Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cieszymy się z awansu Wilczka :multi: Dla Niego to już w ogóle raj jak może non stop biegać,super :multi:

Chętnie wiosną wybiorę się do Was, będziemy musiały domówić się z przyjaciel_koni. Może ktoś jeszcze będzie chciał pojechać?
Ale na pewno nie tą samą trasą co poprzednio :lol:

Dobrze, że Wilkowe dolegliwości nie pogłębiają się.
I jeszcze Panienkę ma do towarzystwa, to na pewno młodnieje przy Niej o połowę swojego wieku :cool3:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo potrzebna pomoc koteńce z mojego podpisu...
To ciężki przypadek. Duże koszty. Mało Osób widzi problem...
Pomóżcie nam troszkę Fruziątko pokazywać na Dogo...

Olu - myślę wstępnie o kwietniu... Tak w drugiej połowie ?

Posted

a teraz niespodzianka dla wszystkich wilkowych kibiców! nowe fotki:)
Wilczek wiosenny, fotki z dzisiaj:)

nózki juz nie nowe ale jescze biegaja;)

i podnosze je kiedy siusiam

Posted

Wilczek jest głuchy jak pień, wołam go zeby zapozował ale on sobie cos wącha w najlepsze:)

a tu mnie szuka bo mu sie schowałam za krzaczkiem

....i wylegujemy sie na słoneczku.... :)

Posted

Oj, przygięło Wilczka troszkę.... no niestety łapelki będą coraz niżej :( Oby jak najdłużej tak brykał jak na tych zdjęciach. Uwielbiam ten jego uśmiech i wiecznie wyciągnięty jęzor, przy takim futrze zawsze mu gorąco :)

Dzięki mosii za cudne fotki!

Posted

No proszę, budzi się w Nim młodzieniaszek na wiosnę, dobrze, dobrze...niech szaleje :evil_lol:

Rzeczywiście na innych zdjęciach łapki lepiej wyglądają, póki sam tak bryka to z lekarstwami lepiej nie wchodzić.
A czy Wilk w ogóle bierze jakieś leki na którąś ze swych dolegliwości?

Posted

nie Olu, nie ma narazie takiej potrzeby,
cały czas monitoruje jego stan zdrowia, ale podjełam decyzie ze w przyszłym tyg pojedziemy na badanie krwi, zobaczymy co tam w Wilczku siedzi, głównie chodzi mi o watrobe, zadnych niepokojących sygnałów nie ma ale tak na wszelki wypadek,
moze wprowadzimy enarenal na serducho, tak zeby wspomóc prace, juz kiedys sugerowałam wetowi ale on nie widział koniecznosci, moze bedziemy zazywac tez hepatil tez profilaktycznie, chociaz ja generalnie jestem przeciwnikiem lekkkomyslnego faszerowania zwierzat lekami ale pamietam ze Wilczek swoje lata ma i moze komfort zycia mu sie zwiekszy, to zobaczymy po badaniach,
teraz Wilk odmłodniał o 2, 3 lata wiec jestem jak najlepszej mysli:)
z trawieniem zadnych problemów Wilczek nie ma, je sucha karme Brit dla psów duzych ras, no i kosci od czasu do czasu bo on to uwielbia:) zeby ma w bardzo dobrym stanie, wiec troche go rozpieszczam:)

Posted

W Twoich rękach Wilku na pewno odmłodniał i to z 5 lat :D

Daj znać jak będziesz znała wyniki krwi.

Trzeba by Wilczastemu jakiś prezent przywieźć, czy on ma jakieś preferencje? Może przywiozę mu klika zestawów misek :evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

Mossi - Wilczuś pięknieje u Ciebie z dnia na dzień, widzę też, że zmienił płaszczyk na letni i nawet pysio jakby trochę młodszy.
Przyjaciółkę ma okazałą, że tak powiem ;), super, że się razem trzymają. Wiadomo czemu Wilczuś został placowym ;)
Kumpel też fajny ale raczej mało obronny.

Ogromnie się cieszę, że Wilczuś jest u Ciebie - dajesz mu tyle miłości, to widać!

Serdecznie pozdrawiam

• 3 weeks later...