Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wilku zawsze tak miał te uszy rozłożone na łapetynce, jedno w górę drugie w dół. Te oklapnięte oklapło mu jeszcze bardziej przez zapalenie ucha.

Na tym zdjęciu on naprawdę wygląda młodziej.

A jak tam kuracja odchudzająca?

Posted

Taki jestem szczęśliwy :)

zabawa….

Wilkuś podczas czesania i trymowania. On to po prostu uwielbia.

nie wiem czy to widać na fotkach ale zeszło z niego z kilo futra, i jest pięknie błyszczący i czarny!

i znów zabawa:)

Posted

Mosii, widać, że Wilk błyszczy, widać, że sierść jest zdrowsza.
Miałam wrażenie, że Wilk zawsze lubił czesanie ale był przy tym jednocześnie bardzo niecierpliwy - bo co tu wybrać - wreszcie poza klatką- trochę pobiegać czy dać się poczesać i popieścić....

Ale to co jest niesamowite w tych zdjęciach to jego oczy, jego postawa... to jest zupełnie inny pies.... ja patrząc na zdjęcia, które robiłam gdy był na spacerze w hoteliku czy schronisku widziałam, że jest szczęśliwy, ale teraz gdy patrzę na te to to jest nieporównywalne.
On cały błyszczy, jego oczy iskrzą po prostu - dziękuję Ci za to!!

Mam takie zdjęcia - pierwsze zdjęcia jakie robiłam Wilczkowi - ileż tam smutku... może uda mi się je wstawić dla porównaia.

Posted

dziękuję za wszystkie miłe słowa!!!!
staramy sie z Wilkusiem i jestem dumna z niego, robi postepy no i cioteczkom sie podoba:)

i dzis wpadlismy na taki pomysł zeby w którys weekend ciotki wpakowały sie do auta i nas odwiedziły, zrobimy ognisko, posiedzimy pomiziamy
przeciez z Warszawy nie tak daleko....
co Wy na to??

Posted

Mosii u Ciebie Wilczek jest szczęśliwy, dzięki :calus: :calus:
Niepotrzebne są słowa, wystarczy porównać zdjęcia :roll:

Tak było 25-go marca w hotelku

A tak jest dzisiaj u Ciebie

Posted

teraz nie wiem czy Wilk schudł, czy pozbył sie zbędnego owłosienia;)
Ten pies jak niczego innego potrzebował przestrzeni i swojego człowieka, on prawie nie chodzi na smyczy(tylko wtedy gdy idziemy do lasu- a to i tak na długiej -20metrowej) cały czas luzem jest, nawet oroze mu zdjęłam, i widze, ze Wilk odzył, zaczyna sie otwierać na ludzi(tak po psiemu) i na psiaki tez, ciagnie go do stada, lubi byc w grupie- zauwazyłam jednak ze próbuje dominować:) wczoraj tez pierwszy raz bawił sie z Mikusią, moja rottweilerką na całego, ze szczekaniem, wyciem, przepychaniem, podgryzaniem.... kazdy jego postep powoduje u mnie wzruszenie.
Jak rozmawiałysmy z Ola kiedy byłam po Wilka, mówiłysmy ze starszy i ze ma swój swiat ale to nie prawda!! On był zypełnie zrezygnowany, zniszczony psychicznie, teraz uczy sie zycia na nowo, jak szczenie.....

Posted

maatko jaka jestemn wzruszona.. czytajac o wilkowym szczęściu..niema w tym za grosz przesady ,ze wilkowe pysio na zdjeciach od Mosii promieniuje szczęsciem..
matko widzialam osobiściewilka w boksiku hotelowym.. ale to nie ten sam pies..:cool3:
Olu ja wezme 2 czarne koty od ciebie a co tam...chociaz tyle żeby wilkowe szczescie wspomóc..;-)

Mosii jak ty Wilka znalazłaś??:loveu:

Posted

hewheheh.. duzy łobuz co podkopy robi??- a ja myslałam ,ze to taki stary , niedołeżny, z niedowładem tylnych łapek.. niewiadomo jak długo pozyjacy jeszce pies..hahahahhhahah..;-)):eviltong:
MOsii powiem jedno WILK jest przeszczęsliwy u Ciebie!!! przez to i ja rosne w piorka.. i nabieram sił żeby walczyc z takim duzym łobuzem.. co to nie wiem czy podkopy robi ale wiem ,ze musze mu dom znaleźć na prędce..i napewno jest łobuzem rozpieszczonym..sporych gabarytów.;-)

Posted

mosii napisał(a):
to przyjaciel_koni mnie znalazła, napisała na wątku mojego hoteliku, ze ma duzego łobuza co podkopy robi.......

Bo ja wiem nie od dziś, że Mosii bardzo lubi "starszych psich panów", takich lekko "niewychowanych".
I naprawdę bardzo się angażuje !!!! Lepszej opieki Wilczkowi nikt nie jest w stanie zapewnić !!!
Zwłaszcza, że zaleceniem lekarzy po zakończeniu kuracji było zdrowsze powietrze i więcej ruchu.