Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chyba nie trzeba wspominac jakie rasy zdominowaly Zawody, prawda?

W miedzy czasie byl czas na milosne wyznania ... :loveu:

I na obserwacje zwariowanego swiata :cool1:

A teraz jest czas na spanie ... bo ziewam bardziej niz on ... :sleep2:

• Replies 937
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wojenka napisał(a):
Dojechałyśmy całe i szczęśliwe:multi: To była baaardzo udana impreza!!!
Dziękujemy Dorotko!:klacz:

Wojenko, Wojenko,
Bardzo nam pomogłaś, cichutka, Wojenko, kochana:)
Dzięki:)

Posted

Dorotka
Zawody SUPER - gdzie Ty widziałaś niedociągniecia:hmmmm: (tak to już jest z perfekcjonistami :shake: )Wielkie całuski:buzi:

Co do naszych biegów to chyba najwyższy czas zacząć pracować nad kondycją - udowodniły mi to przebiegi: Sylwestrowy ślimaczek (Davie :lmaa:) i Noworoczny (Dorotka :mad: )

bardzo miło było mi łączyć nicki z Dogo z twarzami na zawodach

psy padły - nawet nie miały siły jeść kolacji

Już teraz proszę nas zapisać na listę zawodników do Tegorocznego Sylwestra :multi:

Posted

belgunia-Dorotko, jak to fajnie widzieć, że Ty żyjesz!!! :lol: :lol: :lol: Ale chyba powinnaś jeszcze spać! ;-)

Impreza była superwoska, niesamowita, fantastyczna! Odczuwali to nie tylko ludzie, ale również i psy.

Ogrom Twojej pracy i talentu był widoczny wszędzie.

Niesłychana ze mnie szczęściara, że miałam możliwość brać udział w takiej zabawie. Wielkie :buzi: !

Posted

[quote name='Wind']Czas na czesc zdjec ;)

Pati, czyzbys biegla z jeszcze jednym niewidzialnym psem? :razz:

Pati po prostu biegła z dawnym CDkiem, a po ostatnich naszych "przewałkach" na torze biegła juz z normalnym pieskiem i chyba nie bardzo wiedziała jak na to zareagować:)

KAMIL, bardzo Ci dziękuję, za te śliczne 3 supełki na łapce mojego psiaka, gdyby nie Ty, to nie wiem co byłoby ... CDik czuje się super, już ma ochotę zdjać sobie opatrunek, więc zaraz pojadę po kryzkę:)

Posted

Flaire napisał(a):
belgunia-Dorotko, jak to fajnie widzieć, że Ty żyjesz!!! :lol: :lol: :lol: Ale chyba powinnaś jeszcze spać! ;-)

Impreza była superwoska, niesamowita, fantastyczna! Odczuwali to nie tylko ludzie, ale również i psy.

Ogrom Twojej pracy i talentu był widoczny wszędzie.

Niesłychana ze mnie szczęściara, że miałam możliwość brać udział w takiej zabawie. Wielkie :buzi: !

Moze dzisiaj uda mi się trochę pospać, cała noc do tyłu, oko na godzinke znowu tylko zmrużyłam... :(
Chyba za wiele emocji:)
Bardzo ciesze się, że się podobało Wam, za rok robimy znowu zawody sylwestrowe:)!

Posted

Dorotko i wszyscy inni! Tez dziekuje za zawody i wspaniala atmosfere! :loveu: Pierwszy raz od wielu lat spedzilam Sylwestra na luzie a nie bluzgajac na caly swiat, ze wiwatuje i ze sie bawi :mad: :angryy:

belgunia napisał(a):
Bardzo ciesze się, że się podobało Wam, za rok robimy znowu zawody sylwestrowe:)!

Nas juz mozesz wpisac na liste :multi:

Posted

OlaAB napisał(a):
Dorotka
Zawody SUPER - gdzie Ty widziałaś niedociągniecia:hmmmm: (tak to już jest z perfekcjonistami :shake: )Wielkie całuski:buzi:

Obiecuję poprawę:oops: :)

OlaAB napisał(a):
Dorotka
Co do naszych biegów to chyba najwyższy czas zacząć pracować nad kondycją - udowodniły mi to przebiegi: Sylwestrowy ślimaczek (Davie :lmaa:) i Noworoczny (Dorotka :mad: )

No, a ja pytałam czy trenujecie?:):lol: Moim zdaniem taki szybki agility był potrzebny wszystkim, najbardziej psom, choć miałam w zanadrzu pokrętny agility i jeszcze BARDZIEJ pokrętny jumping ale zostawię go na tegoroczne II zawody sylwestrowe, i mam nadzieję, że mnie za ten jumping nikt nie pobije:evil_lol:

OlaAB napisał(a):

bardzo miło było mi łączyć nicki z Dogo z twarzami na zawodach

psy padły - nawet nie miały siły jeść kolacji

No właśnie, to było fantastyczne, bo ja miałam bardzo dziwne inne skojarzenia z niektórymi osobami, oczywiście pozytywne, ale wyobrażałam sobie te osoby zupełnie inaczej:)

OlaAB napisał(a):

Już teraz proszę nas zapisać na listę zawodników do Tegorocznego Sylwestra :multi:
Dorotka

OK, już zapisuję:)!!!

Posted

Miedzy przebiegami, lapano kazda chwile odpoczynku ...

Im blizej polnocy, tym bardziej tanecznie na parkurze :razz:

Na pierwszy rzut TuathaDea, czyli Andrzej :-) Niekwestionowany Krol Parkuru, w plasach niedoscigniony a w figurach nieokielznany ...

Jak walc to tylko z samym soba ... :cool3:

Elementy sprintu na lyzwach na prawdziwy medal opanowane :p

A tutaj nie tylko gracje ruchu widzimy, ale rowniez jakis ledwo slyszalny spiew rozbrzmiewal :cool3:

Posted

Wyzszy stopien wtajemniczenia, to oczywiscie taniec z psem przed linia startowa :-)

A polnoc coraz blizej ....

Czas wiec na renifery ...

Tajemnicze nieznajome ... carramba :cool1:

I rozbrykane Amazonki :razz: w synchronicznym tancu z rumakiem :lol:

Posted

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: gracja i spiew Andrzeja fenomenalny!
Trzeba przyznac, ze zazdroszcze Wam zabawy i mam nadzieje, ze w przyszlym roku moj TZ da sie namowic.
Wind - zdjecia jak zwykle REWELACYJNE!

Posted

Parkurowe wygibasy, przeplataly sie z parkurowym galopem ...

Amazonka i Jej klacz w pedzie po butelke szampana byly niezmordowane ... i tak leb w leb do mety :multi:

Niestety Wasz reporter zanotowal rowniez elementy "niedozwolonego" dopingu ...

Tu Zawodniczka czai sie i szuka swej ofiary z niczym innym tylko "czapka galopu" :crazyeye:

I znalazla! "Czapka galopu" i Misia stanely w mordercze szranki :multi:

Stalo sie! "czapka galopu" przyniosla slawe i chwale Uczestniczkom :multi:

A w kuluarach ....

"Flaire za to piwo pozycze Ci "czapke galopu" ... ale robie to z bolem serca i tylko do nastepnych zawodow ... i pamietaj! Aby nikt sie nie dowiedzial" :evil_lol:

Posted

Po rozdaniu nagrod czyt. nieskonczonej ilosci szampana :multi:

nadszedl czas na powitanie Nowego Roku ... pod gwiazdami, przy ognisku ... z zyczeniami ...

A w Nowy Rok do poznej nocy wygrzewalismy sie przy cieplym kominku ... :loveu:

Dziekujemy Dorotko :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Zazdroszczę WAM i pisze się na przyszły rok!!!
[quote name='Wind']

Widzę opakowanie po mojej twórczości.... :lol:
Jak Wam się podobała??

a pakowałam w pracy.. trezba było widzieć miny moich kolegów jak wniosłam :lol: i jak otworzyłam...:cool3:

Posted

Uff... My też się meldujemy. Po 1 w nocy w końcu udało nam się dotrzeć do domu. Podobnie jak w pierwszą stronę - mieliśmy trochę niespodzianek po drodze. Ucieczka jednego pociągu, pośpieszna jazda taksówką z TRZEMA! psami (belg, bokser i ON miniaturka :) ), opóźnienie dwóch kolejnych pociągów, no i na zakończenie ucieczka autobusu.
Ale to wszystko to i tak drobiazgi. Grunt, że zabawa w trakcie zawodów była naprawdę wyśmienita! :D Nigdy wcześniej nie miałam możliwości biegać z psem na prawdziwym torze, dlatego cieszę się ogromnie, że w przerwach między poszczególnymi startami mogłyśmy z małą wejść na parkur i spróbować czym tak naprawdę te agilty się je :) No i co tu dużo mówić - oglądanie przebiegu nie jest nawet w połowie tak emocjonujące, jak bieganie z psem :) Cieszę się, że mogłyśmy wystąpić także w sylwestrowym "ślimaku". Nie dostałyśmy detki na "dzień dobry", więc może to niezła wróżba na przyszłość :D

Wielkie podziękowania dla Doroty, a także wszystkich innych osób, które pomagały w organizacji. Dla wszystkich, którzy radzili nam, jak zabrać się za stworzenie toru w Gliwicach. Dla Sajo, która podwiozła nas na dworzec PKP i w końcu dla Sandry, która znalazła komórkę, która wyleciała mi z kieszeni podczas zabawy z psem! I dla dziewczyny (w tym całym zamieszaniu wciąż nie wiem, kim ona jest :D ), która mi owego komórczaka podeśle.

DZIĘKI SERDECZNE!

P.S. Wind. Super fotki!

Posted

CHI napisał(a):
Jak Wam się podobała??
CHI, rozetki są PRZECUDOWNE!!! Moja Błyskawica wróciła do do mu z trzema, które dumnie zajmą miejsce na póleczce z jej trofeami. :-D

Posted

Napisał(a) CHI
Jak Wam się podobała??

CUDOWNE
jedną wzięłam do pracy coby się nią chwalić :multi:

Posted

[quote name='belgunia']
KAMIL, bardzo Ci dziękuję, za te śliczne 3 supełki na łapce mojego psiaka, gdyby nie Ty, to nie wiem co byłoby ... CDik czuje się super, już ma ochotę zdjać sobie opatrunek, więc zaraz pojadę po kryzkę:)

Cieszę się, że CDik już lepiej się czuje. Cały czas mam wyrzuty sumienia to zdarzenie:oops: .

blaira dzięki za zdjęcie Mila i oczywiście poproszę nie zmniejszone na maila:) ljaworowska@poczta.onet.pl.

Wind superaśne fotki. Czuję niedostyt. Mam nadzieję, że to nie koniec.

Posted

[quote name='Ludek']Cieszę się, że CDik już lepiej się czuje. Cały czas mam wyrzuty sumienia to zdarzenie:oops: .
quote]

Do wesela się zagoi:) Nie przejmuj się:)!!!

Ślicznie wyglądaliście w tych zielonych kropkach, pasowaliście do moich nowych hopków:) Które muszę nieco zmodyfikować, bo wilgoć je "usztywniła" za bardzo.

Posted

Nooo, już powoli dochodzę do siebie, więc mogę cosik napisać... :)
BYŁO SUPER!!!
Drakolot po wyczerpującym weekendzie nadal (już jakieś 18 godzin :shake:) leży na łóżku jak ściera i nie zamierza się podnieść-na szczęście tętno ma jeszcze wyczuwalne :lol:

Dorotko, nie będę oryginalna, ale cóż... Dziękujemy za fantastyczną imprezę, zgadzam się z BeatąG-takiego wspaniałego Sylwestra jeszcze w życiu nie miałam :) Fajne miejsce (hala-cudo), wymarzone towarzystwo (tylko szkoda że niektórzy nie dali rady dojechać :placz:), rewelacyjne torki, a na koniec piękne dyplomy (zupełnie nowa jakość ;-)) i pyszne psie ciacha. Było po prostu super :) Mam nadzieję że za rok powtórka z rozrywki, ale w jeszcze szerszym gronie :cool3: Buziaki dla CDka, niech się nam chłopak szybko kuruje!

blaira, siodełko było super, szkoda że zjechało-po prostu zabrakło napierśnika i podogonia :)

CHI, wielkie ukłony za boskie rozetki-po prostu wymarzona pamiątka-Draki i moje już dumnie wiszą nad biurkiem :)

Wind, warunki warunkami, ale zdjęcia jak zwykle są super-zwłaszcza te chore wygibasy Andrzeja :p Ekhm, masz tam może jakiegoś łelsza? :mad: ;-)

Posted

A właśnie! Te wszystkie pyszne ciasta i sałatki! W samego sylwestra mało jadłam, ale w Nowy Rok, jak wstałam, a do śnaidania była kuuupa czasu... Mmmmm... Cud, miód i orzeszki :D
Aaa... I dziękując zapomniałam jeszcze o Patrycji. Zaoszczędziła nam dłuuuugiego spacerku z psami i torbami z dworca :buzi:

Posted

Godelaine napisał(a):
A właśnie! Te wszystkie pyszne ciasta i sałatki! W samego sylwestra mało jadłam, ale w Nowy Rok, jak wstałam, a do śnaidania była kuuupa czasu... Mmmmm... Cud, miód i orzeszki :D
Aaa... I dziękując zapomniałam jeszcze o Patrycji. Zaoszczędziła nam dłuuuugiego spacerku z psami i torbami z dworca :buzi:

No właśnie, Amazonko, Wielkie dzięki za to!!! Ja miałam tak zakopane auto, że nie byłabym w stanie wyjechać na dworzec, szczególnie w sobotę.
Bardzo dziękuję Ci za to, kochana Pati.
:buzi: