grygy Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 No co :evil_lol: przypatrz sie :evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 grygy napisał(a):No jak, przecież one są sztuczne, więc to nie problem :cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: no oczywiscie!!! zapomnialam, jaka z Gosi jest kombinatorka ;) PS: Gosiu zrobilam Twoj omlet wczoraj :D Quote
madzia20sosnowiec Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Dzień doberek Gosiu :buzi: a co to nie ma zagadeczek dzisiaj?:-( Quote
Teklunia Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):Dzień doberek Gosiu :buzi: a co to nie ma zagadeczek dzisiaj?:-( ani zagadek, ani co gorsza - Gosi :( Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Gosiaaaaaaaaaaaaaa śliczne jaaaaaaaaaaaaaaaaa normalnie zazdroszcze ;) Quote
Teklunia Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Gosiek'] jaka sliczna oproszona sniezkiem mordulka :loveu::loveu::loveu: Quote
Gosiek Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 [quote name='dbsst'] jaaaaaaaaaaaaaaaaa normalnie zazdroszcze ;)jasne :cool3: jak byś miała czego :shake: na swoje foty spójrz i przestań zazdrościć oki? :mad::evil_lol: Kasiu - i jak smakował omlecik? Zagadek nie bedzie... nie mam pomysłów :shake: ani weny na zagadki :-( Quote
Teklunia Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Gosiek'] genialne zdjecie :D jezor i piła :lol::lol::lol: A omlecik był pyszny. Juz pisalam w galerii smakow, ze zrobilam go dla TZa, ale polowe zjadlam ja - tak mi smakowal ;) Quote
r_2005 Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 A mnie podoba się zdjątko z kotem:loveu: Quote
marlena924 Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Axiu, co za skoki :D Piłeczka superowa :D Quote
Yorkies Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Ślicznisate zdjęcie!!! :loveu: O "sztucznych" ptaszkach nie wpsomnę :lol: Ja nie wiem Gosiu jak ty robisz że takie super ujęcia łapiesz...:roll: ;) jakos dzis mały tu ruch.,.. a chyba dlatego ze zagadek nie ma :p :eviltong: pozdrawiam:cool3: Quote
Moniś Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Fotka z piłeczką jest po prostu genialna :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 :lol:jakiś kłębuszek przykleił ci się do fotki ;):lol::lol::lol: Quote
Gosiek Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:lol:jakiś kłębuszek przykleił ci się do fotki ;):lol::lol::lol: Hihihi Ala bo tu był uchwycony moment wyskoku do piłeczki :lol: Jak sie przyjrzysz to widać tuman śniegu pod łapami :evil_lol: Ale faktycznie Axio tu śmiesznie wyszedł :evil_lol: Quote
Gosiek Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 [quote name='Yorkies']Ślicznisate zdjęcie!!! :loveu: O "sztucznych" ptaszkach nie wpsomnę :lol: Ja nie wiem Gosiu jak ty robisz że takie super ujęcia łapiesz...:roll: ;) jakos dzis mały tu ruch.,.. a chyba dlatego ze zagadek nie ma :p :eviltong: pozdrawiam:cool3:Malwi - bo ja pstrykam fotki na wyczucie i nieraz sie taka śmieszna trafi ;) A ptaszki... byle tylko stać spokojnie to się nie boją i tylko zerkają czy się nie zbliżę za bardzo :evil_lol: Quote
Sylwcia Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 A co to za pogaduchy?? Witaj Gosiu. U ciebie jak zwykle ruch. Zagadki robią niezłą furorę hehehehe A zdjątka jak zwykle bajecznie piękne Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Gosiek'] aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa EXTRA :multi: :multi: :multi: :multi: i tak zazdroszcze STOP ;) :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 pogaduchy Na tym zdjęciu wcale nie widac zimy :multi: Ale Tuffi ma kumpla :crazyeye: a instynkta lowcze mu się nie wlaczają? :evil_lol: Quote
Moniś Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='PIKA'] Ale Tuffi ma kumpla :crazyeye: Axelek :lol: :loveu::loveu: Tuffi to jest u Ali :lol: Quote
Hanna R. Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Gosiek'] Ooooo ! Ptaszek BEZ makijażu ... Taki szary jakiś .... :shake: Quote
mmbbaj Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Gosiu, nie mam dzisiaj humoru...,ale miło mi było zobaczyć Axelka...i kotka...i ptaszki...:roll: Quote
Hanna R. Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='mmbbaj']Gosiu, nie mam dzisiaj humoru...:roll: Małgoś ... TY TEŻ ????? :shake: :shake: :shake: Quote
Gosiek Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 [quote name='mmbbaj']Gosiu, nie mam dzisiaj humoru...,ale miło mi było zobaczyć Axelka...i kotka...i ptaszki...:roll:A Ty co? Hankę naśladujesz czy jak? Taki pesymizm... Gosiu :crazyeye: Haniu, ptaszek szary bo to samiczka a jak wiesz.... samiczki w swiecie przyrody są szare :lol::lol: Pika [SIZE=2]podpadłaś :eviltong: w ramach rekompensaty poproszę o zdjecie Ziuty :cool3::loveu: Instynkta łowcze co do tego kota zamarły ale za to na inne Axel patrzy krzywym okiem :evil_lol: [SIZE=3]Sylwia [SIZE=2]dawno Cię nie było :roll: Jak tam zdróweczko? No i jak się miewa Alma? [SIZE=3] Debe ..... czy Twoje imię zaczyna sie na D? podejrzałam na gg Co do fot.... powiem tak: Baaaardzo mi się podobają Twoje - bez ściemy :loveu: Quote
Recommended Posts