Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Heeey :multi:

Ja to dziś jestem załamana :shake:
Szanowny Nodi, dziś o 2.30 zamiast spać postanowił polatać po domu z własną miską :shake: Czyzby był głodny?:shake:
A potem zdarł kawał tapety w przedpokoju :placz: :shake::shake:
Kurcze, zamiast być coraz lepszym to on sie coraz gorszy robi :shake:

Gosiu, czy rozwiązanie zagadki znajduje się w makro? ;)

Całuski:buzi:
I przepraszam, że swoje żale, ale musiałam to wyrzucić z siebie ;)

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Monisiu - a moze Noddy czuje hmmm "wiosnę" :lol:
Axel na spacerka daje mi teraz popalic.... łazi poooooowooooli i wącha wszelkie zapaszki :roll: a w nocy potrafił np stanąć nad moją głową, wsadzić łepetynkę pod kołdrę i tak stać :angryy:
A ja już mam odruch ze jak czuję że idzie po łóżku to sie przebudzam i unoszę kołdrę zeby sobie wszedł, położył i słodko spał... jak widać hormony spać nie dają :angryy: ale od 2 dni sie wycwanilismy :evil_lol: Mąż bawi się z Axiem wieczorem do upadłego - Axel wymęczony ganianiem za piłką aż do wywieszonego jezorka i wtedy grzecznie śpi w nocy :multi:

Posted

[quote name='Teklunia']Gosiu,to takie urocze - kapiesz sie z kaczuszka, a spisz z misiem :lol: :evil_lol: :lol: wiedziałam że kto jak kto ale Ty Kasiu zwrócisz uwagę na emotki :lol:
Strasznie mi się podobają :oops:

[quote name='dbsst']no nie moge wyjsc z podziwu dla Twoich zdjec

sa TAKIE apetyczne
suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper :multi:Cieszę sie ze foty są apetyczne - choć mam nadzieję że tylko te które przedstawiają rzeczy jadalne :cool3::lol:

Posted

Nie mam pojęcia Gosiu co mu się stało :angryy: Ale krew mnie zalewa jak odprawia w nocy takie jazdy :angryy:
Czy to tylko mój pies w wieku 7 miesięcy jest taki nie dobry? :shake:

Będą dziś nowe zagadki? :lol:

Posted

[quote name='Moniś']Nie mam pojęcia Gosiu co mu się stało :angryy: Ale krew mnie zalewa jak odprawia w nocy takie jazdy :angryy:
Czy to tylko mój pies w wieku 7 miesięcy jest taki nie dobry? :shake:

Będą dziś nowe zagadki? :lol:a wiesz... nie pamiętam jaki był Axio w wieku Noddiego ale... trzeba mieć na względzie ze to terrierki a one mają niesamowitą werwę wiec są niezmordowane i niezmęczone ;)

coś tam jeszcze bedzie z zagade.....choć powoli.... sama wiesz ;)

Posted

Gosiek napisał(a):
Nie - to nie kaktus ;)

wymęcz Moddiego wieczorem jak najbardziej to bedzie w nocy spał :p

Mam nadzieje, bo jak nie to czeka mnie psychiatryk :placz:

To nie wiem co to jest :lol: Ale te różowe plamki są bardzo ładne :lol::lol:

Posted

Alex_i_Suzi napisał(a):
Poznalam po szypulce :lol:
:lol: tak myślałam... a zastanawiałam sie czy by nie pstryknąć foty tylo tej kropkowanej części :evil_lol:

Posted

Oj Ewa :lol:
No dobrze - wstawiam zdjecie roślinki... taka to roślinka ze aż jestem zdziwiona ze w tym roku nie poszła zimą spać :roll:
W zeszłym roku spała sobie słodko ale najpierw porozsiewała sie na wszystkie okoliczne kwiatki :lol:
Rośnie do około 30cm i ma maciupeńkie fioletowe kwiatuszki ale za to dużo tych kwiatuszków;)

a to jeszcze maleństwo - tak sobie hibernuje chyba w tę zimę

Posted

[quote name='Gosiek']Oj Ewa :lol:
No dobrze - wstawiam zdjecie roślinki... taka to roślinka ze aż jestem zdziwiona ze w tym roku nie poszła zimą spać :roll:
W zeszłym roku spała sobie słodko ale najpierw porozsiewała sie na wszystkie okoliczne kwiatki :lol:
Rośnie do około 30cm i ma maciupeńkie fioletowe kwiatuszki ale za to dużo tych kwiatuszków;)

a to jeszcze maleństwo - tak sobie hibernuje chyba w tę zimęTakie kwiatynki tworza u nas kompozycje w doniczce.
Sliczne to, ale nigdy sie nie przykladalam do zapamietania nazwy :shake:

Posted

[quote name='Gosiek']Oj Ewa :lol:

a to jeszcze maleństwo - tak sobie hibernuje chyba w tę zimęTakie kwiatynki tworza u nas kompozycje w koszach kwiatowych.

Posted

Evelina napisał(a):
Takie kwiatynki tworza u nas kompozycje w doniczce.
a ja wyrzuciłam doniczkę z naklejką z nazwą :oops:
Może kiiedyś w sklepie spotkam jeszcze takie roslinki to sobie zapiszę :cool3:
Zimuje u Ciebie? Bo zeszłą zimę u mnei roślinka spała czyli nie było jej wogóle i myslałam ze już po niej a tu na wiosnę wyrosła od nowa :multi:

Posted

[quote name='Gosiek']

O kurcze :crazyeye: ja też mam taki agat .. tylko różowy :evil_lol: z ostatniej wystawy "kamieni, minerałów i biżuterii" :evil_lol: ale jeszcze go nie fociłam :hmmmm: