saJo Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Mam tez ogrooomna prosbe: jesli macie cos z moim maliniakiem to bardzo, bardzo, bardzo prosze. Nie mam zadnych jego zdjec z agility, a chcialam cos wyslac hodowcy. :modla: . :modla: . :modla: . :modla: . :modla: . :modla: . :modla:. :modla: Quote
saJo Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 A ja znowu poza konkurencja:D Mialam wiecej niz 100, a mniej niz 150 km :D Quote
Robull Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Jeśli ktoś nazywa mnie wariatem, bo mój świat keci się wokół psów i agility, to ja :lol::evil_lol::lol::evil_lol::lol::evil_lol::lol::evil_lol::lol: Myślę, że przeważnie mówią to ludize, którzy sami nie mają żadnych zainteresowań i każdą wolną chwilę spędzają z pilotem od telewizora w dłoni. Podobało mi się wiele sylwestrowych kracji, ale skoro muszę wybrać tylko jedną, to... osiodłanego teriera! Szkoda, że siodło już za pierwszą hopką spadło, ale pomysł był przedni:lol: Quote
yassue Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 A ja jednak bede obstawiac za wszelkimi formami upodabniania sie do mojej suczki - czyli Saga w pomaranczowe i Ludek w zielone kropeczki :D :P Quote
Melisa Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Jezeli mam wydać finanse na podróz na zawody to wolę aby je przeznaczyc na takie gdzie mam zapewnionę wpisy do ksiazeczki pracy z sedzia FCI. Jezeli mam to robić tylko dla zabawy lub treningowo to wolałabym to zrobić w swoim miescie z innym klubem gdzie cały mój klub będzie mógł w ramach własnego treningu mieć inna formę treningowa niekłopotliwą pod względem czasu na dojazdu, noclegu i finansów z tym zwiazanych. Nie wiem czemu,ale wydaje mi się,że to pisał psiarz :roll: ,którego świat też kręci się wokół psów ....Poprawcie mnie,jeśli się mylę :oops: Osobiście bardzo żałuję,że nie mogłam dołączyć do zacnego grona świrow-ale wszystko do nadrobienia :razz: :cool3: Quote
belgunia Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 Melisa napisał(a):... Nie wiem czemu,ale wydaje mi się,że to pisał psiarz :roll: ,którego świat też kręci się wokół psów ....Poprawcie mnie,jeśli się mylę :oops: Osobiście bardzo żałuję,że nie mogłam dołączyć do zacnego grona świrow-ale wszystko do nadrobienia :razz: :cool3: BRAVO MELISA!!!! TYLKO JA WIDZISZ NA SYLWESTRA PEWNIE ŻADNEGO SĘDZIEGO NIE ZNAJDĘ, WIĘC PEWNIE BĘDZIE ZNOWU BEZ WPISÓW... :) CZYLI JUŻ MAM CIĘ WPISAC NA II SYLWESTROWE ? :) Pozdrawiamy Wrocław ten "wpisowy" i ten "niewpisowy":lol: Quote
belgunia Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 ...Jezeli mam to robić tylko dla zabawy lub treningowo to wolałabym to zrobić w swoim miescie z innym klubem gdzie cały mój klub będzie mógł w ramach własnego treningu mieć inna formę treningowa niekłopotliwą pod względem czasu na dojazdu, noclegu i finansów z tym zwiazanych. No cóż niektórzy na Sylwestra za grube pieniądze jeżdżą nawet do powiedzmy Zakopanego, albo w Bieszczady, Karkonosze itp. lub nawet do "Szeratona", a my pojechaliśmy do Ciechocinka, by w spokojniejszej okolicy z korzyścią tylko dla naszych psiaków spędzic tę noc, bez paniki, ucieczek psów, przykrych tragicznych wypadków itp. To też było dla nas a przynajmniej dla mnie wielkim PLUSEM. Wiesz jakiego mam psa?:) I chyba nie było bardzo drogo, prawda? Jedyny klopot to pogoda i te opady śniegu. Quote
Flaire Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Hejki, belgunie, ta wypowiedź przypisywana Melisie nie była jej - ona próbowała cytować, tylko cytat jej się nie udał ;-). Quote
CHI Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 belgunia napisał(a):niecałe 10% do 100 km niecałe 10% powyżej 400 km ponad 80% powyżej 150 km No, to może tą "normalność" każdy widzi inaczej z własnego punktu widzenia? Mariot nie jest tak ciekawy jak ujeżdżalnia z psami:) Należałoby mnie dopisać do tych >400 km, ale zawodniczka jest w odmiennym stanie.... a co do "normalnych" Zacytuje mojego kolege lekarza "ludzie dzielą się na tych świrniętych i na tych nie zdiagnozowanych":lol: Quote
belgunia Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 Flaire napisał(a):Hejki, belgunie, ta wypowiedź przypisywana Melisie nie była jej - ona próbowała cytować, tylko cytat jej się nie udał ;-). aaa, to przepraszam Meliso. ale juz nie mogę chyba poprawic, czy mogę??? Ale wyjaśniam nie był to cytat Melisy tylko kogoś tam, zdaje się "mniej świrnietego". :) Quote
Mokka Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Ja trochę spóźniona, bo dopiero dziś mam dostęp do internetu, ale podobno lepiej późno niż wcale :lol: . Dorotko - serdeczne podziękowania za wszystko.Tobie się jakiś pomnik należy. Jesteś mistrzem organizacji. :multi: Chi - duża buźka! Rozetki superaśne :thumbs: Wszystkim sędziom - podziękowania za torki i za sędziowanie :cool2: Wszystkim osobom, które pomagały Dorocie w organizacji tego przedsięwzięcia również należą się serdeczne dzięki :lol: Nie będę oryginalna ani odkrywcza - było czadersko, dawno nie spędziłam tak odlotowego Sylwestra. I już proszę mnie zapisać na następny rok. Zaklepuję miejsce, coby go dla mnie nie zabrakło :lol: . Ja wciąż jestem pod wrażeniem ilości osób, które dotarły. Spośród tych, którzy byli na listach startowych nie dojechało zaledwie kilku uczestników. W perspektywie takiej imprezy warunki pogodowe nie grały roli. I nikt chyba nie żałował? Pozdrawiam i podziwiam ekipę ze Śląska - pobiliście chyba rekord odległości. Specjalne wyrazy uznania dla Renaty z Fioną, która brnęła kilka kilometrów przez zaspy, aby dotrzeć na stację, a potem jeszcze jazda z przesiadką. To się nazywa zaangażowanie. Nam przejazd przez Warszawę zajął 2 godziny, a potem na trasie kolejne 4 po białych, nieodśnieżonych drogach. Te wszystkie niedogodności były niczym w porównaniu z tym, co otrzymaliśmy na miejscu - fantastyczna atmosfera, super zabawa i w ogóle szał. :multi: Było fantastycznie. Quote
Flaire Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 belgunia napisał(a):ale juz nie mogę chyba poprawic, czy mogę???Możesz, pod swoim postem masz guziczek Edit, tylko potem musisz jeszcze kliknąć Go Advanced, bo opcja szybkiego redagowania u mnie przynajmniej nie działa. Potem poprawiasz i klikasz Zapisz zmiany. :-) Quote
belgunia Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 Flaire napisał(a):Możesz, pod swoim postem masz guziczek Edit, tylko potem musisz jeszcze kliknąć Go Advanced, bo opcja szybkiego redagowania u mnie przynajmniej nie działa. Potem poprawiasz i klikasz Zapisz zmiany. :-) Udało mi się, a poprzednio coś nie było EDIT :( Quote
belgunia Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 [quote name='Mokka']... Specjalne wyrazy uznania dla Renaty z Fioną, która brnęła kilka kilometrów przez zaspy, aby dotrzeć na stację, a potem jeszcze jazda z przesiadką. To się nazywa zaangażowanie. Nam przejazd przez Warszawę zajął 2 godziny, a potem na trasie kolejne 4 po białych, nieodśnieżonych drogach. .... Właśnie Renatko, wszyscy podziwiamy Twoją determinację, wyobrażam sobie jak przez te zaspy śnieżne przedzierałaś się ... toż to szczere pole.... I tak samo Sajo. Wielki uznania dla Was dziewczyny:ylsuper: :happy1: I Sandra bardzo dzielnie pomagała mi też w organizacji (operacji) zawodów. A przede wszystkim jej tato Tomasz, który walczył z zaspami, żeby jakoś spakowac i przewieźc nasz sprzęt i potem wraz z tatkiem Reni i mamą Sandry Hanią nosili ten majdan cały do baraku przez 0,5 metra śniegu, naprawdę... JESTEM DOZGONNIE WDZIĘCZNA WAM ZA POMOC. :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: :calus: Quote
blaira Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Ja nadal nie moge wziasc sie za fotki bo w pracy siedze ale najwyzej dzisiaj nocke zarwe i zrobie to co trzeba, oczywiscie nie ma czym sie chwalic i porownywac z Wind Co do siodla mojej suki to miala napiersnik ale za slabo go przywiazalam nio i siodlo sie zsunelo . Na nastepnych zawodach sie poprawimy :cool3: Sylwestrowe niektore wystroje przedstawie na fotkach dzis jeszcze wiec czesc z nich bedzie sobie mozna przypomniec :) Quote
Ludek Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 belgunia napisał(a):Kochane "świry" nie wszystko zostało do końca rozdane i zadecydowane:) Jest jeszcze nagroda za najfajniejszy strój sylwestrowy, proponuję wybrać ten strój tu na forum:)!!! Ja na pierwszy rzut proponuję LUDKA w zielone kropki:) Moderatorze drogi, czy można jakoś na forum urządzić głosowanie? O przepraszam, to Milo był w zielone kropki:lol:. Proponuję jeszcze nagrodę dodatkową, za najdłużej, bez przerwy utrzymujący się strój sylwestrowy. Milo nadal jest w zielone kropki:shiny:. Quote
PATIszon Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 mam pomysl: Niech kazdy napisze na kogo chce oddac glos, a ja zrobie ankiete, co wy na to?:cool1: Quote
Wind Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Pati, To ja oddaje na Ciebie! :-) Jak dla mnie zostalas Miss kostiumu i ... i min, ktorych tylko dlatego, ze masz wiekszego psa od mojego nie wstawie :eviltong: :lol: Quote
PATIszon Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Wind napisał(a):... i min, ktorych tylko dlatego, ze masz wiekszego psa od mojego nie wstawie :eviltong: :lol: A mowilam Ci! To ten "fenomen" :eviltong: Quote
Mokka Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 [quote name='Wind']Pati, To ja oddaje na Ciebie! :-) Jak dla mnie zostalas Miss kostiumu i ... i min, ktorych tylko dlatego, ze masz wiekszego psa od mojego nie wstawie :eviltong: :lol: Wstaw, wstaw pliiiizzzz. Ja też mam dużego psa ( a wcale się mnie nie bałaś;-)) , obronimy Cię w razie czego. Quote
Wind Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Oto Pati w pelnej mimicznej okazalosci :loveu: Tak Jej sie spodobalo tancowanie na torze, ze pies musial ja wyprowadzac :lol: Quote
Wind Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 A tutaj mamy konflikt interesow ;) "nie, nie, nie ... nawet mi tej przeszkody nie pokazuj ... przeciez nie jestem kangurem!" :lol: Quote
Wind Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Czy ktos wspominam o Milo? Troche widac zielone kropki ... a troche nie ;) Kropki byly tez czerwone :-) I gwiazdeczki zlote :-) Quote
Ludek Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 [quote name='APSA']Przyłączam się do podziękowań i zachwytów, SUPER BYŁO:multi: [SIZE=2] Wrzuciłam swoje zdjęcia na Yahooooo, zdjęciom Wind oczywiście do pięt nie sięgają: http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/jzylkowska/album?.dir=4246&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//uk.pg.photos.yahoo.com/ph/jzylkowska/my_photos i spacerek łowcarkowy w nowy rok: http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/jzylkowska/album?.dir=/d85e pozdrawiamy noworocznie Asia, Punia i Saba (kundle bure) Asiu, super zdjęcia. :multi: Quote
Recommended Posts