Teklunia Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Gosiek napisał(a): "hej koleś, co masz takie dziwne biale łapy?" Gosiek napisał(a): "popatrz sobie, tak powinna wygladac porzadna yorkowa nóżka..." Quote
Agga Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Foty rewelacyjne. A piechy mają bardzo ładne i eleganckie ubranka :lol: Quote
Gosiek Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 Teklunia napisał(a):Gosiek napisał(a): "hej koleś, co masz takie dziwne biale łapy?" Gosiek napisał(a): "popatrz sobie, tak powinna wygladac porzadna yorkowa nóżka..." :cunao: Teklunia... Ty normalnie rozśmieszasz mnie do łez swoimi komentarzami :cunao: :cunao: Agga - bo yoraski na specjalne wyjścia muszą extra się prezentować :wink: i każdy yorasek miał przepisowo kokardkę na kucorku 8) :lol: Patka Oskar stał na 2 łapkach zeby równowagi nie stracić :lol: i starał się zawzięcie omijać lodowate kałuże :lol: Quote
KaRa_ Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Mnie zawsze ciekawiło czy one nie protestują jak zakłada się im te świetne wdzianka??? Bo kiedyś Era gdy była mała też zakładałam jej sweterek lecz ona nie chciała w nim chodzić poprostu stała jak nieruchoma :roll: Quote
Gosiek Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 Kara a wiesz, to zależy od psa i od reakcji właściciela. Ja mojego psiura wzięłam na sposób - założyłam kubrak szczebiocząc do psiaka jak głupia a potem go strasznie chwaliłam i rzucałam piłeczkę.... i w ten sposób przekonał się do ubranka. No i jak wyszedł na mrozik to też pewnie docenił ze mu grzbiecik nie marznie :lol: Ale dłuzej przyzwyczajał się do kombiinezonu z nogawkami... ale ten kombinezon to na mrozy poniżej -10. Axia ubieram w kubrak wtedy kiedy mnie jest zimno w głowę.. bo skoro yorki mają włosy a nie ciepłą sierść to im też grzbieciki marzną tak jak nam głowy, no nie? Quote
Teklunia Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Gosiek napisał(a): :cunao: Teklunia... Ty normalnie rozśmieszasz mnie do łez swoimi komentarzami :cunao: :cunao: ciesze sie bardzo, ze moge pozytywnie wplynac na Twoj nastroj :) nie ma nic lepszego w takie paskudne, dluuuugie wieczory niz posmiac sie torszke :) Quote
KaRa_ Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Gosiek napisał(a):Kara a wiesz, to zależy od psa i od reakcji właściciela. Ja mojego psiura wzięłam na sposób - założyłam kubrak szczebiocząc do psiaka jak głupia a potem go strasznie chwaliłam i rzucałam piłeczkę.... i w ten sposób przekonał się do ubranka. No i jak wyszedł na mrozik to też pewnie docenił ze mu grzbiecik nie marznie :lol: Ale dłuzej przyzwyczajał się do kombiinezonu z nogawkami... ale ten kombinezon to na mrozy poniżej -10. Axia ubieram w kubrak wtedy kiedy mnie jest zimno w głowę.. bo skoro yorki mają włosy a nie ciepłą sierść to im też grzbieciki marzną tak jak nam głowy, no nie? No tak też marzną :wink: A buciki też jakieś masz bo pełno mu się tego śniegu przyczepia do tych tyci łapek Quote
Gosiek Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 nie, bucików nie mamy :lol: myślę że psiak nie bardzo by w tym umiał chodzić :-? Zabezpieczam łapki Linomagiem... przy okazji trochę włosków też smaruję czyli cały dół łapek w sumie nie powinien ucierpieć ani od soli ani od kulek śniegowych 8) Quote
Daga_i_Oskar Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Gosiu, świetne zdjęcia, z niektórych nieźle się naśmiałam haha, róźne dziwne pozy, szepty do uszek, stanie na dwóch łapkach, a wszytsko świetnie skomentowała Teklunia :lol: :lol: Na ten nieudany wieczór odrobina smiechu mi się przydala :D Super, super fotki, po prosze na maial :lol: Quote
isabelle Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Ja powtorze za dziewczynami: fotki rewelacyjne a yorkowa trojeczka swietnie sie prezentuje w swoich wdziankach. :wink: :P :lol: Rowniez stwierdzilam, ze snieg pomaga i mimo braku slonca zdjecia wychodza jasniejsze. :wink: :D Gosia, powrzucaj jeszcze cos, przeciez musiala ci pozostac niezla ilosc. :wink: :D Quote
