Wind Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Dzwonilam do Pati. Ona jest juz we Wloclawku i mowi, ze miedzy Plockiem a Wloclawkiem droga jest kiepska, ale da sie jechac ... tak do 50km/h. Mokka i Flaire sa jeszcze przed Plockiem, poniewaz przezyly demonie korkowa z wyjzadem z Wawy ... :shake: Quote
Ludek Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 To bardzo pocieszające, ciekawe jak my dojedziemy :confused:. A z Gdańskiej kierować sie na Płock? Będą jakieś kierunkowskazy? Quote
Wind Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Ludek, Qrcze, przeciez zawsze sa kierunkowskazy :p Wez mape, obserwuj znaki i dojedziesz. Uwaga tylko we Wloclawku, sa objazdy. Quote
Ludek Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Wind napisał(a):Ludek, Qrcze, przeciez zawsze sa kierunkowskazy :p Wez mape, obserwuj znaki i dojedziesz. Uwaga tylko we Wloclawku, sa objazdy. Z tymi kierunkowskazami to różnie u nas bywa. A ja jestem sierota orientacyjna:lol: . Mapa grzecznie leży sobie w aucie więc na razie nie mogę sobie nawet na nia popatrzeć. Ale zaraz wieczorny spacerek więc się oświecę:). Quote
blaira Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Czy ktos oriemtacyjnie wie na ktora jest planowany obiad? My sie chyba pojawimy dopiero na obiad napewno nas nie bedzie na zawody o 11. Nie ma szans zebysmy zdarzyli Quote
Małgoś Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Ludzie, gdzie jest post o dokładnym dojeździe (już do samego gospodarstwa)? Wiem, że gdzieś ktoś podawał, ale nie chce mi sie teraz 68 stron przeszukiwać. Quote
dorotak Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Małgoś napisał(a):Ludzie, gdzie jest post o dokładnym dojeździe (już do samego gospodarstwa)? Wiem, że gdzieś ktoś podawał, ale nie chce mi sie teraz 68 stron przeszukiwać. Zdaje mi się, że na "czterdziestej którejś" ;) Ale na stronie Doroty o zawodach sylwestrowych też masz informacje o dojeździe. Szczerze mówiąc po dzisiejszych doświadczeniach jak patrzę za okno to mi ciarki przechodzą... Może na wieczór zajedziemy? :diabloti: Quote
PARSONRK Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 [quote name='Małgoś']Ludzie, gdzie jest post o dokładnym dojeździe (już do samego gospodarstwa)? Wiem, że gdzieś ktoś podawał, ale nie chce mi sie teraz 68 stron przeszukiwać. http://www.agility-psi-sport.strefa..../sylwester.htm tu jest Quote
PARSONRK Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Nie dojechalam na sylwestrowe zawody.:angryy: Od godziny 5 rano spędziłam upojne 1,5 godziny wykopując się z zaspy :angryy: :angryy: i nic !:angryy: Potem próbowałam z mamuśką i też nic, a ojciec pojechał na polowanko i wraca wieczorkiem :angryy: :angryy: :angryy: jednym słowem wielko dooopa:angryy: Quote
PARSONRK Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 PUENTA imszar napisał(a):a tio pech, szkoda :( A już wszystko miała przygotowane, kanapeczki, klateczkę, ............. :placz: Quote
PUENTA imszar Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Jestem ciekawa jak się teraz oni bawią :] Quote
PARSONRK Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Musimy poczekać na relację i obowiązkowe zdjęcia !:p Quote
Baha Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 :BIG: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU:BIG: dużo radości, powodzenia w życiu osobistym i zawodowym oraz wielu sukcesów w hodowli Waszych pupili jak i na ringach wystawowych życzy Barbara Długosz i futrzaki:smile: :drinka: Udanej zabawy:pepsi: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: Quote
PUENTA imszar Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Już dziś wszystko będziemy wiedzieć :] Quote
saJo Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Bylo super, ekstra i wogole! Kto nie byl niech zaluje :P Wiecej poki co nie napisze, bo nie mam sily. Quote
PUENTA imszar Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 A może chociaż kto wygral butelkę szampona. Gratuluję udanej zabawy :D Quote
BeataG Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Ja też na razie krótko, bo padam z nóg. To był najfajniejszy Sylwester w moim życiu, a trochę już latek na tym świecie żyję. Dorotko, jeszcze raz serdeczne dzięki za wspaniałą organizację, a wszystkim obecnym na sylwestrowych zawodach dziękuję za wspaniałą wspólną zabawę. Bardzo mi przykro, że niektórym z Was nie udało się dojechać, bardzo żałowaliśmy, że Was nie było. Wielkie brawa i gratulacje dla SaJo - Whisky wygrał wszystko, co było do wygrania w szczeniakach i debiutach. No a przy okazji pochwalę się swoim debiutem - zdobyliśmy z Emilkiem 3 miejsce w agility large. Poza tym Wermi bardzo ładnie przebiegł ze mną bieg sylwestrowy w postaci ślimaka składającego się z 21 hopek (11 na lewą rękę i 10 na prawą). A był to nasz pierwszy wspólny bieg z Wermim w ogóle, nigdy nawet wcześniej nie trenowaliśmy, bo Wermi trenuje z Robullem. Więc dla mnie również z tego względu ten Sylwester był wyjątkowo udany, bo przekonałam się, że moja praca z psami naprawdę daje efekty.:cool1: Quote
BeataG Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 PUENTA imszar napisał(a):A może chociaż kto wygral butelkę szampona. Gratuluję udanej zabawy :D Butelek szampana do wygrania było sporo, myślę, że chyba tylko Dorota będzie w stanie podać wszystkich zwycięzców. Quote
saJo Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Butelek szampana bylo duzo :D Pamietam tylko ze wczoraj laczna agility+jumping zero wygral Piotrek z Ozzy (border), a szczeniaki i debiuty wygralismy My :p :multi: Nie pamietam openow :oops: Pozostalymi klasami z reguly sie nie interesuje :oops: Quote
Robull Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Meldujemy sie po powrocie z najbardziej szalonych i najzabawniejszych zawodów agility, jakie widziałem na włąsne gały:multi:. Dorota, dziękowałem Ci już osobiście, ale tu to wszystko sie zaczęło i tu też WIELKIE WIELKIE DZIĘKI ZA POMYSŁ I CUDOWNĄ ORGANIZACJĘ!!!:p:p:p:p:p A szampana wygrali wszyscy:razz: Quote
belgunia Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 Kochani "wariaci" :lol: Bardzo dziękuję Wam wszystkim za przyjazd w ten śnieżny kataklizm. Pierwsze 2-dniowe zawody w ujeżdżalni chyba w historii agility, dały mi sporo do myslenia na temat naszych psów, które po prostu gnały naprzód jak szalone :multi: . Nośność podłoża takiej ujeżdżalni - niesamowita, nie sadzę też aby ktokolwiek miał kłopoty z bólem kolan. Niektóre pieski grzały niespodziewanie szybko, tak że aż właściciele bardzo się tym zdziwili:) Ja padam na pysk, bo sprzęt musieliśmy zawieść jeszcze do domu, odkopać dzialkę, barak, i oczywiście samochód Pana Tomasza, który nam wiózł przyczepkę z całym "majdanem". Postaram sie jak najszybciej zamieścić wyniki, narazie muszę odespać nieprzespane noce, wypakować listy startowe itp. Niestety gdzy znalazłam się już w domu petardy znowu dały znać sobie, a tam było tak w miarę cicho, że psy właściwie nie poczuły chyba za mocno Sylwestra. Myślę, że choćby tylko dla tej spokojniejszej atmosfery też było warto przebrnąc przez te wielkie zaspy. SAJO, KORNELIO, WANDO, MAGDO, RENATKO, IWONKO, ROBERCIE, DANIELU, TOMKU, SANDRO, MAŁGOSIU OD WATAŻKI, BeatkoG, ... WSZYSTKIM - WIELKIE PODZIĘKOWANIA ZA POMOC W ORGANIZACJI ZAWODÓW. ...a ja teraz ide troche pospać.... Wrażen wiele, moje nerwy nieco skołatane, nie łatwo spać, myśląc o tym, by wszystko się udało, a i tak nie wszytko zawsze udaje się zamknąć na ostatni guzik... Czy za rok przyjedziecie? :) Proszę dajcie znać, czy wszyscy dojechali do domu bez przygód. Quote
dorotak Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [quote name='belgunia']Czy za rok przyjedziecie? :) No masz! Było tak super, że nie wyobrażamy sobie innego Sylwestra w przyszłym roku. :bigcool:Dorotko, było SUPERAŚNIE i WIELKIE DZIĘKI :Rose: :calus: [quote name='belgunia'] Proszę dajcie znać, czy wszyscy dojechali do domu bez przygód. Gdyby jeszcze wczoraj tak było... Szczerze mówiąc nie przeżyłam jeszcze nigdy takiego horroru na drodze :mad: Dzisiaj jechało się szybciutko i komfortowo. Może w przyszłym roku poprzyjeżdżamy pociągami a Państwo z gospodarstwa przyjadą po nas saniami na dworzec? :biggrina::biggrina: Quote
PUENTA imszar Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 A ty wszyscy dostali szampana :razz: Dzięki za trochę info. za rok my tez pojedziemy bo zaczniemy niedługo agility ćwiczyć :D Quote
Recommended Posts