Aleksandra_B Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Cieszymy się z awansu Wilczka :multi: Dla Niego to już w ogóle raj jak może non stop biegać,super :multi: Chętnie wiosną wybiorę się do Was, będziemy musiały domówić się z przyjaciel_koni. Może ktoś jeszcze będzie chciał pojechać? Ale na pewno nie tą samą trasą co poprzednio :lol: Dobrze, że Wilkowe dolegliwości nie pogłębiają się. I jeszcze Panienkę ma do towarzystwa, to na pewno młodnieje przy Niej o połowę swojego wieku :cool3: Quote
przyjaciel_koni Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Bardzo potrzebna pomoc koteńce z mojego podpisu... To ciężki przypadek. Duże koszty. Mało Osób widzi problem... Pomóżcie nam troszkę Fruziątko pokazywać na Dogo... Olu - myślę wstępnie o kwietniu... Tak w drugiej połowie ? Quote
mosii Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 zapraszam dziewczyny:) najlepiej zarezewujcie sobie czas na dłuzej ;) Quote
mosii Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 a teraz niespodzianka dla wszystkich wilkowych kibiców! nowe fotki:) Wilczek wiosenny, fotki z dzisiaj:) nózki juz nie nowe ale jescze biegaja;) i podnosze je kiedy siusiam Quote
mosii Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Wilczek jest głuchy jak pień, wołam go zeby zapozował ale on sobie cos wącha w najlepsze:) a tu mnie szuka bo mu sie schowałam za krzaczkiem ....i wylegujemy sie na słoneczku.... :) Quote
mosii Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 mmm kostka:) w tle kolekcja misek;) i uśmiech z pozdrowieniami dla wszystkich:) Quote
Aleksandra_B Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Oj, przygięło Wilczka troszkę.... no niestety łapelki będą coraz niżej :( Oby jak najdłużej tak brykał jak na tych zdjęciach. Uwielbiam ten jego uśmiech i wiecznie wyciągnięty jęzor, przy takim futrze zawsze mu gorąco :) Dzięki mosii za cudne fotki! Quote
Aleksandra_B Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Piękne!!! aż łezka się kręci ze wzruszenia i radości....Wilkowy uśmiech jest bezcenny Quote
mosii Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Olu to tak wyglada na pierwszej fotce, w rzeczywistosci nie jest tak zle, jak zajdzie potrzeba wprowadzimy mu rimadyl, Quote
mosii Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 a Wilk jak niedziwiedz, zime przespał a teraz budzi sie do zycia, i zaczyna wołac na spacery, dzisiaj mnie do lasu wyciągnął;) Quote
Aleksandra_B Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 No proszę, budzi się w Nim młodzieniaszek na wiosnę, dobrze, dobrze...niech szaleje :evil_lol: Rzeczywiście na innych zdjęciach łapki lepiej wyglądają, póki sam tak bryka to z lekarstwami lepiej nie wchodzić. A czy Wilk w ogóle bierze jakieś leki na którąś ze swych dolegliwości? Quote
mosii Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 nie Olu, nie ma narazie takiej potrzeby, cały czas monitoruje jego stan zdrowia, ale podjełam decyzie ze w przyszłym tyg pojedziemy na badanie krwi, zobaczymy co tam w Wilczku siedzi, głównie chodzi mi o watrobe, zadnych niepokojących sygnałów nie ma ale tak na wszelki wypadek, moze wprowadzimy enarenal na serducho, tak zeby wspomóc prace, juz kiedys sugerowałam wetowi ale on nie widział koniecznosci, moze bedziemy zazywac tez hepatil tez profilaktycznie, chociaz ja generalnie jestem przeciwnikiem lekkkomyslnego faszerowania zwierzat lekami ale pamietam ze Wilczek swoje lata ma i moze komfort zycia mu sie zwiekszy, to zobaczymy po badaniach, teraz Wilk odmłodniał o 2, 3 lata wiec jestem jak najlepszej mysli:) z trawieniem zadnych problemów Wilczek nie ma, je sucha karme Brit dla psów duzych ras, no i kosci od czasu do czasu bo on to uwielbia:) zeby ma w bardzo dobrym stanie, wiec troche go rozpieszczam:) Quote
Aleksandra_B Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 W Twoich rękach Wilku na pewno odmłodniał i to z 5 lat :D Daj znać jak będziesz znała wyniki krwi. Trzeba by Wilczastemu jakiś prezent przywieźć, czy on ma jakieś preferencje? Może przywiozę mu klika zestawów misek :evil_lol: Quote
przyjaciel_koni Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Mosii - a jak Wilk trawi te kości ??? Nie masz "zwrotów" ??? Quote
Aleksandra_B Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 A czy możemy prosić o jakieś foteczki..... bo słonko już zawitało.... A jak wyniki Wilka? Quote
mosii Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 takie robocze fotki z przyjaciółką sunią i nowym kumplem, z którym bawi sie jak mały szczeniak:) Quote
israel Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Mossi - Wilczuś pięknieje u Ciebie z dnia na dzień, widzę też, że zmienił płaszczyk na letni i nawet pysio jakby trochę młodszy. Przyjaciółkę ma okazałą, że tak powiem ;), super, że się razem trzymają. Wiadomo czemu Wilczuś został placowym ;) Kumpel też fajny ale raczej mało obronny. Ogromnie się cieszę, że Wilczuś jest u Ciebie - dajesz mu tyle miłości, to widać! Serdecznie pozdrawiam Quote
Aleksandra_B Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Tak, tak, pięknie to wygląda. Te zdjęcia potrafią rozgonić najcięższe chmury. Quote
przyjaciel_koni Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Bardzo jesteśmy Ci Mosii wdzięczni za zdjęcia i wieści !!!! I wszystko inne też... A pamiętającym o Wilczku Ciociom i Wujkowi ogromnie dziękujemy !!!! Quote
Aleksandra_B Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Piękny uśmiech :loveu: Kochany Wilku. Po raz tysięczny: dzięki mosii :) Quote
israel Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Jaki Wilczuś fajny :) Może startować w konkursie - Najbardziej Roześmiany Pies na Dogo :D Trzymaj się Malutki! Pozdrawiam serdecznie Quote
Recommended Posts