Gosiek Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 wczorajsza sesyjka z kurakiem: aaa zakleszczyła się!!!!! Quote
Magda Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Dzien dobry Gosiu!! Ja jestem na ciebie zla!! jak mozesz wklejac takie ladne wiosenne kwiatki, a za oknem taka zima?!:placz::placz: Z Axia prawdziwy mysliwy, a jaka piekna stojka:evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 wczorajsza sesyjka z kurakiem: haha jak go zawzięcie obrabia :lol: Quote
Gosiek Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 PIKA napisał(a):haha jak go zawzięcie obrabia :lol: hihi ale od której strony ;):evil_lol: Quote
mmbbaj Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Gosiek napisał(a): A ja uwielbiam grubaśne książki więc wszystko co liczy dużo stron to czytam :eviltong: Ostatnio czytałam książkę "Kamień przeznaczenia" nie pamiętam kto napisał ale akcja dziala się przez miliony lat - od epoki kamienia łupanego po czasy teraźniejsze i w każdej epoce kamień odgrywał niby magiczna rolę - choć to była sugestia tylko :lol: ale ksiażka wciągająca :evil_lol: A wiesz, że ja też lubię grube książki! :lol: Nigdy nie lubiłam opowiadań! I jeszcze uwielbiam chodzić do biblioteki mimo, że w domu mam mnóstwo nie przeczytanych jeszcze książek :cool3: Taki mój :stupid: Jak wejdę to łaże tam min. 2 godziny i wybieram :razz: A babskie książki też lubię, a jak to jest zgrabnie napisane romansidło to dlaczego nie?;) Tej książki "Kamień przeznaczenia" nie znam, a napisałaś o niej zachęcająco...:lol: Quote
Gosiek Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 [quote name='mmbbaj']A wiesz, że ja też lubię grube książki! :lol: Nigdy nie lubiłam opowiadań! I jeszcze uwielbiam chodzić do biblioteki mimo, że w domu mam mnóstwo nie przeczytanych jeszcze książek :cool3: Taki mój :stupid: Jak wejdę to łaże tam min. 2 godziny i wybieram :razz: A babskie książki też lubię, a jak to jest zgrabnie napisane romansidło to dlaczego nie?;) Tej książki "Kamień przeznaczenia" nie znam, a napisałaś o niej zachęcająco...:lol: Gosiu - to jest totalna fantastyka ale... napisana tak prawdziwie :oops::lol: warto ją przeczytać... powinny babeczki w bibliotece po tytule w kompie wyszukać... moze mają - oj warto nad nią zasiąść :cool3: W bibliotece jestem średnio raz w tygodniu - kiedyś (zanim sie znalazłam na DGM) brałam że tak powiem pełną reklamówkę książek... teraz biorę 4-5 grubych lub ciut cieńszych :evil_lol: Quote
Magda Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Wiii moj Axelek!!:loveu::loveu: jeszcze!!:multi: Quote
Basia&Safi Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 super foteczki takie wyrazne :):):) to z kurakiem jest swietne hehe Quote
Teklunia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Gosiek napisał(a): W bibliotece jestem średnio raz w tygodniu - kiedyś (zanim sie znalazłam na DGM) brałam że tak powiem pełną reklamówkę książek... teraz biorę 4-5 grubych lub ciut cieńszych :evil_lol: hihihi to tak jak ja :) ale poniewaz biblioteka do ktorej schodze nie zmienila sie od wielu lat, to powoli koncza mi sie pozycje do czytanie :lol: a co do wstawania porannego, to ja sie wycwanilam ;) wstajemy z TZem o 7.30, ja mu robie sniadanko do pracy, On wychodzi, a ja...wracam do lozeczka :D Quote
mmbbaj Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Teklunia'] ale poniewaz biblioteka do ktorej schodze nie zmienila sie od wielu lat, to powoli koncza mi sie pozycje do czytanie :lol: Kasiu, ale to chyba niemożliwe aby nie kupowali nowości?:roll: No i jest jeszcze możliwość zapisania się do drugiej, ja należę do dwóch :razz::evil_lol: Quote
grygy Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Witam,dawno mnie tu nie było, ale to przez wystawe :cool3: Zdjęcia jak zwykle bosskie, aczkolwiek sesja z kurakiem the best :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='mmbbaj']Kasiu, ale to chyba niemożliwe aby nie kupowali nowości?:roll: No i jest jeszcze możliwość zapisania się do drugiej, ja należę do dwóch :razz::evil_lol: jasne ze kupuja :) wlascie na nowosciach jade ;) ale czesto jest tak, ze spodoba mi sie jakis autor, wiec czytam wszystkie jego ksiazki... az nic nie zostaje... Quote
Alicja Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 To ciekawe jak ja bym się miała jeszcze wyrabiać z czasem jakbym do pracy zawodowej , domowej , dogomanii dodała jeszcze czytadła:shake::shake::shake: A u nas totalna śnieżna zadyma :angryy: Quote
Teklunia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']To ciekawe jak ja bym się miała jeszcze wyrabiać z czasem jakbym do pracy zawodowej , domowej , dogomanii dodała jeszcze czytadła:shake::shake::shake: A u nas totalna śnieżna zadyma :angryy: Alu, swietny moment na czytanie jest podczas podrozy autobusem :lol: Ja zawsze woze ksiazke ze soba... Przez srednio 30-40 min. kazdej takiej podrozy, mozna sporo przeczytac ;) Quote
Alka Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Kasiu, można , ale jak się nie ma choroby lokomocyjnej...:shake: Ja najczęściej lubię czytać przed snem.;) Najgorzej jak powieść niesamowicie wciąga, wtedy rano przed wstaniem z łóżka muszę obowiązkowo kilka kartek przelecieć ....:evil_lol: Quote
mmbbaj Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Teklunia']Alu, swietny moment na czytanie jest podczas podrozy autobusem :lol: Ja zawsze woze ksiazke ze soba... Przez srednio 30-40 min. kazdej takiej podrozy, mozna sporo przeczytac ;) :shake:...to nie dla mnie! Ja lubię w fotelu, z kawusią i mieć poczucie, że mam luzik i mogę czytać ile chcę :lol: Ja nie pracuję więc powinnam mieć więcej czasu, ale jakoś...nie mam :niewiem: Quote
Teklunia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Alka napisał(a):Kasiu, można , ale jak się nie ma choroby lokomocyjnej...:shake: Ja najczęściej lubię czytać przed snem.;) Najgorzej jak powieść niesamowicie wciąga, wtedy rano przed wstaniem z łóżka muszę obowiązkowo kilka kartek przelecieć ....:evil_lol: ja tez mam chorobe lokomocyjna :( masz racje ze to moze przeszkadzac... chociaz w autobusie mniej mi to przeszkadza niz w samochodzie, w dalekiej podrozy... ja tez lubie czytac przed snem, ale jest to o tyle niebezpieczne, ze odechciewa mi sie spac i najchetniej czytalabym cala noc, az skoncze cala ksiazke ;) natomiast moj TZ, jak tylko zaczynaczytac w lozku, zaraz zasypia :lol: Quote
Alicja Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Teklunia']Alu, swietny moment na czytanie jest podczas podrozy autobusem :lol: Ja zawsze woze ksiazke ze soba... Przez srednio 30-40 min. kazdej takiej podrozy, mozna sporo przeczytac ;):oops: ale ja musiałabym mieć ze sobą ...woreczek :evil_lol:Niestety mam chorobę lokomocyjną :evil_lol:i nawet jak gdzieś jedziemy i trzeba szukać na mapie trasy to przerabiam ją sobie wcześniej żeby potem za często nie spoglądać Quote
mmbbaj Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Alka']Kasiu, można , ale jak się nie ma choroby lokomocyjnej... Ty wiesz Alu, że ja mam to samo! Nigdy nie mogłam czytać w autobusie, samochodzie czy tramwaju :shake: Mogę tylko w pociągu :roll: Quote
mmbbaj Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): nawet jak gdzieś jedziemy i trzeba szukać na mapie trasy to przerabiam ją sobie wcześniej żeby potem za często nie spoglądać Dokładnie to samo! Opuszczę głowę żeby popatrzeć i zaczynam zle się czuć! Nie mam problemów z jazdą w ogóle, ale właśnie z czytaniem w trakcie! :roll: Quote
Gosiek Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Oj gadułki moje :lol: Przypuszczam że nie będzie to dla Was zaskoczeniem ze ja w podróży tez nie mogę czytać :cool3: Niestety, wystarczy na chwilę spojrzeć w dół na skaczące literki i już bardzo źle sie czuję.... nawet dziecku zawsze mówię żeby tylko nie schylało głowy to jazda nie będzie problemem :lol: Wstawiam jeszcze kilka foteczek dzisiejszej sesyjki pańcia zapobiegliwie odśnieżyła ściezkę dla pieska :evil_lol: zgórki na pazurki hahaha a tak wygląda pies który uwielbia wsadzać nosek w śnieg Quote
Teklunia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Gosiu, zrobilam mala statystyke i to co mi wyszlo jest zastraszajace!!!:-o Przez ostatnie 52 strony zamiescilas TYLKO 31 NOWYCH ZDJEC Axelka!!! To nawet nie jest 1 zdjecie na strone!!!:shake: 31 fotek to powinno byc na 2, góra 3 stronach!!! Licze na poprawe:cool3: Quote
Alka Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Gosiek'] hahaha a tak wygląda pies który uwielbia wsadzać nosek w śnieg uwielbiam takie ośnieżone mordeczki :loveu::loveu::loveu: Quote
Hanna R. Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Teklunia']Gosiu, zrobilam mala statystyke i to co mi wyszlo jest zastraszajace!!!:-o Przez ostatnie 52 strony zamiescilas TYLKO 31 NOWYCH ZDJEC Axelka!!! To nawet nie jest 1 zdjecie na strone!!!:shake: 31 fotek to powinno byc na 2, góra 3 stronach!!! Licze na poprawe:cool3: No poopatrz, Gosiu - ale Cię Katarzyna podsumowała !!! Nie pozostaje ci nic innego, jak obfotografować Akselka :p Quote
Recommended Posts