Magda Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Widac, ze nie popuscisz:evil_lol::evil_lol: Kop, kop:eviltong: Quote
Moniś Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Cofnełam się wstecz :lol: I znalazłam fotki Axia ze śniegiem na pyszczku :loveu: No ale to chyba nie dotyczy lata :placz: Quote
Gosiek Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Hmmmm a wiesz ze nie pamiętam czy wklejałam te foty tutaj czy w topiku makro :niewiem: Quote
Moniś Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Gosiek napisał(a):Hmmmm a wiesz ze nie pamiętam czy wklejałam te foty tutaj czy w topiku makro :niewiem: Załamałaś mnie :placz: Ide szukać tam w takim razie ;) przeleciałam prawie całą galeryjkę i nie widzę tego czegoś :cool3: Quote
Gosiek Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Moniś napisał(a):Załamałaś mnie :placz: Ide szukać tam w takim razie ;) przeleciałam prawie całą galeryjkę i nie widzę tego czegoś :cool3: :diabloti: no to nieźle sie zawzięłaś z tym odgadywaniem :diabloti: A może starczy Ci podpowiedź ze jest to coś baaaardzo twardego? Quote
Magda Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Gosiek napisał(a)::diabloti: no to nieźle sie zawzięłaś z tym odgadywaniem :diabloti: A może starczy Ci podpowiedź ze jest to coś baaaardzo twardego? Musi trzymac pozycje:evil_lol::evil_lol: Inaczej ktos ja wyprzedzi:p Quote
Teklunia Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Kochana Gosiu, czy to jest cos z kamyczkow? Ozdóbka lub bizuteryjka? ;) np. motylek na podstawce ;) Quote
Gosiek Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 [quote name='Teklunia']Kochana Gosiu, czy to jest cos z kamyczkow? Ozdóbka lub bizuteryjka? ;) np. motylek na podstawce ;)Kasiu - pamiętasz tego motylka? Ach jak mi miło :loveu: Coś z kamyczków ... tak :cool3: Quote
Teklunia Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='Gosiek']Kasiu - pamiętasz tego motylka? Ach jak mi miło :loveu: Coś z kamyczków ... tak :cool3: Gosiu, szczerze mowiac, po Twojej wskazowce, polecialam do MAKRO szukac rozwiazania :oops: Quote
Teklunia Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 to moze to: to jest oczywiscie zdjecie Gosi, wygrzebane z Makro :) Quote
Moniś Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 O Mamooooo!!! Znalazłam!! To AGAT!!!! :multi::multi::multi::multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='Teklunia']to moze to: to jest oczywiscie zdjecie Gosi, wygrzebane z Makro :) ładne...nie wiem co to jest:eviltong: Gosiu, czy to to? Quote
Gosiek Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Hahaha no i znów... Kasiu - zgadłaś częściowo - to jest agat ale... Monika ma właściwy agat :lol: Oj nieźle się naszukałyście w tym makro, co? Z kiedy są te zdjecia? Bo już sama nie pamiętam :oops: A oto dzisiejsza fotka Quote
Moniś Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Yeeeeeeeeeee :multi::multi::multi::multi: A fotki są z 2 czerwca :lol::lol::lol: Quote
Teklunia Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Moniko, moje gratulacje :happy1: ;) Gosiu, ta byla okropnie trudna :( Quote
Gosiek Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 [quote name='Moniś']Yeeeeeeeeeee :multi::multi::multi::multi: A fotki są z 2 czerwca :lol::lol::lol: O rany - gratuluję Wam obu - i odgadniecia zagadki i zapały poszukiwawczego :multi: To chyba na dziś juz starczy głowienia..... zmykam się polenić w wannie z ksiażeczką do towarzystwa :lol: Quote
Gosiek Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 [quote name='Teklunia']Moniko, moje gratulacje :happy1: ;) Gosiu, ta byla okropnie trudna :( wiem Kasiu - wiem :oops: Ale musiałam - wszystkie inne są za łatwe po prostu :diabloti: Quote
Moniś Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Dziękujemy i życzymy relaksującej kąpieli :lol::lol: Quote
Gosiek Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Dzięki......... to ja juz uciekam ale dam Wam jeszcze jedna zagadkę.... jak znam zycie to zaraz zgadniecie :roll::lol: Quote
Moniś Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Gosieńko, znalazłam w makro te motylki- są przeurocze :loveu::loveu::loveu: A to może truskawka? :roll: Quote
Gosiek Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Monisiu - cieszę sie ze motylki sie spodobały - przez jakis czas kamienie szlachetne bardzo mnei interesowały ;) Nie jest to ani truskawka ani pomarańcza :lol::shake: A ja juz na dzisiaj zmykam Dobranoc Quote
Teklunia Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='Gosiek'] [quote name='Gosiek'] Dobranoc Gosiu,to takie urocze - kapiesz sie z kaczuszka, a spisz z misiem :lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 no nie moge wyjsc z podziwu dla Twoich zdjec sa TAKIE apetyczne suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper :multi: Quote
Recommended Posts