Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PARSONRK napisał(a):
Polna napisał(a):
to ja daje sprostowanie do list ;)
Fanta ur. 1.04.2005 i ma około 37-39 w kłębie, mierzone strzępkami centymetra

Oj to i ja muszę młodego zmierzyć, bo Ludek napisała, że Milo w "M" idzie.

No bo do 43 to jest klasa M(z tego co pamietam) moj staffior tez ma obecnie 36 cm 8)

• Replies 937
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

blaira napisał(a):
PARSONRK napisał(a):
Polna napisał(a):

No bo do 43 to jest klasa M(z tego co pamietam) moj staffior tez ma obecnie 36 cm 8)

Tyle to ja wiem, ale nigdy nie mierzyłam potwora

Posted

blaira napisał(a):
w zerowce?? naprawde? przecierz wam tak rewelacyjnie idzie ja sie sama chyba juz odwaze wystartowac w openkach ile mozna w zerowkach...zreszta wy juz nie tacy poczatkujacy bo prawie 2 lata cwiczycie :)
:

ja (Sylwia) to dopiero niecały rok z szejkiem biegam(wczesniej Ula sie tym zajmowała) :P No a w zerówce, bo nadal nie umiemy huśtawki :cry:

Posted

Polna napisał(a):
szczeniaki - ponizej 8 miesiaca życia lecz nie mniej niż 5 miesięcy(i mam pytanko) czy w dniu sylwestra, czy teraz się wiek liczy :P :evilbat:

jak myślicie ?? :o

Posted

PsychoSzczurek napisał(a):
blaira napisał(a):
w zerowce?? naprawde? przecierz wam tak rewelacyjnie idzie ja sie sama chyba juz odwaze wystartowac w openkach ile mozna w zerowkach...zreszta wy juz nie tacy poczatkujacy bo prawie 2 lata cwiczycie :)
:

ja (Sylwia) to dopiero niecały rok z szejkiem biegam(wczesniej Ula sie tym zajmowała) :P No a w zerówce, bo nadal nie umiemy huśtawki :cry:

Nie ma was na liscie a do dzis termin zgloszen. Jezeli nie wyslaiscie jeszcze miala do belguni to szybciutko....mam nadzieje ze sie zobaczymy :D

Posted

Nie ma was na liscie a do dzis termin zgloszen. Jezeli nie wyslaiscie jeszcze miala do belguni to szybciutko....mam nadzieje ze sie zobaczymy

wysłałyśmy, tylko coś sie chyba pomieszało :roll: . Dlatego napisałyśmy sprostowanie na poprzedniej stronce :P

Posted

[quote name='Ajrisz']Ja mysle, ze zarcie musi byc! Obowiazkowo! Co prawda nie zamierzam niczego gotowac na miejscu, ale z Lodzi cos ze soba zabierzymy.
My też coś zabierzemy, a zwłaszcza specjalne zamówienie organizatora :evilbat: tylko tym razem ustawimy tabliczkę "UWAGA CZOSNEK"

Posted

[quote name='TuathaDea']tylko tym razem ustawimy tabliczkę "UWAGA CZOSNEK" mniam mniam dla mnei mzoe byc nawet tabliczka uwaga podwojny czosnek uwielbiam go :evilbat:

Posted

[quote name='TuathaDea']My też coś zabierzemy, a zwłaszcza specjalne zamówienie organizatora :evilbat: tylko tym razem ustawimy tabliczkę "UWAGA CZOSNEK"

Niesmialo dodam, ze baaardzo liczymy na ta zaskakujaca pychote :D
A dodatek niespodzianki uchroni nas o polnocy od wilkolakow, a rano od ewentualnego bakcyla anginy ;)

Posted

PARSONRK napisał(a):
Polna napisał(a):

A Ty w L czy w S chciałaś biegać :lol:.

PATIszon napisał(a):
Ludek napisał(a):
Zgłosiłam się wraz z rodzinką na podany mail :D .

Czy ktoś poza Pati z dzieckiem będzie, bo jak nie, to mnie mąż :2gunfire:.

Tak, mam nadzieje, ze bedzie Magda od sagi z Roza. :roll:

Małgoś napisał(a):
Ja chyba też dziecię przytacham.

Tachaj, tachaj. Mojego męża zatrudnimy jako opiekuna, skoro tak się martwi, że mało dzieci będzie :lol: .

Posted

[quote name='Wind'][quote name='TuathaDea']My też coś zabierzemy, a zwłaszcza specjalne zamówienie organizatora :evilbat: tylko tym razem ustawimy tabliczkę "UWAGA CZOSNEK"

Niesmialo dodam, ze baaardzo liczymy na ta zaskakujaca pychote :D
A dodatek niespodzianki uchroni nas o polnocy od wilkolakow, a rano od ewentualnego bakcyla anginy ;)

Ja jeszcze tegu cuda nie jadłam. I mam nadzieję że troszkę zostanie - jak się rzucą ci co już jadali takie dania. :wink:

Posted

Ludek napisał(a):
PARSONRK napisał(a):
Polna napisał(a):

A Ty w L czy w S chciałaś biegać :lol:.
.

W sumie ćwiczymy i w "s" i w"m", ale "l"-ki też czasem skacze :wink:

Posted

Polna napisał(a):
to ja się nie załapie :( do szczeniaków

A kiedy Twoj potwor konczy 8 miesiecy? Bo moj 23 grudnia, ale dostalismy zgode na bieganie w szczeniakach :D

Posted

saJo napisał(a):
Polna napisał(a):

A kiedy Twoj potwor konczy 8 miesiecy? Bo moj 23 grudnia, ale dostalismy zgode na bieganie w szczeniakach :D
Fanta z konczy 1 .grudnia 8 miesiecy ale chyba lepiej bedzie jak w szczeniolach wystaruje skoro tez poczatkujacy :wink: ale decyzja nalezy do komisji :)

Posted

martynkao napisał(a):
Aniu No wlasnie moj Boj:) ehhe tez sie zastanawia czy pojdziemy bo stweirdzil " co ja tam bede robil jak tam prawie same baby z psami ktore w dodatku ni poza przeszkodami i psami nie widza"..

No to myslę ze znajdą z Robertem wspólny jezyk :lol:

Posted

blaira napisał(a):
saJo napisał(a):
Polna napisał(a):

Fanta z konczy 1 .grudnia 8 miesiecy ale chyba lepiej bedzie jak w szczeniolach wystaruje skoro tez poczatkujacy :wink: ale decyzja nalezy do komisji :)

tak, bardzo prosimy :angel: :angel:
Blaira nasz pieski byłyby w jednej klasie :evilbat:

Posted

Polna napisał(a):
blaira napisał(a):
saJo napisał(a):
Polna napisał(a):

tak, bardzo prosimy :angel: :angel:
Blaira nasz pieski byłyby w jednej klasie :evilbat:

Wasza prośba została przychylnie przyjęta:)
...skoro to tylko szczeniaki:)
zaraz poprawiam, ale będziecie biegły oprócz klasy szczeniaków jeszcze debiuty!

Posted

Ludek napisał(a):

Małgoś napisał(a):

Tachaj, tachaj. Mojego męża zatrudnimy jako opiekuna, skoro tak się martwi, że mało dzieci będzie :lol: .

Jestem za! :D
Oprócz dziecka zabieram 3 swoje psy - mój mąż uprzejmie z nimi pobiegnie, ale na tym zakres opieki mężowskiej nad psami się kończy :roll: A opieka nad psami i dzieckiem jednocześnie, hmm...

Posted

Małgoś napisał(a):
Ludek napisał(a):

Małgoś napisał(a):

Jestem za! :D
Oprócz dziecka zabieram 3 swoje psy - mój mąż uprzejmie z nimi pobiegnie, ale na tym zakres opieki mężowskiej nad psami się kończy :roll: A opieka nad psami i dzieckiem jednocześnie, hmm...

Ja tylko 2 :wink:, ale będa na mojej głowie. Mój mąż w ogóle uważa, że jestem szurnięta :lol: .