olekg89 Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 masz podobne wymiary i 25kg o Kur*** to ta moja tez tyle (bogusi klatka) kurna i jak ja mam ją taszczyc :cry: 25kg :cry: :cry: :cry: SUPERR PO PROSTU :cry: Quote
Mokka Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Cimi napisał(a):A czy ktoś wie jaka jest odległość między tym pensjonatem, a ujeżdżalnią albo miejscem gdzie ma być tor ? Jeśli chodzi Ci o taszczenie klatki, to myślę, że na miejscu już Ci pomożemy. Wygląda na to, że zjedzie się niezły tłumek, więc pomocnych dłoni nie powinno zabraknąć. Będą też osoby zmotoryzowane, więc nie bój żaby, jakoś się to rozwiąże. :D Quote
olekg89 Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 No to bierzemy tą klatke zmiesci sie w klatce o wymiarach 90/60/70 bokser 60cm i 46cm kundel???? :D Quote
Mokka Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Pati zeznaje, że ma podobną klatkę, rodezjan się w nią mieści... :) Quote
dorotak Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Pati ma raczej większą klatkę 8) Ja zakupiłam taką 90x60 dla swojego średniaka i powiem Ci Olku, że on się w niej mieści akurat (53cm w klebie). Więc myślę że na samego boksera nie będzie zbyt obszerna a do tego jeszcze jeden pies... Wypróbuj tą kombinację przed wyjazdem, bo tak wirtualnie to mi się nie widzi... To znaczy na pewno da się te psy tam wcisnąć :lol: , ale na dłuższą metę nie będzie im wygodnie... Quote
Flaire Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Misia ma 59 cm w kłębie (czyli o cm mniej niż ten bokser) i mieści się komfortowo do nieco mniejszej klatki (87x56x66). Ale kolegi juz tam do niej bym nie wkładała (choć widzę, że niektórzy tak robią). Quote
Mokka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 dorotak napisał(a):Pati ma raczej większą klatkę 8) Skłamała? :o Oj, niedobra Pati :nono: Quote
olekg89 Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 To suczki maja pecha :P Jakoś bedą musiały tam spać :evilbat: Znają sie i lubią więc ewentualnie bedą spały troche pościskane :evilbat: Zresztą fiona sie na żuca na psy tylko moja choleryczka 0X wiec ewentualnie kaja tyko bedzie tam spała :lol: Ja swojej klatki nie zamierzam brać bo niedosc że waży 35kg i ma wymiary 110/70/80 czy jakoś tak i czegoś takiego do pociągu nie zamierzam wziąśc :evilbat: Quote
Cimi Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Jakoś się pomieszczą, a to tylko jedna noc.. zresztą czy moja tam wejdzie :lol: tego nie wie nikt :lol: Quote
olekg89 Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 JA i cimi mamy pytanie czy ktoś z was ma do pożyczenia klatke taka mniej wiecej 90/60/70 .KToś kto jedzie autem ????? MY poprostu niewyrobimy :evil: Do pociągu z 1 przesiadką i wogole nie damy rady bagaze psy :( Quote
belgunia Posted December 11, 2005 Author Posted December 11, 2005 Mam prośbę do wszystkich którzy zgłosili się na zawody sylwestrowe, aby spojrzeli na listy startowe oraz na listy dotyczące noclegów oraz opłat i ew. niedopłat. Prośba dotyczy dokonania zaległych opłat do piątku - czyli do 16 grudnia. Jeśli ktoś jeszcze chciałby sie zgłosić na zawody - bardzo proszę to zrobic też do piątku!!!! To jest OSTATECZNY TERMIN !!!!! Potem będą Święta - a dla nas sporo pracy w przygotowaniach do zawodów. Ewentualnie niedopłaty, które wystąpiły uregulujecie już na miejscu, bo szkoda opłacać za przelewy, chyba, ze ktoś ma INTELIGO lub coś w tym stylu, to przelewy są bezpłatne. Pozdrawiam wszystkich serdecznie! Dorota Quote
dorotak Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Mokka napisał(a):dorotak napisał(a):Pati ma raczej większą klatkę 8) Skłamała? :o Oj, niedobra Pati :nono: Nie, to ja nałgałam... :oops: Okazuje się, że mamy takie same klatki... Wiem, że Atos jest przerośnięty, ale żeby potrzebował takiej samej klatki jak rodezjan? :o :roll: :lol: Quote
PATIszon Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 dorotak napisał(a):Pati ma raczej większą klatkę 8) ... Moja ma dokladnie 60/90/70. To jest dog IV. Quote
OlaAB Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 jakbyście nie mieli weny twórczej jak ubrać psa na imprezę http://www.ebaumsworld.com/costumedogs.html :lol: Quote
Robull Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 zaje...fajne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a te 2 hot-dogi mnie powaliły :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Gerwia Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Jakby na to nie patrzeć zawody sie zbliżają !!! Quote
Mokka Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Muszę zacząć uczyc sucz noszenia czapeczki. Z gołą głową nie będzie przecież biegała :D Quote
PARSONRK Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 [quote name='OlaAB']jakbyście nie mieli weny twórczej jak ubrać psa na imprezę http://www.ebaumsworld.com/costumedogs.html :lol: super Ale ja proponuję taką wersję Numerki można rozpiąć pomiędzy rogami :lol: Quote
dorotak Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Widzę, Parsonrk, że mieliśmy ten sam pomysł. :lol: A rogi można nosić w lokalu...: ...ale również w terenie :lol: "Czy to pies, Czy to bies?" :cunao: No, ale nie można iść na łatwiznę i ubrać tego samego w kolejnego Sylwestra... :hmmmm: :lol: Quote
PARSONRK Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Ja już oczami wyobraźni widzę gromady psiaków biegających w takich rogach :angel: :angel: :lol: Quote
Wind Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 PARSONRK napisał(a):Ja już oczami wyobraźni widzę gromady psiaków biegających w takich rogach :angel: :angel: :lol: Nic tylko zaprzeg po polnocy z nich zrobic i wioooo ... na Alaske :lol: Quote
dorotak Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 dog_master napisał(a):Gdzie mozna kupic takie rogi?? :D Rozejrzyj się w jakimś centrum handlowym na stoisku z gadżetami światecznymi. Ja kupiłam konkretnie w Auchan. W zeszłym roku, ale myślę że i w tym roku coś ciekawego dostaniesz. :D Quote
OlaAB Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 ja już widzę jak takie rogi spadają szybciej niż je tam założe - z głowy Blusia :lol: ale mam jeszcze chwile to może poprzyzwyczajam je do czapeczek na gumce Quote
dog_master Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Myslalam, ze to jakies specjalne, dla psow 8) Na mojego malucha chyba wszystkie beda za male :/ Quote
Recommended Posts