Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gosiek'][SIZE=2]an3czka... oj tak. Zateskniłam za wiosną i kupiłam sobie prymulki... stoją na stole i rozweselają ponurą zimę :cool1:
No, a w Krakowie to taka pogoda tragiczna...
Znowu śnieg padał, wiatr wiał, zimno brrrr:smhair2:

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiu cudowne te kwiatki, az zatesknilam za wiosna:placz: U nas pada snieg (przypomnial sobie:mad:) i jest tak zimno, ze nawet pies nie chce isc na spacer:roll:
U nas w Koszalinie wszyscy spedzaja weekend w centrum handlowym:crazyeye: Pelno ludzi bylo.......

Pozdrawiam,

Posted

[quote name='PIKA']
Gosia gdzie Ci teraz takie kwiatki wyrosly ? :crazyeye: w doniczce :lol:

[quote name='an3czka']No, a w Krakowie to taka pogoda tragiczna...
Znowu śnieg padał, wiatr wiał, zimno brrrr:smhair2: W Wawce dokładnie to samo... zimno, śnieżnie.. teraz mamy -12 stopni.
Więc nie pozostaje nic innego niż kupić śliczne kwitnące prymuleczki i choć w domku się nacieszyć ;):lol:

Posted

dbsst napisał(a):
normalnie mam omamy ;)

:lol::lol: na to wygląda ;)

Dymek? Madziu, dymek jest z kadzidełka .... wydobywa sie z pudełeczka z drewna cedrowego ;)

Posted

Gosiek napisał(a):

Dymek? Madziu, dymek jest z kadzidełka .... wydobywa sie z pudełeczka z drewna cedrowego ;)

A to nie wiedzialam:oops::oops: Za trudne dla mnie:evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
:lol::lol: na to wygląda ;)

:eviltong: :eviltong: BABO ;) :p

Posted

[quote name='dbsst']:eviltong: :eviltong: BABO ;) :p Hihii a wiesz co zrobiłam?
Jak się jest zarejestrowanym na Fotosiku to można edytować fotki... między innymi jest: obróć o 180o i ja tak sobie na to kliknęłam. Ale miałam otwarte okno z kodami obrazka więc tam obrazek był dalej normalny :evil_lol:
A jak wstawiłam kod na DGM to był ten o 180o obrócony

Posted

[quote name='Gosiek']Hihii a wiesz co zrobiłam?
Jak się jest zarejestrowanym na Fotosiku to można edytować fotki... między innymi jest: obróć o 180o i ja tak sobie na to kliknęłam. Ale miałam otwarte okno z kodami obrazka więc tam obrazek był dalej normalny :evil_lol:
A jak wstawiłam kod na DGM to był ten o 180o obrócony

a i ja jestem na fotosiku :D hahahhaha
szybki jest

Posted

Szybki i zawsze można coś pozmieniać w zdjeciach.. no i podoba mi się opcja prywatnych zdjeć ;)

Przeszukałam troszki fotki z zeszłego roku i znalazłam te o Których Ci wspamniałam, tzn jedna hest taka:

a na tej jakimś cudem załapało się światło słoneczne wpadające przez okna :-o

Posted

[quote name='dbsst']haha pierwsze duchowe

a drugie rewela to sloneczko :D

i lustro extra wyglada

czadzik

fajny jest fotosik fajny :D A gdzie Ty lustro dojrzałaś?
Na tej drugiej focie - promienie w tle to okno w kuchni ;)
Aczkolwiek nie zaprzeczę ze w przedpokoju lustro wisi :lol: - na pierwszej focie niby je widać.. tylko nie mampojęcia co to za linie sie w nim odbiły :cool3:

Posted

To Wy sobie śpijcie spokojnie, a ja pogrzebałam w internecie i co nieco o niedośpianie wyszukałam, może komuś się przyda, bo kwiatek fajniutki jest. Jak tylko sprawdzę czy dla kotów nietrujący to sama kupię :multi: !!!

Hypoestes - niedośpian Splash

Hypoestes (niedośpian) stanowi ciekawą alternatywę wśród roślin doniczkowych ozdobnych z liści, rozmnażanych z nasion. Rośliny są niskie, zwarte i bardzo dobrze się krzewią. Elementem dekoracyjnym są piękne nakrapiane liście i niepozorne liliowe lub jasnopurpurowe kwiaty. Polecane do produkcji w małych doniczkach Ø 9-10cm. Uprawa przy zbyt dużym dostępie światła może spowodować kędzierzawienia i skręcania się liści. Opryskiwanie 1-2 krotnie Cycocelem w stężeniu 0,15% wpływa na intensywniejsze wybarwienie liści. Wskaźnik potencjalnej wydajności na poziomie 90%.

RÓŻOWY

CZERWONY

BIAŁY

Posted

Dzień doberek !:multi:

Spory mrozik u nas, -11 stopni. Nie ma wiaterku, słoneczko jakby chciało się przebić , jakoś nie zmarzłam z Tuffciem na porannym spacerku.;)

życzę miłej niedzieli i weny do focenia .

pozdrowionka i buziaczki :buzi: