Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 937
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cimi napisał(a):
A czy ktoś wie jaka jest odległość między tym pensjonatem, a ujeżdżalnią albo miejscem gdzie ma być tor ?

Jeśli chodzi Ci o taszczenie klatki, to myślę, że na miejscu już Ci pomożemy. Wygląda na to, że zjedzie się niezły tłumek, więc pomocnych dłoni nie powinno zabraknąć. Będą też osoby zmotoryzowane, więc nie bój żaby, jakoś się to rozwiąże. :D

Posted

Pati ma raczej większą klatkę 8) Ja zakupiłam taką 90x60 dla swojego średniaka i powiem Ci Olku, że on się w niej mieści akurat (53cm w klebie). Więc myślę że na samego boksera nie będzie zbyt obszerna a do tego jeszcze jeden pies... Wypróbuj tą kombinację przed wyjazdem, bo tak wirtualnie to mi się nie widzi... To znaczy na pewno da się te psy tam wcisnąć :lol: , ale na dłuższą metę nie będzie im wygodnie...

Posted

Misia ma 59 cm w kłębie (czyli o cm mniej niż ten bokser) i mieści się komfortowo do nieco mniejszej klatki (87x56x66). Ale kolegi juz tam do niej bym nie wkładała (choć widzę, że niektórzy tak robią).

Posted

To suczki maja pecha :P Jakoś bedą musiały tam spać :evilbat: Znają sie i lubią więc ewentualnie bedą spały troche pościskane :evilbat: Zresztą fiona sie na żuca na psy tylko moja choleryczka 0X wiec ewentualnie kaja tyko bedzie tam spała :lol: Ja swojej klatki nie zamierzam brać bo niedosc że waży 35kg i ma wymiary 110/70/80 czy jakoś tak i czegoś takiego do pociągu nie zamierzam wziąśc :evilbat:

Posted

JA i cimi mamy pytanie czy ktoś z was ma do pożyczenia klatke taka mniej wiecej 90/60/70 .KToś kto jedzie autem ????? MY poprostu niewyrobimy :evil: Do pociągu z 1 przesiadką i wogole nie damy rady bagaze psy :(

Posted

Mam prośbę do wszystkich którzy zgłosili się na zawody sylwestrowe, aby spojrzeli na listy startowe oraz na listy dotyczące noclegów oraz opłat i ew. niedopłat.
Prośba dotyczy dokonania zaległych opłat do piątku - czyli do 16 grudnia.

Jeśli ktoś jeszcze chciałby sie zgłosić na zawody - bardzo proszę to zrobic też do piątku!!!!

To jest OSTATECZNY TERMIN !!!!!
Potem będą Święta - a dla nas sporo pracy w przygotowaniach do zawodów.

Ewentualnie niedopłaty, które wystąpiły uregulujecie już na miejscu, bo szkoda opłacać za przelewy, chyba, ze ktoś ma INTELIGO lub coś w tym stylu, to przelewy są bezpłatne.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie!
Dorota

Posted

Mokka napisał(a):
dorotak napisał(a):
Pati ma raczej większą klatkę 8)

Skłamała? :o Oj, niedobra Pati :nono:

Nie, to ja nałgałam... :oops: Okazuje się, że mamy takie same klatki...

Wiem, że Atos jest przerośnięty, ale żeby potrzebował takiej samej klatki jak rodezjan? :o :roll: :lol:

Posted

zaje...fajne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a te 2 hot-dogi mnie powaliły :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Widzę, Parsonrk, że mieliśmy ten sam pomysł. :lol:

A rogi można nosić w lokalu...:

...ale również w terenie :lol:

"Czy to pies,
Czy to bies?" :cunao:

No, ale nie można iść na łatwiznę i ubrać tego samego w kolejnego Sylwestra... :hmmmm: :lol:

Posted

PARSONRK napisał(a):
Ja już oczami wyobraźni widzę gromady psiaków biegających w takich rogach :angel: :angel: :lol:

Nic tylko zaprzeg po polnocy z nich zrobic i wioooo ... na Alaske :lol:

Posted

dog_master napisał(a):
Gdzie mozna kupic takie rogi?? :D

Rozejrzyj się w jakimś centrum handlowym na stoisku z gadżetami światecznymi. Ja kupiłam konkretnie w Auchan. W zeszłym roku, ale myślę że i w tym roku coś ciekawego dostaniesz. :D

Posted

ja już widzę jak takie rogi spadają szybciej niż je tam założe - z głowy Blusia :lol:
ale mam jeszcze chwile to może poprzyzwyczajam je do czapeczek na gumce