Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gosiek']Dobrej nocki..... zmykam poczytać

D O B R A N O C

Gosiu, ale słodziak :loveu::loveu::loveu: !!!
Wybacz że nie za często piszę :oops:, ale za to często oglądam galeryjkę Axia i podziwiam Twoje piękne foty :loveu:.

Buziak dla Axelka od naszej yorkowej bandy ;) !

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='elena']Gosiu, ale słodziak :loveu::loveu::loveu: !!!
Wybacz że nie za często piszę :oops:, ale za to często oglądam galeryjkę Axia i podziwiam Twoje piękne foty :loveu:.

Buziak dla Axelka od naszej yorkowej bandy ;) !dziękuję Elenko - buziaczki dla całej bandy od Axelka

Ważne ze nas odwiedzasz

Posted

Nie chcę Cię martwić PIKA ale te pączki są od jesieni :diabloti:..... teraz tylko zaczynaja powoluśku pęcznieć.....

Mam dla Ciebie zdjecie... wczoraj się śmiałaś z jakości bałwanka - a co powiesz o nim dzisiaj?

:diabloti:

Posted

Gosieńko Ja też bardzo przepraszam że nic nie piszę ale za to często zaglądam bo twoje zdjęcia są poprostu The Best, i nie ma dnia żebym nie była pod wrażeniem
Uwielbiam Axelka z długimi włoskami na buźce - pięknie wygląda, widać że taki wesolutki buziaczki

Posted

Witaj Gosiaczku :cool1: Ach Axio to kochany jest, jak ją uwielbiam tego jako pycholka i te minki :loveu:

Byś już jakieś wiosenne zdjecia popstrykała, zeby wiosną zawiało :evil_lol: Już sie cieszyłem, ze bez pączkuje, toś mnie dobiła, ze to od wiosny :diabloti:

Posted

[quote name='grygy']Witaj Gosiaczku :cool1: Ach Axio to kochany jest, jak ją uwielbiam tego jako pycholka i te minki :loveu:

Byś już jakieś wiosenne zdjecia popstrykała, zeby wiosną zawiało :evil_lol: Już sie cieszyłem, ze bez pączkuje, toś mnie dobiła, ze to od wiosny :diabloti: od jesieni Maćku, od jesieni :evil_lol:

No ale mówili dzis w pogodzie że za 10 dni ma przyjść przedwiośnie :multi:
Trzymajmy mocno kciuki coby tym razem prognozy się sprawdziły :diabloti:

Agniesiu
- dzięki za odwiedzinki... oj ostatnio nic nie piszesz... nawet na GG:cool1:

dobrej nocki wszystkim

Posted

[quote name='Gosiek']od jesieni Maćku, od jesieni :evil_lol:

No ale mówili dzis w pogodzie że za 10 dni ma przyjść przedwiośnie :multi:
Trzymajmy mocno kciuki coby tym razem prognozy się sprawdziły :diabloti:

No widzisz? jak ja już chce wiosne? :mad: Az mi sie myli :evil_lol:

Posted

Cześć wszystkim

[quote name='Lucy*']Ja nie wiem Gosiu czy ktoś Ci kiedyś mówił :cool3: :cool3: ale masz pięknego Axelka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No cudo :loveu::loveu: :lol!: dziękuje Ci bardzo Lucynko :buzi:

[quote name='Kasiulka']Dzien dobry, Gosiu :smile:
Jestem zalamana stanem Pana Balwanka :shake:
Czy nic nie da sie dla niego zrobic? :oops:wolałabym nic już dla niego nie robic ale... ponoć po południu ma znów śnieg padać :angryy: wiec w weekend pewnie córa bałwanka lekko podreperuje ;)

Maćku - ja też już bardzo tęsknie za wiosną.... oby synoptyce tym razem nie nawalili z prognozami :diabloti:

[quote name='Gosia']Oj musi być ciekawa ta książka, że Gosieńko tak wcześnie opuszczasz dogo! :lol:
Hihih teraz czytam "Białą gardenię". Bardzo ciekawa ksiażka..... no i grubaśna. Format A5 i jestem na 298str :cool3: a ma ich 492 :p

Posted

Witaj Gosiu :lilangel:

[quote name='Gosiek']

wolałabym nic już dla niego nie robic ale... ponoć po południu ma znów śnieg padać :angryy: wiec w weekend pewnie córa bałwanka lekko podreperuje ;)

No nie :roll: a juzem myślala, ze wiosna nadchodzi wielkimi krokami :roll:

Posted

PIKA napisał(a):
Witaj Gosiu :lilangel:

No nie :roll: a juzem myślala, ze wiosna nadchodzi wielkimi krokami :roll:

a skąd... u nas zaspy po kolana :roll: śniegu w nocy napadło tyyyyyyle... :razz:

Posted

Gosiu, witaj!

Cudne sopelki i kropelki :lol: !

Maćku, masz rację - wiosna, kolorki ciepełko ... :iloveyou:- też mi tego brakuje, a w galerii u Gosi będą kwiatuszki ... :lol: !!!