Gosiek Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Kasiu... a co się stało ze przejrzałaś aż tyle stron? :crazyeye: No normalnie jestem w szoku :evil_lol: Axelka Ci mało czy jak? Przeciez wstawiłam dziś dużo zdjeć... staram się nie powtarzać ujęć zeby Wam się Axio za szybko nie znudził :diabloti: Ala, ja też uwielbiam takie pysiolki a Axel wyjątkowo dokładnie sobie śnieżkiem mordeczkę obkleja :lol::lol::lol: Haniu [SIZE=2]no cóż... widocznie muszę zacząć więcej zdjęć Axiowi robić i nie zważać na powtarzajace się ujęcia :evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Kasiu proszę bardzo: [SIZE=3]pies z brodą :cool3: dumny i blady ..... pozowanie :evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Gosiu, mialam ukryty cel ;) Bo jest konkurs na zdjecie miesiaca, a Ty jestes moja ulubiona fotografka na forum i chcialam wybrac jakies superowe zdjecie Axelka i Cie nominowac :oops: Ale to musza byc "psiowe" zdjecia... A w tym miesiacu u Ciebie bylo malo Axia, a duzo innych cudow. Quote
Gosiek Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 [quote name='Teklunia']Gosiu, mialam ukryty cel ;) Bo jest konkurs na zdjecie miesiaca, a Ty jestes moja ulubiona fotografka na forum i chcialam wybrac jakies superowe zdjecie Axelka i Cie nominowac :oops: Ale to musza byc "psiowe" zdjecia... A w tym miesiacu u Ciebie bylo malo Axia, a duzo innych cudow. no wiesz? :oops::oops::oops: Quote
Teklunia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Gosiek napisał(a):no wiesz? :oops::oops::oops: WIEM!!! :p chyba nie bedziesz kwestionowac mojego gustu fotograficznego ;) Quote
Gosiek Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Kasiu - specjalnie dla Ciebie - zdjątka domowe.... dedykowane za te miłe słowa wyżej :oops: Axelek też dziękuje Quote
Teklunia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Gosiek'] Axelek też dziękuje Axelku, cala przyjemnosc po mojej stronie :buzi: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Gosiek'] :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Cześć wrocilam z Kabat, jestem mokra, zmęczona (sucz też) ale zadwolona :multi: ale balwan :evil_lol: Kto go zmajstrowal? :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Gosiek']wczorajsza sesyjka z kurakiem: aaa zakleszczyła się!!!!! Dzień Dobry Gosiaczku :D zdjecia cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudowne a te z broda cuuuuuuuuuuudo :multi: :multi: Quote
Gosiek Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 [quote name='PIKA'] ale balwan :evil_lol: Kto go zmajstrowal? :evil_lol:moje dziecię, gdy snieżku w miare napadało.. czyli dawno :roll: Psy bałwanka obsikały :evil_lol: potem śnieżku znów dopadało, i psy znów go obsikały... i tak w kółko :evil_lol: Dominisiu dziękuję :buzi: Quote
mmbbaj Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Teklunia']Gosiu, mialam ukryty cel ;) Bo jest konkurs na zdjecie miesiaca, a Ty jestes moja ulubiona fotografka na forum i chcialam wybrac jakies superowe zdjecie Axelka i Cie nominowac :oops: Ale to musza byc "psiowe" zdjecia... A w tym miesiacu u Ciebie bylo malo Axia, a duzo innych cudow. Bardzo popieram! :klacz::klacz::klacz: tylko, jak to w końcu ma być? my mamy nominować czy modzi? Quote
Teklunia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='mmbbaj']Bardzo popieram! :klacz::klacz::klacz: tylko, jak to w końcu ma być? my mamy nominować czy modzi? my, Małgosiu :) o tu mozna zglaszac zdjecia (swoje lub czyjes): http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21612 Quote
Gosiek Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 czuję się z deko zakłopotana ale nie zaprzeczę że jest mi niesamowicie milo i ciepło na serduchu Postaram sie w takim razie na dniach porobić Axiowi jakieś ładne zdjątka Mały wariatek stoi teraz na parapecie i powarkuje cichutko na coś za oknem... nie wiem na co bo ja tam nic nie widzę :lol: Quote
mmbbaj Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 O! Gosiu, jeszcze jesteś? :lol: , a ja myślałam, że już uciekłaś do swojej książeczki ;) Quote
Gosiek Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 [quote name='mmbbaj']O! Gosiu, jeszcze jesteś? :lol: , a ja myślałam, że już uciekłaś do swojej książeczki ;) no właśnie w tej chwili zmykam :lol: Papa i dobrej nocki Quote
Hanna R. Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 A ja chciałam zapytać jeszcze czyjego autorstwa jest ten imponujacy bałwanek ? :lol: Quote
mmbbaj Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='HankaRupczewska']A ja chciałam zapytać jeszcze czyjego autorstwa jest ten imponujacy bałwanek ? :lol: Oj Haniu nie czytasz dokładnie :nono: bałwanka ulepiła córka Gosi :lol: Quote
Gosiek Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 Dzieńdoberek :p cieplusio dziś - 2,5 stopnia na plusie :lol: ale za to chlapa niezła.... no cóz... byle do wiosny :lol: miłego dzioneczka zyczę Quote
Alka Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 cześć Gosiu ! Tak, u nas też temperaturka na plusie .;) Po południu przyjadą do nas moi rodzice , teściowa , Marcin , także ciasta już upiekłam , jeszcze sałatkę muszę zrobić.Zaraz wychodzę z Mani na ostatnie zakupy, a potem mała imprezka...:multi: Kolejna imprezka z tej samej okazji już w niedzielę.Następni goście przychodzą. miłego dzionka ! Quote
mmbbaj Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='Gosiek'] cieplusio dziś - 2,5 stopnia na plusie :lol: ale za to chlapa niezła.... Chlapa? :crazyeye:a tego lodu na chodnikach to u was nie ma? Wczoraj wieczorem jak wyszłam z Bajanem to istne lodowisko :angryy: A dziś musiałam iść na badania i wyszłam raniutko i to samo :angryy: Dopiero teraz posypane :p Ale poza tym to oczywiście CHLAPA ! O-brzy-dli-wa :angryy: Aaaaaaaaaa...witaj Gosiu :lol: Quote
Gosiek Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [quote name='mmbbaj']Chlapa? :crazyeye:a tego lodu na chodnikach to u was nie ma? Wczoraj wieczorem jak wyszłam z Bajanem to istne lodowisko :angryy: A dziś musiałam iść na badania i wyszłam raniutko i to samo :angryy: Dopiero teraz posypane :p Ale poza tym to oczywiście CHLAPA ! O-brzy-dli-wa :angryy: Aaaaaaaaaa...witaj Gosiu :lol: Cześć Małgosiu. hihi Gosiu - wiesz.. na lód nie zwróciłam uwagi :oops: Co prawda zrobiła mi się piękna slizgawka pod furtką ale... mam dobre zimowe butki więc się nawet nie poślizgam :evil_lol: Axio tylko biedny bo mokry do domku wrócił po spacerku:roll: Quote
Moniś Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Cześć Gosieńko :multi: U nas - 1 stopieniek i multum śniegu:roll: Nodi daje nura w największe zaspy- tak mu się podoba :lol: A dziś sobie coś ubzdurał i nie chce mi dać zrobić sobie kitki :roll: I lata taki rozczochrany :eviltong: Miłego dzionka! No i koniecznie porób Axiowi foty do tego konkursu :lol::lol: Quote
Recommended Posts