Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To i ja sie dopisze!

Bylo super!:multi:

Owczar poniemiecki NADAL zmeczony! Superowo!:cool3:

Niestety obiecalam mezowi, ze za rok spedzimy Sylwestra razem, wiec jesli nie uda mi sie go namowic na Sylwestra z agility to raczej mnie nie bedzie :placz:

• Replies 937
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PATIszon napisał(a):
Niestety obiecalam mezowi, ze za rok spedzimy Sylwestra razem, wiec jesli nie uda mi sie go namowic na Sylwestra z agility to raczej mnie nie bedzie :placz:
No to może wszyscy razem już od razu powinniśmy go zacząć namawiać, bo bez Ciebie byłoby smutno. :-( Leon, pliiiiz, no, Leon, nie bądź taki... :-(

Posted

Witamy.

Nam sie niestety dojechac nie udalo, zaszylismy sie w Krynicy Gorskiej kilka dni przed Sylwestrem i jak sypnelo, to warunki drogowe od razu sie pogorszyly. Lodz i Warszawe tez zreszta snieg sparalizowal.

Zalujemy bardzo, i liczymy na przyszly rok rzecz jasna. ;-)

Posted

Tak na marginesie - wygrzebane z Dogomanii :diabloti:

ameliace napisał(a):
Głupotą jest Robienie psa na sylwestra, przecież psy go nie swiętują,
chyba że ci świrzy urządzają im prywatki:mad::mad:

Posted

Napisał(a) ameliace
Głupotą jest Robienie psa na sylwestra, przecież psy go nie swiętują,
chyba że ci świrzy urządzają im prywatki:mad::mad:

No to rzeczywiście straszna głupota robić psom Sylwestra, prawda:)???
Straszne jesteśmy "świry":)
:evil_lol:

WYNIKI z "SYLWESTRA DLA PSÓW" - W LINKU PONIŻEJ:)

Posted

[quote name='belgunia']No to rzeczywiście straszna głupota robić psom Sylwestra, prawda:)???Nie mówiąc już o nieoficjalnych zawodach - kto by tracił czas i pieniądze, żeby na takie przyjeżdżać??? :crazyeye:

Wygrzebane z dogomanii:

Jezeli mam wydać finanse na podróz na zawody to wolę aby je przeznaczyc na takie gdzie mam zapewnionę wpisy do ksiazeczki pracy z sedzia FCI.
Jezeli mam to robić tylko dla zabawy lub treningowo to wolałabym to zrobić w swoim miescie z innym klubem gdzie cały mój klub będzie mógł w ramach własnego treningu mieć inna formę treningowa niekłopotliwą pod względem czasu na dojazdu, noclegu i finansów z tym zwiazanych.

Oraz:

Natomiast powiedz mi jaki procent zawodników na nieoficjanych zawodach jest z klubów do 100 km a jaki procent powyzej.

No jaki? ;-)

Posted

Nio ja sie nie moge opanowac, zeby sie nie pochwalic: MIELISMY 3 CZAS W NIEDZIELNYCH ZEROWKACH! tyle ze poza konkurencja i na nieco nizszych tyczkach niz pozostale eLki :D

Posted

Kochane "świry" nie wszystko zostało do końca rozdane i zadecydowane:)
Jest jeszcze nagroda za najfajniejszy strój sylwestrowy, proponuję wybrać ten strój tu na forum:)!!!

Ja na pierwszy rzut proponuję LUDKA w zielone kropki:)

Moderatorze drogi, czy można jakoś na forum urządzić głosowanie?

Posted

Flaire napisał(a):
Nie mówiąc już o nieoficjalnych zawodach - kto by tracił czas i pieniądze, żeby na takie przyjeżdżać??? :crazyeye:

Wygrzebane z dogomanii:

Oraz:

No jaki? ;-)

Licząc Bydgoszcz Krosniewice i Włocławek to będzie jakieś AŻ niecałe 10 % !!!!

hahahaha:)

Posted

Kochani, spójrzmy prawdzie w oczy-jesteśmy nienormalni ;-) No bo komu by się chciało jechać przez pół Polski w taką ślizgawicę po to, by spędzić 2 dni na hali cuchnącej kobyłami :cool3: podczas gdy powinno się tańcować na jakimś wytwornym balu ;-)

Co do najlepszego przebrania-dla mnie rządzi blaira i jej osiodłany terier :)

Posted

Wiecie co, jakby tam przyjechało 5-10 osób, to można by powiedzieć, że świry. Ale taka ilość? My jesteśmy normalni, tyle osób naraz zwariować nie mogło :)
Cytat z mojej szwagierki: "Z psami na Sylwestra? no tak, to u nich normalne. Zdziwiłabym się widząc ich na balu w Mariocie, ale to mnie już nie dziwi..."

Posted

Małgoś napisał(a):
Wiecie co, jakby tam przyjechało 5-10 osób, to można by powiedzieć, że świry. Ale taka ilość? My jesteśmy normalni, tyle osób naraz zwariować nie mogło :)
Cytat z mojej szwagierki: "Z psami na Sylwestra? no tak, to u nich normalne. Zdziwiłabym się widząc ich na balu w Mariocie, ale to mnie już nie dziwi..."

niecałe 10% do 100 km
niecałe 10% powyżej 400 km
ponad 80% powyżej 150 km

No, to może tą "normalność" każdy widzi inaczej z własnego punktu widzenia?
Mariot nie jest tak ciekawy jak ujeżdżalnia z psami:)