blaira Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 PARSONRK napisał(a):Polna napisał(a):to ja daje sprostowanie do list ;) Fanta ur. 1.04.2005 i ma około 37-39 w kłębie, mierzone strzępkami centymetra Oj to i ja muszę młodego zmierzyć, bo Ludek napisała, że Milo w "M" idzie. No bo do 43 to jest klasa M(z tego co pamietam) moj staffior tez ma obecnie 36 cm 8) Quote
PARSONRK Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 blaira napisał(a):PARSONRK napisał(a):Polna napisał(a):to ja daje sprostowanie do list ;) Fanta ur. 1.04.2005 i ma około 37-39 w kłębie, mierzone strzępkami centymetra Oj to i ja muszę młodego zmierzyć, bo Ludek napisała, że Milo w "M" idzie. No bo do 43 to jest klasa M(z tego co pamietam) moj staffior tez ma obecnie 36 cm 8) Tyle to ja wiem, ale nigdy nie mierzyłam potwora Quote
PsychoSzczurek Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 blaira napisał(a):w zerowce?? naprawde? przecierz wam tak rewelacyjnie idzie ja sie sama chyba juz odwaze wystartowac w openkach ile mozna w zerowkach...zreszta wy juz nie tacy poczatkujacy bo prawie 2 lata cwiczycie :) : ja (Sylwia) to dopiero niecały rok z szejkiem biegam(wczesniej Ula sie tym zajmowała) :P No a w zerówce, bo nadal nie umiemy huśtawki :cry: Quote
Polna Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Polna napisał(a):to ja daje sprostowanie do list ;) szczeniaki - ponizej 8 miesiaca życia lecz nie mniej niż 5 miesięcy(i mam pytanko) czy w dniu sylwestra, czy teraz się wiek liczy :P :evilbat: jak myślicie ?? :o Quote
blaira Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 PsychoSzczurek napisał(a):blaira napisał(a):w zerowce?? naprawde? przecierz wam tak rewelacyjnie idzie ja sie sama chyba juz odwaze wystartowac w openkach ile mozna w zerowkach...zreszta wy juz nie tacy poczatkujacy bo prawie 2 lata cwiczycie :) : ja (Sylwia) to dopiero niecały rok z szejkiem biegam(wczesniej Ula sie tym zajmowała) :P No a w zerówce, bo nadal nie umiemy huśtawki :cry: Nie ma was na liscie a do dzis termin zgloszen. Jezeli nie wyslaiscie jeszcze miala do belguni to szybciutko....mam nadzieje ze sie zobaczymy :D Quote
Polna Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 to ja się nie załapie :( do szczeniaków Quote
PsychoSzczurek Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Nie ma was na liscie a do dzis termin zgloszen. Jezeli nie wyslaiscie jeszcze miala do belguni to szybciutko....mam nadzieje ze sie zobaczymy wysłałyśmy, tylko coś sie chyba pomieszało :roll: . Dlatego napisałyśmy sprostowanie na poprzedniej stronce :P Quote
TuathaDea Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='Ajrisz']Ja mysle, ze zarcie musi byc! Obowiazkowo! Co prawda nie zamierzam niczego gotowac na miejscu, ale z Lodzi cos ze soba zabierzymy. My też coś zabierzemy, a zwłaszcza specjalne zamówienie organizatora :evilbat: tylko tym razem ustawimy tabliczkę "UWAGA CZOSNEK" Quote
blaira Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='TuathaDea']tylko tym razem ustawimy tabliczkę "UWAGA CZOSNEK" mniam mniam dla mnei mzoe byc nawet tabliczka uwaga podwojny czosnek uwielbiam go :evilbat: Quote
Wind Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='TuathaDea']My też coś zabierzemy, a zwłaszcza specjalne zamówienie organizatora :evilbat: tylko tym razem ustawimy tabliczkę "UWAGA CZOSNEK" Niesmialo dodam, ze baaardzo liczymy na ta zaskakujaca pychote :D A dodatek niespodzianki uchroni nas o polnocy od wilkolakow, a rano od ewentualnego bakcyla anginy ;) Quote
Ludek Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 PARSONRK napisał(a):Polna napisał(a):to ja daje sprostowanie do list ;) Fanta ur. 1.04.2005 i ma około 37-39 w kłębie, mierzone strzępkami centymetra Oj to i ja muszę młodego zmierzyć, bo Ludek napisała, że Milo w "M" idzie. A Ty w L czy w S chciałaś biegać :lol:. PATIszon napisał(a):Ludek napisał(a):Zgłosiłam się wraz z rodzinką na podany mail :D . Czy ktoś poza Pati z dzieckiem będzie, bo jak nie, to mnie mąż :2gunfire:. Tak, mam nadzieje, ze bedzie Magda od sagi z Roza. :roll: Małgoś napisał(a):Ja chyba też dziecię przytacham. Tachaj, tachaj. Mojego męża zatrudnimy jako opiekuna, skoro tak się martwi, że mało dzieci będzie :lol: . Quote
PARSONRK Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='Wind'][quote name='TuathaDea']My też coś zabierzemy, a zwłaszcza specjalne zamówienie organizatora :evilbat: tylko tym razem ustawimy tabliczkę "UWAGA CZOSNEK" Niesmialo dodam, ze baaardzo liczymy na ta zaskakujaca pychote :D A dodatek niespodzianki uchroni nas o polnocy od wilkolakow, a rano od ewentualnego bakcyla anginy ;) Ja jeszcze tegu cuda nie jadłam. I mam nadzieję że troszkę zostanie - jak się rzucą ci co już jadali takie dania. :wink: Quote
PARSONRK Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Ludek napisał(a):PARSONRK napisał(a):Polna napisał(a):to ja daje sprostowanie do list ;) Fanta ur. 1.04.2005 i ma około 37-39 w kłębie, mierzone strzępkami centymetra Oj to i ja muszę młodego zmierzyć, bo Ludek napisała, że Milo w "M" idzie. A Ty w L czy w S chciałaś biegać :lol:. . W sumie ćwiczymy i w "s" i w"m", ale "l"-ki też czasem skacze :wink: Quote
saJo Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Polna napisał(a):to ja się nie załapie :( do szczeniaków A kiedy Twoj potwor konczy 8 miesiecy? Bo moj 23 grudnia, ale dostalismy zgode na bieganie w szczeniakach :D Quote
blaira Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 saJo napisał(a):Polna napisał(a):to ja się nie załapie :( do szczeniaków A kiedy Twoj potwor konczy 8 miesiecy? Bo moj 23 grudnia, ale dostalismy zgode na bieganie w szczeniakach :D Fanta z konczy 1 .grudnia 8 miesiecy ale chyba lepiej bedzie jak w szczeniolach wystaruje skoro tez poczatkujacy :wink: ale decyzja nalezy do komisji :) Quote
Ania i Salma Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 martynkao napisał(a):Aniu No wlasnie moj Boj:) ehhe tez sie zastanawia czy pojdziemy bo stweirdzil " co ja tam bede robil jak tam prawie same baby z psami ktore w dodatku ni poza przeszkodami i psami nie widza".. No to myslę ze znajdą z Robertem wspólny jezyk :lol: Quote
Polna Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 blaira napisał(a):saJo napisał(a):Polna napisał(a):to ja się nie załapie :( do szczeniaków A kiedy Twoj potwor konczy 8 miesiecy? Bo moj 23 grudnia, ale dostalismy zgode na bieganie w szczeniakach :D Fanta z konczy 1 .grudnia 8 miesiecy ale chyba lepiej bedzie jak w szczeniolach wystaruje skoro tez poczatkujacy :wink: ale decyzja nalezy do komisji :) tak, bardzo prosimy :angel: :angel: Blaira nasz pieski byłyby w jednej klasie :evilbat: Quote
belgunia Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 Polna napisał(a):blaira napisał(a):saJo napisał(a):Polna napisał(a):to ja się nie załapie :( do szczeniaków A kiedy Twoj potwor konczy 8 miesiecy? Bo moj 23 grudnia, ale dostalismy zgode na bieganie w szczeniakach :D Fanta z konczy 1 .grudnia 8 miesiecy ale chyba lepiej bedzie jak w szczeniolach wystaruje skoro tez poczatkujacy :wink: ale decyzja nalezy do komisji :) tak, bardzo prosimy :angel: :angel: Blaira nasz pieski byłyby w jednej klasie :evilbat: Wasza prośba została przychylnie przyjęta:) ...skoro to tylko szczeniaki:) zaraz poprawiam, ale będziecie biegły oprócz klasy szczeniaków jeszcze debiuty! Quote
Małgoś Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Ludek napisał(a): Małgoś napisał(a):Ja chyba też dziecię przytacham. Tachaj, tachaj. Mojego męża zatrudnimy jako opiekuna, skoro tak się martwi, że mało dzieci będzie :lol: . Jestem za! :D Oprócz dziecka zabieram 3 swoje psy - mój mąż uprzejmie z nimi pobiegnie, ale na tym zakres opieki mężowskiej nad psami się kończy :roll: A opieka nad psami i dzieckiem jednocześnie, hmm... Quote
Ludek Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Małgoś napisał(a):Ludek napisał(a): Małgoś napisał(a):Ja chyba też dziecię przytacham. Tachaj, tachaj. Mojego męża zatrudnimy jako opiekuna, skoro tak się martwi, że mało dzieci będzie :lol: . Jestem za! :D Oprócz dziecka zabieram 3 swoje psy - mój mąż uprzejmie z nimi pobiegnie, ale na tym zakres opieki mężowskiej nad psami się kończy :roll: A opieka nad psami i dzieckiem jednocześnie, hmm... Ja tylko 2 :wink:, ale będa na mojej głowie. Mój mąż w ogóle uważa, że jestem szurnięta :lol: . Quote
belgunia Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 Mam prośbe, aby każdy spojrzał poniżej wstępnej listy na wstępną ilość noclegów, Jeśli coś byłoby nie tak, proszę pisać na adres agility@interia.pl. Bardzo proszę:) Nie podawajcie mi poprawek proszę na listę, ani do prywatnej skrzynki dogo tylko na ten adres agility@interia.pl Bardzo dziękuję:) Quote
saJo Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 My tez chcemy miec podwojny start! Chcemy na szczeniaki i na debiuty! :) Quote
Polna Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 mój ojciec stawia opory :/ ale powiedziałam, ze nie ma nic do gadania. musze pomyśleć nad strojem :evilbat: Quote
Recommended Posts