an3czka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='Gosiek'][SIZE=2]an3czka... oj tak. Zateskniłam za wiosną i kupiłam sobie prymulki... stoją na stole i rozweselają ponurą zimę :cool1: No, a w Krakowie to taka pogoda tragiczna... Znowu śnieg padał, wiatr wiał, zimno brrrr:smhair2: Quote
Magda Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Gosiu cudowne te kwiatki, az zatesknilam za wiosna:placz: U nas pada snieg (przypomnial sobie:mad:) i jest tak zimno, ze nawet pies nie chce isc na spacer:roll: U nas w Koszalinie wszyscy spedzaja weekend w centrum handlowym:crazyeye: Pelno ludzi bylo....... Pozdrawiam, Quote
Gosiek Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 [quote name='PIKA'] Gosia gdzie Ci teraz takie kwiatki wyrosly ? :crazyeye: w doniczce :lol: [quote name='an3czka']No, a w Krakowie to taka pogoda tragiczna... Znowu śnieg padał, wiatr wiał, zimno brrrr:smhair2: W Wawce dokładnie to samo... zimno, śnieżnie.. teraz mamy -12 stopni. Więc nie pozostaje nic innego niż kupić śliczne kwitnące prymuleczki i choć w domku się nacieszyć ;):lol: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 sliczny dymek tylko czy nie do gory nogami Quote
Gosiek Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 dbsst napisał(a):sliczny dymek tylko czy nie do gory nogami :diabloti::diabloti::diabloti: ależ skąd :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Teklunia Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='Gosiek']dymek :razz: ooo, jest ten dym, o ktorym mowilas :lol: Quote
Gosiek Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 [quote name='Teklunia']ooo, jest ten dym, o ktorym mowilas :lol: zgadza sie Kasiu :lol: to jeszcze jeden Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Gosiek napisał(a)::diabloti::diabloti::diabloti: ależ skąd :diabloti::diabloti::diabloti: normalnie mam omamy ;) ćliczny dymek Quote
Moniś Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 :buzi: Fotki jak zwykle śliczne :buzi: :loveu: Quote
Gosiek Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 dbsst napisał(a):normalnie mam omamy ;) :lol::lol: na to wygląda ;) Dymek? Madziu, dymek jest z kadzidełka .... wydobywa sie z pudełeczka z drewna cedrowego ;) Quote
Magda Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Gosiek napisał(a): Dymek? Madziu, dymek jest z kadzidełka .... wydobywa sie z pudełeczka z drewna cedrowego ;) A to nie wiedzialam:oops::oops: Za trudne dla mnie:evil_lol: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Gosiek napisał(a)::lol::lol: na to wygląda ;) Dymek? Madziu, dymek jest z kadzidełka .... wydobywa sie z pudełeczka z drewna cedrowego ;) :eviltong: :eviltong: BABO ;) :p Quote
Gosiek Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 [quote name='dbsst']:eviltong: :eviltong: BABO ;) :p Hihii a wiesz co zrobiłam? Jak się jest zarejestrowanym na Fotosiku to można edytować fotki... między innymi jest: obróć o 180o i ja tak sobie na to kliknęłam. Ale miałam otwarte okno z kodami obrazka więc tam obrazek był dalej normalny :evil_lol: A jak wstawiłam kod na DGM to był ten o 180o obrócony Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='Gosiek']Hihii a wiesz co zrobiłam? Jak się jest zarejestrowanym na Fotosiku to można edytować fotki... między innymi jest: obróć o 180o i ja tak sobie na to kliknęłam. Ale miałam otwarte okno z kodami obrazka więc tam obrazek był dalej normalny :evil_lol: A jak wstawiłam kod na DGM to był ten o 180o obrócony a i ja jestem na fotosiku :D hahahhaha szybki jest Quote
Gosiek Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Szybki i zawsze można coś pozmieniać w zdjeciach.. no i podoba mi się opcja prywatnych zdjeć ;) Przeszukałam troszki fotki z zeszłego roku i znalazłam te o Których Ci wspamniałam, tzn jedna hest taka: a na tej jakimś cudem załapało się światło słoneczne wpadające przez okna :-o Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 haha pierwsze duchowe a drugie rewela to sloneczko :D i lustro extra wyglada czadzik fajny jest fotosik fajny :D Quote
Gosiek Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 [quote name='dbsst']haha pierwsze duchowe a drugie rewela to sloneczko :D i lustro extra wyglada czadzik fajny jest fotosik fajny :D A gdzie Ty lustro dojrzałaś? Na tej drugiej focie - promienie w tle to okno w kuchni ;) Aczkolwiek nie zaprzeczę ze w przedpokoju lustro wisi :lol: - na pierwszej focie niby je widać.. tylko nie mampojęcia co to za linie sie w nim odbiły :cool3: Quote
Gosiek Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Dobranoc dziewczęta..... zmykam śnić o cieple :lol: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 tam z tylko to okno niezle a ja myslalam ze to lustro :lol: dobranoc Śpiochu Quote
Poświata Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 To Wy sobie śpijcie spokojnie, a ja pogrzebałam w internecie i co nieco o niedośpianie wyszukałam, może komuś się przyda, bo kwiatek fajniutki jest. Jak tylko sprawdzę czy dla kotów nietrujący to sama kupię :multi: !!! Hypoestes - niedośpian Splash Hypoestes (niedośpian) stanowi ciekawą alternatywę wśród roślin doniczkowych ozdobnych z liści, rozmnażanych z nasion. Rośliny są niskie, zwarte i bardzo dobrze się krzewią. Elementem dekoracyjnym są piękne nakrapiane liście i niepozorne liliowe lub jasnopurpurowe kwiaty. Polecane do produkcji w małych doniczkach Ø 9-10cm. Uprawa przy zbyt dużym dostępie światła może spowodować kędzierzawienia i skręcania się liści. Opryskiwanie 1-2 krotnie Cycocelem w stężeniu 0,15% wpływa na intensywniejsze wybarwienie liści. Wskaźnik potencjalnej wydajności na poziomie 90%. RÓŻOWY CZERWONY BIAŁY Quote
Alka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Dzień doberek !:multi: Spory mrozik u nas, -11 stopni. Nie ma wiaterku, słoneczko jakby chciało się przebić , jakoś nie zmarzłam z Tuffciem na porannym spacerku.;) życzę miłej niedzieli i weny do focenia . pozdrowionka i buziaczki :buzi: Quote
dbsst Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Witam czule :D zaraz spadam na zdjecia TZ sie zgodzil pomagac mam nadzieje ze cos mi z tego wyjdzie ;) Quote
Recommended Posts