Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć dziewczyny - miło ze zajrzałyście :lol:

Ala - to sie kochana naimprezujesz ze hoho - powiedz szkoda tylko ze sie przy tym narobisz co?
Ale jak bym miała blizej to bym wpadła na ciasto.... mniamniuśne robisz :p

Posted

Dzięki dziewczyny :p
Przynajmniej wiem ze robię zdjecia by ktoś mógł je oglądać :Cool!:

pączki forsycji... zaczyna się tam już robić zielono... chociaż troszkę :cool3:

Posted

[quote name='Gosiek']Kasiu - najważniejsze że już zaczynają sie budzić do zycia :multi:

zajrzyj do galerii smaków - myslę ze będzie Ci takie cosik smakować :cool1:
Gosiu - bylam, zobaczylam i sie obslinilam ;)
Uwielbiam takie rzeczy! Skad wiedzialas?:razz:
Czasem robie podobne - z brokułow.
Ale takich jak Twoje jeszcze nie jadlam :p
Ale juz niedlugo ;)

Posted

Teklunia napisał(a):
Gosiu - bylam, zobaczylam i sie obslinilam ;)
Uwielbiam takie rzeczy! Skad wiedzialas?:razz:
Czasem robie podobne - z brokułow.
Ale takich jak Twoje jeszcze nie jadlam :p
Ale juz niedlugo ;)
Hmmm skąd wierdziałam? Czytałam wczoraj ze za mieskiem nie przepadasz ;)
A te krokiety sa rewelacyjne w smaku - uwielbiam je...
czasem robie z innych zupek - np Królewskiej (ze szpinakiem) i wiosennej. Byle dodać do gotowania ziemniaczki (daja kleistość krokiecików) - pyszności, zobaczysz :p

Posted

[quote name='Gosiek']dzisiejsze fotaski... niestety pogoda bardzo nie sprzyja wiec.. jakość jaka jest każdy widzi :roll:

Oj Gosieńko...kokietka z ciebie :lol: Zdjęcia są oczywiście jak zawsze śliczne, a jakości nic zarzucić nie można :eviltong:

Posted

dzisiejsze fotaski... niestety pogoda bardzo nie sprzyja wiec.. jakość jaka jest każdy widzi :roll:

Taaaa jakość balwana zdecydowanie spadla :diabloti:

Fstretnie jest dzisiaj , wlasnie pada deszcz :angryy:

Posted

[quote name='Gosiek']dzisiejsze fotaski... niestety pogoda bardzo nie sprzyja wiec.. jakość jaka jest każdy widzi :roll:

cuuuuuuuuuudo

czesc Gosiu

bywam na dgm ale mam teraz inny grafik w robocie i wracam pozniej ;(

Posted

dbsst napisał(a):

czesc Gosiu

bywam na dgm ale mam teraz inny grafik w robocie i wracam pozniej ;(
Aha - no to wszystko jasne... bo już myślałam ze coś sie stało że Cię nie ma :buzi:

Posted

Gosiek napisał(a):
Aha - no to wszystko jasne... bo już myślałam ze coś sie stało że Cię nie ma :buzi:

nie ale zdradze Ci sekret ze wolalabym byc z Wami niz w pracy

Posted

[quote name='mmbbaj']Oj Gosieńko...kokietka z ciebie :lol: Zdjęcia są oczywiście jak zawsze śliczne, a jakości nic zarzucić nie można :eviltong: Oj Małgosiu - gdzie mi do kokieterii :evil_lol: No może ta pierwsza fota jest niezła... reszta.. przemilczę :eviltong:

[quote name='Pika']Taaaa jakość balwana zdecydowanie spadla :diabloti:

Fstretnie jest dzisiaj , wlasnie pada deszcz :angryy:
No nie? Bałwanek się conieco stopił... po południu odpadły mu oczy, guziki i nos :diabloti:
A teraz to juz koszmar - byłam z Axiem niedawno na wieczornym spacerku - nie dosć ze wszędzie wielkie kałuze to jeszcze padał śnieg z deszczem :angryy:

Posted

[quote name='dbsst']nie ale zdradze Ci sekret ze wolalabym byc z Wami niz w pracy :lol: to chyba oczywiste dla każdego (nieuzależnionego absolutnie) dogomaniaka :evil_lol:

Przypuszczam że większość DGManiaków ma ów sekret :diabloti:

Posted

[quote name='Gosiek']:lol: to chyba oczywiste dla każdego (nieuzależnionego absolutnie) dogomaniaka :evil_lol:

Przypuszczam że większość DGManiaków ma ów sekret :diabloti:

mam taka nadzieje ;)

no i jeszcze jestem mniej na dgm bo......bo jest cieplej i moge Szpiowata meczyc spacerkami :D :multi: :multi: :multi:

i pileczka na sznurku

z tym ze odbywa sie to wieczorowa pora i nie pstrykam fot ;(

Posted

[quote name='Gosiek']:lol: to chyba oczywiste dla każdego (nieuzależnionego absolutnie) dogomaniaka :evil_lol:

Przypuszczam że większość DGManiaków ma ów sekret :diabloti: ujawnie sie: JA TEZ GO MAM!!! ;)

Posted

[quote name='dbsst']mam taka nadzieje ;)

no i jeszcze jestem mniej na dgm bo......bo jest cieplej i moge Szpiowata meczyc spacerkami :D :multi: :multi: :multi:

i pileczka na sznurku

z tym ze odbywa sie to wieczorowa pora i nie pstrykam fot ;(No tak - jak wyszłam dziś rano na spacerek to aż sie miło chodziło pomimo wstrętnej chlapy.... tak cieplutko sie wydawało po ostatnich mrozach ;)
A ja dziś w siąpiącym deszczu zdjęcia pstrykałam... parasolka to jest to :diabloti: dla wariata fotografowania :diabloti:
W takim razie czekam na week bo wtedy pewnie pofocisz?

[quote name='Alicja']Gosiu , Axio urósł czy bałwanek zmalał:evil_lol:
ależ oczywiście Axio urósł... zapatrzył się na Tena i chce mu dorównać wzrostem ;):evil_lol::evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):

A teraz to juz koszmar - byłam z Axiem niedawno na wieczornym spacerku - nie dosć ze wszędzie wielkie kałuze to jeszcze padał śnieg z deszczem :angryy:

u nas też pogoda "pod psem" :eviltong: okropna wręcz, wszędzie pełno wody, chodniki całe w kałużach albo w brudnym na wpół roztopionym lodem..:shake: koszmar, masterek wogóle nie chce chodzić, tylko siku i do domku:shake:

A tak wogóle to Axelek super wygląda na fotkach :lol: