Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z Wilczkiem byłam w sobotę na spacerze. Był niezwykle szczęśliwy.
Niezbyt dobrej jakości te zdjęcia.
Niestety udziabał Agę Gamonia jak próbowała mu sprzed nosa zabrać siatkę z jedzeniem, ech ten Wilk :shake:

Posted

Wilk wygląda dużo, dużo lepiej, widziałam, że ma jeszcze szew w uchu ( samo ucho wygląda dość paskudnie). Ale widać w nim radość i raczej go nie boli.
Tylko niestety walczy o swoje.
Spuściłam go na działkach ze smyczy więc jego szczęście osiągnęło maksymalny poziom :cool3:
Niestety ma tendencje do przełażenia pod płotami, przełaził na działki jak tylko siatka była trochę odgięta, po chwili wraca ale gdyby miał mieszkać w ogródku to ogród ten musiałby być bardzo dobrze ogrodzony.

Posted

Wilczek się przypomina ;)
Muszę przyznać, że dawno nie widziałam go tak skacząco-radosnego. Widać, że ciężar bólu z niego spadł. Z tego się bardzo cieszę, jeszcze tylko super domku potrzeba !

Posted

Jakbym tylko miała dom z ogrodem i duużo miejsca...:placz:
Dlaczego starowinki nie mają mieć cieplutko na starość...Nikt z nas nie chciałby mieć takiej starości...:placz:

Posted

Na tym zdjęciu tego nie widać ale WIlk pędził tu w moją stronę cały szczęśliwy, morda mu sią śmiała, biegł jak szczeniak podrzucając nieco tyłek :) Cudowna chwila to była widzieć go tak szczęśliwego, on uwielbia być spuszczany ze smyczy. Przy tym, w miarę, ale podkreślam W MIARĘ się pilnuje, gdzieś odbiega ale potem wraca. Karny nie jest, nie słucha za bardzo gdy się go woła. Ale co się dziwić, 11 lat, i tyle lat zamknięty w boksie.
Tak bardzo bym chciała, żeby znalazł ciepły domek.

Posted

Olu dajesz Wilkowi dużo szcześcia:lol:, dzięki tobie może poczuc sie kochany i potrzebny:loveu:
Niestety jest to tylko namiaska szczęścia:-( dlatego natychmiast jest potrzebny kochajacy domek.
:help1: :help1: :help1: :help1: :Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2: