ewa_m Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 To gdzie jeszcze mozna go wstawic, zeby znalazl dom? Quote
Aleksandra_B Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Na wszelkie psie strony. Do gazety wyborczej ogłoszenie, i do innych gazet, plakaty. Wienio wydawał się być okazem zdrowia przy Wilku.... niestety leczenie Wilka zapewne pochłonie nieco czasu i kosztów. Ale wierzę, że są jeszcze jedni tacy ludzie jak właściciele Wieńka. Muszę zmienić tekst z allegro o Wilku, żeby był krótszy i jaśniejszy i napisać jakiś tekst, który można by wstawiać na strony ogłoszeniowe. Uchhhh, muszę się za to zabrać. Quote
jnk Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Gdyby potencjalni chętnie na Wilka nie byli ludźmi zamożnymi, zawsze przecież można ich trochę wesprzeć finansowo :) Niech się tylko pojawią! Quote
Aga_Mazury Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Wilk Kochany czy się doczekasz swojego nieba na ziemi? ...kto pokocha i przytuli tego...Skarba :shake: Quote
BasiaD Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Wszyscy zapomnieli o Wilczku. Hopaj śliczny na 1 Quote
Aga_Mazury Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 na górę......nie daj się wyprzedzać młodszym....:lol: kto pokocha Wilka?.... Quote
Aleksandra_B Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Widziałam wreszcie Wilka....wygląda bardzo źle, ropą z ucha ma umazaną sierść (chyba, że to lek wypływa?) cały czas trzepie głową, z bólu najprawdopodobniej. Niestety nie mogłam z nim wyjść bo akurat na 15 szedł do weta na czyszczenia ucha, a to niestety jest robione w przypadku Wilka pod narkozą. Nie polepsza się jego stan:( Jedyna sznsa dla niego to leczenie poza schroniskiem...., nie mam pomysłu jak pomóc temu psiakowi... Nie ma szans na zdrowie na Paluchu... Quote
BasiaD Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Ojej, niedobrze. Wolczku wskakuj na 1 stronkę . Domek potrzebny na cito! Quote
agula Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 :-( :-( :-( :-( bidak oj biedak. wracaj na pierwszą stronę. Quote
jnk Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Wilczku, przespacerujmy się na pierwszą stronę, dobrze? Quote
jnk Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Pewnie zaraz posypią się gromy na moją głowę, ale czy nie byłoby humanitarniej Wilka uśpić, aniżeli leczyć go bezskutecznie i skazywać na nieustający ból i cierpienie? Quote
BasiaD Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Hopaj wilczku do góry! Najhumamnitarniej to by było dać Wilczkowi taki normalny dom!On jest przeuroczy! Domku, znajdź się pliss :placz: Quote
agula Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 jnk napisał(a):Pewnie zaraz posypią się gromy na moją głowę, ale czy nie byłoby humanitarniej Wilka uśpić, aniżeli leczyć go bezskutecznie i skazywać na nieustający ból i cierpienie? kiedyś ja tez tak uważałam, ale zmieniłam zdanie odkąd mam psa ,który miał być uśpiony ze wzgledów humanitarnych a teraz jest wspaniałą istotką. Wilkowi też nalezy dać szansę. Domku, domku gdzie jesteś:placz: Quote
jnk Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Nie chcę się licytować w kwestii kto jakiego ma psa i jaki los tego psa by spotkał, gdyby na jego drodze nie pojawił się człowiek, który humanitarnie dał mu szansę na odmianę tego losu. Wilk ma szansę od co najmniej dwu lat i niestety żaden człowiek tej Wilkowej szansy nie chciał jak dotąd wykorzystać :( Faktem jest, że Wilk jest bezskutecznie leczony niemal od roku. Domu nie znajduje od znacznie dłuższego czasu. Jak długo jeszcze będziemy się wzajemnie uspokajać, że już za chwileczkę, już za momencik do Wilka uśmiechnie się szczęście, domek cudownie się znajdzie, a ucho nareszcie zostanie wyleczone. Uważam za niedopuszczalne skazywanie tego psa na cierpienie. Wilk nie łudzi się nadzieją, że choć dzisiaj jest mu tak strasznie źle, jutro być może będzie lepiej. To tylko my oszukujemy się w ten sposób w jego imieniu. Nie zapominajmy, że zwierzętom nie jest dana zdolność myślenia abstrakcyjnego - one żyją dniem dzisiejszym i cierpieniem dzisiejszym, bez nadziei na lepsze jutro. Quote
Aga_Mazury Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 dopóki życia dopóty nadziei :razz: inaczej połowa przypadków z dogo...by już była za TM Quote
agula Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Aga_Mazury napisał(a):dopóki życia dopóty nadziei :razz: inaczej połowa przypadków z dogo...by już była za TM no to Wilku hopsaj do góry w poszukiwaniu lepszego życia Quote
agula Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 pozwalam sobie pierwszy raz dzisiaj przypomnieć wszystkim o Wilku. hopsaj na pierwsza stronę. Quote
BasiaD Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Wilczku przypominaj o sobie ciotkom na 1 stronie Quote
Recommended Posts