Moniś Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Heeey :multi: Ja to dziś jestem załamana :shake: Szanowny Nodi, dziś o 2.30 zamiast spać postanowił polatać po domu z własną miską :shake: Czyzby był głodny?:shake: A potem zdarł kawał tapety w przedpokoju :placz: :shake::shake: Kurcze, zamiast być coraz lepszym to on sie coraz gorszy robi :shake: Gosiu, czy rozwiązanie zagadki znajduje się w makro? ;) Całuski:buzi: I przepraszam, że swoje żale, ale musiałam to wyrzucić z siebie ;) Quote
Gosiek Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Cześć Monisiu - a moze Noddy czuje hmmm "wiosnę" :lol: Axel na spacerka daje mi teraz popalic.... łazi poooooowooooli i wącha wszelkie zapaszki :roll: a w nocy potrafił np stanąć nad moją głową, wsadzić łepetynkę pod kołdrę i tak stać :angryy: A ja już mam odruch ze jak czuję że idzie po łóżku to sie przebudzam i unoszę kołdrę zeby sobie wszedł, położył i słodko spał... jak widać hormony spać nie dają :angryy: ale od 2 dni sie wycwanilismy :evil_lol: Mąż bawi się z Axiem wieczorem do upadłego - Axel wymęczony ganianiem za piłką aż do wywieszonego jezorka i wtedy grzecznie śpi w nocy :multi: Quote
Gosiek Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 [quote name='Alex_i_Suzi']Moze pomidor :razz:? skąd wiesz? Też trafiasz w sklepie na takie kropkowane pomidorki? :lol::lol::lol: :p:p Quote
Gosiek Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 [quote name='Teklunia']Gosiu,to takie urocze - kapiesz sie z kaczuszka, a spisz z misiem :lol: :evil_lol: :lol: wiedziałam że kto jak kto ale Ty Kasiu zwrócisz uwagę na emotki :lol: Strasznie mi się podobają :oops: [quote name='dbsst']no nie moge wyjsc z podziwu dla Twoich zdjec sa TAKIE apetyczne suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper :multi:Cieszę sie ze foty są apetyczne - choć mam nadzieję że tylko te które przedstawiają rzeczy jadalne :cool3::lol: Quote
Moniś Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Nie mam pojęcia Gosiu co mu się stało :angryy: Ale krew mnie zalewa jak odprawia w nocy takie jazdy :angryy: Czy to tylko mój pies w wieku 7 miesięcy jest taki nie dobry? :shake: Będą dziś nowe zagadki? :lol: Quote
Gosiek Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 [quote name='Moniś']Nie mam pojęcia Gosiu co mu się stało :angryy: Ale krew mnie zalewa jak odprawia w nocy takie jazdy :angryy: Czy to tylko mój pies w wieku 7 miesięcy jest taki nie dobry? :shake: Będą dziś nowe zagadki? :lol:a wiesz... nie pamiętam jaki był Axio w wieku Noddiego ale... trzeba mieć na względzie ze to terrierki a one mają niesamowitą werwę wiec są niezmordowane i niezmęczone ;) coś tam jeszcze bedzie z zagade.....choć powoli.... sama wiesz ;) Quote
Moniś Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Kaktus?;) Wiem, że mają dużo werwy, ale chociaż w nocy by się opanował :shake: Quote
Alex_i_Suzi Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='Gosiek']skąd wiesz? Też trafiasz w sklepie na takie kropkowane pomidorki? :lol::lol::lol: :p:p Poznalam po szypulce :lol: Quote
Gosiek Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Nie - to nie kaktus ;) wymęcz Moddiego wieczorem jak najbardziej to bedzie w nocy spał :p Quote
Moniś Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Gosiek napisał(a):Nie - to nie kaktus ;) wymęcz Moddiego wieczorem jak najbardziej to bedzie w nocy spał :p Mam nadzieje, bo jak nie to czeka mnie psychiatryk :placz: To nie wiem co to jest :lol: Ale te różowe plamki są bardzo ładne :lol::lol: Quote
Gosiek Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Alex_i_Suzi napisał(a):Poznalam po szypulce :lol: :lol: tak myślałam... a zastanawiałam sie czy by nie pstryknąć foty tylo tej kropkowanej części :evil_lol: Quote
Evelina Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='Gosiek']Mamy odgadnac lacinska nazwe tego zielska ? Quote
Gosiek Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 [quote name='Evelina']Mamy odgadnac lacinska nazwe tego zielska ? Ależ absolutnie - sama nie znam :oops: Quote
Evelina Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='Gosiek']Ależ absolutnie - sama nie znam :oops: I tak jestem bez szans Quote
Gosiek Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Oj Ewa :lol: No dobrze - wstawiam zdjecie roślinki... taka to roślinka ze aż jestem zdziwiona ze w tym roku nie poszła zimą spać :roll: W zeszłym roku spała sobie słodko ale najpierw porozsiewała sie na wszystkie okoliczne kwiatki :lol: Rośnie do około 30cm i ma maciupeńkie fioletowe kwiatuszki ale za to dużo tych kwiatuszków;) a to jeszcze maleństwo - tak sobie hibernuje chyba w tę zimę Quote
Evelina Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='Gosiek']Oj Ewa :lol: No dobrze - wstawiam zdjecie roślinki... taka to roślinka ze aż jestem zdziwiona ze w tym roku nie poszła zimą spać :roll: W zeszłym roku spała sobie słodko ale najpierw porozsiewała sie na wszystkie okoliczne kwiatki :lol: Rośnie do około 30cm i ma maciupeńkie fioletowe kwiatuszki ale za to dużo tych kwiatuszków;) a to jeszcze maleństwo - tak sobie hibernuje chyba w tę zimęTakie kwiatynki tworza u nas kompozycje w doniczce. Sliczne to, ale nigdy sie nie przykladalam do zapamietania nazwy :shake: Quote
Evelina Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='Gosiek']Oj Ewa :lol: No dobrze - wstawiam zdjecie roślinki... taka to roślinka ze aż jestem zdziwiona ze w tym roku nie poszła zimą spać :roll: W zeszłym roku spała sobie słodko ale najpierw porozsiewała sie na wszystkie okoliczne kwiatki :lol: Rośnie do około 30cm i ma maciupeńkie fioletowe kwiatuszki ale za to dużo tych kwiatuszków;) a to jeszcze maleństwo - tak sobie hibernuje chyba w tę zimęTakie kwiatynki tworza u nas kompozycje w koszach kwiatowych. Sliczne to, ale nigdy sie nie przykladalam do zapamietania nazwy :shake: Quote
Gosiek Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Evelina napisał(a):Takie kwiatynki tworza u nas kompozycje w doniczce. Sliczne to, ale nigdy sie nie przykladalam do zapamietania nazwy :shake:a ja wyrzuciłam doniczkę z naklejką z nazwą :oops: Może kiiedyś w sklepie spotkam jeszcze takie roslinki to sobie zapiszę :cool3: Zimuje u Ciebie? Bo zeszłą zimę u mnei roślinka spała czyli nie było jej wogóle i myslałam ze już po niej a tu na wiosnę wyrosła od nowa :multi: Quote
Gosiek Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 No to kolejna zagadka - również łatwa :cool3: Quote
Gosiek Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 [quote name='Moniś']Taka długa muszelka skręcona? :roll: No jasne - mówiłam ze łatwa zagadka :lol: Quote
Moniś Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 :multi::multi::multi: Lubię takie muszelki :loveu: Quote
Gosiek Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 [quote name='Moniś'] Lubię takie muszelki :loveu:Ja też... są takie fajne :lol: zmykam na dworek z Axiem Quote
Lucy* Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='Gosiek'] O kurcze :crazyeye: ja też mam taki agat .. tylko różowy :evil_lol: z ostatniej wystawy "kamieni, minerałów i biżuterii" :evil_lol: ale jeszcze go nie fociłam :hmmmm: Quote
Recommended Posts