edi,feti,gusia Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Tak tak,juz sie Gosia zdradziła ze zrobiła 160 zdjęć....nam sie tak miło oglada ze mogłybysmy bez konca,ale to troszkę pracy wymaga.Super fotaski yorczków,jak beda jeszcze to my z miłą chęcia!!! Gosiu,pewnie mieszkasz na Niedzwiadku?ja przez 18 lat mieszkałam w Ursusie(na starym Ursusie) :D Quote
Gosiek Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Edytko - ja również kilka lat mieszkałam na starym Ursusie, potem na Niedźwiadku a teraz na Gołąbkach 8) Patrz jaki zbieg okolicznosci ze się poznałyśmy przez psiaki :lol: Agatko no właśnie jak jest śnieg i na dokładkę jasne niebo (nie mówiąc juz o słonku) to zdjecia wychodza wspaniałe.. ca najwyzej balansami kolorów trzeba sie pobawić i zdjecia są extra.... nawet te nasze yoraski mozna nieźle w biegu uchwycić :D Daga daj mi znać później na GG które foty przesłać i w jakim rozmiarze, zebym Ci skrzynki kilkoma fotami nie zapchała :wink: U nas dzis straszna mgła i spacerek odbyliśmy w ponurej atmosferze.... ale prószy śnieżek i może jeszcze bedzie ładnie :D Quote
Gosiek Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 oki to wstawiam pozostałe zdjecia 8) Ania, córka Elenki Ania, Olek i goniądza dzieci Biżunia Axio poznaje pieski swoich gabarytów Oskar i Axio podglądają jak wyszły zdjecia :wink: zapasy psów wagi koguciej Quote
Gosiek Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Axel z aportem ze śniegu :lol: kumple Axel na tle Planetarium i na koniec widoczki Quote
elena Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Gosia, dziękuję Ci bardzo za wspaniałe zdjątka :lol: :lol: ! Faktycznie ten śnieg dodaje uroku i fotki wyglądają tak bajecznie :D ! U nas z kubraczkiem też nie ma próblemów - w porze zimowej kojaży się ze spacerkiem, więc jak mam sweter w rękach to psica już jest pierwsza w przedpokoju i wyciąga szyję żeby włożyć ubranko :lol: ! Daguń, a może Ty też masz kilka foteczek? :oops: :lol: ! Ale ja jestem ciągle mi mało tych fot :wink: :lol: ! Quote
Alka Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Gosiu, wspaniałe zdjęcia. :klacz: Można by je oglądać bez końca... to zdjęcie mnie rozbawiło, chłopaki czule się żegnają i mówią sobie ... do następnego Ale ja jestem ciągle mi mało tych fot ! eleno, nie tylko Tobie... :wink: Quote
Gosiek Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 No niestety ale zdjecia niedzielne sie skończyły... za to mam kropelkę w ciepłych barwach :wink: Quote
Teklunia Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 o kurcze :o prawdziwy artyzm!!! Ty robilas to zdjecie, Gosiu? Quote
Gosiek Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Teklunia napisał(a):Ty robilas to zdjecie, Gosiu? dzisiaj na dworku :D Quote
Teklunia Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Gosiek napisał(a):Teklunia napisał(a):Ty robilas to zdjecie, Gosiu? dzisiaj na dworku :D piekne, naprawde :D ma taki tajemniczy klimacik... Quote
isabelle Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Super te foteczki, gratulacje Gosiu, musze stwierdzic, ze sniezek na fotkach + czarna oprawa ramek nadaja zdjeciom wyjatkowy klimat. :P :lol: A pejzaże mnie zaskoczyly, nie przypuszczalabym, ze nasz parczek tak pieknie moze sie prezentowac. :P :D Quote
Gosiek Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Tekluniu dziękuję bardzo. Agatko - bo wiesz... zawsze najlepiej jak ktoś obcy przyjedzie i coś widzi po raz pierwszy - wtedy robi się "widoczki" pod wpływem chwili i dzieki temu wychodzą tak fajnie 8) Bardzo podobały mi się też rzeźby :D Quote
Alicja Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Gosiu 8) zadziwiasz mnie :wink: twoje fotki są naprawdę extra Quote
Gosiek Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Gosiu 8) zadziwiasz mnie :wink: twoje fotki są naprawdę extraprzypadek 8) same sie robią :lol: ja je tylko wstawiam na forum :lol: :wink: Quote
Recommended Posts