madzia20sosnowiec Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 dzien doberek dzien doberek u nas tez okropnie, wczoraj wieczorem było pięknie cieplutko i bielutko dzisiaj tylko juz zostało cieplutko...:shake: miłego dnia :buzi: Quote
Gosiek Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 Cześć dziewczyny - miło ze zajrzałyście :lol: Ala - to sie kochana naimprezujesz ze hoho - powiedz szkoda tylko ze sie przy tym narobisz co? Ale jak bym miała blizej to bym wpadła na ciasto.... mniamniuśne robisz :p Quote
Gosiek Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 dzisiejsze fotaski... niestety pogoda bardzo nie sprzyja wiec.. jakość jaka jest każdy widzi :roll: Quote
Magda Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Gosiu, jaka jakosc. Wedlug mnie jest super! Z reszta Axio zawsze wyglada cudnie:loveu::loveu: W koncu to on jest w centrum uwagi:cool1: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Gosiu pogoda aka paskudna to chyba dzisiaj opanowała całą Polskę i jednak wywróczyłas ten deszcz w siemianowicach :mad: Pada cały dzien razem ze śiegiem i jest nieciekawie na dworze ... Quote
Cimi Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Zdjęcia super i fantastyczne :loveu:. A bałwanek też udany :lol: :lol:.I Axelek ładnie wyszedł na zdjęciach :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='Gosiek']dzisiejsze fotaski... niestety pogoda bardzo nie sprzyja wiec.. jakość jaka jest każdy widzi :roll: Gosiu na Twoich zdjeciach oczywiscie wszystko pieknie...lepiej niz na dworku :p Quote
Gosiek Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 Dzięki dziewczyny :p Przynajmniej wiem ze robię zdjecia by ktoś mógł je oglądać :Cool!: pączki forsycji... zaczyna się tam już robić zielono... chociaż troszkę :cool3: Quote
Teklunia Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='Gosiek'] WOW!!! cudne sa, takie lsniace od sokow... poezja :loveu: Quote
Gosiek Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 Kasiu - najważniejsze że już zaczynają sie budzić do zycia :multi: zajrzyj do galerii smaków - myslę ze będzie Ci takie cosik smakować :cool1: Quote
Teklunia Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='Gosiek']Kasiu - najważniejsze że już zaczynają sie budzić do zycia :multi: zajrzyj do galerii smaków - myslę ze będzie Ci takie cosik smakować :cool1: Gosiu - bylam, zobaczylam i sie obslinilam ;) Uwielbiam takie rzeczy! Skad wiedzialas?:razz: Czasem robie podobne - z brokułow. Ale takich jak Twoje jeszcze nie jadlam :p Ale juz niedlugo ;) Quote
Gosiek Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 Teklunia napisał(a):Gosiu - bylam, zobaczylam i sie obslinilam ;) Uwielbiam takie rzeczy! Skad wiedzialas?:razz: Czasem robie podobne - z brokułow. Ale takich jak Twoje jeszcze nie jadlam :p Ale juz niedlugo ;) Hmmm skąd wierdziałam? Czytałam wczoraj ze za mieskiem nie przepadasz ;) A te krokiety sa rewelacyjne w smaku - uwielbiam je... czasem robie z innych zupek - np Królewskiej (ze szpinakiem) i wiosennej. Byle dodać do gotowania ziemniaczki (daja kleistość krokiecików) - pyszności, zobaczysz :p Quote
marlena924 Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Zdjątka jak zawsze udane :) Pogoda okroopna, buty przemoknięte, ale i tak pieski chętnie biegają :) Zapraszam do nas :) Quote
mmbbaj Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='Gosiek']dzisiejsze fotaski... niestety pogoda bardzo nie sprzyja wiec.. jakość jaka jest każdy widzi :roll: Oj Gosieńko...kokietka z ciebie :lol: Zdjęcia są oczywiście jak zawsze śliczne, a jakości nic zarzucić nie można :eviltong: Quote
PIKA Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 dzisiejsze fotaski... niestety pogoda bardzo nie sprzyja wiec.. jakość jaka jest każdy widzi :roll: Taaaa jakość balwana zdecydowanie spadla :diabloti: Fstretnie jest dzisiaj , wlasnie pada deszcz :angryy: Quote
dbsst Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='Gosiek']dzisiejsze fotaski... niestety pogoda bardzo nie sprzyja wiec.. jakość jaka jest każdy widzi :roll: cuuuuuuuuuudo czesc Gosiu bywam na dgm ale mam teraz inny grafik w robocie i wracam pozniej ;( Quote
Gosiek Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 dbsst napisał(a): czesc Gosiu bywam na dgm ale mam teraz inny grafik w robocie i wracam pozniej ;(Aha - no to wszystko jasne... bo już myślałam ze coś sie stało że Cię nie ma :buzi: Quote
dbsst Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Gosiek napisał(a):Aha - no to wszystko jasne... bo już myślałam ze coś sie stało że Cię nie ma :buzi: nie ale zdradze Ci sekret ze wolalabym byc z Wami niz w pracy Quote
Gosiek Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [quote name='mmbbaj']Oj Gosieńko...kokietka z ciebie :lol: Zdjęcia są oczywiście jak zawsze śliczne, a jakości nic zarzucić nie można :eviltong: Oj Małgosiu - gdzie mi do kokieterii :evil_lol: No może ta pierwsza fota jest niezła... reszta.. przemilczę :eviltong: [quote name='Pika']Taaaa jakość balwana zdecydowanie spadla :diabloti: Fstretnie jest dzisiaj , wlasnie pada deszcz :angryy: No nie? Bałwanek się conieco stopił... po południu odpadły mu oczy, guziki i nos :diabloti: A teraz to juz koszmar - byłam z Axiem niedawno na wieczornym spacerku - nie dosć ze wszędzie wielkie kałuze to jeszcze padał śnieg z deszczem :angryy: Quote
Gosiek Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [quote name='dbsst']nie ale zdradze Ci sekret ze wolalabym byc z Wami niz w pracy :lol: to chyba oczywiste dla każdego (nieuzależnionego absolutnie) dogomaniaka :evil_lol: Przypuszczam że większość DGManiaków ma ów sekret :diabloti: Quote
dbsst Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='Gosiek']:lol: to chyba oczywiste dla każdego (nieuzależnionego absolutnie) dogomaniaka :evil_lol: Przypuszczam że większość DGManiaków ma ów sekret :diabloti: mam taka nadzieje ;) no i jeszcze jestem mniej na dgm bo......bo jest cieplej i moge Szpiowata meczyc spacerkami :D :multi: :multi: :multi: i pileczka na sznurku z tym ze odbywa sie to wieczorowa pora i nie pstrykam fot ;( Quote
Alicja Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Gosiu , Axio urósł czy bałwanek zmalał:evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='Gosiek']:lol: to chyba oczywiste dla każdego (nieuzależnionego absolutnie) dogomaniaka :evil_lol: Przypuszczam że większość DGManiaków ma ów sekret :diabloti: ujawnie sie: JA TEZ GO MAM!!! ;) Quote
Gosiek Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [quote name='dbsst']mam taka nadzieje ;) no i jeszcze jestem mniej na dgm bo......bo jest cieplej i moge Szpiowata meczyc spacerkami :D :multi: :multi: :multi: i pileczka na sznurku z tym ze odbywa sie to wieczorowa pora i nie pstrykam fot ;(No tak - jak wyszłam dziś rano na spacerek to aż sie miło chodziło pomimo wstrętnej chlapy.... tak cieplutko sie wydawało po ostatnich mrozach ;) A ja dziś w siąpiącym deszczu zdjęcia pstrykałam... parasolka to jest to :diabloti: dla wariata fotografowania :diabloti: W takim razie czekam na week bo wtedy pewnie pofocisz? [quote name='Alicja']Gosiu , Axio urósł czy bałwanek zmalał:evil_lol: ależ oczywiście Axio urósł... zapatrzył się na Tena i chce mu dorównać wzrostem ;):evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Gosiek napisał(a): A teraz to juz koszmar - byłam z Axiem niedawno na wieczornym spacerku - nie dosć ze wszędzie wielkie kałuze to jeszcze padał śnieg z deszczem :angryy: u nas też pogoda "pod psem" :eviltong: okropna wręcz, wszędzie pełno wody, chodniki całe w kałużach albo w brudnym na wpół roztopionym lodem..:shake: koszmar, masterek wogóle nie chce chodzić, tylko siku i do domku:shake: A tak wogóle to Axelek super wygląda na fotkach :lol: Quote
Recommended Posts