Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam tez ogrooomna prosbe: jesli macie cos z moim maliniakiem to bardzo, bardzo, bardzo prosze. Nie mam zadnych jego zdjec z agility, a chcialam cos wyslac hodowcy. :modla: . :modla: . :modla: . :modla: . :modla: . :modla: . :modla:. :modla:

• Replies 937
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli ktoś nazywa mnie wariatem, bo mój świat keci się wokół psów i agility, to ja :lol::evil_lol::lol::evil_lol::lol::evil_lol::lol::evil_lol::lol:
Myślę, że przeważnie mówią to ludize, którzy sami nie mają żadnych zainteresowań i każdą wolną chwilę spędzają z pilotem od telewizora w dłoni.

Podobało mi się wiele sylwestrowych kracji, ale skoro muszę wybrać tylko jedną, to... osiodłanego teriera! Szkoda, że siodło już za pierwszą hopką spadło, ale pomysł był przedni:lol:

Posted

Jezeli mam wydać finanse na podróz na zawody to wolę aby je przeznaczyc na takie gdzie mam zapewnionę wpisy do ksiazeczki pracy z sedzia FCI.
Jezeli mam to robić tylko dla zabawy lub treningowo to wolałabym to zrobić w swoim miescie z innym klubem gdzie cały mój klub będzie mógł w ramach własnego treningu mieć inna formę treningowa niekłopotliwą pod względem czasu na dojazdu, noclegu i finansów z tym zwiazanych.

Nie wiem czemu,ale wydaje mi się,że to pisał psiarz :roll: ,którego świat też kręci się wokół psów ....Poprawcie mnie,jeśli się mylę :oops:
Osobiście bardzo żałuję,że nie mogłam dołączyć do zacnego grona świrow-ale wszystko do nadrobienia :razz: :cool3:

Posted

Melisa napisał(a):
...
Nie wiem czemu,ale wydaje mi się,że to pisał psiarz :roll: ,którego świat też kręci się wokół psów ....Poprawcie mnie,jeśli się mylę :oops:
Osobiście bardzo żałuję,że nie mogłam dołączyć do zacnego grona świrow-ale wszystko do nadrobienia :razz: :cool3:

BRAVO MELISA!!!! TYLKO JA WIDZISZ NA SYLWESTRA PEWNIE ŻADNEGO SĘDZIEGO NIE ZNAJDĘ, WIĘC PEWNIE BĘDZIE ZNOWU BEZ WPISÓW... :)
CZYLI JUŻ MAM CIĘ WPISAC NA II SYLWESTROWE ?
:)
Pozdrawiamy Wrocław ten "wpisowy" i ten "niewpisowy":lol:

Posted

...Jezeli mam to robić tylko dla zabawy lub treningowo to wolałabym to zrobić w swoim miescie z innym klubem gdzie cały mój klub będzie mógł w ramach własnego treningu mieć inna formę treningowa niekłopotliwą pod względem czasu na dojazdu, noclegu i finansów z tym zwiazanych.

No cóż niektórzy na Sylwestra za grube pieniądze jeżdżą nawet do powiedzmy Zakopanego, albo w Bieszczady, Karkonosze itp. lub nawet do "Szeratona", a my pojechaliśmy do Ciechocinka, by w spokojniejszej okolicy z korzyścią tylko dla naszych psiaków spędzic tę noc, bez paniki, ucieczek psów, przykrych tragicznych wypadków itp. To też było dla nas a przynajmniej dla mnie wielkim PLUSEM. Wiesz jakiego mam psa?:)
I chyba nie było bardzo drogo, prawda?
Jedyny klopot to pogoda i te opady śniegu.

Posted

belgunia napisał(a):
niecałe 10% do 100 km
niecałe 10% powyżej 400 km
ponad 80% powyżej 150 km

No, to może tą "normalność" każdy widzi inaczej z własnego punktu widzenia?
Mariot nie jest tak ciekawy jak ujeżdżalnia z psami:)

Należałoby mnie dopisać do tych >400 km, ale zawodniczka jest w odmiennym stanie....

a co do "normalnych"
Zacytuje mojego kolege lekarza "ludzie dzielą się na tych świrniętych i na tych nie zdiagnozowanych":lol:

Posted

Flaire napisał(a):
Hejki, belgunie, ta wypowiedź przypisywana Melisie nie była jej - ona próbowała cytować, tylko cytat jej się nie udał ;-).

aaa, to przepraszam Meliso.
ale juz nie mogę chyba poprawic, czy mogę???
Ale wyjaśniam nie był to cytat Melisy tylko kogoś tam, zdaje się "mniej świrnietego".
:)

Posted

Ja trochę spóźniona, bo dopiero dziś mam dostęp do internetu, ale podobno lepiej późno niż wcale :lol: .

Dorotko - serdeczne podziękowania za wszystko.Tobie się jakiś pomnik należy. Jesteś mistrzem organizacji. :multi:

Chi - duża buźka! Rozetki superaśne :thumbs:

Wszystkim sędziom - podziękowania za torki i za sędziowanie :cool2:

Wszystkim osobom, które pomagały Dorocie w organizacji tego przedsięwzięcia również należą się serdeczne dzięki :lol:

Nie będę oryginalna ani odkrywcza - było czadersko, dawno nie spędziłam tak odlotowego Sylwestra. I już proszę mnie zapisać na następny rok. Zaklepuję miejsce, coby go dla mnie nie zabrakło :lol: .

Ja wciąż jestem pod wrażeniem ilości osób, które dotarły. Spośród tych, którzy byli na listach startowych nie dojechało zaledwie kilku uczestników. W perspektywie takiej imprezy warunki pogodowe nie grały roli. I nikt chyba nie żałował? Pozdrawiam i podziwiam ekipę ze Śląska - pobiliście chyba rekord odległości. Specjalne wyrazy uznania dla Renaty z Fioną, która brnęła kilka kilometrów przez zaspy, aby dotrzeć na stację, a potem jeszcze jazda z przesiadką. To się nazywa zaangażowanie. Nam przejazd przez Warszawę zajął 2 godziny, a potem na trasie kolejne 4 po białych, nieodśnieżonych drogach. Te wszystkie niedogodności były niczym w porównaniu z tym, co otrzymaliśmy na miejscu - fantastyczna atmosfera, super zabawa i w ogóle szał. :multi: Było fantastycznie.

Posted

belgunia napisał(a):
ale juz nie mogę chyba poprawic, czy mogę???
Możesz, pod swoim postem masz guziczek Edit, tylko potem musisz jeszcze kliknąć Go Advanced, bo opcja szybkiego redagowania u mnie przynajmniej nie działa. Potem poprawiasz i klikasz Zapisz zmiany. :-)

Posted

Flaire napisał(a):
Możesz, pod swoim postem masz guziczek Edit, tylko potem musisz jeszcze kliknąć Go Advanced, bo opcja szybkiego redagowania u mnie przynajmniej nie działa. Potem poprawiasz i klikasz Zapisz zmiany. :-)

Udało mi się, a poprzednio coś nie było EDIT :(

Posted

[quote name='Mokka']... Specjalne wyrazy uznania dla Renaty z Fioną, która brnęła kilka kilometrów przez zaspy, aby dotrzeć na stację, a potem jeszcze jazda z przesiadką. To się nazywa zaangażowanie. Nam przejazd przez Warszawę zajął 2 godziny, a potem na trasie kolejne 4 po białych, nieodśnieżonych drogach. ....

Właśnie Renatko, wszyscy podziwiamy Twoją determinację, wyobrażam sobie jak przez te zaspy śnieżne przedzierałaś się ... toż to szczere pole....
I tak samo Sajo. Wielki uznania dla Was dziewczyny:ylsuper: :happy1:

I Sandra bardzo dzielnie pomagała mi też w organizacji (operacji) zawodów. A przede wszystkim jej tato Tomasz, który walczył z zaspami, żeby jakoś spakowac i przewieźc nasz sprzęt i potem wraz z tatkiem Reni i mamą Sandry Hanią nosili ten majdan cały do baraku przez 0,5 metra śniegu, naprawdę...
JESTEM DOZGONNIE WDZIĘCZNA WAM ZA POMOC.
:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:
:calus:

Posted

Ja nadal nie moge wziasc sie za fotki bo w pracy siedze ale najwyzej dzisiaj nocke zarwe i zrobie to co trzeba, oczywiscie nie ma czym sie chwalic i porownywac z Wind

Co do siodla mojej suki to miala napiersnik ale za slabo go przywiazalam nio i siodlo sie zsunelo .
Na nastepnych zawodach sie poprawimy :cool3:

Sylwestrowe niektore wystroje przedstawie na fotkach dzis jeszcze
wiec czesc z nich bedzie sobie mozna przypomniec :)

Posted

belgunia napisał(a):
Kochane "świry" nie wszystko zostało do końca rozdane i zadecydowane:)
Jest jeszcze nagroda za najfajniejszy strój sylwestrowy, proponuję wybrać ten strój tu na forum:)!!!

Ja na pierwszy rzut proponuję LUDKA w zielone kropki:)

Moderatorze drogi, czy można jakoś na forum urządzić głosowanie?

O przepraszam, to Milo był w zielone kropki:lol:.

Proponuję jeszcze nagrodę dodatkową, za najdłużej, bez przerwy utrzymujący się strój sylwestrowy. Milo nadal jest w zielone kropki:shiny:.

Posted

Pati,

To ja oddaje na Ciebie! :-) Jak dla mnie zostalas Miss kostiumu i ... i min, ktorych tylko dlatego, ze masz wiekszego psa od mojego nie wstawie :eviltong: :lol:

Posted

[quote name='Wind']Pati,

To ja oddaje na Ciebie! :-) Jak dla mnie zostalas Miss kostiumu i ... i min, ktorych tylko dlatego, ze masz wiekszego psa od mojego nie wstawie :eviltong: :lol:

Wstaw, wstaw pliiiizzzz.
Ja też mam dużego psa ( a wcale się mnie nie bałaś;-)) , obronimy Cię w razie czego.

Posted

[quote name='APSA']Przyłączam się do podziękowań i zachwytów,
SUPER BYŁO:multi:
[SIZE=2]
Wrzuciłam swoje zdjęcia na Yahooooo, zdjęciom Wind oczywiście do pięt nie sięgają:

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/jzylkowska/album?.dir=4246&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//uk.pg.photos.yahoo.com/ph/jzylkowska/my_photos

i spacerek łowcarkowy w nowy rok:

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/jzylkowska/album?.dir=/d85e

pozdrawiamy noworocznie
Asia, Punia i Saba (kundle bure)

Asiu, super zdjęcia. :multi: