PATIszon Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 To i ja sie dopisze! Bylo super!:multi: Owczar poniemiecki NADAL zmeczony! Superowo!:cool3: Niestety obiecalam mezowi, ze za rok spedzimy Sylwestra razem, wiec jesli nie uda mi sie go namowic na Sylwestra z agility to raczej mnie nie bedzie :placz: Quote
Flaire Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 PATIszon napisał(a):Niestety obiecalam mezowi, ze za rok spedzimy Sylwestra razem, wiec jesli nie uda mi sie go namowic na Sylwestra z agility to raczej mnie nie bedzie :placz:No to może wszyscy razem już od razu powinniśmy go zacząć namawiać, bo bez Ciebie byłoby smutno. :-( Leon, pliiiiz, no, Leon, nie bądź taki... :-( Quote
Flaire Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Qrcze, wyniki już są w necie! Dorota, jak Ty to robisz??? :crazyeye: Quote
saJo Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Ja juz nie wyobrazam sobie spedzac sylwestra inaczej :D Quote
Ajrisz Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Witamy. Nam sie niestety dojechac nie udalo, zaszylismy sie w Krynicy Gorskiej kilka dni przed Sylwestrem i jak sypnelo, to warunki drogowe od razu sie pogorszyly. Lodz i Warszawe tez zreszta snieg sparalizowal. Zalujemy bardzo, i liczymy na przyszly rok rzecz jasna. ;-) Quote
Wojenka Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Jak czubek:stupid: oglądam te zdjęcia w kółko!:megagrin: Ale było tak wdechowo,że trza sobie wspominać! Quote
TuathaDea Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Tak na marginesie - wygrzebane z Dogomanii :diabloti: ameliace napisał(a):Głupotą jest Robienie psa na sylwestra, przecież psy go nie swiętują, chyba że ci świrzy urządzają im prywatki:mad::mad: Quote
PARSONRK Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 TuathaDea napisał(a):Tak na marginesie - wygrzebane z Dogomanii :diabloti: oooo ale wtopa:mad: Quote
Flaire Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Ajrisz napisał(a):Lodz i Warszawe tez zreszta snieg sparalizowal. Ale nie na tyle, żeby zdeterminowanych szaleńców powstrzymać! :lol: Quote
Wojenka Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 A nie jesteśmy świrami???:lol: :lol: :evil_lol: Quote
belgunia Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 Napisał(a) ameliace Głupotą jest Robienie psa na sylwestra, przecież psy go nie swiętują, chyba że ci świrzy urządzają im prywatki:mad::mad: No to rzeczywiście straszna głupota robić psom Sylwestra, prawda:)??? Straszne jesteśmy "świry":) :evil_lol: WYNIKI z "SYLWESTRA DLA PSÓW" - W LINKU PONIŻEJ:) Quote
PARSONRK Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Wojenka napisał(a):A nie jesteśmy świrami???:lol: :lol: :evil_lol: No jesteśmy, ale to nie znaczy, że to musi się wydać :cool3: Quote
Wojenka Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 :lol: :lol: :lol: niaaaach...!:razz: :cool3: :lol: :evil_lol: Quote
saJo Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Ja tam uwazam sie za zupelnie normalna :D :comp26: :chainsaw: Quote
Flaire Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 [quote name='belgunia']No to rzeczywiście straszna głupota robić psom Sylwestra, prawda:)???Nie mówiąc już o nieoficjalnych zawodach - kto by tracił czas i pieniądze, żeby na takie przyjeżdżać??? :crazyeye: Wygrzebane z dogomanii: Jezeli mam wydać finanse na podróz na zawody to wolę aby je przeznaczyc na takie gdzie mam zapewnionę wpisy do ksiazeczki pracy z sedzia FCI. Jezeli mam to robić tylko dla zabawy lub treningowo to wolałabym to zrobić w swoim miescie z innym klubem gdzie cały mój klub będzie mógł w ramach własnego treningu mieć inna formę treningowa niekłopotliwą pod względem czasu na dojazdu, noclegu i finansów z tym zwiazanych. Oraz: Natomiast powiedz mi jaki procent zawodników na nieoficjanych zawodach jest z klubów do 100 km a jaki procent powyzej. No jaki? ;-) Quote
saJo Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Nio ja sie nie moge opanowac, zeby sie nie pochwalic: MIELISMY 3 CZAS W NIEDZIELNYCH ZEROWKACH! tyle ze poza konkurencja i na nieco nizszych tyczkach niz pozostale eLki :D Quote
belgunia Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 Kochane "świry" nie wszystko zostało do końca rozdane i zadecydowane:) Jest jeszcze nagroda za najfajniejszy strój sylwestrowy, proponuję wybrać ten strój tu na forum:)!!! Ja na pierwszy rzut proponuję LUDKA w zielone kropki:) Moderatorze drogi, czy można jakoś na forum urządzić głosowanie? Quote
saJo Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 A gdzie to wygrzebaliscie? Poczytam sobie :) Quote
belgunia Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 Flaire napisał(a):Nie mówiąc już o nieoficjalnych zawodach - kto by tracił czas i pieniądze, żeby na takie przyjeżdżać??? :crazyeye: Wygrzebane z dogomanii: Oraz: No jaki? ;-) Licząc Bydgoszcz Krosniewice i Włocławek to będzie jakieś AŻ niecałe 10 % !!!! hahahaha:) Quote
tamer Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Kochani, spójrzmy prawdzie w oczy-jesteśmy nienormalni ;-) No bo komu by się chciało jechać przez pół Polski w taką ślizgawicę po to, by spędzić 2 dni na hali cuchnącej kobyłami :cool3: podczas gdy powinno się tańcować na jakimś wytwornym balu ;-) Co do najlepszego przebrania-dla mnie rządzi blaira i jej osiodłany terier :) Quote
Małgoś Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Wiecie co, jakby tam przyjechało 5-10 osób, to można by powiedzieć, że świry. Ale taka ilość? My jesteśmy normalni, tyle osób naraz zwariować nie mogło :) Cytat z mojej szwagierki: "Z psami na Sylwestra? no tak, to u nich normalne. Zdziwiłabym się widząc ich na balu w Mariocie, ale to mnie już nie dziwi..." Quote
saJo Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Małgoś napisał(a):My jesteśmy normalni kazdy wariat tak mowi :D ;) Quote
belgunia Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 Małgoś napisał(a):Wiecie co, jakby tam przyjechało 5-10 osób, to można by powiedzieć, że świry. Ale taka ilość? My jesteśmy normalni, tyle osób naraz zwariować nie mogło :) Cytat z mojej szwagierki: "Z psami na Sylwestra? no tak, to u nich normalne. Zdziwiłabym się widząc ich na balu w Mariocie, ale to mnie już nie dziwi..." niecałe 10% do 100 km niecałe 10% powyżej 400 km ponad 80% powyżej 150 km No, to może tą "normalność" każdy widzi inaczej z własnego punktu widzenia? Mariot nie jest tak ciekawy jak ujeżdżalnia z psami:) Quote
Recommended Posts