CHI Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Zakładam nowy temat bo uważam, że warto to podkreślić Mistrzem Polski Agility 2005 w klasie medium została Na Przykład DUCHESS (staffik) z Leszkiem Kaliszem. To z kolei debiut nie psa, ale tej pary, DUCHESS do tej pory biegała z Iwoną Kalisz. I niech ktoś powie, że się nie da.... Bullki też biegały po torze, ale trochę bardziej samowolnie :wink: Zainteresowanych odsyłam do działu agility Moja Gruba też zaczyna skakać... Boksery ją tego nauczyły.... Quote
blaira Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='CHI']Zakładam nowy temat bo uważam, że warto to podkreślić Mistrzem Polski Agility 2005 w klasie medium została Na Przykład DUCHESS (staffik) z Leszkiem Kaliszem. To z kolei debiut nie psa, ale tej pary, DUCHESS do tej pory biegała z Iwoną Kalisz. I niech ktoś powie, że się nie da.... Bullki też biegały po torze, ale trochę bardziej samowolnie :wink: Zainteresowanych odsyłam do działu agility Moja Gruba też zaczyna skakać... Boksery ją tego nauczyły.... przyznam ze bardzo sie ucieszylam z tej wiadomosci...my pewnie z Cestem tez bedziemy sobie w przyszlosci startowac....peirwsze treningi za nami. Poza tym spodziewalam sie ogolnie wiecej staffioro w agility bo sa ponoc super w niej...jednak jesyt ich malo duzo za to amstaffow 8) Quote
Mokka Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 W zeszłym roku Duchess również wywalczyła tytuł mistrzowski, tyle że w parze z Iwoną. Quote
asher Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Brawo :klacz: Zawsze mi się wydawało, że ta rasa świetnie sprawdzałaby się w agility. Ale chyba niewiele ich po torach biega... A szkoda :wink: Quote
Alojzyna Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Bo nie ma torów. :cry: Z tego co wiem nawet taki Kraków - niby wielkie miasto - a toru do agility nie uświadczysz. :-? Quote
asher Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Czytałam na "Agility", że szukano chętnych do trenowania w Krakowie, żeby wspólnie urządzić tor. Może inicjatywa sklęsła, bo chętnych brakowało? :wink: Quote
Alojzyna Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Nie wiem, bo nie mieszkam w Krakowie. Słyszałam tylko, że znajomy moich znajomych zamierza coś urządzić na wiosnę. Z tym torem to jest tak - jak będzie tor to i chetni się znajdą. Tyle tylko, że ktoś to musi urządzić i wyłożyć kasę. A wiadomo przecież co oznacza słowo "centuś" :lol: Quote
staff-ka Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Alojzyno torów w Karkowie jest bez liku ,z tego co mnie wiadomo to w Chrzanowie nie jeżdza tramwaje :wink: Koszt szkolenia ,użytkowania Angility - dwa lata temu cena za miesiąc była 100 złotych,nie wiem jak jest teraz :roll: (miejsca ze sprzetem sa rózne ,a teren krakowskiej Juwenii - tam szkoleniowcy tor maja od 1990 roku - mój ś.p ONek jeszcze tam uczeszczał jak i ASTka ) GRATULUJE MISTRZA POLSKI - Staffikowi ,a to bestia ...BRAVO !!!!!!!!!!! :D :D :D Quote
Claudia18 Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Gratulacje.Jeszcze troche i nasze bulle będą zgarniały nagrody za wszystkie możliwe konkurencje,w kilku już są nie do pobicia :D Quote
Alojzyna Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 staff-ka napisał(a):Alojzyno torów w Karkowie jest bez liku , Przyznaję, że nie sprawdziłam sama tej informacji. :oops: Jakiś miesiąc temu znajomi z Krakowa narzekali w rozmowie, że nie mają gdzie ćwiczyć ze swoim ONkiem. staff-ka napisał(a):teren krakowskiej Juwenii - tam szkoleniowcy tor maja od 1990 roku Jak będę miała okazję, to przekażę. :wink: staff-ka napisał(a):z tego co mnie wiadomo to w Chrzanowie nie jeżdza tramwaje Ale jeżdżą pociągi i to pod moim oknem... :lol: Quote
Sajko Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Czarnej i Leszkowi już gratulowaliśmy na żywo :D super razem wyglądają (również biorąc pod uwagę różnice fizyczne :wink: ). A Czarna to jedna z najbardziej doświadczonych zawodniczek, i w mistrzostwach świata biega! :D A my skromnie, jedno 9 miejsce (ostatnie sklasyfikowane, reszta dyskwalifikacje dostała) i jedna dyskwalifikacja (szło nam super, ale jak Drago miał wybór pomiędzy cudną palisadą a hopką którą pownien skakać, to oczywiście znalazł się na samej górze palisady :-? ale i tak jestem dumna z mojego jaszczura :lol: w nagrodę dostał kość gigant, beknął i poszedł spać na całą drogę powrotną 8) Quote
Jedi Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Bardzo duze gratulacje, pod wrazeniem jestesmy. :o Quote
tomo Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Gratulacje dla staffinki - przebojowa dziewczyna!! :klacz: :thumbs: Podaję adres stronki internetowej ośrodka szkoleniowego w KRAKOWIE :P http://www.agility.krakow.pl/ Quote
blaira Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Wiecie co.... jestem dzis po treningu ze swoim polrocznym maluchem i przezylam szok na prostej ok 20 mi byly poustawiane 4 hopki i nie moglam dogonic tego swojego karla :o przezylam szok bo poraz pierwszy robil szereg i tak lecial jak szalony ale pieknie to zrobil...jestem z niego dumna...rosnie mi normalnie MP w agility 8) Staffiki jednak tez potrafia :wink: Quote
Recommended Posts