Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kasiu... a co się stało ze przejrzałaś aż tyle stron? :crazyeye:

No normalnie jestem w szoku :evil_lol:
Axelka Ci mało czy jak? Przeciez wstawiłam dziś dużo zdjeć... staram się nie powtarzać ujęć zeby Wam się Axio za szybko nie znudził :diabloti:

Ala, ja też uwielbiam takie pysiolki a Axel wyjątkowo dokładnie sobie śnieżkiem mordeczkę obkleja :lol::lol::lol:

Haniu [SIZE=2]no cóż... widocznie muszę zacząć więcej zdjęć Axiowi robić i nie zważać na powtarzajace się ujęcia :evil_lol::evil_lol:

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiu, mialam ukryty cel ;)
Bo jest konkurs na zdjecie miesiaca, a Ty jestes moja ulubiona fotografka na forum i chcialam wybrac jakies superowe zdjecie Axelka i Cie nominowac :oops:
Ale to musza byc "psiowe" zdjecia... A w tym miesiacu u Ciebie bylo malo Axia, a duzo innych cudow.

Posted

[quote name='Teklunia']Gosiu, mialam ukryty cel ;)
Bo jest konkurs na zdjecie miesiaca, a Ty jestes moja ulubiona fotografka na forum i chcialam wybrac jakies superowe zdjecie Axelka i Cie nominowac :oops:
Ale to musza byc "psiowe" zdjecia... A w tym miesiacu u Ciebie bylo malo Axia, a duzo innych cudow.
no wiesz? :oops::oops::oops:

Posted

[quote name='Gosiek']wczorajsza sesyjka z kurakiem:

aaa zakleszczyła się!!!!!

Dzień Dobry Gosiaczku :D

zdjecia cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudowne

a te z broda cuuuuuuuuuuudo :multi: :multi:

Posted

[quote name='PIKA']
ale balwan :evil_lol:
Kto go zmajstrowal? :evil_lol:moje dziecię, gdy snieżku w miare napadało.. czyli dawno :roll:
Psy bałwanka obsikały :evil_lol: potem śnieżku znów dopadało, i psy znów go obsikały... i tak w kółko :evil_lol:

Dominisiu
dziękuję :buzi:

Posted

[quote name='Teklunia']Gosiu, mialam ukryty cel ;)

Bardzo popieram! :klacz::klacz::klacz:

tylko, jak to w końcu ma być? my mamy nominować czy modzi?

Posted

czuję się z deko zakłopotana
ale nie zaprzeczę że jest mi niesamowicie milo i ciepło na serduchu

Postaram sie w takim razie na dniach porobić Axiowi jakieś ładne zdjątka

Mały wariatek stoi teraz na parapecie i powarkuje cichutko na coś za oknem... nie wiem na co bo ja tam nic nie widzę :lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']O! Gosiu, jeszcze jesteś? :lol: , a ja myślałam, że już uciekłaś do swojej książeczki ;) no właśnie w tej chwili zmykam :lol:

Papa i dobrej nocki

Posted

[quote name='HankaRupczewska']A ja chciałam zapytać jeszcze czyjego autorstwa jest ten imponujacy bałwanek ? :lol:

Oj Haniu nie czytasz dokładnie :nono: bałwanka ulepiła córka Gosi :lol:

Posted

cześć Gosiu !

Tak, u nas też temperaturka na plusie .;)

Po południu przyjadą do nas moi rodzice , teściowa , Marcin , także ciasta już upiekłam , jeszcze sałatkę muszę zrobić.Zaraz wychodzę z Mani na ostatnie zakupy, a potem mała imprezka...:multi:
Kolejna imprezka z tej samej okazji już w niedzielę.Następni goście przychodzą.

miłego dzionka !

Posted

[quote name='Gosiek']

cieplusio dziś - 2,5 stopnia na plusie :lol:
ale za to chlapa niezła....

Chlapa? :crazyeye:a tego lodu na chodnikach to u was nie ma? Wczoraj wieczorem jak wyszłam z Bajanem to istne lodowisko :angryy: A dziś musiałam iść na badania i wyszłam raniutko i to samo :angryy: Dopiero teraz posypane :p Ale poza tym to oczywiście CHLAPA ! O-brzy-dli-wa :angryy:

Aaaaaaaaaa...witaj Gosiu :lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']Chlapa? :crazyeye:a tego lodu na chodnikach to u was nie ma? Wczoraj wieczorem jak wyszłam z Bajanem to istne lodowisko :angryy: A dziś musiałam iść na badania i wyszłam raniutko i to samo :angryy: Dopiero teraz posypane :p Ale poza tym to oczywiście CHLAPA ! O-brzy-dli-wa :angryy:

Aaaaaaaaaa...witaj Gosiu :lol: Cześć Małgosiu.
hihi Gosiu - wiesz.. na lód nie zwróciłam uwagi :oops: Co prawda zrobiła mi się piękna slizgawka pod furtką ale... mam dobre zimowe butki więc się nawet nie poślizgam :evil_lol:
Axio tylko biedny bo mokry do domku wrócił po spacerku:roll:

Posted

Cześć Gosieńko :multi:
U nas - 1 stopieniek i multum śniegu:roll: Nodi daje nura w największe zaspy- tak mu się podoba :lol: A dziś sobie coś ubzdurał i nie chce mi dać zrobić sobie kitki :roll: I lata taki rozczochrany :eviltong:

Miłego dzionka!
No i koniecznie porób Axiowi foty do tego konkursu :lol::lol: