Gosiek Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 [quote name='dbsst']ćliczne ĆLICZNE ĆLICZNE Dziekuję nikusiu Quote
Gosiek Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 r_2005 napisał(a):A zagadek dzisiaj niet?:roll: :shake: zagadki moze kiedyś powrócą ale na razie jakos nie mam do nich serca :oops: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='Gosiek'] Dziekuję nikusiu :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ćliczne = śliczne :cool1: Quote
Gosiek Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 [quote name='dbsst'] ćliczne = śliczne :cool1:tak myślałam ale dla wszelkiej pewności.... hihihih Ach jaki leniwy dziś dzionek Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='Gosiek']tak myślałam ale dla wszelkiej pewności.... hihihih Ach jaki leniwy dziś dzionek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :cool3: a co do leniwego dzionku to fakt :D Quote
r_2005 Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Gosiek napisał(a)::shake: zagadki moze kiedyś powrócą ale na razie jakos nie mam do nich serca :oops: Szkoda:-(:-( Quote
aga1215 Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='Gosiek'] Dziekuję nikusiu aaaa - to ten wypchany kotek z tej fotki [quote name='Gosiek'] śliczny:loveu: Quote
Teklunia Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='Gosiek'] rozplynelam sie :p te kwiatuszki sa takie wiosenne :loveu: i widze ze specjalnie zrosilas je kropelkami - swietny efekt to dalo :) Gosiu, mowie zupelnie szczerze - moim zdaniem masz swietne oko, wyczucie i po prostu talent do fotografii. I nie opowiadaj ze to po prostu fart, czy cos takiego, bo to nieprawda! ;) Quote
Alka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Gosiu, prześliczne foteczki, kocurek mnie zachwycił.:loveu::loveu::loveu: a co leniwego dzionka to w pełni się zgadzam .Sama chodzę jakaś senna...;) Quote
Gosiek Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 [quote name='Teklunia']rozplynelam sie :p te kwiatuszki sa takie wiosenne :loveu: i widze ze specjalnie zrosilas je kropelkami - swietny efekt to dalo :) Gosiu, mowie zupelnie szczerze - moim zdaniem masz swietne oko, wyczucie i po prostu talent do fotografii. I nie opowiadaj ze to po prostu fart, czy cos takiego, bo to nieprawda! ;) i pozostawię to bez komentarza a zrosiłam kwiatuszki bo akurat chwilę wcześniej pryskałam kwiatki żeby miały troszkę wilgoci :lol: i jakoś tak.... uwielbiam takie mokre kwiatki focić :lol: Quote
Gosiek Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Aga - ten kotek biega sobie za płotem ;) więc sąsiad :lol: Tylko skubany na ptaszki poluje u nas na choinkach :angryy: kiedyś wstawiałam jego fotki jak siedział na sośnie i czaił sie na wróbelka. Ala - w sumie to ja śpiąca nie jestem ale jakoś tak... nic mi sie nie chce :oops: Quote
Gosiek Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 a może ktoś ma ochotę na likierek kawowy? Quote
nikusia Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Mmmmmm........ Musze przyznac ze apetycznie wyglada...! :cool3: Quote
Teklunia Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='Gosiek']a może ktoś ma ochotę na likierek kawowy? ja ja ja!!! ja mam ochote! ale nie mam likierku :shake::shake::shake: Quote
Alicja Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='Gosiek']a może ktoś ma ochotę na likierek kawowy? ;)mniam likierek chętnie Prymulki prześliczne :loveu:, a to drugie to co jest jakas ostróżka :razz: Quote
an3czka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='Gosiek'] koniec :evil_lol: Ooooo! Czy to już wiosna idzie?? Quote
Gosiek Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Kasiu - ale daleko do mnie nie masz ;) Ala - ten kwiatuszek to skrętnik skalny - kwitnie calusieńki rok :loveu: i za to go lubię. [SIZE=2]an3czka... oj tak. Zateskniłam za wiosną i kupiłam sobie prymulki... stoją na stole i rozweselają ponurą zimę :cool1: Quote
Gosiek Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Ewa - wiem jak nazywa sie ta nasza nakrapiana roślinka :multi: hypoestes czyli inaczej niedośpian - dzis byłam w sklepie ogrodniczym i widziałam różne niedośpianki :multi: Quote
Yorkies Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Jestem pod wrażeniem kwiatuszków :loveu: aż tak wiosennie człowiek się poczuł, dzięki! :lol: pozdrawiam Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='Gosiek']a może ktoś ma ochotę na likierek kawowy? ooooooooooooooooo mniam ja mam ochote ja :cool3: Quote
PIKA Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Gosia gdzie Ci teraz takie kwiatki wyrosly ? :crazyeye: Quote
Recommended Posts