Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzieńdoberek wszystkim

Słoneczko dzis pięknie świeci i aż sie aparacik prosi zeby zdjeć porobić troszkę ;) temperaturka nie jest dokuczliwa bo tylko -7 stopieńków :multi:

Ja dziś opuszczam dogo aż do wieczorka wiec chciałam wszystkim zyczyć miłej niedzieli

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gosiek']
Ja dziś opuszczam dogo aż do wieczorka wiec chciałam wszystkim zyczyć miłej niedzieli

To dopiero wieczorem będzzie mozna pooglądaĆ Piekie zdjęcia ? :shake:

Posted

[quote name='Gosiek']

aaaaaaaaa padlam

a macro :modla:

Gosia REWELACJA CIASTECZKOWA PROWOKACJA normalnie :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='dbsst']aaaaaaaaa padlam

a macro :modla:

Gosia REWELACJA CIASTECZKOWA PROWOKACJA normalnie :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: a proszę bardzo

zmykam dalej :cool3: bedę za jakieś 2 godzinki

Posted

Gosia!
Teraz na odmianę masz sztuczne śnieżynki :oops: :angryy:

Axsio ślicznie komponuje się ze śnieżkiem, ale najbardziej wydaje się zadowolony na rękach swojej młodszej Pańci :loveu:
BTW - jak Wy to robicie, że śnieg w Was taki :hmmmm: niezadeptany????

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:lol:ale poza :p

Axio jest rewelacyjny :lol:
Nawet nie pamiętam co on wtedy robił ale chyba akurat zakręt brał :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Aga - snieg nie zadeptany? Bo świeżuteńki :evil_lol: Napadała dziś cienka warstewka i tak wygląda ale wierz mi - zadeptałam cały ogródek - tak się dzieje niestety gdy wychodzę na dwór z aparatem :diabloti:

Posted

No jasne że ma podcięte... Kasiu - Axio już dwa razy był u fryzjera na strzyżeniu.. jeździmy w czerwcu - żeby mu gorąco w lato nie było.... no i sama mu podcinam w międzyczasie włosięta.... pysio tak na szczeniaczka... ostatnio uszka mu zarosły ale nie miałam sumienia wystrzyc na te wielkie mrozy... wstrzymam sie jeszcze z kosmetyką uszek aż będzie choć ciut cieplej ;)
Jak znam życie to zauważyłaś podcięcie właśnie dzieki temu ze włoski na uszach ostatnio Axlowi obcinałam :lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
No jasne że ma podcięte... Kasiu - Axio już dwa razy był u fryzjera na strzyżeniu.. jeździmy w czerwcu - żeby mu gorąco w lato nie było.... no i sama mu podcinam w międzyczasie włosięta.... pysio tak na szczeniaczka... ostatnio uszka mu zarosły ale nie miałam sumienia wystrzyc na te wielkie mrozy... wstrzymam sie jeszcze z kosmetyką uszek aż będzie choć ciut cieplej ;)
Jak znam życie to zauważyłaś podcięcie właśnie dzieki temu ze włoski na uszach ostatnio Axlowi obcinałam :lol:

wlasnie o to mi chodzilo :)
ze ma strzyzone to wiem/widze...
ale mialam na mysli ze jakos teraz ostatnio, na swiezo... bo mam wrazenie ze sie ciutke zmienil :)