Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gosiek']Hihihi
Dominika, wygrzebałam na szybko dwie takie foty....

buuuuuuhahahhahahaha nie moge jakie mam skojarzenie.......

pierwsze Piesa nogi niosa
drugie i ciagnie wlos

hahahhahahaha

odbija mi ;)

REWELA

Posted

dbsst napisał(a):
buuuuuuhahahhahahaha nie moge jakie mam skojarzenie.......

pierwsze Piesa nogi niosa
drugie i ciagnie wlos

hahahhahahaha

odbija mi ;)

REWELA
:lol::lol: bo yorki to w biegu takie mopiki są - cholera ten włos dosłownie fruwa wkoło nich :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
:hmmmm: bardzo ciekawa stójka :evil_lol:
No co? stójeczka cyrkowa sie nie podoba?
POćwiczy jeszcze troszke i do cyrku jak znalazł :eviltong:

:lol::lol:

Posted

[quote name='Gosiek']Ciiiicho... podkradam się :evil_lol:

jakiś dziwny dziub ma ta sikora.... trzeba sprawdzić

Eeee nic ciekawego - upaćkała sie śniegiem :diabloti:

Oooooo ptaszynki ... za wysoko zeby je poganiać :razz:

no to zrobię stójkę... tak z nudów :eviltong:

k o n i e c

ale usmiałam się z tej historyjki, świetna ! :megagrin::megagrin:

Mając taki ogród Axiowi się nie nudzi...:loveu:

Posted

[quote name='Gosiek']Ciiiicho... podkradam się :evil_lol:

Ad.1 zdjecia: slicznie sie skrada Axelek tropicielek :)

Ad.2 zdjecia: widze ze masz juz w domu niezla kolekcje wypchanych ptaszysk ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='Teklunia']Ad.1 zdjecia: slicznie sie skrada Axelek tropicielek :)

Ad.2 zdjecia: widze ze masz juz w domu niezla kolekcje wypchanych ptaszysk ;) :evil_lol: hahaha i właziłam na krzaki coby te ptaszyska tam poprzyczepiać :diabloti:

Śliczne te dzwońce prawda?
Ale niestety nie mogę uoplować takiego czerwonawego dzwońca - ma o wiele grubszy dziub od tych oliwkowych ale jest koszmarnie płochliwy :-(

Ala :buzi:

Posted

Gosiek napisał(a):
hahaha i właziłam na krzaki coby te ptaszyska tam poprzyczepiać :diabloti:

zeby zrobic zdjecie, ktore nas powali, pewnie posunelas sie do lazenia po drzewach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Teklunia napisał(a):
zeby zrobic zdjecie, ktore nas powali, pewnie posunelas sie do lazenia po drzewach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Nie no coś ty... to zdjecie przecież nawet dobre nie jest... ale niestety robiłam na szybko coby ptaszynki nie zwiały :lol: wiec i ustawienia były nie takie jak byc powinny.... ale cóż.. ważne ze coś widać :eviltong:

Posted

Zmykam sobie juz na dzisiaj... trzeba troszke sie od kompika oderwać i za czytadła wziąć :lol:
Więc uciekam poczytać

dobrej nocki wszystkim i kolorowych snów

Posted

[quote name='Gosiek']Zmykam sobie juz na dzisiaj... trzeba troszke sie od kompika oderwać i za czytadła wziąć :lol:
Więc uciekam poczytać

dobrej nocki wszystkim i kolorowych snów :shake:Gosiu ja dopiero tu dotarłam a ty się ewakuujesz :roll:

Posted

[quote name='Gosiek']Zmykam sobie juz na dzisiaj... trzeba troszke sie od kompika oderwać i za czytadła wziąć :lol:
Więc uciekam poczytać

Gosiu, ja też waśnie nadrabiam w czytaniu :lol: Na urodziny książki sobie na prezenta zamówiłam, na gwiazdkę też i...dopiero teraz je czytam :p
U ciebie pobuszowałam po galerii i oczy zdjątkami nacieszyłam :loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam cie cieplutko i miłej lektury! :hand:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']haha widze że włoski kreciliśmy w domku :evil_lol: czy trwała :eviltong: :loveu: oj Madziu - nie znasz się :eviltong: włoski zostały poddane bardzo ostremu hamowaniu co widać na zdjeciu :eviltong:

Witam wszystkich porannie.... choć może później niż zwykle ;)
Zasypało nas - śnieg pada i pada ... i pada... do znudzenia

Małgosiu
, czytałam już dzisiaj :lol: Axlowi nie chciało sie wstać na spacer więc do 8 polegiwałam z ksiażeczką :p

Posted

[quote name='Gosiek']

Witajcie !:multi:

Na pocieszenie powiem ,że nas też zasypuje ...:cool3: Przez to wstrętne wiatrzycho nie da sie okien w domku pootwierać .Według prognoz przez następne dni ma ciągle sypać ...:cool3:

milego dnia !

Posted

[quote name='Gosiek']

Dzień doberek Gosiu :p

u nas także zawierucha się taka zrbiła, że chodzic się nie da. Sniegu napadało chyba z 20 cm. Wróciliśmy ze spacerku z Oskarkiem i wyglądalismy jak bałwanki cali w śniegu. Juz mam dosyc tej zimy :shake:

Posted

Ha w Warszawie ma dziś padać deszcz :placz:
wiec bedzie jeszcze gorzej :placz: Chociaż jak looknęłam na Rybnik i Siemianowice to u Was też może dziś po południu deszcz padać.

Cholera chyba polecę jeszcze na dwór z Axiem póki śnieży ;)

Posted

[quote name='Gosiek']Ha w Warszawie ma dziś padać deszcz
wiec bedzie jeszcze gorzej :placz: Chociaż jak looknęłam na Rybnik i Siemianowice to u Was też może dziś po południu deszcz padać.

Cholera chyba polecę jeszcze na dwór z Axiem póki śnieży ;)

Gosiu Ty nas tutaj zadnym deszcem póki co nie strasz :placz: ja nie wyobrażam sobie tych metrowych zasp, które przypominają bryłę lodu, jak zaczną topnieć. Powodzie gwarantowane - dobrze, że w pobliżu nas nie ma nic co by mogło wylać

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Gosiu Ty nas tutaj zadnym deszcem póki co nie strasz :placz: ja nie wyobrażam sobie tych metrowych zasp, które przypominają bryłę lodu, jak zaczną topnieć. Powodzie gwarantowane - dobrze, że w pobliżu nas nie ma nic co by mogło wylaćDaga, chciałabym nie mieć racji... kiedyś już podawałam link do tej stronki ale podam jeszcze raz... w spisi miast kliknij na Siemianowice i bedziesz wiedziała na 2-3dni

http://meteo.icm.edu.pl/

Posted

[quote name='Gosiek']Ha w Warszawie ma dziś padać deszcz :placz:
wiec bedzie jeszcze gorzej :placz:
Witaj Gosieńko! Dobiłaś mnie tą informacją :mdleje:!!! To jeszcze do tego zrobi się mazia, a potem będzie ślisko :angryy:

[quote name='Gosiek'] Cholera chyba polecę jeszcze na dwór z Axiem póki śnieży ;)
No ja też zrobię spacer z Bajanem wcześniej! Mam nadzieję, że jeszcze bez deszczu bo my spacer robimy taki 1 - 1,5 godziny

[quote name='Gosiek']oj
Małgosiu, czytałam już dzisiaj :lol: Axlowi nie chciało sie wstać na spacer więc do 8 polegiwałam z ksiażeczką :p
Gosiu, to o której ty zwykle wstajesz? :shock: A co za ciekawą czytasz książkę?

Posted

[quote name='mmbbaj']
Gosiu, to o której ty zwykle wstajesz? :shock: A co za ciekawą czytasz książkę? wstaję codziennie około 6:20 :evil_lol:
Mąż mnie budzi na kawkę wiec wstaję i razem wypijamy sobie poranną kawusię, potem maż zmyka do pracy a ja z Axiem na spacerek - przeważnie wychodzimy przed siódmą ale dzis Axel był straaaaasznie zaspany i nieprzytomny więc pozwoliłam mu troszke dłuzej pospać a sama czytałam książkę :cool3:
Czytam... babskie czytadła.... akurat teraz o buszmenach :lol: "kraina snów"

Posted

Gosiek napisał(a):
wstaję codziennie około 6:20 :evil_lol:

straszna pora! :shake: szczególnie teraz zimą! Ale też rozumiem dlaczego jesteś taka "obrobiona" :lol: Ja wstaję przed 8-smą, mąż wychodzi z Bajankiem, a ja szykuję mu śniadanie :lol:

Gosiek napisał(a):
Czytam... babskie czytadła.... akurat teraz o buszmenach :lol: "kraina snów"

To babskie czytadła teraz o buszmenach?:crazyeye:

Posted

mmbbaj napisał(a):
To babskie czytadła teraz o buszmenach?:crazyeye:
to Barbary Wood jest a ona pisze takie dość lekkie książki.. choć pod typowe czytadła romansidła akurat to nie podcodzi ;) A ja uwielbiam grubaśne książki więc wszystko co liczy dużo stron to czytam :eviltong:

Ostatnio czytałam książkę "Kamień przeznaczenia" nie pamiętam kto napisał ale akcja dziala się przez miliony lat - od epoki kamienia łupanego po czasy teraźniejsze i w każdej epoce kamień odgrywał niby magiczna rolę - choć to była sugestia tylko :lol: ale ksiażka wciągająca :evil_lol:

Pika, teraz sypie ale za kilka godzin ma niestety deszcz padać :shake: