Gosiek Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 madziasto4 napisał(a):u nas też pogoda "pod psem" :eviltong: okropna wręcz, wszędzie pełno wody, chodniki całe w kałużach albo w brudnym na wpół roztopionym lodem..:shake: koszmar, masterek wogóle nie chce chodzić, tylko siku i do domku:shake: A tak wogóle to Axelek super wygląda na fotkach :lol:dzięki Madziu za miłe słowo i za odwiedzinki :p Axel chodzi w deszcz na spacerki ale nie szaleje jak to ma miejsce w pogodne dni... idzie smętnie i ponuro - śmiesznie to wygląda :lol: Quote
madziasto4 Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 no masterek tak samo :evil_lol: i jeszcze spogląda na mnie spode łba :lol: Quote
Gosiek Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 Sprawdzałam prognozy - od jutra po polłudniu temperatura ma spadać :placz: Bo to ponoc miała byc tylko dwudniowa odwilż...... zima wraca a ja myślałam ze wiosenka juz powoli zawita :placz: Będzie niezła jazda - dosłownie. Quote
PIKA Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='Gosiek'] Axel chodzi w deszcz na spacerki ale nie szaleje jak to ma miejsce w pogodne dni... idzie smętnie i ponuro - śmiesznie to wygląda :lol: wcale się nie dziwię :roll: Mnie glowa boli :-( Quote
Alicja Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Gosiek napisał(a):Sprawdzałam prognozy - od jutra po polłudniu temperatura ma spadać :placz: Bo to ponoc miała byc tylko dwudniowa odwilż...... zima wraca a ja myślałam ze wiosenka juz powoli zawita :placz: Będzie niezła jazda - dosłownie.:shake::shake::shake:Gosiu załamały mnie te wiadomości :-( Quote
Gosiek Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 Ala -mnie też załamały :placz: Pika - od takiej pogody boli Cię głowa? Quote
PIKA Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='Gosiek'] Pika - od takiej pogody boli Cię głowa? a od czego? :lol: nic i nie pilam :lol: Quote
Gosiek Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 Dobrej nocki..... zmykam poczytać D O B R A N O C Quote
Teklunia Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='Gosiek']Dobrej nocki..... zmykam poczytać D O B R A N O C Gosiu, chodzisz spac/czytac coraz wczesniej :shake: Axio na tej fotce jest... taki, ze trzeba go pokochac i juz! :lol: Quote
Gosiek Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 Cześć wszystkim my już po mega mokrym spacerku :roll: Axelek dosypia a ja zmykam po świeze bułeczki na sniadanko :evil_lol: Quote
Alka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Witaj Gosiu !:multi: U nas też mokro...temperaturka na plusie .:cool3: Dopiję kawkę i lecę na zakupy.:p Gosiu, a wiesz ,że moja siostra pojechała na kilka dni do Zwardonia ? Nawet sama zastanawiałam się , czy aby z nią nie pojechać ...prosiłam ,żeby przywiozła mnóstwo fotek.;) milego dnia ! Quote
madzia20sosnowiec Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 dzieńdoberk Gosiu i Axelku :buzi: wpadłyśmy życzyć miłego dnia :buzi: Quote
mmbbaj Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Gosiek']Cześć wszystkim my już po mega mokrym spacerku :roll: Witaj Gosiu! :lol: A ja na ten długi spacer z Bajanem to już kompletnie nie wiem gdzie iść :shake: Ja już chcę piękną wiosnę! :placz: Quote
PIKA Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 A to dzisiaj znowu pogoda do kitu ? :roll: Quote
Teklunia Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Dzien dobry :) Faktycznie nie jest zbyt pieknie, ale humorek mi jakos dopisuje. Poza tym jutro juz sie weekend zaczyna, wiec jest jeszcze jeden powod do radosci :) Quote
PIKA Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Teklunia napisał(a): Poza tym jutro juz sie weekend zaczyna, wiec jest jeszcze jeden powod do radosci :) Dla mnie nie, bo ja po weekendzie do roboty idem :roll: Quote
Teklunia Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 PIKA napisał(a):Dla mnie nie, bo ja po weekendzie do roboty idem :roll: ooo, to tez jest powod do radosci... Pojdziesz do ulubionej pracy, spotkasz fajnych znajomych... ;) Quote
mmbbaj Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Teklunia']ooo, to tez jest powod do radosci... Pojdziesz do ulubionej pracy, spotkasz fajnych znajomych... ;) Kasiu - Pollyanno ;), grasz dzisiaj w zadowolenie? :evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='mmbbaj']Kasiu - Pollyanno ;), grasz dzisiaj w zadowolenie? :evil_lol: a wiesz ze chyba tak :D Quote
Gosiek Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 :cool1: zapatrzony Moja piłka, tylko MOJA :evil_lol: Quote
Gosiek Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 zjadłbym coś :cool3: pokazała sie trawka pączki bzu Quote
dbsst Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Dziendoberek Gosiu :loveu: [quote name='Gosiek']:cool1: swietne a ta pilka czerwona kosa strasznie mnie sie podoba co do fotek to i ja czekam na week moze cos pofoce ;) a teraz pisze do Was z zaswiatow bo od TZ z pracy za chwile jade na ciecie wlosow :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: i zrobilam sobie taka mala przerwe w podrozy ;) Quote
Gosiek Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 dbsst napisał(a):Dziendoberek Gosiu :loveu: swietne a ta pilka czerwona kosa strasznie mnie sie podoba co do fotek to i ja czekam na week moze cos pofoce ;) a teraz pisze do Was z zaswiatow bo od TZ z pracy za chwile jade na ciecie wlosow :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: i zrobilam sobie taka mala przerwe w podrozy ;)Witaj, witaj Dominisiu :multi: Piłeczka jest pomarańczowa ;) Axel ja uwielbia.... szaleje do upadłego. Tylko dziś nie bardzo chciał za nią biegać bo sie taplał w extra mokrym śniegu ;) Jakie ciecie włosów? Ja całe zycie zapuszczam i wciąć mam tą samą długość :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 kolega TZ ma beznadziejnie ustawiony kontrast a nie chce mu przemieniac moj avi wyglada jak pomaranczowa plama a pilka jest CZERWONA jak nic ;) hahaha u siebie zobacze ja tez mam ostatnio ta sama dlugosc hahahah bo zapuszczam hahahha ide podciac i pofarbowac a tak naprawde to jeszcze nie wiem co zrobic ;) Quote
Gosiek Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 dbsst napisał(a):kolega TZ ma beznadziejnie ustawiony kontrast a nie chce mu przemieniac moj avi wyglada jak pomaranczowa plama a pilka jest CZERWONA jak nic ;) no to wszystko jasne :evil_lol: dbsst napisał(a): ja tez mam ostatnio ta sama dlugosc hahahah bo zapuszczam hahahha ide podciac i pofarbowac a tak naprawde to jeszcze nie wiem co zrobic ;) a mi jakos nie chcą włosy dłuzsze urosnać :shake: niz mam teraz - mam takie ciut za łopatki i koniec :angryy: Farbowanko w tym tygodniu modne ;) hihi ja sie farbowałam dwa dni temu :cool3: na kolorowo :diabloti: Quote
Recommended Posts