przyjaciel_koni Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Wilczek powoli już się cieszy !!!!! Jeszcze teoretycznie tylko ok tygodnia w tamtym miejscu. A ja mam nadzieję, że nie zawiodę psiaka !!!! Cały czas sobie powtarzam, że damy radę !!!! Powiedzcie mi, że to prawda, bo aż się boję. W przypadku Wilczka może być naprawdę ciężko. Bardzo liczę na Was !!! Również w sprawach "niematerialnych". Aleksandra - karmę zamówię jutro. Poproś Aga_Mazury, by wytłumaczyła Ci na PW jak to teraz w przypadku nowego konta będzie z płatnościami !!!! To bardzo ważne, musimy wiedzieć przed następnymi przelewami !!!!! Quote
przyjaciel_koni Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Uwaga bardzo Ważne !!!! Mamy zmianę z przyczyn "technicznych"- wpłaty dla Wilka - na konto Aleksandry B !!!! Koniecznie z dopiskiem w tyt. przelewu "Wilk" [SIZE=2]Jeśli ktokolwiek nie wie dlaczego - wyjaśnienie na życzenie na PW I oczywiście Wszystkim dziękujemy za pamięć !!!! Quote
Kasia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 w porządku, następną wpłatę zrobie na konto Aleksnadry ;) ale o PW też proszę, ok? Przyjacielu_koni - będzie dobrze, zobaczysz ;) a co ja gadam - BĘDZIE BO MUSI BYĆ!!! Quote
israel Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Witam, tez wlasnie dokonalem wplaty (na styczen) na konto Pani Aleksandry pozdrawiam Quote
przyjaciel_koni Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Dziękujemy bardzo Israel !!! I na wszelki wypadek już teraz życzę Wszystkim Szczęścia w Nowym Roku !!! (I braku problemów) Wpłaty na konto Aleksandry - Wilk bardzo dziękuje Wszystkim ! BZWBK 10 1090 1014 0000 0000 0304 4583 Aleksandra Boczkowska Szekspira 3/17 01-913 Warszawa Aleksandra - jeśli nie powinnam tego wstawiać w całości - napisz mi, to usunę adres. Ale pamiętaj, że niektóre banki tak sobie życzą ! Quote
Aleksandra_B Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Nie ma problemu. Niech będzie w całości. Chciałabym wszystkich bardzo mocno przeprosić ponieważ jednak nie będę mogła wziąć Wilka w weekend - 6/7 stycznia. Okazało się, że wypdają mi zajęcia na uczelni wtedy a ja niestety nie mogę sobie pozwolić na ich opuszczenie. Także wszystko musi przesunąć się o tydzień. Bardzo przepraszam wszystkich oczekujących aż Wilczek wreszcie wyjdzie ze schroniska a szczególnie przepraszam Wilczka :( Zresztą dzisiaj będę się z Nim widziała to pogadam z Nim. Quote
Aleksandra_B Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 W niedzielę byłam z Wilczkiem na spacerze. Zdaje się, że to jego ostatni spacer w schronisku. Nasptępnym razem gdy wyjdzie za bramę schroniska - już tam nie wróci. Quote
Ulaa Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Dawno temu zaglądałam do wątku i widziałam wilczka, a teraz weszłam znowu i - szok... Jak strasznie on się postarzał :-( Jeśli będzie trzeba, wpłacę coś na hotelik, tylko tak mogę pomóc niestety... Quote
Ulaa Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 O tak! Zdecydowanie :loveu: Bezzębny pycholek wygląda na usmiechnięty :loveu: Quote
przyjaciel_koni Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='Ulaa']Dawno temu zaglądałam do wątku i widziałam wilczka, a teraz weszłam znowu i - szok... Jak strasznie on się postarzał :-( Jeśli będzie trzeba, wpłacę coś na hotelik, tylko tak mogę pomóc niestety... Ulaa - Niestety jak widać każdemu latka lecą. Wilk ma również problemy z tylnymi łapami. Dlatego jesteśmy z Aleksandrą nieco "niespokojne" w kwestii leczenia. A i z adopcją Wilczka może być problem. Koniecznie potrzebne nam dużo optymizmu ! Za deklarację pomocy bardzo dziękujemy ! W tej chwili nie jest to potrzebne. Jednak, biorąc pod uwagę czas - w przyszłości może być inaczej. Zaglądaj do Wilczka. Aleksandra - karmę zamówiłam. I bardzo proszę Wszystkich by pamiętali, że wpłaty na konto Aleksandry !!!! To pozwoli nam uniknąć problemów technicznych. Quote
Oliwka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 musi być dobrze, cale szczescie, ze Wilczek juz niedlugo bedzie bezpieczny! Na styczen pieniazki ode mnie jeszcze nie dotarly ale na dniach wybiore sie na poczte:) Quote
Aleksandra_B Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Wielki dzień Wilka się zbliża :) Zdaje się, że już można znowu wpłacać na AFN? Przyjaciel_koni, potwierdź proszę? Ja dostałam na swoje konto 30 zł na Wilczka. Quote
Kasia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 agula napisał(a): Potrzebna pomoc finansowa dla Wilka:shake: no ale przecież jest kilka takich osób, które zadeklarowały comiesięczne wpłaty dla Wilka w określonych kwotach, prawda? czy w takim razie potrzeba coś jeszcze??? ja na miesiąc styczeń wyślę jutro rano, ok? napiszcie tylko czy dalej wysyłać na konto Oli czy na AFN??? ;) Quote
przyjaciel_koni Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Przepraszam, nadal mam problemy z netem (a raczej z moim komp.). Aleksandra - nie wiem kiedy znowu mam szansę dostać się na Dogo. Pozostaje chwilowo telefon. Fidelek2 - zgadza się - mamy deklaracje wpłat dla Wilczka (za które, jesteśmy naprawdę niezmiernie wdzięczni). Wpłaty jeśli można prosić jednak na konto Oli z dopiskiem "Wilk" . Wyjaśnienie - Co do potrzeb finansowych - dodatkowa i nie przewidziana wcześniej przez nas sprawa, to leczenie tylnych łap Wilka. Nie starczy nam na to pieniędzy. Ostateczne rozpoznanie i koszty podamy do wiadomości zaraz po diagnozowaniu. Quote
Ulaa Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Przed weekendem wyślę coś Wilczkowi biednemu, tak jak obiecałam (ale uprzedzam, że nie będzie tego dużo :-( przykro mi, nie dam rady...) Proszę o nr konta na pw :cool3: Jejku jak mi żal tego staruszka... Ten jego uśmiech, wygląda tak bezbronnie bez ząbków... To cudowne, że zwróciłyście na niego uwagę i nie umrze tam samotny... Quote
Aleksandra_B Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Mój numer konta: BZWBK 10 1090 1014 0000 0000 0304 4583 Aleksandra Boczkowska Szekspira 3/17 01-913 Warszawa Quote
przyjaciel_koni Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 A nasz Wilczek już stepuje z niecierpliwości !!!!!! Trzymajcie paluchy za powodzenie !!!!! (Aleksandra ma go kąpać............ !!!!) I jeszcze raz ogromnie dziękujemy w imieniu Wilka za Waszą ogromną pomoc !!!!! Bez Was nadal by pozostał tam, gdzie jest jeszcze dzisiaj, samotny i bez szansy. Od niedzieli będą już relacje z nowego miejsca. Quote
Aleksandra_B Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Mam troszkę cykora przed jutrzejszym dniem. Jak to będzie u lekarza, jak będzie z podróżą w samochodzie, jak będzie dogadywał się z psiakami w swoim tymczasowym domu. Chyba panikuję troszkę... Z drugiej strony rozrywa mi się serce ze szczęścia, że będę go wyciągać ze schroniskowej klatki po raz ostatni, że po raz ostatni przekroczy próg schroniskowej bramy. A jaki On będzie szczęśliwy gdy będzie w samochodzie patrzył na oddalające się schronisko i słuchał, żegnających go szczekiem, psów. Quote
Kasia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Wilczku kochany, jutro Twój wielki dzień :multi: trzymamy kciuki za Ciebie i za ciocię Olę, która jutro wyciągnie Cię ze schroniska ;) Przed Tobą nowe życie :multi: P.S. Ola wszystko będzie dobrze, musi być!!! ;) Quote
Recommended Posts