Gosiek Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Lucy* napisał(a):O kurcze :crazyeye: ja też mam taki agat .. tylko różowy :evil_lol: z ostatniej wystawy "kamieni, minerałów i biżuterii" :evil_lol: ale jeszcze go nie fociłam :hmmmm:To ufoć koniecznie - takie geody są najpiękniejsze.... ale jeśli masz różowy to barwiony. Quote
Moniś Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Brokat? tak czy nie? :razz: Pewnie nie :placz: ;) Quote
Lucy* Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='Moniś']Brokat? tak czy nie? :razz: Pewnie nie :placz: ;) E chyba nie :evil_lol: ja bym obstawiała zardzewiałą rurę :evil_lol: :evil_lol: (po moich ostatnich przygodach mam zboczenie :evil_lol: ) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Dzien doberek Gosiu :buzi: a może to jest jakies pudełeczko zdobione własnie jakims brokacikiem:???: Quote
Moniś Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 A może to znów jakiś kamyczek? :lol: Może to? Pewnie raczej nie, ale bardzo ładne :D:D:D:D:D:D Quote
Teklunia Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Dzien dobry, Gosiu :) Nie mam pojecia co to jest... Wpadlam po prostu zeby sie przywitac :) Quote
Gosiek Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 hmm nie brokat, nie pudełeczko :evil_lol: i nie żadna rura :lol: Monisiu nie jest to również piryt (ten kamień ze zdjęcia) :lol: Quote
Teklunia Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 mi to przypomina podloge na styku z jakimis drzwiami :oops: Quote
Moniś Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 A mnie śnieg pod jakimś murkiem, który się złoci w słońcu :eviltong: Quote
Alka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 a może ...piasek ?:roll: przyznam szczerze ,że tylko pomidora skojarzyłam ...:cool3: Quote
Alicja Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Gosiu , dajesz za trudne zagadki :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Moniś Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 No i jak?:lol: Czemu nikt nie odgadł?;) Ja zagapiłam się na drzewka bonsai i tak sobie przeglądałam gatunki :loveu: Quote
Gosiek Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 hihi nie wiem czemu nikt nie odgadł bo w sumie zdziwicie sie troszke rozwiązaniem - każda z was to zna :evil_lol: Quote
Magda Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Witajcie!! Ja tez nie mam pojecia co to takiego.......:roll::roll: Pomidora i muszelke odgadlam, ale to?:shake: Quote
dbsst Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Gosia Twoje nawet nie dojedzenia zdjecia sa APETYCZNE Quote
Moniś Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Gosiu jakich ludzkich kosmetyków używasz do pielegnacji włosa Axia? :lol: Też bym się skusiła :lol: Quote
Gosiek Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 [quote name='Moniś']Gosiu jakich ludzkich kosmetyków używasz do pielegnacji włosa Axia? :lol: Też bym się skusiła :lol: nie uzywam ludzkich dla Axia :-o Wiem natomiast ze dziewczyny używają kosmetyków L'oreala, Welli i GlissKura dla psinek więc spokojnie mozna uzywać.... dla yorków oczywiscie ;) Debe :Rose: dzięki Quote
Gosiek Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 [quote name='Moniś']Ja poproszę o rozwiązanie :lol::lol: :shake: a myślałam ze zgadniecie....... cienie do powiek dziewczynki, po prostu cienie do powiek :lol: Quote
r_2005 Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 To ja nie wiedziałam, bo nie używam:evil_lol: Quote
Moniś Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 r_2005 napisał(a):To ja nie wiedziałam, bo nie używam:evil_lol: Ja też.. :placz: ;);) Quote
Gosiek Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 [quote name=' r_2005'] To ja nie wiedziałam, bo nie używam:evil_lol: [quote name='Monia'] Ja też.. :placz: ;-);-) Hmmmm :cool1: Quote
Moniś Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Gosiek napisał(a):Hmmmm :cool1: nio? :lol: Ja jakoś sie sobie nie podobam z cieniem :evil_lol: No chyba, że jakaś profesjonalna makijażystka by mnie odwaliła to czemu nie ;););) Quote
Recommended Posts