zlapac w szczegolnsci mohe 2 ciemne charakterki ktore ledwo co wychodzily na zdjeciach z czego ogromnie jestem rozzalona:placz: Quote
blaira Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 OlaAB napisał(a):dzięki za Blusia:lol: jakby jeszcze wpadł pod obiektyw to :multi: Mam jeszcze jedno zdjecie blue ale tak naprawde identyczne Quote
OlaAB Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 no ja zdaję sobie sprawę, ża Blue jak nie biegał to cały czas był w tej właśnie pozycji :evil_lol: Quote
BeataG Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='blaira']Ciag dalszy ....:cool3: Ooooooo, mój Wermutek się załapał, dzięki.:cool1: A ponieważ widać tam tylko 1 smycz, to z Emilkiem musiałam akurat biegać albo szykować się do startu. Quote
Flaire Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 blaira, dzieki wielkie za misiatka! :) A Monia to miala byc pszczolka Maja, a nie tygrysem! :lol: Quote
Godelaine Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='blaira']Ciag dalszy ....:cool3: A oto Gronek hmmm ale nie wiem czyj hehe(chociaz on jako jedyny czarny wyszedl na zdjeciach :roll:) Te suczysko nie wygląda na moje. Więc pozostaje Cami albo Dinka. Obstawiam tę pierwszą :D Swoją drogą... Ciekawie poznaje się psy po ich tyłach :lol: Quote
PATIszon Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='blaira']A tu slodka tygryscia Monia:loveu: No co TY!!! Jaka tygrysica, przeca to pszczolka jak ta lala! Golym okiem widac :cool1: Quote
Aussie Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Dziekuję za zdjęcia moich reniferków! Ale Choco to dziewczynka! Quote
blaira Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 aaaa yam pszczolka czy tygrysiatko i tak slodko wygladala:loveu: Quote
belgunia Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 Hej, hej... Jak z tym głosowaniem??? Bo nagroda musi być wydana bardzo szybko inaczej sie zdeaktualizuje:( Proponuję żeby każdy przysłał teraz zdjęcie swojego psa w przebraniu, skoro nie mamy tylu zdjeć z zawodów, żeby wybrać. Można znowu psa przebrać, pomalować w kropki itp i prześlijce na dogo:) Powtórka z rozrywki :) A nagroda czeka.... :lol: Dorota Quote
blaira Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Moim zdaniem wystarczy zrobic ankiete ten kto nie wypil za duzo :evil_lol: pamieta kto z jakim przebranym psem biegal :lol: Przyznam ze nie jestem juz w stanie skonstruwoac jeszcze raz takie siodlo pozatym bylismy razem dobrani do sytuacji Fakt ze zadne zdjecie mojej suki nie wyszlo w siodle ale wiele ludzi pamieta :) I inne przebrane psy ja rowniez pamietam :) Quote
Gosia_i_Luka Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Świetne fotki, czekamy na więcej!!! :multi: Quote
Gosia_i_Luka Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 A'propos Monusi, tygrysków i innych dzikich kotów: http://www.fotocommunity.de/pc/pc/cat/887/display/4706029 :lol: Quote
Wojenka Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 A czy możemy prosić o przepis na te pyszne ciasteczka z nadzieniem?:cool3: Moje psy zabijają się o nie...;) Quote
Recommended Posts