dbsst Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='Gosiek']Hihihi Dominika, wygrzebałam na szybko dwie takie foty.... buuuuuuhahahhahahaha nie moge jakie mam skojarzenie....... pierwsze Piesa nogi niosa drugie i ciagnie wlos hahahhahahaha odbija mi ;) REWELA Quote
Gosiek Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 dbsst napisał(a):buuuuuuhahahhahahaha nie moge jakie mam skojarzenie....... pierwsze Piesa nogi niosa drugie i ciagnie wlos hahahhahahaha odbija mi ;) REWELA :lol::lol: bo yorki to w biegu takie mopiki są - cholera ten włos dosłownie fruwa wkoło nich :evil_lol: Quote
Gosiek Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 PIKA napisał(a)::hmmmm: bardzo ciekawa stójka :evil_lol: No co? stójeczka cyrkowa sie nie podoba? POćwiczy jeszcze troszke i do cyrku jak znalazł :eviltong: :lol::lol: Quote
Alka Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='Gosiek']Ciiiicho... podkradam się :evil_lol: jakiś dziwny dziub ma ta sikora.... trzeba sprawdzić Eeee nic ciekawego - upaćkała sie śniegiem :diabloti: Oooooo ptaszynki ... za wysoko zeby je poganiać :razz: no to zrobię stójkę... tak z nudów :eviltong: k o n i e c ale usmiałam się z tej historyjki, świetna ! :megagrin::megagrin: Mając taki ogród Axiowi się nie nudzi...:loveu: Quote
Teklunia Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='Gosiek']Ciiiicho... podkradam się :evil_lol: Ad.1 zdjecia: slicznie sie skrada Axelek tropicielek :) Ad.2 zdjecia: widze ze masz juz w domu niezla kolekcje wypchanych ptaszysk ;) :evil_lol: Quote
Gosiek Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 [quote name='Teklunia']Ad.1 zdjecia: slicznie sie skrada Axelek tropicielek :) Ad.2 zdjecia: widze ze masz juz w domu niezla kolekcje wypchanych ptaszysk ;) :evil_lol: hahaha i właziłam na krzaki coby te ptaszyska tam poprzyczepiać :diabloti: Śliczne te dzwońce prawda? Ale niestety nie mogę uoplować takiego czerwonawego dzwońca - ma o wiele grubszy dziub od tych oliwkowych ale jest koszmarnie płochliwy :-( Ala :buzi: Quote
Teklunia Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Gosiek napisał(a):hahaha i właziłam na krzaki coby te ptaszyska tam poprzyczepiać :diabloti: zeby zrobic zdjecie, ktore nas powali, pewnie posunelas sie do lazenia po drzewach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Teklunia napisał(a):zeby zrobic zdjecie, ktore nas powali, pewnie posunelas sie do lazenia po drzewach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie no coś ty... to zdjecie przecież nawet dobre nie jest... ale niestety robiłam na szybko coby ptaszynki nie zwiały :lol: wiec i ustawienia były nie takie jak byc powinny.... ale cóż.. ważne ze coś widać :eviltong: Quote
Yorkies Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Gosiu, Jeej ja jush nie wiem co mam mowic, nie cchiaałbym się powatarzac, ale jush nie wiem co wymyslac za pochwaly na te twoje foty! Boskie! :loveu: Quote
Gosiek Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Zmykam sobie juz na dzisiaj... trzeba troszke sie od kompika oderwać i za czytadła wziąć :lol: Więc uciekam poczytać dobrej nocki wszystkim i kolorowych snów Quote
Alicja Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='Gosiek']Zmykam sobie juz na dzisiaj... trzeba troszke sie od kompika oderwać i za czytadła wziąć :lol: Więc uciekam poczytać dobrej nocki wszystkim i kolorowych snów :shake:Gosiu ja dopiero tu dotarłam a ty się ewakuujesz :roll: Quote
mmbbaj Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='Gosiek']Zmykam sobie juz na dzisiaj... trzeba troszke sie od kompika oderwać i za czytadła wziąć :lol: Więc uciekam poczytać Gosiu, ja też waśnie nadrabiam w czytaniu :lol: Na urodziny książki sobie na prezenta zamówiłam, na gwiazdkę też i...dopiero teraz je czytam :p U ciebie pobuszowałam po galerii i oczy zdjątkami nacieszyłam :loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam cie cieplutko i miłej lektury! :hand: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='Gosiek']Hihihi haha widze że włoski kreciliśmy w domku :evil_lol: czy trwała :eviltong: :loveu: Quote
Gosiek Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']haha widze że włoski kreciliśmy w domku :evil_lol: czy trwała :eviltong: :loveu: oj Madziu - nie znasz się :eviltong: włoski zostały poddane bardzo ostremu hamowaniu co widać na zdjeciu :eviltong: Witam wszystkich porannie.... choć może później niż zwykle ;) Zasypało nas - śnieg pada i pada ... i pada... do znudzenia Małgosiu, czytałam już dzisiaj :lol: Axlowi nie chciało sie wstać na spacer więc do 8 polegiwałam z ksiażeczką :p Quote
Alka Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Gosiek'] Witam wszystkich porannie.... choć może później niż zwykle ;) Zasypało nas - śnieg pada i pada ... i pada... do znudzenia Witajcie !:multi: Na pocieszenie powiem ,że nas też zasypuje ...:cool3: Przez to wstrętne wiatrzycho nie da sie okien w domku pootwierać .Według prognoz przez następne dni ma ciągle sypać ...:cool3: milego dnia ! Quote
Daga_i_Oskar Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Gosiek'] Witam wszystkich porannie.... choć może później niż zwykle ;) Zasypało nas - śnieg pada i pada ... i pada... do znudzenia Dzień doberek Gosiu :p u nas także zawierucha się taka zrbiła, że chodzic się nie da. Sniegu napadało chyba z 20 cm. Wróciliśmy ze spacerku z Oskarkiem i wyglądalismy jak bałwanki cali w śniegu. Juz mam dosyc tej zimy :shake: Quote
Gosiek Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Ha w Warszawie ma dziś padać deszcz :placz: wiec bedzie jeszcze gorzej :placz: Chociaż jak looknęłam na Rybnik i Siemianowice to u Was też może dziś po południu deszcz padać. Cholera chyba polecę jeszcze na dwór z Axiem póki śnieży ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Gosiek']Ha w Warszawie ma dziś padać deszcz wiec bedzie jeszcze gorzej :placz: Chociaż jak looknęłam na Rybnik i Siemianowice to u Was też może dziś po południu deszcz padać. Cholera chyba polecę jeszcze na dwór z Axiem póki śnieży ;) Gosiu Ty nas tutaj zadnym deszcem póki co nie strasz :placz: ja nie wyobrażam sobie tych metrowych zasp, które przypominają bryłę lodu, jak zaczną topnieć. Powodzie gwarantowane - dobrze, że w pobliżu nas nie ma nic co by mogło wylać Quote
Gosiek Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Gosiu Ty nas tutaj zadnym deszcem póki co nie strasz :placz: ja nie wyobrażam sobie tych metrowych zasp, które przypominają bryłę lodu, jak zaczną topnieć. Powodzie gwarantowane - dobrze, że w pobliżu nas nie ma nic co by mogło wylaćDaga, chciałabym nie mieć racji... kiedyś już podawałam link do tej stronki ale podam jeszcze raz... w spisi miast kliknij na Siemianowice i bedziesz wiedziała na 2-3dni http://meteo.icm.edu.pl/ Quote
mmbbaj Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Gosiek']Ha w Warszawie ma dziś padać deszcz :placz: wiec bedzie jeszcze gorzej :placz: Witaj Gosieńko! Dobiłaś mnie tą informacją :mdleje:!!! To jeszcze do tego zrobi się mazia, a potem będzie ślisko :angryy: [quote name='Gosiek'] Cholera chyba polecę jeszcze na dwór z Axiem póki śnieży ;) No ja też zrobię spacer z Bajanem wcześniej! Mam nadzieję, że jeszcze bez deszczu bo my spacer robimy taki 1 - 1,5 godziny [quote name='Gosiek']oj Małgosiu, czytałam już dzisiaj :lol: Axlowi nie chciało sie wstać na spacer więc do 8 polegiwałam z ksiażeczką :p Gosiu, to o której ty zwykle wstajesz? :shock: A co za ciekawą czytasz książkę? Quote
Gosiek Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 [quote name='mmbbaj'] Gosiu, to o której ty zwykle wstajesz? :shock: A co za ciekawą czytasz książkę? wstaję codziennie około 6:20 :evil_lol: Mąż mnie budzi na kawkę wiec wstaję i razem wypijamy sobie poranną kawusię, potem maż zmyka do pracy a ja z Axiem na spacerek - przeważnie wychodzimy przed siódmą ale dzis Axel był straaaaasznie zaspany i nieprzytomny więc pozwoliłam mu troszke dłuzej pospać a sama czytałam książkę :cool3: Czytam... babskie czytadła.... akurat teraz o buszmenach :lol: "kraina snów" Quote
mmbbaj Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Gosiek napisał(a):wstaję codziennie około 6:20 :evil_lol: straszna pora! :shake: szczególnie teraz zimą! Ale też rozumiem dlaczego jesteś taka "obrobiona" :lol: Ja wstaję przed 8-smą, mąż wychodzi z Bajankiem, a ja szykuję mu śniadanie :lol: Gosiek napisał(a): Czytam... babskie czytadła.... akurat teraz o buszmenach :lol: "kraina snów" To babskie czytadła teraz o buszmenach?:crazyeye: Quote
PIKA Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Witajcie Wstalam :multi: Niedawno :oops: Mialam jechać na Kabaty, ale tak sypie, ze nie wiem, czy pojade :shake: Quote
Gosiek Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 mmbbaj napisał(a):To babskie czytadła teraz o buszmenach?:crazyeye: to Barbary Wood jest a ona pisze takie dość lekkie książki.. choć pod typowe czytadła romansidła akurat to nie podcodzi ;) A ja uwielbiam grubaśne książki więc wszystko co liczy dużo stron to czytam :eviltong: Ostatnio czytałam książkę "Kamień przeznaczenia" nie pamiętam kto napisał ale akcja dziala się przez miliony lat - od epoki kamienia łupanego po czasy teraźniejsze i w każdej epoce kamień odgrywał niby magiczna rolę - choć to była sugestia tylko :lol: ale ksiażka wciągająca :evil_lol: Pika, teraz sypie ale za kilka godzin ma niestety deszcz padać :shake: Quote
Recommended Posts