przyjaciel_koni Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Strasznie mi przykro !!!! Czy z Oliwką to coś poważnego, czy mamy się bardzo martwić ?????????? Irma - jeśli masz z Nią kontakt, to pozdrów od nas - nie wiem, czy to co piszę ma sens, bo nie wiem jak bardzo jest źle. Naprawdę bardzo się zmartwiłam. I dziękuję w imieniu Wilka i Aleksandry za Twoją pomoc !!! Quote
Aleksandra_B Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 Mam nadzieję, że z Oliwką wszystko w porządku..... W sobotę, 9.12 jestem umówiona z Agnieszką na wizytę u Wilka. Okiem znawcy popatrzy Wilczka i postara się ocenić jego kłopotliwe zachowania. Quote
BasiaD Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Wysłałam na AFN obiecane 200,00 dla Wilczka i 50,00 zl na hotelik dla Simby. Trzymam kciuki za psinki Quote
przyjaciel_koni Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 BasiaD - niezmiernie jesteśmy wdzięczne w imieniu naszym i Wilka !!!!! Jesteś dla Wilka bardzo ważną Osobą. Bez Ciebie nic by nam z tego pomagania nie wyszło !!!! Teraz już tylko musimy nieco poczekać, by jasno określić Wilcze zachowania. Quote
israel Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Witam, dzis dokonalem wplaty na grudzien, pozdrowienia <przytul> Wilka :) Quote
przyjaciel_koni Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Bardzo dziękujemy Israel !!!!!! Wspólnymi siłami wiele można zdziałać !!!! Quote
agula Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 widzę, że Wilk jest w dobrych rękach:loveu: Quote
aede Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Cy juz sa potrzebne pieniadze do Kasi? Bo czekam na lepszy kurs dolara ale jezeli trzeba teraz to wymienie teraz. Quote
przyjaciel_koni Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Aede - poczekaj jeszcze. Może kurs w grudniu będzie wyższy. Quote
aede Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Jezeli sie nie pali to ok. Lepiej bedzie poczekac i miec troche wiecej. Quote
Kasia Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 dzisiaj na poczcie przelałam na Wilka 60 zeta (30 zaległe za listopad i 30 na grudzień ;)) Quote
przyjaciel_koni Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Fidelek2 - bardzo Ci dziękujemy (oczywiście w imieniu Wilczka również) !!!!!!! Termin oceny zachowań Wilczka już się zbliża ! Aleksandra - na jaką kwotę się z Agnieszką umówiłyście ? Quote
Aleksandra_B Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Nie rozmawiałam o finansach telefonicznie... porozmawiam z nią na miejscu, może tak być? To już w tę sobotę. Quote
przyjaciel_koni Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Chyba może, tylko, ze chciałam Ci przesłać pieniądze na tą konsultację. W tej sytuacji może założysz ze swoich, a ja Ci przeleję po wizycie ? Oczywiście jeśli masz taką możliwość. Trochę się denerwuję co Agnieszka powie.... Quote
Aleksandra_B Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 W takim razie założę ze swoich. Ja jestem dobrej myśli. Wierzę w Wilka. Quote
przyjaciel_koni Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 To kwestię opłaty mamy ustaloną. Postaram się mysleć pozytywnie !!!! Wciąż bardzo proszę o wsparcie dla Wilka na sprawy nieprzewidziane. To nam bardzo pomoże !!! I oczywiście dziękujemy Wszystkim Osobom, które bardzo wilkowi pomagają !!! Prosimy pamiętać, że zmienił się adres do przelewu na AFN !!!!! Quote
Oliwka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Irma już przelała za mnie pieniązki za 2msc(dzięki:)(bylam unieruchomiona a chcielismy aby Wilk dostal je jak najszybciej). tak jak sie zobowiazalam, co miesiac Wilczek bedzie dostawal regularne wplaty Quote
przyjaciel_koni Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Oliwko - dziękujemy. Dobrze, że już jesteś z nami ! Pewien niepokój był - z braku info, co też się stało. Wielki dzień Wilka już niedługo. Wciąż prosimy o dodatkową pomoc na sprawy przez nas nieprzewidziane ! Quote
Oliwka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 a ja dziękuje Wam za troske:) to prawda, niepokoj byl, mialam wypadek samochodowy i proszac Irme o pomoc przebywalam w szpitalu ale na szczescie jestem juz w domu i mam nadzieje, ze bedzie dobrze(musi byc:))) Quote
przyjaciel_koni Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Będzie dobrze Oliwko ! Mój mąż miał kilka lat temu bardzo poważny wypadek samochodowy. Leczenie trwało ponad rok. Z tego połowa w szpitalu, potem ja robiłam za "siostro basen". A teraz jaki żywotny. Czasem mam dosyć. Wilczek wciąż potrzebuje naszego wsparcia !!!! I już rozglądajmy się za dobrym domem !!!! Quote
Oliwka Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 no niestety, tak to juz bywa,ze zycie płata nam figle, wsrod ktorych sa i nieszczesliwe wypadki....a moze szczesliwe, bo przeciez moglo byc o wiele gorzej.... Wilczku, do gory, potrzebujesz dobrego domku!!! Quote
przyjaciel_koni Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Sobota już pojutrze !!!! Wilczek - obyś się dobrze spisał. Będziemy mieli różne dodatkowe wydatki nie przewidziane w tych comiesięcznych wpłatach. Jeśli ktoś zechce ofiarować nawet niewielkie kwoty dla Wilczka będziemy bardzo wdzięczni. Wpłaty na AFN "Wilk Warszawa". Quote
Kasia Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 dobry wieczór Wilczku cały czas trzymam kciuki za Twój Wielki Sobotni Dzień ;) Quote
przyjaciel_koni Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Kciuki bardzo potrzebne, od tej oceny zależy właściwie wszystko !!!! Ja również nieco się niepokoję. Quote
Recommended Posts