Aleksandra_B Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Na pewno Wilk ma już dosyć siedzenia za kratami :( Tylko kto da mu dom? :( Quote
elainfo Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 jak wilkowe uszysko!!!?? napiszcie cos dziewczyny .. w razie czego musze przedstawic tej pani z telewizji.. sytuacje Wilkusa..(wogólesłuchajcie ja nie mam netu przez weeknd.. wiec Olu moze podaj mi tel. do siebie.. jakby co s sie wyjasniło w weekend to dam znac od razu..) Quote
Aleksandra_B Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Ela z Wilkiem to nie taka prosta sprawa, wysyłam Ci pw. Quote
elainfo Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Aleksandra_B napisał(a):Ela z Wilkiem to nie taka prosta sprawa, wysyłam Ci pw. ok czekam na PW.. Quote
Aleksandra_B Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Ponawiam prośbę... OGROMNA PROŚBA Nie będzie mnie przez dwa tygodnie. Najpierw od 15.04 do 21.04 a potem od 30.04 do 6.05. Mam ogromną prośbę..czy ktoś mógłby podjechać i wyjść z Wilkiem na spacer? Nie chciałabym przyjaciel_koni samej zostawić z Madraskiem i Wilkiem. Czy mógłby ktoś pomóc? Quote
przyjaciel_koni Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Uszka Wilkowe raczej dobrze. Ale przegląd by się pewnie przydał. Natomiast finansowo Wilczysko leży........ Bardzo potrzebna pomoc !!!!! Quote
paros Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Wilczku przydałby się chociaż tymczas :roll: :cool3: Quote
Czarodziejka Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Przyjacielu Koni - kończę 2 anioły dla Wilka, wkrótce je wystawię.... Quote
przyjaciel_koni Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Dziękuję Czarodziejko !!!!!!! Wilk nam bardzo (za bardzo) zubożał !!!!!!! Pilnie potrzebujemy pomocy finansowej !!!!!! Jutro jadę z wałówką i w celu "wyspacerowania" Wilczka i Madrasa. Czy ktoś chce się zabrać do chłopaków z wizytą ???? Jedziemy ok. 12.30. Quote
przyjaciel_koni Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Nikt nie chce chłopaków odwiedzić ?????!!!!!!! Nieładnie........ Relacja - jak tylko będę miała neta. Wilczek przypomina o sobie !!!!!! Bardzo "potrzebowski" chłopak !!!!! Quote
Kaas1 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Byłam dzisiaj wraz z Wilkiem i Madrasem na spacerze. Zrobiłam chłopakom zdjęcia jak korzystali sobie z uroków wiosny. Zdjęcia Madraska są na jego wątku a oto zdjęcia Wilczkowe: No tak, trzeba połazic a tak za bardzo to mi się nie chce.... zaraz, zaraz, ale coś tu ciekawego..... jakieś niezmiernie ponętne zapachy są...... taaak...to tutaj....hmmmm no cóż, trochę frajdy było...ale przecież jestem już starszym panem..... Quote
Czarodziejka Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Zaraz je wystawię, może ktoś wspomoże ubogi budżecik staruszka bez szans.... Quote
przyjaciel_koni Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Bardzo ubożutki staruszek prosi o wsparcie !!!!!! Kaas1 - Wilczątko dziękuje za wizytę i fotki !!!!!! Quote
mosii Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 niesforne staruszki to co lubie najbardziej;) normalnie drugi Dziadek tylko większy:) tu sa opisane moje "warunki mieszkaniowe" http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=54921 doba 20zł Quote
Czarodziejka Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Oczy mi się kleją...Wilk idzie do ciebie, Mosii? Quote
Aleksandra_B Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Dzisiaj rano doszła mnie ta wspaniała nowina, że Wilk zagości u mosii....bardzo, bardzo się cieszę. Myślę, że Wilk odżyje jeszcze bardziej pod taką opieką. Quote
elainfo Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 o kurcze.. czy to juz ustalone ,ze Wilk tam wedruje..???.. kurcze byłoby super;-)) tylko dziewczyny uwazajcie przy jego transporcie,zeby sie nie pogorszyło tak jak Filipowi ,ze spondyloza..,ze po trzesawce przez 400 km.. w samochodzie.. psu sie pogorszył stan..... ojejku no to teraz ciezkie pożegnanie.. sie szykuje.. A u nie doopa za przeproszeniem z Kruchem.. wrócił do mnie z adopcji jeszcze tego samego dnia.. a program w TVP przełożony na za dwa tygodnie... Quote
Czarodziejka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 elainfo napisał(a):o kurcze.. czy to juz ustalone ,ze Wilk tam wedruje..???.. kurcze byłoby super;-)) tylko dziewczyny uwazajcie przy jego transporcie,zeby sie nie pogorszyło tak jak Filipowi ,ze spondyloza..,ze po trzesawce przez 400 km.. w samochodzie.. psu sie pogorszył stan..... ojejku no to teraz ciezkie pożegnanie.. sie szykuje.. A u nie doopa za przeproszeniem z Kruchem.. wrócił do mnie z adopcji jeszcze tego samego dnia.. a program w TVP przełożony na za dwa tygodnie... Czyli Wilczysko idzie na hotel do Mosii - 20 zł/doba. Wciąż musimy go wspierać finansowo. Quote
Aleksandra_B Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Będziemy wciąż bardzo prosić o wsparcie finansowe! To dzięki Wam Wilk może żyć poza schroniskiem. Serdeczne dzięki za to! Quote
paros Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Pamiętamy o Wilczku :roll: on potrzebuje wsparcia i pomocy :roll: Quote
mosii Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 kochani w przyszłym tyg. przyjade po Wilczka. (normalnie Dziadzio2;) ) Quote
Recommended Posts