Gosiek Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Cześć wszystkim... my juz po spacerku :multi: Nie jest źle, niby -11 ale nie ma wiatru i miło się spaceruje :lol: Wrzucam jeszcze trzy wczorajsze zdjecia i zmykam... odwiedzić Babcię. Kwiatuszki - na miły początek dnia: Dzieki Lucynko - uwielbiam robić zdjęcia śnieżynkom... wbrew pozorom nie jest to łatwe bo ciężko złapać dobrą ostrość tych maleńkich gwiazdeczek.... a są tak piękne ze szkoda by było ich nie utrwalić na zdjeciach :loveu: Quote
aga1215 Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='Gosiek']Cześć wszystkim... my juz po spacerku :multi: Nie jest źle, niby -11 ale nie ma wiatru i miło się spaceruje :lol: Wrzucam jeszcze trzy wczorajsze zdjecia i zmykam... odwiedzić Babcię. Kwiatuszki - na miły początek dnia: Dzieki Lucynko - uwielbiam robić zdjęcia śnieżynkom... wbrew pozorom nie jest to łatwe bo ciężko złapać dobrą ostrość tych maleńkich gwiazdeczek.... a są tak piękne ze szkoda by było ich nie utrwalić na zdjeciach :loveu: Witaj Gosiu - kwiatuszki na początek dnia (no i tygodnia) SUPER!!!! Twoich śnieżynek staram się nie oglądać z czystej zazdrości :oops: zmykam do pracy .............................................. Quote
PIKA Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Witaj Gosiu :multi: [SIZE=2]Sliczny początek dnia nam zafundowalas :loveu: Quote
Moniś Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='PIKA']Witaj Gosiu :multi: [SIZE=2]Sliczny początek dnia nam zafundowalas :loveu: BaAAAAAAArdzo śliczny :loveu::loveu::loveu: :multi: Quote
Alka Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Dzień doberek !:multi: U nas też spory mrozik , ale jakos na spacerku słabo odczuwalny ;).O 13 wybieram się na dłuzszy spacererk coby małego urwisa nieco wybiegać.:evil_lol: kwiatki sliczniaste , a Axio cudowny.:loveu:fajnie uszka przycięłaś ... Quote
Daga_i_Oskar Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Cześć Goseińko :Cool!: Ależ rozrósła Ci się galeryjka, miałam tyle nadrabiania, że wczoraj do północy siedziałam i przeglądałam zdjęcia i świetne zagadki przy których nieźle się usmiałam z propozycji odpowiedzi niektórych dgmaniaków :lol: :lol: śliczne zdjątka Axelka i jak ładnie uszka przycięłas jakos tak uroku dodają temu urwiskowi :) Pozdrawiamy i dziękujemy za Wszytsko :buzi: Quote
Lucy* Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='Gosiek']Cześć wszystkim... my juz po spacerku :multi: Nie jest źle, niby -11 ale nie ma wiatru i miło się spaceruje :lol: Wrzucam jeszcze trzy wczorajsze zdjecia i zmykam... odwiedzić Babcię. Kwiatuszki - na miły początek dnia: Dzieki Lucynko - uwielbiam robić zdjęcia śnieżynkom... wbrew pozorom nie jest to łatwe bo ciężko złapać dobrą ostrość tych maleńkich gwiazdeczek.... a są tak piękne ze szkoda by było ich nie utrwalić na zdjeciach :loveu: Jaki piękny poranek !!! :loveu: Jak fajnie że Cię mamy Gosiu :loveu: umilasz nam dni :loveu: Gosiu jakie pozory ?? :crazyeye: :lol: Ja dobrze wiem że takie zdjęcia śnieżynek to mistrzostwo świata ;) Trzeba miec dobre oko, dobry sprzęt a poza tym włożyć dużo serca , pracy i cierpliwości !! Jesteś super Gosiaczku :multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 dzien doberek Gosiu :buzi: kwiatuszki jak zwykle boskie :loveu: moze dziś dostaniemy jakies zagadeczki, kiedy wrócisz od babci :cool3: miłego dnia :buzi: Quote
Teklunia Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Witaj Gosiu :buzi: Powiem tylko tradycyjnie, ze sniezynki wygladaja mi na.....plastikowe :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 [quote name='Teklunia']Powiem tylko tradycyjnie, ze sniezynki wygladaja mi na.....plastikowe :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :lol::lol::lol: no tak - jakich innych komentarzy mogłam sie spodziewać? :diabloti: Bardzo mi miło ze kwiatuszki zapoczątkowały sympatycznie początek tygodnia ;) Lucynko - wfoceniu śnieżynek najważniejsza jest cierpliwość :diabloti: Strasznie ciężko złapać porządną ostrość - są taaakie maleńkie :cool3: Quote
Alka Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 i tylko jedna foteczka na dobry wieczór ?:crazyeye: Axiu -:buzi: Quote
Gosiek Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Ciiiicho... podkradam się :evil_lol: jakiś dziwny dziub ma ta sikora.... trzeba sprawdzić Eeee nic ciekawego - upaćkała sie śniegiem :diabloti: Oooooo ptaszynki ... za wysoko zeby je poganiać :razz: no to zrobię stójkę... tak z nudów :eviltong: k o n i e c Quote
an3czka Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='Gosiek']Ciiiicho... podkradam się :evil_lol: jakiś dziwny dziub ma ta sikora.... trzeba sprawdzić Oooooo ptaszynki ... za wysoko zeby je poganiać :razz: k o n i e c Śliczne ptaszki!:multi: Ja też tak chcę:angryy: Quote
Gosiek Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 [quote name='an3czka']Śliczne ptaszki!:multi: Ja też tak chcę:angryy: Nic trudnego ;) Trzeba się zaczaić, postać kilkanaście/kilkadziesiąt minut w jednym miejscu prawie bez ruchu... i już :p Quote
dbsst Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 CUUUUUUUUUUUUUUUDOWNE :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: BRAWO Quote
an3czka Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='Gosiek']Nic trudnego ;) Trzeba się zaczaić, postać kilkanaście/kilkadziesiąt minut w jednym miejscu prawie bez ruchu... i już :p Hmmm może mi się uda...:roll: Quote
Gosiek Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 [quote name='dbsst'] CUUUUUUUUUUUUUUUDOWNE :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: BRAWO :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to była stójka na 1 łapce :eviltong:;) a dzisuejsza stójka na dwóch łapkach ;):lol::lol: Quote
dbsst Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 jest rowni eimponujaca :D hahha awidze ez Twoj pies tez nie nalezy do "normalnych" ;) hahahhahaha Quote
Hanna R. Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Hellllołłł !!! Czy was nie zamroziło ??? Przypadkiem ??? Bo mnie TAK ! Quote
Gosiek Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Hellllołłł !!! Czy was nie zamroziło ??? Przypadkiem ??? Bo mnie TAK ! ależ nie... teraz mamy raptem -10 stopieńków i Axio właśnie poszedł z panem na spacerek wieczorny. W domku natomiast cieplusio... choć właściwie tylko w dużym pokoju gdzie stoi kominek :roll: A Ty się Haniu czymś koniecznie rozgrzej :cool3: Quote
Gosiek Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 dbsst napisał(a): hahha awidze ez Twoj pies tez nie nalezy do "normalnych" ;) hahahhahaha Hmm no cóż... wydało się :oops: :lol::lol::lol: Quote
dbsst Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Gosiek napisał(a):Hmm no cóż... wydało się :oops: :lol::lol::lol: boshe jak ja po chinsu dzis pisze a to przez to ze siedze teraz w htmlu i tworze hahahhaa dobra spadam bo nigdy nie skoncze ;) Quote
Gosiek Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 [quote name='dbsst']boshe jak ja po chinsu dzis pisze a to przez to ze siedze teraz w htmlu i tworze hahahhaa dobra spadam bo nigdy nie skoncze ;) Hihihi Dominika, wygrzebałam na szybko dwie takie foty.... Quote
PIKA Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 no to zrobię stójkę... tak z nudów :eviltong: :hmmmm: bardzo ciekawa stójka :evil_lol: Quote
Recommended Posts