Gosiek Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Dzieńdoberek wszystkim Słoneczko dzis pięknie świeci i aż sie aparacik prosi zeby zdjeć porobić troszkę ;) temperaturka nie jest dokuczliwa bo tylko -7 stopieńków :multi: Ja dziś opuszczam dogo aż do wieczorka wiec chciałam wszystkim zyczyć miłej niedzieli Quote
PIKA Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Gosiek'] Ja dziś opuszczam dogo aż do wieczorka wiec chciałam wszystkim zyczyć miłej niedzieli To dopiero wieczorem będzzie mozna pooglądaĆ Piekie zdjęcia ? :shake: Quote
Gosiek Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 już jestem nawet znalazłam dziś kilka chwilek zeby zdjęcia popstrrykać Axiowi na dworku właśnie sie wgrywają na Fotosika :evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Dobry wieczor Gosiu, Axelku i corko Gosi :) Quote
dbsst Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Gosiek'] aaaaaaaaa padlam a macro :modla: Gosia REWELACJA CIASTECZKOWA PROWOKACJA normalnie :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Gosiek Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 [quote name='dbsst']aaaaaaaaa padlam a macro :modla: Gosia REWELACJA CIASTECZKOWA PROWOKACJA normalnie :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: a proszę bardzo zmykam dalej :cool3: bedę za jakieś 2 godzinki Quote
dbsst Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 o sito kapito to sie ufaflunilam jak bokser na glodzie ;) Quote
Agga Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 O mamo ale pyszności....:multi: :crazyeye: :p Ale bym se własnie takie coś zjadła:shake: Quote
PIKA Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 No nie dośc, ze cudne foty :multi: to jeszcze smaczne :diabloti: Quote
Moniś Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 :buzi: Axiu Słodziaczku :buzi: Cześć Gosiu :buzi: Powtórzę za dziewczynami, że fotki SUPER!!!:loveu: Quote
Gosiek Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Smacznie wyglada mniam... smakuje też nieźle :evil_lol: Szwagierka zawsze jakieś cuda pyszne kupuje :razz: Quote
aga1215 Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Gosia! Teraz na odmianę masz sztuczne śnieżynki :oops: :angryy: Axsio ślicznie komponuje się ze śnieżkiem, ale najbardziej wydaje się zadowolony na rękach swojej młodszej Pańci :loveu: BTW - jak Wy to robicie, że śnieg w Was taki :hmmmm: niezadeptany???? Quote
Alicja Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 :lol:ale poza :p Axio jest rewelacyjny :lol: Quote
Gosiek Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:lol:ale poza :p Axio jest rewelacyjny :lol: Nawet nie pamiętam co on wtedy robił ale chyba akurat zakręt brał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aga - snieg nie zadeptany? Bo świeżuteńki :evil_lol: Napadała dziś cienka warstewka i tak wygląda ale wierz mi - zadeptałam cały ogródek - tak się dzieje niestety gdy wychodzę na dwór z aparatem :diabloti: Quote
Teklunia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Gosiek'] portrecik Goniu, czy Axelek ma troszke podciete wloski na glowie? czy mi sie wydaje tylko... Quote
Gosiek Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 No jasne że ma podcięte... Kasiu - Axio już dwa razy był u fryzjera na strzyżeniu.. jeździmy w czerwcu - żeby mu gorąco w lato nie było.... no i sama mu podcinam w międzyczasie włosięta.... pysio tak na szczeniaczka... ostatnio uszka mu zarosły ale nie miałam sumienia wystrzyc na te wielkie mrozy... wstrzymam sie jeszcze z kosmetyką uszek aż będzie choć ciut cieplej ;) Jak znam życie to zauważyłaś podcięcie właśnie dzieki temu ze włoski na uszach ostatnio Axlowi obcinałam :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 dziendobrywieczór Gosiu :buzi: już nadrobiłam zaległości, jak zwykle pięknie, człowiek się napatrzeć nie może:evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Gosiek napisał(a):No jasne że ma podcięte... Kasiu - Axio już dwa razy był u fryzjera na strzyżeniu.. jeździmy w czerwcu - żeby mu gorąco w lato nie było.... no i sama mu podcinam w międzyczasie włosięta.... pysio tak na szczeniaczka... ostatnio uszka mu zarosły ale nie miałam sumienia wystrzyc na te wielkie mrozy... wstrzymam sie jeszcze z kosmetyką uszek aż będzie choć ciut cieplej ;) Jak znam życie to zauważyłaś podcięcie właśnie dzieki temu ze włoski na uszach ostatnio Axlowi obcinałam :lol: wlasnie o to mi chodzilo :) ze ma strzyzone to wiem/widze... ale mialam na mysli ze jakos teraz ostatnio, na swiezo... bo mam wrazenie ze sie ciutke zmienil :) Quote
Gosiek Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 dobry wieczór Madziu...... i dobranoc wszystkim.... zmykam... jutro jak zwykle po 6 trzeba wstać;) Dobranoc Quote
Lucy* Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Gosiek'] :p Rozpłynęłam się z tymi śnieżkami........... cudowne :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts